ona od prije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
momcino ovo je nesto najljepse aferim od srca takodjer i alenova majca masallaHHH vodi nas seo na veceru za ramazan to ne kuci ili u restoran nego u sumu zna se gdjereptile je napisao/la:Evo da pomognem da se ovo sto prije pretvori u ogromni baner na tribinima![]()
Seo inace golim rukama moze medvjeda ubit, momak je legendaFOURTHOFFICIAL je napisao/la:evo tu imate dokaz za jednog medvjeda kojeg je Seo uhvatio golim rukama,al ga nije ubio na mrtvo vec zavezo za drvo imao je plan da ga izdresira pa da ga kasnije vodi u lov,al je međed napo Seovu nenu dok ga je zadirkivala i boga mi je nena dobro prošla, da ne bio Seovog dede, inače čovjek je rušilac kao i on, bilo bi zlo i naopako,ovako će međed opet na kraju da ispašta i da osjeti Seov gnjev,kad vidite da se zemlja trese,znajte da je Seo u blizini,voli boks i sudzuku,i da ide u lov s daidzama,inače momak je legenda,mislim na Sea
http://www.ebaumsworld.com/video/watch/80436714/
RandyMarsh je napisao/la:
Iz ljubavi prema rusiocu naravno bas sam juce bio u prirodu kao i rusilac moramo ici u prirodu i na svjez zrak bas kao u Sandzak gdje Seo ne propusta odlazak u prirodu i mozda hvatanje nekog meda i pravljenje jaknice evo i dokaz za toCarlo je napisao/la:Otkud ova laprdanja na njegov račun? Niotkuda ili ja nisam upratio
Pa dajRandyMarsh je napisao/la:
tebe cemo momciluko da satjeramo sa bevandom u duboke sandzacke sume,pa ces da budes hantiran od strane Sea rušioca najveceg,dzaba ti sve,kraj ti se blizi, inace momak je legenda,voli boks i sudzuk,mislim na Seagolden je napisao/la:
FOURTHOFFICIAL je napisao/la:tebe cemo momciluko da satjeramo sa bevandom u duboke sandzacke sume,pa ces da budes hantiran od strane Sea rušioca najveceg,dzaba ti sve,kraj ti se blizi, inace momak je legenda,voli boks i sudzuk,mislim na Sea
golden je napisao/la:FOURTHOFFICIAL je napisao/la:tebe cemo momciluko da satjeramo sa bevandom u duboke sandzacke sume,pa ces da budes hantiran od strane Sea rušioca najveceg,dzaba ti sve,kraj ti se blizi, inace momak je legenda,voli boks i sudzuk,mislim na Sea![]()