Super liga Srbije

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Novi sampion Srbije ce da bude

Partizan
63
48%
Crvena zvezda
67
52%

Ukupno glasova: 130

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Jelen Super liga Srbije

Post Postao/la Devil » 20 maj 2013, 18:32

Pa taj Ljajic je stvorio Novi Pazar i kljuc je njegovog opstanka. Moze se on totalno povuci sa svih funkcija iz Novog Pazara ali zna se da je on ta "ruka iz sene" koja potpomaze rad Novog Pazara.
Ti mislis da bi Novi Pazar da nije bilo Ljajica uspeo napraviti ovakav stadion ? Ja znam da ne bi.

Ja sam se u prvom repliciranju osvrnuo na situaciju oko polozaja Novog Pazara u JSL. Kazem ti svakome ko je stalo do napretka fudbala u Srbiji podrzace Novi Pazar. Da si pre 3-4 kola sproveo anketu u kome bi pisalo...Koji bi klub voleli da se nadje u drustvu Smedereva i ponudili odgovore, BSK,Novi Pazar i Radnicki najmanje 80% odgovora bi bilo BSK.
Zasto. Zato sto je narodu dosta beogradizacije srpskof fudbala,ove sezone ispadaju dva kluba koja nisu iz Beograda a ulazi Cukaricki,dakle ponovo jedan klub vise. Pa cak da se u anketi nasao i Donji Srem opet bi imali vise glasova nego NP.
Zasto je to tako ? Zato sto je Novi Pazar ekipa koja protiv vecitih igra "na noz" i to se ljudima svidja. Dosta im je gledanja kako se ekipe sklanjaju protiv te dve ekipe i Novi Pazar predstavlja jedno pravo osvezenje po tome pitanju.

Naravno ima misljenja da ne treba ali ko iznosi ta misljenja. Iznosi 90% clanova navijackih grupa. Da sada provedes anketu u Delijama,Grobarima,UF,CDJ i ostalim za razliku od prethodno navedene ankete 80% ljudi bi zelelo da vidi Novi Pazar u Prvoj ligi. Opet to je sve posmatrano sa prave navijacke strane,a posto su na nasim prostorima navijaci usko povezani sa nacionalnom pripadnoscu onda i sa te strane. Jer nikada navijaci nece zaboraviti dogadjaje u Novom Pazaru protiv Rada pre par godina,nikada nece zaboraviti cinjenicu da je gostovanje ekipama u Novom Pazaru uvek bilo zabranjeno ili totalno ograniceno isto kao sto ni Pazarci nece njima zaboraviti neke stvari. Ali ko pita te ljude ? Ne pita ih niko nista,ionako hoce totalno da ih ugase i da ne postoje.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 20 maj 2013, 18:38

DANTES je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:
DANTES je napisao/la:opa tu smo tico... tebi dakle smetaju srbi na forumu? tako lijepo reci... bolesno, bolesno, bolesno...
Samo ti i tebi slični mogu to da zaključe iz mog posta. Na ovom forumu je nažalost zabranjeno imenovati takve ljude, pa ću ja to ovaj put preskočiti.
pa očito je da ti smetaju određeni forumaši... i očito je šta su i ko su oni... ja ne želim da ulazim u tu priču jer mi se gade iste... do sada su me na forumu optužili da sam nacionalista(to jedino ti reče), da sam izdajnik Srpstva, da mrzim Njemce, da mrzim Špance, da ne volim Engleze, da mrzim Real, da mrzim Barsu, da mrzim Hrvate, da mrzim Amerikance, da volim Špance, da Volim Njemce, da volim Engleze, da navijam za Barsu, da navijam za Real.... i to sve kada napišem istinu i činjenicu koja se ne uklapa u nečije svijetove mašte... živ ti meni bio, malo se oladio od šupljih priča pa da nastavimo o sportu, jer vidio sam da možeš dobro pisati pogotovo o Engleskom fudbalu...
Nis' pročit'o dio o Tribalianu?

