BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BH tenis
4:3 Džumhur u ovim momentima igra sjajno. Hajde DAmire po pobjedu!
Zaista sjajna igra Damira, nevjerovatno je kako se vratio u ovaj meč nakon 4-0 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Jooj ovaj mu se nudi kao na pladnju. Kolko je Dzumi do sad imao break prilika ??
kakva propuštena prilika na 30:30, šteta
5:3 za Alvesa
ili ipak ne ? pokazalo je 5:3
5:3 za Alvesa
ili ipak ne ? pokazalo je 5:3
Ma onaj smec mu je set lopta bila ja mislim. Alves nista posebno, moze Damir igrat snjim..
Edit: nisam stigo ni napisat Damir je glatko dobio svoj servis gem. Ajmo sad po brejk
Edit: 6-4 izgubio prvi nazalost, a imao je svoje prilike..Ako nista zasluzio je barem da uzme set protiv Alvesa.
Edit: nisam stigo ni napisat Damir je glatko dobio svoj servis gem. Ajmo sad po brejk
Edit: 6-4 izgubio prvi nazalost, a imao je svoje prilike..Ako nista zasluzio je barem da uzme set protiv Alvesa.
brejk lopta, odličan drop shot
brejkkkkk
brejkkkkk
Dobar je Damir, sta vise odlican.
Iako izgubi, nema veze, igra dobro.
Svidja mi se sto ide po poene, a ne samo ceka i orebacuje do smrti.
Iako izgubi, nema veze, igra dobro.
Svidja mi se sto ide po poene, a ne samo ceka i orebacuje do smrti.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
nažalost Alves vraća brejk
brejk na brejk, 2:2
brejk na brejk, 2:2
Amer 6-7(4) 7-5 protiv Fratangela u prvom kolu kvalifikacija za CH u Sarasoti.
6-7(4) 7-5 6-4
Sutra protiv Kosakowskog.
6-7(4) 7-5 6-4
Sutra protiv Kosakowskog.
Damir u 1. kolu kvala pobijedio 334. igraca svijeta Fabiana de Paulu, rezultatom 6:2 6:0.
Gazi Dzumi!
Gazi Dzumi!
Gledao sam malo mec i Damir je bio odlican ,al vala ovaj De paula nema nista ,bekend mu je malo reci smjesan ,50 tak mjesta je razlika izmedju Damira i ovoga ,a Damir je za 3 klase bolji .
- el-fighter
- Kontakt:
Sta ovo pise da ce Dzumhur vec veceras igrati 2. kolo kvalifikacija za ovaj turnir i to protiv Aguilara, koji je trenutno 336. igrac svijeta. Isti je danas igrao mec 2 i pol sata tako da bi Damir veceras mogao dobiti zbog umora Aguilara.Papilon20 je napisao/la:Gledao sam malo mec i Damir je bio odlican ,al vala ovaj De paula nema nista ,bekend mu je malo reci smjesan ,50 tak mjesta je razlika izmedju Damira i ovoga ,a Damir je za 3 klase bolji .
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Aguilar zna biti nezgodan, ali je talasika ove godine, prosle sedmice Crnogorac Tosic ga ostavio na 5 gemova, jos danas igrao dug mec,
Trebao bi Damir dobiti.
Amer protiv Kosakowskog od gotovog napravio veresiju, sto mu nije prvi put ove godine, imao je 6-2 5-3 i izgubio drugi set 6-7, a sada vodi 3-2 u trecem i propustio je 4 break lopte.
Amer 6-2 6-7 6-4
Dzumhur 6-3 6-3
Amer sutra za glavni zdrijeb igra protiv Garda, trebao bi dobiti i osigurati 5 bodova.
Trebao bi Damir dobiti.
Amer protiv Kosakowskog od gotovog napravio veresiju, sto mu nije prvi put ove godine, imao je 6-2 5-3 i izgubio drugi set 6-7, a sada vodi 3-2 u trecem i propustio je 4 break lopte.
Amer 6-2 6-7 6-4
Dzumhur 6-3 6-3
Amer sutra za glavni zdrijeb igra protiv Garda, trebao bi dobiti i osigurati 5 bodova.
Dzumhur 6-3 protiv Trusendia u trecem kolu kvalifikacija Santosa.
Amer gubi od Garda 2-6 3-2.
Amer gubi od Garda 2-6 3-2.
Delić izgubio od Garda 2:6 4:6
Damir pobijedio Trusendija 6:3 7:5, sada da vidimo na koga ide u 1.kolu
Izgleda ocajan mec Amera, ali ima sansu da kao LL upadne u glavni zdrijeb.
Damir vezao i trecu pobjedu bez izgubljenog seta, 5 bodova je osigurao, nadati se da bi ga mogao zapasti neki laksi protivnik i prilika za jos jednu pobjedu.
Damir vezao i trecu pobjedu bez izgubljenog seta, 5 bodova je osigurao, nadati se da bi ga mogao zapasti neki laksi protivnik i prilika za jos jednu pobjedu.
Još nisu ubacili kvalifikante, Damirovi mogući protivnici su: Kavčič (2.nosilac), Enrico Burzi, te dva Australca Duckworth ili Reid. Nadam se da neće ići na Kavčiča u 1.kolu
Burzija ili Reida... 
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.