Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Ko osvaja Mundobasket 2014?

Anketa je završila: 02 jul 2014, 15:51.

SAD
15
52%
Španija
2
7%
Francuska
0
Nema glasova.
Grčka
1
3%
Argentina
0
Nema glasova.
Litvanija
0
Nema glasova.
Srbija
4
14%
Hrvatska
5
17%
Turska
1
3%
Niko od navedenih
1
3%

Ukupno glasova: 29

NeverGiveUp
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)

Post Postao/la NeverGiveUp » 08 sep 2014, 14:14

L-Train je napisao/la:
NeverGiveUp je napisao/la:Ne, kako će Preldžić biti izdajica, pa on je izabrao Tursku, a tu za barem 50% forumaša ovdje nema ništa loše.
Njima je Turska drugi dom, ali redovno kritikuju Bosansko-Hercegovačke Katolike što podržavaju Hrv.sportiste s kojim su itekako više povezani već jedan naš obični čovjek Bošnjak sa Turcima.
eh to si u pravu :thumbup: npr ja nikada ne bih dvojio za koga da navijam kada bi se sastale Hrvatska i Tusrka,naravno,navijao bih za Tursku :kafa:

Samim tim na ovom/ovakvom forumu imaš očigledno apsolutno pravo da kritikuješ sve BH Pravoslavce i Katolike koji ovdje podržavaju Raonića ili Čilića, Srbiju ili Hrvatsku na nekom takmičenju u nekom sportu...

Idealno mjesto za duple standarde (čast izuzetcima kojih Hvala Bogu Ima)!
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 08 sep 2014, 14:18

Kako ti mašiš poentu :rol: .

Pa ja ću prvi noćas navijati za Marina, ali njegov uspjeh, kao i sinoć uspjeh Preldžića, nije uspjeh Bosne i Hercegovine.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 08 sep 2014, 14:20

ko ih kritikuje :eh: znas koliko me zanima ko za koga navija :crazy:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 08 sep 2014, 14:24

Ne mašim ja poentu, dobro znam o čemu pričam.

Dovoljno je pogledati upise "head-a" i sličnih.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 sep 2014, 14:27

Preldžić, Čilić, Omerhodžić (pardon Markota),Bojan Bogdanović. Savo Milošević, Mario Stanić itd itd itd (lista je podugačka, da ih ne nabrajam sad jer ih ima za izvoza) - sve je to isti q

semir01
Kontakt:

Post Postao/la semir01 » 08 sep 2014, 14:27

Čilić je kao Hrvat izabrao Hrvatsku, ali tragično kad jedan Bošnjak odyebe Bosnu...
e onda nemojte da se hrvati i srbi zale i pisu svasta kao to nije nasa repka jer su u njoj svi bosnjaci ;)

BiH reprezentacija ostala bez igračke legende, ali i onog tko je čini multinacionalnom: Oprostio se Miske
(naslov u hrvatskim medijima)

http://sportsport.ba/bh_fudbal/kad-krad ... lje/138023" onclick="window.open(this.href);return false;
SPORTSPORT.BA SVAKA VAM CAST ZA OVAKAV ODGOVOR :thumbup: :thumbup: :bih:
Zadnja izmjena: semir01, dana/u 08 sep 2014, 14:33, ukupno mijenjano 2 puta.

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 08 sep 2014, 14:31

NeverGiveUp je napisao/la:Ne mašim ja poentu, dobro znam o čemu pričam.

Pa Preldžić je savršen primjer, da se i muslimani odbacuju, i da ih se ne smatra našim, ako urade to što urade. Dakle nema to veze sa pravoslavnim/katoličkim kako ti pričaš.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 08 sep 2014, 14:33

Clutch je napisao/la:

Pa Preldžić je savršen primjer, da se i muslimani odbacuju, i da ih se ne smatra našim, ako urade to što urade. Dakle nema to veze sa pravoslavnim/katoličkim kako ti pričaš.

