Toni Sunjic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Toni Sunjic

Post Postao/la Virtu4l » 13 okt 2015, 23:22

Adi_Zepce je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Toni je naš najbolji igrač zadnje linije.
Potpisujem :bih:
Vec odavno ja to govorim, ali ne mozes protiv strucnjaka sa foruma.

Da sutra pogrijesi, tjerali bi ga sa spiska.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 13 okt 2015, 23:23

Toni je konstantan, konstantno je sve bolji i bolji.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 13 okt 2015, 23:24

Toni Šunjic je spasio siguran gol ali je isto tako najveci krivac za drugi gol Kipra.
Kad ocjenjujemo budimo posteni.

Momciluk
Kontakt:

Post Postao/la Momciluk » 13 okt 2015, 23:24

Virtu4l je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Toni je naš najbolji igrač zadnje linije.
Potpisujem :bih:
Vec odavno ja to govorim, ali ne mozes protiv strucnjaka sa foruma.

Da sutra pogrijesi, tjerali bi ga sa spiska.
Cocalic je bolji u svim segmentima.
Sunjic je dobar ali samo u odredjenim utakmicama, protiv igraca koji njemu ne odgovaraju on izgleda kao panj, i to panj amater.
This time next year we'll be millionaires.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 13 okt 2015, 23:27

Naravno da je bolji, postace druga najveca legenda Mechelena, kao Pjanic poslije Tottija.
Voli te tvoje Sarajevo.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 13 okt 2015, 23:33

:kafa: :kafa: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 14 okt 2015, 01:12

Sunjic od priprema za SP pruza konstantno dobre partije.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 14 okt 2015, 01:17

Da bar imamo slatkih muka koga ubaciti u vezu umjesto sto ovako se bespotrebno prepiremo koga staviti na stopera, imamo brat bratu 5 stopera skoro podjednake kvalitete(Vranjes,Sunjic,Bicakcic,Cocalic i Anicic) i Spahu kao standardnog stopera,tako da za mene ce imati prednost onaj ko je u boljoj formi, a Sunjic je definitvno stoper koji trenutno pruza najbolja partije, da bar se moze napraviti neka formacija sa 4 stopera :lol:
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 okt 2015, 22:21

bodi123 je napisao/la:Da bar imamo slatkih muka koga ubaciti u vezu umjesto sto ovako se bespotrebno prepiremo koga staviti na stopera, imamo brat bratu 5 stopera skoro podjednake kvalitete(Vranjes,Sunjic,Bicakcic,Cocalic i Anicic) i Spahu kao standardnog stopera,tako da za mene ce imati prednost onaj ko je u boljoj formi, a Sunjic je definitvno stoper koji trenutno pruza najbolja partije, da bar se moze napraviti neka formacija sa 4 stopera :lol:
Šunjić je naš najbolji stoper, mislim da nikad više neće biti upitan u prvih 11 i na njemu se treba zasnivati naša odbrana. U paru mu treba biti onaj ko mu najviše odgovara, volio bih vidjeti njega i Zukanovića zajedno, što se neće desiti sve dok je Spahića koji je najslabija karika u našoj odbrani. Šunjić mu je čuvao dupe na SP, radi to i danas, ali Spahić je sve nesigurniji, kasni sa reakcijama i svi ga mogu pretrčati. U drugom poluvremenu protiv Kipra se dozvao i počeo igrati sa manje rizika, ali već od narednog ciklusa treba preseliti na klupu.
Voli te tvoje Sarajevo.

ahmic
Kontakt:

Re: Re : RE: Re: Toni Sunjic

Post Postao/la ahmic » 14 okt 2015, 22:58

Fidelis je napisao/la:Toni Šunjic je spasio siguran gol ali je isto tako najveci krivac za drugi gol Kipra.
A Vranjes,gleda.kako.covjek centrira,jbg..al dobro je ,proslo i dobili smo..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

FaraonTM
Kontakt:

Re: Re : RE: Re: Toni Sunjic

Post Postao/la FaraonTM » 14 okt 2015, 23:09

ahmic je napisao/la:
Fidelis je napisao/la:Toni Šunjic je spasio siguran gol ali je isto tako najveci krivac za drugi gol Kipra.
A Vranjes,gleda.kako.covjek centrira,jbg..al dobro je ,proslo i dobili smo..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Slažem se da Toni nije smio dopustiti da mu onako njegov igrač izgradi poziciju za šut u našem petercu al' realno mi smo popušili foru prvo kad je lopta prošla između Lulića i Medunjanina a oni se svađaju ko je kriv dok ljudi trče u napad a drugi put kad nam je odbrana ispala kod "predasistencije"
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 okt 2015, 23:12

Dobro sta ces, greska se desila, ali osim toga, stvarno je odigrao odlicne dvije partije, pogotovo protiv Walesa. Napreduje pravo.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 okt 2015, 23:32