@Devil

Ti meni iznosiš mišljenje nekih 80% imaginarnih ljudi. Što nisi iznio svoje mišljenje? Al onako iskreno.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 20 maj 2013, 19:20

Izneo je @Devil svoje misljenje vise puta na temu Novog Pazara samo ti nisi upratio. Iznosio bi @Devil jos vise svoje misljenje da postoji ovde jos neko osim @pazzarca koji bas prati utakmice Novog Pazara ali da se redovno javlja jer ovaj bas i nema naviku. :)

Cak sam i u prethodnim odgovorima dao odgovor na to pitanje. Ne mogu da se odlucim da li bi bilo bolje da ostane Radnicki ili Novi Pazar i sta je tu vise zasluzeno. Moj odgovor bi i dalje bio BSK.

Novi Pazar je imao odlicnih utakmica ove sezone,sjajno otvaranje protiv Radnickog iz Nisa kuci, pa onda nastavak isto tako kvalitetne igre u Kragujevcu protiv Radnickog (1:1) a onda je usledio tu i period relativno losih utakmica protiv Zvezde,Spartaka pa cak i pobeda u Borci od 3:2 ali uz ne bas sjajnu igru,ali onda dolazi jedna sjajna partija protiv Donjeg Srema kuci i pobeda 2:0. Posle toga jedan period ocajnih utakmica sve do prolecne premijere kada su odigrali nereseno u Nisu pa onda nesto kasnije pobeda protiv Jagodine kuci i ovaj remi sa Partizanom na kraju.

Sa druge strane imamo Radnicki iz Kragujevca koji je isto tako imao dosta losih utakmica i par dobrih (Hajduk Kula oba puta,Spartak oba puta,OFK kuci...)

Sa strane posete Novi Pazar je tu u prednosti. Losi rezultati, slaba igra kumovali su tome da Radnicki nema neke posete za respekt (uglavnom ispod 3000) mada zadnje tri utakmice ako se ne varam imaju preko 5000. Ali ponavljam navijaci Crvenih Djavola nisu bacali bombu na navijace gostujuceg tima.

Gledajuci sezone od kako su usli u ligu,tu dajem prednost Radnickom,prosla sezone je bila fenomenalna,ali onda odlazak Kostica,svadja sa Spalevicem,odlazak dela uprave i sve se to odrazilo na same rezultate,ali za razliku od Novog Pazara koji je dve sezone vise los nego dobar dajem prednost Radnickom. ;)

Ima tu jos nekih parametara,poput igrackog kadra,finansija,isplata ali to je sve povod za neku dublju analizu za koju bi mi trebalo bar 24 casa.
Kazem jos uvek nemam konacni stav,videcemo nakon zadnja dva kola i u analizi sezone kada je budem radio cu pokusati odgonetnuti da li je opravdano ispadanje Novog Pazara ili Radnickog.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 20 maj 2013, 19:23

Meni ova kuknjava Pazaraca liči na onu priču koju je prošle sezone forsirala tuzlanska Sloboda. Tuzlaci su počeli pričati o tome kako nekome smetaju, kako se štima da oni ispadnu, kako direktni konkurenti kupuju utakmice... već 6-7 kola prije kraja prvenstva. Pri tome su naprasno zaboravljali da spomenu da su im igrački kvalitet i igra bili za qrca te da su i oni na najofirniji način kupili bodove u Gabeli. I onda sa takvom pričom u zadnjem kolu dođu u Lukavicu na noge Slaviji, odgovara im i remi i minimalan poraz, čak vjerovatno i samo da zabiju gol bilo bi im dosta za opstanak, a oni ni jednu jedinu polušansu nisu napravili, ma nisu prnuli. :? :o

Što se tiče Pazaraca i ove njihove halabuke, ne mislim da FSS ima nešto protiv njih, jer da ima, vjerovatno ih, mimo svih normi i propisa, ne bi ubacivali u JSL. O sudijskim greškama, kaznama zbog navijača, mi smo kažnjeni ovoliko, a ovi drugi su pošteđeni, zaštićeni i slične stvari, takva saopštenja piše svaki klub u Srbiji, ali je iz nekog razloga, ovom portalu zanimljivo samo ono što pišu iz Pazara. Zanima me samo šta će Novopazarci pričati i kakva će priča biti, ako ostanu u ligi. Svako se češka tamo gdje ga svrbi, ali Pazarci zaboravljaju mnoge stvari.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 20 maj 2013, 23:25

@ Devil

Moguce da ga na kraju nisam ni poslao,jer sam pospan kucao.

Uglavnom tema je gosn. Duke i njegove nebuloze(sasvim odgovarajuca rec).