Sada ti nisi shvatio poentu. Ali ima na par stranica unazad upisi od dotičnog pa pronađi da se sad ne objašnjavam mada mislim da znaš na šta sam mislio.

I lijepo piše u upisu Gospodina Nermina Bisea "više naš nego Preldžić". Potpisujem.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 08 sep 2014, 14:33

Lillard je napisao/la:Ne trebamo se lagat, bez obzira na uvjete, i Cila i Dodig kao i svi ostali ce uvijek odabrat Hrvatsku prije.
To je to. Pustite se suplje o uslovima nekim. Pa nije sad Hrvatska daleko ispred nas.

Uostalom, lik je strasno glup. Glavni razlog zasto nije vise napravio do sada.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: Svjetsko prvenstvo u košarci (Španija 2014)

Post Postao/la JoseMourinho » 08 sep 2014, 14:36

Ha bio musliman pa iso igrat za tursku/ Iran ili katolik/pravoslavac pa iso igrat za Srbiju/hrvatsku ili jednostavno otišao igrat za Kanadu/Australiju i sl. on je otišao za drugu zemlju igrat i sto njegov uspjeh bi bio uspjeh bih??
I emir je sa turskom na SP i Marin pod hrvatskom zastavom na US Openu, nikakve veze oni nemaju sa BiH, njihove države ce navijat za njih ;)

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 08 sep 2014, 14:41

NeverGiveUp je napisao/la:
Clutch je napisao/la:

Sada ti nisi shvatio poentu. Ali ima na par stranica unazad upisi od dotičnog pa pronađi da se sad ne objašnjavam mada mislim da znaš na šta sam mislio..
Pa zašto se ti hvataš na dotičnog, a ne na desetine dotičnih koji mu psuju šta stignu? Hoću ti reći, nije to tako crno-bijelo kako ti pričaš da jeste, i da ta vjerska i etnička pripadnost nema apsolutno nikakve veze s tim odbacivanjem ovih sportaša, a Preldžić je savršen primjer toga.

Dakle,
Samim tim na ovom/ovakvom forumu imaš očigledno apsolutno pravo da kritikuješ sve BH Pravoslavce i Katolike koji ovdje podržavaju Raonića ili Čilića, Srbiju ili Hrvatsku na nekom takmičenju u nekom sportu...
Ovo što si napisao je jedna obična neistina.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 08 sep 2014, 14:43

ma ljudi, ovdje je glavni problem da ako podržavaš preldžića ili čilića, odmah ga karakteriziraš kao naš.. eh, tako ovdje većina gleda na te stvari, zar nije moguće da jedan bosanac navija za preldžića ili čilića, bez obzira koju državu odabrao? ali ne, ovdje je glavni fol opsovati majku tursku ili hrvatsku toj dvojici...
ja preldžića nevjerovatno volim zbog košarkaške sposobnosti, te volim tursku kao zemlju, zašto se onda ne bih radovao njihovoj pobjedi? ja sam u svom prvom postu napisao da i dalje zamjeram preldžiću što ne igra za nas(jer kakva bi tad bila ekipa), ali bar meni, to nije razlog da mu psujem, isto kao što ne psujem niti čiliću i ostalim koji ne igraju za nas...
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 08 sep 2014, 14:45

Clutch je napisao/la:
Pa zašto se ti hvataš na dotičnog, a ne na desetine dotičnih koji mu psuju šta stignu? Hoću ti reći, nije to tako crno-bijelo kako ti pričaš da jeste, i da ta vjerska i etnička pripadnost nema apsolutno nikakve veze s tim odbacivanjem ovih sportaša, a Preldžić je savršen primjer toga.

Zato što je on agresivniji i najsvježiji ali nažalost ne i jedini primjer onog o čemu ti pričam!