Nema spašavanja Šunjića kad je pukla lijeva strana izigrali ih Kiprani kao što su izigrali i IZrael za durgi gol tako su i nama prodali sličnu foru samo što sad nije puco igrač direktno na go nego je ubacio u 5m..
Onaj gore spomenu Vranješa ANičića al sve je to ispod Šunjića ZUkanovića i Bičakčića čak i Mujdža kako je prešo u cvajtu oslabio je pogotov što nije igro prošlu sezonu jendostavno momak je spor trom ne priključuje se napadu,a nekad je držo sma densu stranu

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 15 okt 2015, 20:53

Virtu4l je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Da bar imamo slatkih muka koga ubaciti u vezu umjesto sto ovako se bespotrebno prepiremo koga staviti na stopera, imamo brat bratu 5 stopera skoro podjednake kvalitete(Vranjes,Sunjic,Bicakcic,Cocalic i Anicic) i Spahu kao standardnog stopera,tako da za mene ce imati prednost onaj ko je u boljoj formi, a Sunjic je definitvno stoper koji trenutno pruza najbolja partije, da bar se moze napraviti neka formacija sa 4 stopera :lol:
Šunjić je naš najbolji stoper, mislim da nikad više neće biti upitan u prvih 11 i na njemu se treba zasnivati naša odbrana. U paru mu treba biti onaj ko mu najviše odgovara, volio bih vidjeti njega i Zukanovića zajedno, što se neće desiti sve dok je Spahića koji je najslabija karika u našoj odbrani. Šunjić mu je čuvao dupe na SP, radi to i danas, ali Spahić je sve nesigurniji, kasni sa reakcijama i svi ga mogu pretrčati. U drugom poluvremenu protiv Kipra se dozvao i počeo igrati sa manje rizika, ali već od narednog ciklusa treba preseliti na klupu.
Slazem se i ja da je Sunjic trenutno nas stoper u najboljoj formi i da je neupitan u prvih 11.
Spaha stari to mora biti jasno i covjek polahko gubi brzinu i snagu, zbog toga i ti kiksevi sto je i logicno, ali mora se znati da Emir i dalje diriguje nasoj odbrani i da je po tom pitanju siguran za prvih 11, pravi sa odbranom ofsajd zamke, drzi ih u liniji nakon prekida, zna on i iznjeti loptu.
Odraditi s njim baraz, EP i onda se polahko okrenuti novim rjesenjima, jer ce Emir sljedece godine napuniti punih 36 i uci u 37. godinu zivota, a jedna ozbiljna repka sebi ne moze dozvoliti da ti stoper od 36/7 godina je prva opcija(osim ako se ne zove Paolo Maldini :D ), svakako da treba polahko uigravati par Sunjic/Zukanovic/Cocalic...
Ono sto se ne slazem sa tobom je to da je Spaha nasa najslabija karika u odbrani, Mujdza je daleko najslabija karika.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 16 okt 2015, 09:28

Jesmoli ijednu utakmicu igrali gdje je Zuka stoper i Kolasinac ljevi bek??

Sunjic je solidan ali zna biti smotan kao penal protiv Belgije ili kada glavom vrca loptu golmanu nekako pre mekahno...nekako sam nervozan kad on igra ali hajde svi mi imamo nekoga ko mislimo da je bolji.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

JohnCleese
Kontakt:

Post Postao/la JohnCleese » 16 okt 2015, 10:01

Adnan89 je napisao/la:Jesmoli ijednu utakmicu igrali gdje je Zuka stoper i Kolasinac ljevi bek??

Sunjic je solidan ali zna biti smotan kao penal protiv Belgije ili kada glavom vrca loptu golmanu nekako pre mekahno...nekako sam nervozan kad on igra ali hajde svi mi imamo nekoga ko mislimo da je bolji.
Nismo ni jednu, kakve on ima veze sa penalom protiv Belgije i trece Begovicu je rizik svakako vratit loptu u ovim za njeg teskim vremenima
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.

Svabo je to...

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 16 okt 2015, 11:56

Šunja je zvijer, demantovao me je par puta, nemam obraza išta drugo napisati osim da je momak sila.
Jedino mu je brzina donekle mana ali on to sa pozicioniranjem i snagom uspijeva nadoknaditi. U Sttutgartu ima predispozicije da napreduje i da postane odličan štoper i da bude okosnica naše odbrane. (Po mnogima jeste, ali Spaha još uvijek diriguje odbranom) :D

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 16 okt 2015, 14:51

Adnan89 je napisao/la:Jesmoli ijednu utakmicu igrali gdje je Zuka stoper i Kolasinac ljevi bek??

vidi se da uopce nisi gledao utakmicu protiv belgije..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Toni Sunjic

Post Postao/la Goalgetter » 16 okt 2015, 15:01

Sunjic je odlican. Razvio se u jako dobrog stopera, ima tu nedostataka jos naravno ali ja sam pravo zadovoljan sa njegovim utakmicama.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 16 okt 2015, 15:15

STEVIE je napisao/la:

vidi se da uopce nisi gledao utakmicu protiv belgije..

Pogledaj ti sad ko se zaletio i skrivio penal...nekazem da je los ali ima svoji momenata.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, denza, meecko i 31 gost.