Belgija-BiH/BiH-Belgija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Belgija-BiH/BiH-Belgija
sve je okey, jos da pobjedimo, ma da nam je vec jednom otici na neko prvenstvo ali bolje da ne idemo na ovo, ko ce ici u juznu afriku lol, preko safarija, do konga pa do jna , mozda otkrijemo dijamante
- Cincinnatus
- Kontakt:
hehe, pa sto, bili su Bosanci u Africi jednom, pod vlasti Osmanske imperije..Rz88 je napisao/la:sve je okey, jos da pobjedimo, ma da nam je vec jednom otici na neko prvenstvo ali bolje da ne idemo na ovo, ko ce ici u juznu afriku lol, preko safarija, do konga pa do jna , mozda otkrijemo dijamante

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Cincinnatus je napisao/la:hehe, pa sto, bili su Bosanci u Africi jednom, pod vlasti Osmanske imperije..Rz88 je napisao/la:sve je okey, jos da pobjedimo, ma da nam je vec jednom otici na neko prvenstvo ali bolje da ne idemo na ovo, ko ce ici u juznu afriku lol, preko safarija, do konga pa do jna , mozda otkrijemo dijamante
heh, klima nam odgovara, js ako nam zapadnu neki skandinavci aka svedska haha, ma da nam se plasirati pa neka nas buse po 5:0 mi smo onda medu 32 u svijetu aBd
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Jojjj više.... ne mogu čekati !!!
zamislite slobodan udarac (BiH-Češka),ide SALIHOVIC PREMA LOPTI 88 min.sut pod precku iiiiiiiii 1-0Kenchy_Liverpool je napisao/la:Jojjj više.... ne mogu čekati !!!
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Zamislite ovo: BiH - Španija utakmica koja odlučuje ko će biti prvi u grupi! 90 minuta 0-0! Slobodan udarac za BiH! Miske ide prema lopti! Dobar centaršut Evo prilike iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 1-0 1-0 1-0 1-0 Vedad Ibišević je strijelac! Kakva igra! 1-0 za Bosnu i Hercegovinuuu!
- Cincinnatus
- Kontakt:
e joj sad je previse.. 

"On a football team, it's not the strength of the individual players, but it is the strength of the unit and how they all function."
Ma bit ce tesko, vala neznam nesta se sve puse prije tekmi onda kad popusimo samo pljujemo, Nadam se dobrom rezultatu, ali vidjet cemo jos sta ce biti sa igracima da nece nedaj Boze biti jos nekih ozlijeda kad sa Vedom.
Samo naprijed lagano bit ce nesta.
ma bice k'o sa Turskom krenucemo fino a onda..ali ako bude pravi satsav samo kazemEdib86 je napisao/la:Ma bit ce tesko, vala neznam nesta se sve puse prije tekmi onda kad popusimo samo pljujemo, Nadam se dobrom rezultatu, ali vidjet cemo jos sta ce biti sa igracima da nece nedaj Boze biti jos nekih ozlijeda kad sa Vedom.

Ma vala brate sa Turskom je jedino fino bilo ono sa golom, ma nista vise nismo pokazali, dobro je i ono da nas braca nisu dotukla.
ovo ni u snu nije moguceKenchy_Liverpool je napisao/la:Zamislite ovo: BiH - Španija utakmica koja odlučuje ko će biti prvi u grupi! 90 minuta 0-0! Slobodan udarac za BiH! Miske ide prema lopti! Dobar centaršut Evo prilike iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 1-0 1-0 1-0 1-0 Vedad Ibišević je strijelac! Kakva igra! 1-0 za Bosnu i Hercegovinuuu!

nema potpisa
kad smo vec kod sna,sinoc sam sanjao da cemo ih dobiti u belgiji,taman dodje utakmica u Ze i ja se probudih..al eto mozemo poceti slaviti 

Mozda u sljedecim kvalifikacijama uspijemo napraviti nesto, kad nam igraci jos malo stasaju, i kad ovaj savez bude bivsi nadam se, a ovako nema nas nigdje, Belgija ce nas razgulit.
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
ma vala vise mi je muka od te price "pripremamo ekipu za naredni ciklus,mladi su"...dosta je toga! il' sad il' nikad!
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
Pripremamo ekipu za naredni ciklus, tako ce ti i bitiHARIS XXL je napisao/la:ma vala vise mi je muka od te price "pripremamo ekipu za naredni ciklus,mladi su"...dosta je toga! il' sad il' nikad!