Imam par pitanja za njega:

1. Da li mislis da N. Pazar trenutno kvalitetom zasluzuje da ostane ispred jednog Kragujevca i BSK Borce?

2. Otkud ti za pravo da optuzujes ceo srpski rod,drzavu,FSS i ostale za nesto za sta nemas dokaz?Jesi svestan koliko je ta optuzba glupa?

3. Da li mislis da bi ijedan klub u normalnoj drzavi nakon svih onih ispada njegovih navijaca ostao u prvoj ligi ili bi bio izbacen u poslednju?

4. Jel opstanak jedne ekipe mora da bude uslovljen na osnovu nacionalne jednacine/ravnopravnosti,tolerancije ili na osnovu sportskog kvaliteta?

Bilo je jos pitanja,ali ih zaboravih...e sada da predjemo na konkretne stvari ili obrazovanje posto u stanje JSL-e nisi upucen(sam si rekao).

Da znas kao sto ne znas znao bi da je taj FK Novi Pazar dole u tvom voljenom Sandzaku poslednja rupa na svirali. Da su politicari pocevsi od tebi mrskih pa do onih tvrdo orijentisanih digli ruke odavno od njega.
Pa je sve to lepo dovelo do toga da im pripreme na polusezoni pocnu omladinci,da im masa igraca pobegne bukvalno iz kluba zbog besparice,da im se dovode neki propali drugoligaski i prvoligaski igraci koji nigde nisu mogli naci angazman tipa Vujovic(poslednji put sam cuo za njega dok je igrao u Banatu) itd. .

Potrudi se da stvari malo manje gledas kroz prizmu Srbin/Bosnjak ili Pravoslavac/Musliman i videces svet lepse veruj mi.
Nisu svi preko Drine zli Srbi,kao sto nisu ni svi zli iz R. Srpske,kao sto nije los svaki Bosnjak ma gde god on ziveo.
Rat se davno zavrsio i mesta takvim pricama nema.

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 maj 2013, 00:26

ebo pazar, jel ko ovo vidio :mrgreen:

[youtube][/youtube]
nema potpisa

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 21 maj 2013, 00:31

Kažem ti fino, kao i Devilu, pričam dole s ljudima i znam sve, al baš sve o političkoj situaciji i međunacionalnim odnosima, barem znam više od tebe. Kad si ti uopšte otišao u taj dio kako tvrdiš svoje zemlje? Znaš li ikoga odatle? Vrhunac tebe i takvih k'o ti je gnušat se nad ljudima koji s pravom ne vole ni Srbiju ni sve što ima veze sa Srbijom. Valjda ti ta bomba dovoljno govori šta ti ljudi misle o vama. I oni rado ne bi igrali tu ligu da mogu da igraju neku drugu, isto kao i neku klubovi odavde.

1. Šta me briga da li je NP zaslužio ili ne da ostane u ligi, ali dok ga se pokušava izbaciti političkim marifetlucima to više nije važno.

2. Dokaza je na pretek, samo što neke ne žele da ih vide. Osim toga, ja nisam generalizovao nego mi to ti pokušavaš podmetnut'.

3. Srbija je normalna država? Hajde, po toj logici bi svi klubovi tamo trebali igrat' zadnju ligu.

4. Ne mora, al očigledno da je tu sport najmanje bitan. Ja bih recimo isto pitanje postavio onima koji smatraju da treba da postoje entitetske lige, pitaj njih jel bitniji sport.

Ja znam ljude koji nisu digli ruke od NP, a ako ćeš o političarima i sličnima, onda su i od Zvezde ljudi digli ruke, bavi se tim primjerom. Mene više interesuju obični ljudi.

Stvari koje treba gledati kroz tu prizmu ja ću i gledat kroz tu prizmu. A ovo je jedna od tih stvari.

To o "svim lošim Srbima" nisi mogo zaključit iz mog posta osim ako si pogrešno shvatio poentu.

