FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2011.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Prema ovome sto vidim , Partizan cak nece ni biti nosilac. Osim naravno ako ne ispadne koji od nosilaca sad u 3. pretkolu.
Prema ovome sto vidim , Partizan cak nece ni biti nosilac. Osim naravno ako ne ispadne koji od nosilaca sad u 3. pretkolu.
Ako je prosle godine bilo srece ove je potpuno suprotno.Koja glupost.Partizan je dvaput jaci od Genka.Prvo Babovic u Belgiji,a sad Miljkovic
Jos je veca zalost kad se zna da su ispali Rendzers i Rozenborg i Partizan bi bio nosioc te vjerovatno dobio jos lakseg protivnika od Genka
Od igraca na jbolji Volkov def. pravo pojacanje.Scepovic mi nije nesto kao i Ivanov.Vukic solidan i nista vise.Ilic,Eduardo i Medo nosioci igre Partizana ove godine.Tomic i Babovic igraju po sistemu toplo-hladno i vjerovatno ce se rotirati.Sad samo glavu gore i probat uci u grupnu fazu EL.Spominju se Kezman i Smiljanic i sigurno bi dobro dosli,ali i bez njih Partizan je bolji od Zvezde i ne bi trebalo biti problema u JSL.

Jos je veca zalost kad se zna da su ispali Rendzers i Rozenborg i Partizan bi bio nosioc te vjerovatno dobio jos lakseg protivnika od Genka

Od igraca na jbolji Volkov def. pravo pojacanje.Scepovic mi nije nesto kao i Ivanov.Vukic solidan i nista vise.Ilic,Eduardo i Medo nosioci igre Partizana ove godine.Tomic i Babovic igraju po sistemu toplo-hladno i vjerovatno ce se rotirati.Sad samo glavu gore i probat uci u grupnu fazu EL.Spominju se Kezman i Smiljanic i sigurno bi dobro dosli,ali i bez njih Partizan je bolji od Zvezde i ne bi trebalo biti problema u JSL.
AMAR OSIM!
-
- Kontakt:
Moram da priznam da mi nisi jasan sa tim pitanjem.Dylan Dog je napisao/la:Kakvi su onda ti sto ispadose od "jadnih koji pojma nemaju" ?Frantisek Planicka je napisao/la:Ovi Flamanci pojma nemaju,prosto ne mogu da verujem da prvak Belgije deluje tako jadno.
Bila bi glupost da Partizan ispadne od njih,na nivou Vosinog debakla protiv Vaduca.
Ako si gledao dobar deo oba meca bice ti jasno sta sam hteo da kazem,ako nisi ne znam zasto komentarises nesto sto nisi gledao.
Ja kao navijac Vojvodine ne volim crno bele,ali to me ne sprecava da konstatujem da je Partizan u ovom dvomecu bio dosta bolji rival,i da je zasluzio da prodje.
(Ne)Igra Genka ne zasluzuje komentar i nije mi jasno kako su oni dosli do titule pored Anderlehta i Standarda.
Jesam gledao,Partizan jeste igrao bolje,i to ne malo,ali Genk je ekipa koja je prosla nakon 180 minuta igre i to je jedino bitno,ljudi svoj cilj ispunili,a ako su oni toliko losi koliko si ti napisao,to bi znacilo da je Partizan iole dobra ekipa da bi ih prosao,zar neFrantisek Planicka je napisao/la:Moram da priznam da mi nisi jasan sa tim pitanjem.Dylan Dog je napisao/la:Kakvi su onda ti sto ispadose od "jadnih koji pojma nemaju" ?Frantisek Planicka je napisao/la:Ovi Flamanci pojma nemaju,prosto ne mogu da verujem da prvak Belgije deluje tako jadno.
Bila bi glupost da Partizan ispadne od njih,na nivou Vosinog debakla protiv Vaduca.
Ako si gledao dobar deo oba meca bice ti jasno sta sam hteo da kazem,ako nisi ne znam zasto komentarises nesto sto nisi gledao.
Ja kao navijac Vojvodine ne volim crno bele,ali to me ne sprecava da konstatujem da je Partizan u ovom dvomecu bio dosta bolji rival,i da je zasluzio da prodje.
Igra Genka ne zasluzuje komentar.

