Ervin Zukanovic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Re: Ervin Zukanovic
administrativna greska ga je ostavila bez vize za SAD, a nemogucnost drzanja jezika za zubima i napadanje ruke koja ga hrani ga je ostavila bez putovanja u brazil.
jako bitna razlika.
jako bitna razlika.
- Consigliere
- Kontakt:
Zar stvarno neko moze da povjeruje da je sve ovo slucajno? Bas slucajno pozvana 24 igraca i bas slucajno jedan zeznuo vizu (nezabiljezeno do tada) i bas slucajno ostala 23 koliko ih treba?Evil Genius II je napisao/la:administrativna greska ga je ostavila bez vize za SAD, a nemogucnost drzanja jezika za zubima i napadanje ruke koja ga hrani ga je ostavila bez putovanja u brazil.
jako bitna razlika.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Nista nije slucajno. David Icke i Iluminati su se udruzili i ostavili Zukanovica kod kuce. Masonska posla.Consigliere je napisao/la:Zar stvarno neko moze da povjeruje da je sve ovo slucajno? Bas slucajno pozvana 24 igraca i bas slucajno jedan zeznuo vizu (nezabiljezeno do tada) i bas slucajno ostala 23 koliko ih treba?Evil Genius II je napisao/la:administrativna greska ga je ostavila bez vize za SAD, a nemogucnost drzanja jezika za zubima i napadanje ruke koja ga hrani ga je ostavila bez putovanja u brazil.
jako bitna razlika.
Safet Susic: "Zukanovic je uvrijedio strucni stab i saigrace".Virtu4l je napisao/la:Eto, sad znaš.Ukoliko bude igrao u Chievu Zukanović će biti na spisku reprezentativaca BiH. Nisam ljut na njega. Ne bih se vraćao na to što je bilo, ali i ovaj put kažem nije imao potrebu napadati ljude iz N/FS BiH. Oni apsolutno nisu bili krivi što nije dobio vizu za SAD, gdje smo igrali test mečeve za SP. Nisam ga na koncu zvao u Brazil, a trebao je biti u kadru od 23 igrača. Učinio sam to da ne bih pokvario atmosferu u timu, jer se stvorila tenzija između njega i pojedinih čelnika Saveza. To je prošlost i on opet može konkurisati za reprezentaciju BiH, ako bude igrao u Italiji i ponašao se kako treba. Ista je stvar i sa Prcićem. Neka izjavi da želi igrati za BiH, nastupa u svom klubu, te će se moći naći na mom spisku u narednom periodu“
- Consigliere
- Kontakt:
Objasni mi bilo kakvu smisao u pozivanju 24 igraca, bilo kakav rezon i stajem na tvoju i Virtualovu stranu i branim Susica besplatno! Eto...calcio je napisao/la: Nista nije slucajno. David Icke i Iluminati su se udruzili i ostavili Zukanovica kod kuce. Masonska posla.
- calcio
- Kontakt:
Pozvao je 24 igraca zbog toga jer nije bio siguran da ce se Mujdza stici oporaviti.Consigliere je napisao/la:Objasni mi bilo kakvu smisao u pozivanju 24 igraca, bilo kakav rezon i stajem na tvoju i Virtualovu stranu i branim Susica besplatno! Eto...calcio je napisao/la: Nista nije slucajno. David Icke i Iluminati su se udruzili i ostavili Zukanovica kod kuce. Masonska posla.
Eto objasnio sam.
Da vidimo hoces li drzati svoje obecanje.

-
zukanovicu je obecano mjesto u brazilu bez obzira na probleme sa vizom; selektor je to javno rekao. to sto ovaj nije mogao drzati jezik za zubima pa opleo po savezu to je druga stvar i sasvim je logicno da je pape (uz sugestiju s vrha) suspendovao igraca. sto se tice pozivanja 24 igraca, razlog je jasan kao dan - povreda mensura mujdze. da ovaj nije bio spreman, hadzic bi uletio u 23 igraca, a avdija bi presao iz veze u odbranu (sto se na kraju i desilo). onaj ko zeli shvatice 
zanimljivo kako se papeta smatra nepismenom seljacinom iz zavidovica koji ne zna spojiti dvije pametne, a citajuci vase teorije zavjere sticem utisak da je covjek mastermind

zanimljivo kako se papeta smatra nepismenom seljacinom iz zavidovica koji ne zna spojiti dvije pametne, a citajuci vase teorije zavjere sticem utisak da je covjek mastermind

- Consigliere
- Kontakt:
“Reuf Karabeg, doktor reprezentacije, u stalnom je kontaktu sa Mujdžom. Rekao mi je da je Mujdža dobro i da dolazi na vrijeme na okupljanje”, pričao je Sušić.calcio je napisao/la: Pozvao je 24 igraca zbog toga jer nije bio siguran da ce se Mujdza stici oporaviti.
Eto objasnio sam.
- Consigliere
- Kontakt:
Buraz smislja pletke, Safet samo muca i spusta slusalice kad nema gdjeEvil Genius II je napisao/la:

Zukan će se odazvati, njemu je reprezentacija potrebna isto koliko i on reprezentaciji. Na stranu patriotizam i to što je odličan momak.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
@consigliere, ti stvarno vjerujes u to!? 

