Vec odavno ja to govorim, ali ne mozes protiv strucnjaka sa foruma.Adi_Zepce je napisao/la:PotpisujemVirtu4l je napisao/la:Toni je naš najbolji igrač zadnje linije.
Da sutra pogrijesi, tjerali bi ga sa spiska.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Vec odavno ja to govorim, ali ne mozes protiv strucnjaka sa foruma.Adi_Zepce je napisao/la:PotpisujemVirtu4l je napisao/la:Toni je naš najbolji igrač zadnje linije.
Cocalic je bolji u svim segmentima.Virtu4l je napisao/la:Vec odavno ja to govorim, ali ne mozes protiv strucnjaka sa foruma.Adi_Zepce je napisao/la:PotpisujemVirtu4l je napisao/la:Toni je naš najbolji igrač zadnje linije.
Da sutra pogrijesi, tjerali bi ga sa spiska.
Šunjić je naš najbolji stoper, mislim da nikad više neće biti upitan u prvih 11 i na njemu se treba zasnivati naša odbrana. U paru mu treba biti onaj ko mu najviše odgovara, volio bih vidjeti njega i Zukanovića zajedno, što se neće desiti sve dok je Spahića koji je najslabija karika u našoj odbrani. Šunjić mu je čuvao dupe na SP, radi to i danas, ali Spahić je sve nesigurniji, kasni sa reakcijama i svi ga mogu pretrčati. U drugom poluvremenu protiv Kipra se dozvao i počeo igrati sa manje rizika, ali već od narednog ciklusa treba preseliti na klupu.bodi123 je napisao/la:Da bar imamo slatkih muka koga ubaciti u vezu umjesto sto ovako se bespotrebno prepiremo koga staviti na stopera, imamo brat bratu 5 stopera skoro podjednake kvalitete(Vranjes,Sunjic,Bicakcic,Cocalic i Anicic) i Spahu kao standardnog stopera,tako da za mene ce imati prednost onaj ko je u boljoj formi, a Sunjic je definitvno stoper koji trenutno pruza najbolja partije, da bar se moze napraviti neka formacija sa 4 stopera
A Vranjes,gleda.kako.covjek centrira,jbg..al dobro je ,proslo i dobili smo..Fidelis je napisao/la:Toni Šunjic je spasio siguran gol ali je isto tako najveci krivac za drugi gol Kipra.
Kad ocjenjujemo budimo posteni.
Slažem se da Toni nije smio dopustiti da mu onako njegov igrač izgradi poziciju za šut u našem petercu al' realno mi smo popušili foru prvo kad je lopta prošla između Lulića i Medunjanina a oni se svađaju ko je kriv dok ljudi trče u napad a drugi put kad nam je odbrana ispala kod "predasistencije"ahmic je napisao/la:A Vranjes,gleda.kako.covjek centrira,jbg..al dobro je ,proslo i dobili smo..Fidelis je napisao/la:Toni Šunjic je spasio siguran gol ali je isto tako najveci krivac za drugi gol Kipra.
Kad ocjenjujemo budimo posteni.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Slazem se i ja da je Sunjic trenutno nas stoper u najboljoj formi i da je neupitan u prvih 11.Virtu4l je napisao/la:Šunjić je naš najbolji stoper, mislim da nikad više neće biti upitan u prvih 11 i na njemu se treba zasnivati naša odbrana. U paru mu treba biti onaj ko mu najviše odgovara, volio bih vidjeti njega i Zukanovića zajedno, što se neće desiti sve dok je Spahića koji je najslabija karika u našoj odbrani. Šunjić mu je čuvao dupe na SP, radi to i danas, ali Spahić je sve nesigurniji, kasni sa reakcijama i svi ga mogu pretrčati. U drugom poluvremenu protiv Kipra se dozvao i počeo igrati sa manje rizika, ali već od narednog ciklusa treba preseliti na klupu.bodi123 je napisao/la:Da bar imamo slatkih muka koga ubaciti u vezu umjesto sto ovako se bespotrebno prepiremo koga staviti na stopera, imamo brat bratu 5 stopera skoro podjednake kvalitete(Vranjes,Sunjic,Bicakcic,Cocalic i Anicic) i Spahu kao standardnog stopera,tako da za mene ce imati prednost onaj ko je u boljoj formi, a Sunjic je definitvno stoper koji trenutno pruza najbolja partije, da bar se moze napraviti neka formacija sa 4 stopera
Nismo ni jednu, kakve on ima veze sa penalom protiv Belgije i trece Begovicu je rizik svakako vratit loptu u ovim za njeg teskim vremenimaAdnan89 je napisao/la:Jesmoli ijednu utakmicu igrali gdje je Zuka stoper i Kolasinac ljevi bek??
Sunjic je solidan ali zna biti smotan kao penal protiv Belgije ili kada glavom vrca loptu golmanu nekako pre mekahno...nekako sam nervozan kad on igra ali hajde svi mi imamo nekoga ko mislimo da je bolji.
vidi se da uopce nisi gledao utakmicu protiv belgije..Adnan89 je napisao/la:Jesmoli ijednu utakmicu igrali gdje je Zuka stoper i Kolasinac ljevi bek??
Sunjic je solidan ali zna biti smotan kao penal protiv Belgije ili kada glavom vrca loptu golmanu nekako pre mekahno...nekako sam nervozan kad on igra ali hajde svi mi imamo nekoga ko mislimo da je bolji.
STEVIE je napisao/la:vidi se da uopce nisi gledao utakmicu protiv belgije..Adnan89 je napisao/la:Jesmoli ijednu utakmicu igrali gdje je Zuka stoper i Kolasinac ljevi bek??