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
-
- Kontakt:
Pa u pravu si za to da je najbitnije da su prosli,ali valjda nije greh istaci nacin na koji nacin su to uradili.
Ja volim da vidim ono zbog cega je i fudbal postao najvaznija sporedna stvar,a to od Belgijanaca nisam video prakticno ni u jednom trenutku.
Ovo sto su oni igrali je jedan klasican antifudbal koji je nazalost sve prisutniji u danasnjem modernom fudbalu.
Bitno je proci,ne i na koji nacin.
Sto se tice Partizana,ispao je na nacin koji karakteristican za nas fudbal,a mora se priznati da su igrali fudbal u skladu sa svojim mogucnostima i tu je ta razlika u odnosu na Genk koju ja isticem.
Ja volim da vidim ono zbog cega je i fudbal postao najvaznija sporedna stvar,a to od Belgijanaca nisam video prakticno ni u jednom trenutku.
Ovo sto su oni igrali je jedan klasican antifudbal koji je nazalost sve prisutniji u danasnjem modernom fudbalu.
Bitno je proci,ne i na koji nacin.
Sto se tice Partizana,ispao je na nacin koji karakteristican za nas fudbal,a mora se priznati da su igrali fudbal u skladu sa svojim mogucnostima i tu je ta razlika u odnosu na Genk koju ja isticem.
E jbg,steta prava.
Kasno je a i bio sam poprilicno iznerviran u toku utakmice,tako da cu pogledati jos jednom snimak pa onda dati svoj sud.

Kasno je a i bio sam poprilicno iznerviran u toku utakmice,tako da cu pogledati jos jednom snimak pa onda dati svoj sud.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Au jbt,ja se samo pitam je li sramota ovo sto izjavljuju iz Partizanovog tabora,je li ih sramota za ovo sto pricaju.
Sada su odmah krenuli da laju na sudije kako ih je ovo kako ih je ono,a u ligi,misevi sta je u ligi bilo,tada niko da kaze sudija nam je pomogao,tada niko ni slovo o sudiji da kaze,a onda se samo pokusavaju namontirati situacije da se dokaze da je Partizan ostecen iako se prica suprotno.
E moji Partizanovci ako se pravite da ste veliki pravite se i u porazu da ste veliki,pokazite da ste dostojni da nosite grb Partizana i da mozete muski da podnesete poraz,a ne ovako.
Jedna velika sramota !
I da sramota ako se Partizan ne kazni za ovo gadjanje sudije.
Sada su odmah krenuli da laju na sudije kako ih je ovo kako ih je ono,a u ligi,misevi sta je u ligi bilo,tada niko da kaze sudija nam je pomogao,tada niko ni slovo o sudiji da kaze,a onda se samo pokusavaju namontirati situacije da se dokaze da je Partizan ostecen iako se prica suprotno.
E moji Partizanovci ako se pravite da ste veliki pravite se i u porazu da ste veliki,pokazite da ste dostojni da nosite grb Partizana i da mozete muski da podnesete poraz,a ne ovako.
Jedna velika sramota !

Nije da se nesto kofrcim ili protivim ali to su vama jedni veliki kompleksi jer nemozete realno nista u Partizanu . Ako su u fudbalu nisu u košarci pa i u rukometu nisu sudije valjda pobogu ?Devil je napisao/la:Au jbt,ja se samo pitam je li sramota ovo sto izjavljuju iz Partizanovog tabora,je li ih sramota za ovo sto pricaju.
Jedna velika sramota !

Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Drug zamolicu te da radije nista ne govoris,ako nije vezano za temu,cuj kompleksi,jesi to nacuo negde tu rec u pricama izmedju Zelje i Sarajeva ili Partizana ili Zvezde pa dosao da je podelis sa mnom.CoDe je napisao/la:Nije da se nesto kofrcim ili protivim ali to su vama jedni veliki kompleksi jer nemozete realno nista u Partizanu . Ako su u fudbalu nisu u košarci pa i u rukometu nisu sudije valjda pobogu ?Devil je napisao/la:Au jbt,ja se samo pitam je li sramota ovo sto izjavljuju iz Partizanovog tabora,je li ih sramota za ovo sto pricaju.
Jedna velika sramota !
I da sramota ako se Partizan ne kazni za ovo gadjanje sudije.! I normala je da ce se svak zaliti na lose sudzenje a niko nece reci hvala sudiji sto nam je pomogao nego ce reci sudzenje je bilo realno .

p.s. Jos jedan biser naseg dragog nam Stanojevica.
О ? " је & & ", тренер & " &:
– У & $ је ? $ " " ? " у & $ 20 ' & њега.

Verovatno je hteo reci 20 cm drugog objasnjenja nemam.

I jos malih milion izjava,ali necu to da stavljam,javi ce mi se neko pa ce reci kompleks,ma sta god to znacilo.
О ? " је & & ", тренер & " &:
– У & $ је ? $ " " ? " у & $ 20 ' & њега.