U savršenom svijetu nema, kod nas u regiji nažalost itekako ima.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 08 sep 2014, 14:54

JoseMourinho je napisao/la:Ha bio musliman pa iso igrat za tursku/ Iran ili katolik/pravoslavac pa iso igrat za Srbiju/hrvatsku ili jednostavno otišao igrat za Kanadu/Australiju i sl. on je otišao za drugu zemlju igrat i sto njegov uspjeh bi bio uspjeh bih??
I emir je sa turskom na SP i Marin pod hrvatskom zastavom na US Openu, nikakve veze oni nemaju sa BiH, njihove države ce navijat za njih ;)
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
:bih:
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 08 sep 2014, 14:56

Ne slazem se, jaa cu navijati za njih. :)

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 08 sep 2014, 14:58

JoseMourinho je napisao/la:Ha bio musliman pa iso igrat za tursku/ Iran ili katolik/pravoslavac pa iso igrat za Srbiju/hrvatsku ili jednostavno otišao igrat za Kanadu/Australiju i sl. on je otišao za drugu zemlju igrat i sto njegov uspjeh bi bio uspjeh bih??
de ti to objasni onom titinom partizanu, nema sanse jarane
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 08 sep 2014, 15:00

AlfredBorden je napisao/la:
ja sam bio titin pionir i sutra da tito uskrsne odmah bi bio njegov partizan
a opet se slazem sa gore citiranim

tako da pozitivno razmisljanje o titovom dobu (koje je bilo dzenet za danasnji dzehenem od kako smo oslobodjeni) uopce ne iskljucuje BiH patriotizam
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 08 sep 2014, 15:02

kokuz je napisao/la:zar nije moguće da jedan bosanac navija za preldžića ili čilića, bez obzira koju državu odabrao
Moguće je a i sasvim normalno, međutim ovdje se radi o nečem mnogo dubljem.
kokuz je napisao/la: ja preldžića nevjerovatno volim zbog košarkaške sposobnosti, te volim tursku kao zemlju, zašto se onda ne bih radovao njihovoj pobjedi? ja sam u svom prvom postu napisao da i dalje zamjeram preldžiću što ne igra za nas(jer kakva bi tad bila ekipa), ali bar meni, to nije razlog da mu psujem, isto kao što ne psujem niti čiliću i ostalim koji ne igraju za nas...
Naravno. Navijaj za koga želiš. Ono što ubada u oči je to kada te pojedinci kritikuju što Čilića (momka rođenog u BiH i da je bilo uvjeta igrao bih za Nas) podržavaš, a stječe se dojam da je sasvim normalno svojatati Tursku kao svoju drugu zemlju za opet kažem pojedince. :puke:

LenBias i slični nikako da se skače Josipa Broza kao da im je čovjek nanio traume u životu a ne mojim i njihovim roditeljima sreću i normalan život kojem danas svaki čovjek teži.

AlfredBorden
Kontakt:

Post Postao/la AlfredBorden » 08 sep 2014, 15:07

nerminh74 je napisao/la:
AlfredBorden je napisao/la:
ja sam bio titin pionir i sutra da tito uskrsne odmah bi bio njegov partizan
a opet se slazem sa gore citiranim

tako da pozitivno razmisljanje o titovom dobu (koje je bilo dzenet za danasnji dzehenem od kako smo oslobodjeni) uopce ne iskljucuje BiH patriotizam
nista ja nisam napiso po tom pitanju, mozda bi mi svi tako, ko zna, svojom voljom il bi nam bilo naredjeno, nebitno al ovde sam se samo osvrno na ovog titinog lika koji svoje netacne zakljucke i pogresna gledanja pokusava prikazat kao dobra, ispravna, univerzalna itd sto naravno ne moze i jednostavno nije istina, nista vise al isto tako nista manje
Editovao, razlog je nebitan.

UMRI SAFETE SUSICU!

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 08 sep 2014, 15:08

Licemjernosti... A konstantno se kačiš upravo na to :puke:

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.