KK Crvena Zvezda
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: KK Crvena Zvezda Beograd
ima li zvezda barem 1% sanse da ovo stigne i dobije, kako izgledaju na parketu, jesu li se pogubili skroz ili galata samo pogadja sve sto baci prema kosu? 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-7 na poluvremenu.
Galata vodi od pocetka, stigli par puta na -1, ali tricama Galata vraca prednost.
Gordon i Arroyo trpaju ko ludi. Gordon vec 18pts....
Nista gotovo nije.
Galata vodi od pocetka, stigli par puta na -1, ali tricama Galata vraca prednost.
Gordon i Arroyo trpaju ko ludi. Gordon vec 18pts....
Nista gotovo nije.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Bolje Galata djeluje za sada,uz to sut ih i ne sluzi bas najbolje kolko sam ja pofatao,poceo sam da gledam tek sredinom druge cetvrtine ali komentatori rekose da ovi iz Galate i nemaju neku sutersku vecer za sadaLenBias je napisao/la:ima li zvezda barem 1% sanse da ovo stigne i dobije, kako izgledaju na parketu, jesu li se pogubili skroz ili galata samo pogadja sve sto baci prema kosu?
Da ima sanse da stignu ima sigurno,ako nista vjerujem zbog ove atmosfere u dvorani,mada kazem Galata mi djeluje bolje i ja cekam keca tako da se nadam ko i ti preokretu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zvezda ako izgubi večeras male su joj šanse za plasman dalje.
Uniks iznenađujuće poražen od Ulma,koga je Zvezda pobedila u Nemačkoj.
Rakočević,Savović i Skot moraju puno bolje u nastavku,problem je i 3 faula Raška Katića.
Uniks iznenađujuće poražen od Ulma,koga je Zvezda pobedila u Nemačkoj.
Rakočević,Savović i Skot moraju puno bolje u nastavku,problem je i 3 faula Raška Katića.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!
Scott van forme totalno, Arroyo klasa.
OJ oboritel' me na kladari..
gotovo je ovo, sumnjam da zvezda moze nesto uraditi, uz ovakvu igru i poraz manji od 10 razlike je dobar rezultat
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Gotovo je ovo, ne moze Galata promasiti, prejaki su da bi odigrali dvije ocajne utakmice zaredom.
Galata je jednostavno prejaka...roster koji bi i u ovogodisnjoj Euroligi bez problema prosao u TOP 16 i tamo igrao značajnu ulogu. S druge strane, i Zvezda je morala negdje izgubiti.
- alan_kardec
- Kontakt:
I više nego zasluženo. Galata je večeras demonstrirao snagu. Odlične partije Gordona, Arroya, Mačvana, Ndonga. Sve je funkcionisalo besprekorno. Prelomili su nas u prvoj polovini treće četvrtine i tu je utakmica bila gotova.
Mi nismo bili ni blizu očekivanog nivoa. Jako loša partija čitave ekipe.
Ipak nije ništa gotovo. Možda i neočekivano, sve 4 ekipe u grupi trenutno imaju omjer 1-1. Ova pobjeda Ulma u Kazanju je dokaz koliko su njemci kvalitetni, iako su ih neki ovdje osporavali.
Sad u subotu nas očekuje mnogo bitniji meč nego ovaj večeras.
Mi nismo bili ni blizu očekivanog nivoa. Jako loša partija čitave ekipe.
Ipak nije ništa gotovo. Možda i neočekivano, sve 4 ekipe u grupi trenutno imaju omjer 1-1. Ova pobjeda Ulma u Kazanju je dokaz koliko su njemci kvalitetni, iako su ih neki ovdje osporavali.
Sad u subotu nas očekuje mnogo bitniji meč nego ovaj večeras.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Veoma sam razocaran,boli me to sto se nasi igraci nisu borili.I da smo izgubili 50 razlike nije bitno,ali zelim da se izgori u borbi za svaku loptu.Beskonacno mnogo gresaka,gluposti,svega onoga sto ne krasi kosarku kao igru.Neka zabijanja pod koska,neka sutiranja u petoj-sestoj sekundi napada.Svi su podbacili,jedino Rasko odigrao zapazenu ulogu.Galata jeste mocan tip,pravi Euroligaski,ali da smo mi podbacili,jesmo i to smo mnogo podbacili.
Nije atmosfera bila kakvu sam ocekivao iz jednog jedinog razloga,preko 1500 ljudi sa kartama je ostalo vani,zasto.Pa bitnije je da razni nazovimo ih selebritiji kojih je bio pun **** na tribinama nego ljudi sa kartama koji ce grlo dati.Jeste bila ovo odlicna atmosfera ali bila bi jos bolja.
Galata je rekoh mocan tim,a i islo ih je,strasne suteve su pogadjali.Vrhunac je bio onaj nepriznati kos Arroya na isteku napada kada je iz nekog okreta ubo trojku sa 9 metara.
S obzirom kakvu smo igru pruzili ne bi trebalo da smo se preterano umorili,zato sada treba svim silama na Igokeu u nadi da cemo biti mnogo bolji,da ce mo odigrati sa vise muskosti i da ce ili Simonovic ili Scott konacno proraditi.
Nije atmosfera bila kakvu sam ocekivao iz jednog jedinog razloga,preko 1500 ljudi sa kartama je ostalo vani,zasto.Pa bitnije je da razni nazovimo ih selebritiji kojih je bio pun **** na tribinama nego ljudi sa kartama koji ce grlo dati.Jeste bila ovo odlicna atmosfera ali bila bi jos bolja.
Galata je rekoh mocan tim,a i islo ih je,strasne suteve su pogadjali.Vrhunac je bio onaj nepriznati kos Arroya na isteku napada kada je iz nekog okreta ubo trojku sa 9 metara.