- calcio
- Kontakt:
Evil Genius II je napisao/la:zukanovicu je obecano mjesto u brazilu bez obzira na probleme sa vizom; selektor je to javno rekao. to sto ovaj nije mogao drzati jezik za zubima pa opleo po savezu to je druga stvar i sasvim je logicno da je pape (uz sugestiju s vrha) suspendovao igraca. sto se tice pozivanja 24 igraca, razlog je jasan kao dan - povreda mensura mujdze. da ovaj nije bio spreman, hadzic bi uletio u 23 igraca, a avdija bi presao iz veze u odbranu (sto se na kraju i desilo). onaj ko zeli shvatice
Nemoj nista da te cudi. Sjecam se ovdje nekih teorija o tome da je Pape preko americke ambasade blokirao vizu za Zukanovica

- calcio
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la:“Reuf Karabeg, doktor reprezentacije, u stalnom je kontaktu sa Mujdžom. Rekao mi je da je Mujdža dobro i da dolazi na vrijeme na okupljanje”, pričao je Sušić.calcio je napisao/la: Pozvao je 24 igraca zbog toga jer nije bio siguran da ce se Mujdza stici oporaviti.
Eto objasnio sam.
Hvala sto si povrdio ono o cemu govorim. Bas zbog te povrede o kojoj govorim je morao biti u stalnom kontaktu sa Mujdzom i bas zbog toga je pozvao 24 igraca, jer kao sto vidis, nije bilo sigurno da ce se stici oporaviti.
- Consigliere
- Kontakt:
Ti stvarno vjerujes da su Susic i Hadzic zasluzili Brazil i da to nema veze s tim da im je Safetov buraz agent?Evil Genius II je napisao/la:@consigliere, ti stvarno vjerujes u to!?
Anelu Hadžiću nije agent Papetov brat.Consigliere je napisao/la:Ti stvarno vjerujes da su Susic i Hadzic zasluzili Brazil i da to nema veze s tim da im je Safetov buraz agent?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
moj neki fiktivni spisak 23 igraca koja bi poveo i ovaj papetov se svakako ne slazu ALI iskreno vjerujem da je covjek u brazil poveo ono sto je mislio da mu treba i sto je vjerovao da je najbolje u tom trenutku za igru kakvu god da je planirao. uostalom, tino je bio jedan od boljih debitanata na SP i da se ne preziva tako kako se preziva sada bi pisali o tome kako smo dobili jos jednog solidnog igraca, a hadzic je vec prica za sebe i to prica koja je ovdje na forumu imala totalno drugi tok prije nego je debitovao za repku ali otom potom.
Nije, nije...Virtu4l je napisao/la:Anelu Hadžiću nije agent Papetov brat.Consigliere je napisao/la:Ti stvarno vjerujes da su Susic i Hadzic zasluzili Brazil i da to nema veze s tim da im je Safetov buraz agent?
http://www.transfermarkt.com/germania-s ... rater/1886" onclick="window.open(this.href);return false;
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)
Ja ti kažem da nije, a ti kako hoćeš.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa svi bez obzira na moguce povrede pozovu 23 igraca. Zato postoji onaj siri spisak koji se pravi i taj spisak je trebao koristiti ukoliko mensur ne oporavi se sto je malo vjerovatno jer na SP ne ode samo onaj koji je siguran da ne moze trcat xd al nebitno to sad taman da je i bio povrijedjen i da nije mogao tek onda je trebao pozvat tog 24tog igraca koji bi upao u 23 i to sa tog sireg spiska.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- Consigliere
- Kontakt:
Ma, jok ba... Zar nije normalnije da se pozovu 24 igraca, a onda jednom pozvanom, samo jednom!, reci da ce ipak ostati kuci, jer je Mujdzin oporavak jos u maju isao prema planu...DeeWa je napisao/la:Pa svi bez obzira na moguce povrede pozovu 23 igraca. Zato postoji onaj siri spisak koji se pravi i taj spisak je trebao koristiti ukoliko mensur ne oporavi se sto je malo vjerovatno jer na SP ne ode samo onaj koji je siguran da ne moze trcat xd al nebitno to sad taman da je i bio povrijedjen i da nije mogao tek onda je trebao pozvat tog 24tog igraca koji bi upao u 23 i to sa tog sireg spiska.
Srecom, pukom slucajnoscu desi se ovo sa Zukanovicem pa Safet nije nikome morao slamati srce... Srecom...