Rat nije završio, trenutno traje primirje. To je ocjena svakog ozbiljnog historičara, ne moja.
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 21 maj 2013, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 maj 2013, 00:33

Opet o politici. Kome bre puca **** za politiku. :roll:
Covece postavljam ti ponovo pitanje. Da li bi se Novi Pazar uopste ubacivao u ligu da smeta "Srbima" pa ga sada izbacivali. Zar ne bi bilo lakse da su odradili po pravilima,ostavili Novi Pazar u drugoj ligi a oni svakako ne bi usli u Super ligu i svi mirni. :oops:

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 21 maj 2013, 00:38

Devil je napisao/la:Opet o politici. Kome bre puca **** za politiku. :roll:
Covece postavljam ti ponovo pitanje. Da li bi se Novi Pazar uopste ubacivao u ligu da smeta "Srbima" pa ga sada izbacivali. Zar ne bi bilo lakse da su odradili po pravilima,ostavili Novi Pazar u drugoj ligi a oni svakako ne bi usli u Super ligu i svi mirni. :oops:
Opet ti o Napoleonu bez revolucije. Ne može se pričat o ovome bez politike, pomiri se s tim.

NP je zaslužio ulazak u ligu, a i da nije, da ga je zaista ugurao savez kako ti tvrdiš, očito je da nisu znali šta će sve to donijeti, nisu bili svjesni kako će se taj klub dočekati neprijateljski u ostalim gradovima u Srbiji. Sad, kad vide da im NP donosi puno više štete nego koristi, hoće da ga puste niz vodu, dakako.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 21 maj 2013, 00:47

A eto pazarci docekuju ostale sa cvijecem i poklonima :lol:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 21 maj 2013, 00:48

moj vojvodo, ne znaš ti Toma Karadzica... On je svjesniji od svih nas zajedno... i čitava njegova klika...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 21 maj 2013, 00:52

chily-rz je napisao/la:A eto pazarci docekuju ostale sa cvijecem i poklonima :lol:
Bolje nisu ni zaslužili.

Ti si inače poznat po pokušaju da Želju i Čelik dovedeš u isti rang, tako da se tvoje tvrdnje teško mogu uzeti za ozbiljno.

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 21 maj 2013, 00:53

A cekaj na osnovu cega ti mislis da si pametniji od svih drugih?Da nije to malo narcisoidno sa tvoje strane??

Znam dosta momaka i devojaka iz Pazara(pa cak i neke koje nose burke itd),pa opet nemaju takva razmisljanja kao ti koji zivis negde drugde...

Sa kojim pravom dole ne vole Srbiju?Jedan razlog reci,ali valjan...Ta bomba mi govori da je bacio neko umno bolestan koji gleda ljude kao ti kroz veru,nacionalno opredeljenje i slicno,a ne po ljudskim kvalitetima. I on kao takav ne zasluzuje da hoda po ovoj planeti zemlji pa bio on Bosnjak,Sandzaklija,Srbin ili ko vec...

1. Ako ne zasluzuje na osnovu cega da ostane iz lige?Kako to moze da te bude briga?Valja najlosiji ispadaju uvek ili bi silom da ostanu?
Dokaza nemas-znaci klasicno lupetanje gluposti da drzava zeli da izbaci Pazar iz lige.Ko iz drzave pokusava izbaciti Pazar-imenom i prezimenom?

2. Koji dokazi?

3. Niko nije rekao da je Srbija normalna drzava,vec je napisano "da je normalna drzava"...Po toj logici nikako,jer na gostujucim utakmicama Pazara se zatvaraju gradovi citavi ne bi li se osigurala bezbednost gostujucih navijaca(koji su sve,samo ne navijaci). Dok se u Pazaru isporucuju kubici kamenja u okolini stadiona ne bi li se imalo arsenala za citavu utakmicu gadjati sektor sa gostima. Ili mozda igraju kamena s' ramena?

4. Nemas dokaza da je nesto drugo bitnije od sporta,tako da i ova stavka pada u vodu. To oko entiteta stvarno nisam upucen,pa ne zelim da sudim-pricamo o stvarima u mojoj drzavi,u mom fudbalu u koji kako sam kazes nisi upucen,ali bitno je da se pljune i da se bori za prava Novog Pazara pa makar i ako njihova prica ne pije vodu.

Ove stvari oko politicara,uprave i ostalog ne bi ni pricao da ne znam neke stvari. Imam srecu pa mi je rodjeni brat fudbaler koji je zimus dole bio na probi,medjutim kada je video kakvo je stanje pobegao je za Beograd glavom bez obzira.

Obicni ljudi na koje se ti pozivas ne igraju na terenu,ne isplacuju plate fudbalerima,ne placaju sudije itd. A to je osnovni preduslov za kvalitet jedne ekipe - dobra organizacija ljudi u klubu. Dole je totalno rasulo i sada se vade nekom pricom o namestanju.