Kad skontam nesto pametnije napisat cu
Kod nas ih dobijamo 100% osim u slucaju visokog poraza u Belgiji(sto ne vjerujem da ce se desiti) jer tada bi kod nas opet neki skandal izbio dok u Belgiji mislim da mozemo makar do boda ali samo pod uslovom da ne igramo defanzivno jer mi bez primljenog gola tesko da mozemo
- Ponos Torina
- Kontakt:
Vidi ova Himna je davno napisana i mi kao narod zasluzujemo bolji text himne nego sto je ovaj sada koji se namece,kao sto momak iznad rece JEDNA SI JEDINA to je ona prava himna,a ovaj text su iskopali od prije 13 pa ga sad namecu,nije toliko los text ali mi se nesvidza to je moje misljenje,trebali su mi jos ubaciti boj na kosovu kao vrhunac texta,ali dosta o textu ja mislim da mozemo protiv belgije izvuci 3 boda izgubiti nesmijemo
Mislim da igraci Pjanica,Muharemovica,Stilica,Pandze,Husejnovica,Vranjes (mali) treba vise gurati i koristiti u Repki
Pjanic-sredina,poluspic,spic,desni vezni,lijevi vezni itd...
Muharemovic-Desna komplet strana od odbrane do desnog napadaca
Stilic slicno kao Pjanic
Pandza-zadnji vezni,stoperske pozicije
Husejnovic-desna,lijeva, sredina iznad centra
Vranjes kompletna odbrana itd....
A necu da spominjem neke igrace koji se predomisljaju za koga ce da igraju,nekoga poput Subotica po meni ja ga nikad nebi pozvao i da se opredjelio da igra za nas,to bio igrac koji bio igrao za BIH a mislio o Srbiji i nijednu utakmicu nebi odigrao kako treba,Begovica iz Porsmouta smo izgubili davno....itd... pozzz

Mislim da igraci Pjanica,Muharemovica,Stilica,Pandze,Husejnovica,Vranjes (mali) treba vise gurati i koristiti u Repki
Stilic slicno kao Pjanic
A necu da spominjem neke igrace koji se predomisljaju za koga ce da igraju,nekoga poput Subotica po meni ja ga nikad nebi pozvao i da se opredjelio da igra za nas,to bio igrac koji bio igrao za BIH a mislio o Srbiji i nijednu utakmicu nebi odigrao kako treba,Begovica iz Porsmouta smo izgubili davno....itd... pozzz
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Ljudino nisi u toku nikako...Ponos Torina je napisao/la:Vidi ova Himna je davno napisana i mi kao narod zasluzujemo bolji text himne nego sto je ovaj sada koji se namece,kao sto momak iznad rece JEDNA SI JEDINA to je ona prava himna,a ovaj text su iskopali od prije 13 pa ga sad namecu,nije toliko los text ali mi se nesvidza to je moje misljenje,trebali su mi jos ubaciti boj na kosovu kao vrhunac texta,ali dosta o textu ja mislim da mozemo protiv belgije izvuci 3 boda izgubiti nesmijemo![]()
![]()
Stilic slicno kao Pjanic
Muharemovic igra po 3 minuta u nekom srednjem klubu u Belgiji..
Kad je Pandza igro zadnjeg veznog??
Husejinovic se oprostio zasad od repke, a uostalom nije ni zasluzio poziv u kakvoj je trenutno formi

Subotic se ne "predomisljaje" za koga ce igrati..on se davnih dana odlucio za srbiju i to zvanicno..bilo je cak na tv-u!
prije nego sto nesto pises na forumu informisi se malo

ma dobra je ba himna...sta sad trebamo da se zalimo?ova himna nikog ne vrijedja,text je dobar i bilo bi sada smijesno kada bi nesto srali jer godinama tezimo da dobijemo text i sad lafo nevalja
to je nasa bolest,sta god da se uradi nevalja Boze sacuvaj
Pokoljenja tvoja
Kazuju jedno:
Mi idemo u budućnost
Zajedno!

Pokoljenja tvoja
Kazuju jedno:
Mi idemo u budućnost
Zajedno!
ZELJEZNICAR LJUBAVI MOJA !
Belgija-BiH 1-2 moja prognoza a strijelci Dzeko i Salihovic!
Pozdrav svim BH-fanaticosima.
Pozdrav svim BH-fanaticosima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.