S obzirom kakvu smo igru pruzili ne bi trebalo da smo se preterano umorili,zato sada treba svim silama na Igokeu u nadi da cemo biti mnogo bolji,da ce mo odigrati sa vise muskosti i da ce ili Simonovic ili Scott konacno proraditi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Zvezdu večeras nije islo i ovo je sigurno naslabije izdanje od kako je Vukoičić došao, ali ruku na srce Galata tesko moze izgubiti dva puta zaredom pa i od puno jačih timova od Zvezde. Tim je fantastično izbalansiran, na klupi odličan trener koji forsira pick and role igru i to je večeras Zvezdu unistilo uz odličan sut, koji se i očekuje od tako kvalitetnih igrača. Nista, okrenuti se drugom meču jer je grupa izjednačena i Zvezda ima šanse za prolazak jer je uzela pobejdu na teskom gostovanju u Ulmu.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
iskreno, poslje onakve utakmice sa cedevitom, zatim poslje ovolikog interesovanja gledaoca, ocekivao sam poraz
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Zaslužen poraz, očajna igra i gomila idiotskih poteza... Ja im zamjeram borbenost.... Igrali su kao prava plaćenička ekipa, bez emocije, želje, volje... Šteta, naravno ovaj poraz ne znači ništa jer ja sam siguran da i Zvezda može dobiti u sred Turske... Inače po onome što sam vidio Galata je možda i najbolje složena turska ekipa... Nemaju suvi kvalitet i imena kao evroligasi Efes i Fener, ali imaju dobro složen tim....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
težak poraz je doživljen 

Standardno. Velike reci, fudbalsko-sovinisticka atmosfera na tribinama, skandal sa kartama i rezultatski debakl na terenu. Toliko o kvalitetu ABA lige i njenom najjacem klubu.
Samo se nadam da je ovo sada za nauk nasoj upravi da se karte moraju stampati mnogo sigurnije.I najnepismeniji covek je mogao da ih krivotvori samo tako.
Treba sada ljudima koji su kupili kartu a ostali vani kompenzovati to za utakmicu protiv Unicsa.

Treba sada ljudima koji su kupili kartu a ostali vani kompenzovati to za utakmicu protiv Unicsa.
А по ' је то ' ¥ " у ??MaGiCa je napisao/la:Standardno. Velike reci, fudbalsko-sovinisticka atmosfera na tribinama, skandal sa kartama i rezultatski debakl na terenu. Toliko o kvalitetu ABA lige i njenom najjacem klubu.
Ja nigde ne vidim da je on napisao da je FMP najbolja ekipa lige.
A mislim da ne vidi niko ko je u dobrim odnosima sa ocima.
A mislim da ne vidi niko ko je u dobrim odnosima sa ocima.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.