A ta prica oko rata je prica onih koji su i prosli rat zapoceli,a vi i sa jedne i sa druge strane upijajte to i spremajte se za novi ukoliko vam je bilo malo krvi u prethodnom.

Strasno kakvog sveta ima,da covek ne poveruje.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 21 maj 2013, 01:13

sasagmp je napisao/la:A cekaj na osnovu cega ti mislis da si pametniji od svih drugih?Da nije to malo narcisoidno sa tvoje strane??

Znam dosta momaka i devojaka iz Pazara(pa cak i neke koje nose burke itd),pa opet nemaju takva razmisljanja kao ti koji zivis negde drugde...

Sa kojim pravom dole ne vole Srbiju?Jedan razlog reci,ali valjan...Ta bomba mi govori da je bacio neko umno bolestan koji gleda ljude kao ti kroz veru,nacionalno opredeljenje i slicno,a ne po ljudskim kvalitetima. I on kao takav ne zasluzuje da hoda po ovoj planeti zemlji pa bio on Bosnjak,Sandzaklija,Srbin ili ko vec...

1. Ako ne zasluzuje na osnovu cega da ostane iz lige?Kako to moze da te bude briga?Valja najlosiji ispadaju uvek ili bi silom da ostanu?
Dokaza nemas-znaci klasicno lupetanje gluposti da drzava zeli da izbaci Pazar iz lige.Ko iz drzave pokusava izbaciti Pazar-imenom i prezimenom?

2. Koji dokazi?

3. Niko nije rekao da je Srbija normalna drzava,vec je napisano "da je normalna drzava"...Po toj logici nikako,jer na gostujucim utakmicama Pazara se zatvaraju gradovi citavi ne bi li se osigurala bezbednost gostujucih navijaca(koji su sve,samo ne navijaci). Dok se u Pazaru isporucuju kubici kamenja u okolini stadiona ne bi li se imalo arsenala za citavu utakmicu gadjati sektor sa gostima. Ili mozda igraju kamena s' ramena?

4. Nemas dokaza da je nesto drugo bitnije od sporta,tako da i ova stavka pada u vodu. To oko entiteta stvarno nisam upucen,pa ne zelim da sudim-pricamo o stvarima u mojoj drzavi,u mom fudbalu u koji kako sam kazes nisi upucen,ali bitno je da se pljune i da se bori za prava Novog Pazara pa makar i ako njihova prica ne pije vodu.

Ove stvari oko politicara,uprave i ostalog ne bi ni pricao da ne znam neke stvari. Imam srecu pa mi je rodjeni brat fudbaler koji je zimus dole bio na probi,medjutim kada je video kakvo je stanje pobegao je za Beograd glavom bez obzira.

Obicni ljudi na koje se ti pozivas ne igraju na terenu,ne isplacuju plate fudbalerima,ne placaju sudije itd. A to je osnovni preduslov za kvalitet jedne ekipe - dobra organizacija ljudi u klubu. Dole je totalno rasulo i sada se vade nekom pricom o namestanju.

A ta prica oko rata je prica onih koji su i prosli rat zapoceli,a vi i sa jedne i sa druge strane upijajte to i spremajte se za novi ukoliko vam je bilo malo krvi u prethodnom.

Strasno kakvog sveta ima,da covek ne poveruje.
To da sam ja pametniji od drugih u mom postu nikad nećeš naći, to je još jedna od tvojih bezočnih konstrukcija nadahnuta čuvenim citatom DĆ.

Ne znaš ti nikog iz NP, znači smio bih glavu na panj stavit po tom pitanju, to bar svako može skontat' iz tvoje priče.

Prvi i osnovni razlog - Srbija ne voli njih, nema nikakvog razumijevanja za njih. Postavi se tabla narodnom heroju, digne se kuka i motika da se to skine. Spomene se autonomija (prvo pročitaj šta znači ta riječ, ne mami se odma') Sandžaka (ne Bošnjaka tamo nego teritorija na kojem živi veliki broj Srba), napravi se cirkus oko toga, odma se spominju riječi koje počinju sa t i b. Brani im se sve šta se može zabranit, nameće im se da pjevaju himnu koju ne vole, mog'o bi ja ovdje nabrajat do sutra, ne da mi se. Bombu bi od srca bacili mnogi ali ne žele u zatvor. To je jedina prava istina.

1 i 2 - Više je tu imena i prezimena, ali biću što je moguće više konkretan: Ni FSS ni politika ni običan narod van Sandžaka ne želi taj klub u ligi, što se bez problema može zaključit čitanjem izjava pojedinaca, ali i opštom slikom koju mediji šalju po ovom pitanju, komentarima po forumima, itd. Naravno, to mogu oni koji žele da vide šta se dešava, nema eksplicite tvrdnji protiv Pazara, toliko glup nije niko, ali meni se iz postupaka zaključak nameće sam.

3 - Evo jednog komentara iz koje se zapravo vidi pristrasnost NN lica u slučaju "FK Novi Pazar i ispadanje". Sve cvjećke samo Torcida i Ekstremi divljaci. Moš mislit.

4 - Ponavljam, ne trebaju mi dokazi da izvedem zaključke, potrebni su samo ulazni podaci.

To za brata, ako je istina, zapravo najbolje pokazuje odnos većinskog naroda prema tim ljudima tamo - bježi glavom bez obzira.

Ta priča o organizovanosti je totalno irelevantna jer je u istom stanju 90% klubova regiona, dakle tu priču okači mačku o rep.

Ne znaš stanje na terenu, živiš u snovima.

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 21 maj 2013, 01:21

DukeOfWellington je napisao/la: Bolje nisu ni zaslužili.

Ti si inače poznat po pokušaju da Želju i Čelik dovedeš u isti rang, tako da se tvoje tvrdnje teško mogu uzeti za ozbiljno.
Nista ja ne tvrdim tako da me nemas potrebe ni uzimati za hah ovaj ozbiljno 8-)

Daleko smo mi od vas,tri godine trgovacke rekao bi :mrgreen:

A Pazar ovo planirano radi,pokusavaju se pricom o ugrozenosti oprati u medijima Pazarcima,to sto su obecavali cak i Evropsku scenu nije bitno,.

I sta kad istupe iz lige ? Ugasit ce klub ili igrati po Sandzackim memorijalnim turnirima,suplja prica ;)

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 21 maj 2013, 02:11

Evo ti ga na. Kad bih ja tebi objašnjavao ko je Aćif Efendija i šta je on zapravo radio onda bih vjerovatno bio banovan, zato o tome na nekom drugom mjestu ako želiš. Ostalo sutra, za ovoliko insinuacija mi treba više vremena.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 21 maj 2013, 02:15

Soson se navio :mrgreen: Vala da hoce ispasti NP, samo zbog njihovih odvratnih navijaca i "kradje" imena. :x
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 21 maj 2013, 02:38

Sarajlijc@ je napisao/la:Soson se navio :mrgreen: Vala da hoce ispasti NP, samo zbog njihovih odvratnih navijaca i "kradje" imena. :x
Radi ovakvog seljačkog vrijeđanja se naravno ne banuje niko.

Nažalost, ovakva priča je normalna po Sarajevu i produkt je postkomunističkog sindroma koji tamo vlada. Nemam riječi kojim bi opisao gađenje za ovakvu vrstu ljudi.

Nit sam iz Sarajeva nit sam iz Sandžaka (na tvoju žalost), mada je to već poznato ovdje.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 21 maj 2013, 09:08

Nađite si neku zabavu i razbibrigu.
Svatko tko bude dalje nastavio van teme (dakle, sve ono što je izvan rasprave o nogometu), komentari će mu biti obrisani, a isti će dobiti ban (uključujući i Devila :mrgreen: )
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 21 maj 2013, 09:32

DukeOfWellington je napisao/la:
Devil je napisao/la:Opet o politici. Kome bre puca **** za politiku. :roll:
Opet ti o Napoleonu bez revolucije. Ne može se pričat o ovome bez politike, pomiri se s tim.

NP je zaslužio ulazak u ligu, a i da nije, da ga je zaista ugurao savez kako ti tvrdiš, očito je da nisu znali šta će sve to donijeti, nisu bili svjesni kako će se taj klub dočekati neprijateljski u ostalim gradovima u Srbiji. Sad, kad vide da im NP donosi puno više štete nego koristi, hoće da ga puste niz vodu, dakako.
Cekaj kako ti znas da su oni zasluzili ulazak u ligu ako si sam rekao da ne pratis igre Novog Pazara ? :?

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.