Jbt ja sam se i u snimku utakmice uspeo iznervirati.
Stvarno ja jos ne verujem u neke stvari sta se sinoc izdesavalo,i ne samo sinoc nego i na Cristal Areni.Ovo je jos jedan pokazatelj zasto je fudbal tako nepredvidljiv,zasto ga volimo,jer Genk je imao mozda 5 suteva u okvir gola u dve utakmice i postigao je 3 gola,dok je Partizan ubijao sa svih strana ali nije htelo u gol i onda dve,tacnije tri gluposti 2 penala i crveni Babovica sve okrenuse.
Sta reci za sinocnu partiju,ja opet govorim ono sto sam davno rekao,Stanojevic je nula trener,jednostavno covek ne vuce resenja nikako.Da se ne lazemo dobro je on postavio taktiku za oba meca,strpljivo unutra sa konstantnim presingom i napadima,i to dobro deluje na pocetku,ali u toku utakmice kada se treba nesta formirati covek ne zna apsolutno nista,ja jos uvek nemam objasnjenja zasto je izveo Tomica a uveo Babica,mislim da ni on sam ne zna,a Tomic je sinoc jedini mogao potezom da resi mec,zasto mu je onoliko Scepovic igrao,pa mali Markovic je za 10 minuta pokazao vise nego Scepovic u ove 4 utakmice,zasto mu je igrao Miljkovic...pitanja za koje se treba dobro zamisliti i opet je dilema da li ces doci do pravog odgovora.
Stojkovic na golu nije imao nekoga preteranog posla,imao onu gresku kod indirekta i to je od vecih gresaka,takodje ni preterano posla nije imao,odbranio onaj jedan sut na liniji ali je bio sviran ofsajd,te onaj sut glavom Ogua u prvom delu.
Odbrana je bila dosta cvrsta,i dok je na levoj strani Volkov uspesno probijao,pravio probleme njihovoj desnoj strani,Miljkovic na drugoj strani jedna cvrsta nula.Ja jos nisam uspesno skapirao ko tog momka gura,on bez "ledja" ne bi mogao ni da igra u drugoj ligi,to je strasno kakve on gluposti prave,3 puta sinoc u ofsajdu ako se ne varam,10 pogresnih centarsuteva,o pasovima i da ne govorim,o penalu takodje suvisno pricati,samo potpuni debil moze onako reagovati,pa Aksentijevic je za njega doktor nauka rek'o sam ja to na pripremama.
Stoperski dvojac dobar,cvrst je,Ivanov i dalje voli da pegla loptu sto posebno iritira STanojevica sinoc sam samo cekao trenutak kada ce da uleti na teren da ga posamara.
U veznom redu Medo doktor,a setim se kada su me pametni ljudi ubedjivali da je Raca bolji i kompletni igrac od njega.
Pa kako taj covek ore to je strasno,za citav vezni red.
Vukic i Ilic standardno ni vrh ni dno,s tim da se opet videlo da su umrli nakon 30-35 minuta,jednostavno oni za evrope nemaju snage ma koliko to drugi ne zele tako da misle,za domacu ligu mozda i da ali visokog tempa oni ne mogu izdrzati ni poluvreme.Tomic je igrao veoma dobro,doduse znao je i on da iznervira potezom viska,ali je jedini u ovoj ekipi Partizana koji driblingom u trku moze da izbaci protivnika,kao sto rekoh nije mi jasno zasto je izveden iz igre.
Napad Eduardo-Scepovic sinoc nista narocito,ovaj Eduardo nakon odlicne uvodne utakmice,odigrao je tri poprilicno lose utakmice,znam da on moze mnogo bolje od ovoga ali mi nije jasno zasto to ne pokazuje sada,dok sa druge strane Scepovic nakon onakve partije sinoc,i nakon onakvog razgovora sa Grobarima,mislim da je on zavrsio sa Partizanom,a bgm i sa ozbiljnijom karijerom jer njemu ovakvom nema nekog ni priblizno jakog kluba u Evropi,cak sta vise bojim se da ne zavrsi negde u JSL.
Sta reci na kraju,ostaje zal sto se nije proslo,sami su krivi,ovo sto se vade sada na sudiju je i vise nego smesno,kada je jedina pogresna odluka koja je mogla da utice na rezultat bio onaj ofsajd Ilica cini mi se,kada je Vukic sutirao a Koteles odbranio,te nekoliko faulova i jedan pogresno dosudjen korner za Genk,a ovo sto se zale za penal je i presmesno,rukom je igrao u potpuno neprirodnom polozaju,cist penal kao suza po pravilima.Sada mi mozemo samo raspravljati da Partizan ima neku reputaciju u Evropi da li bi se svirao,moje licno misljenje je da se ovaj penal Arsenalu,Realu,Barci... ne bi nikada svirao,ali jbg pravila su pravila.
Ostaje sada nada da mogu u grupu EL,prvi su ispod crte ali sa realnim sansama da udju u grupu nositelja,jer je nemoguce da svi nositelji prodju dalje,bar tako mislim.

Stvarno ja jos ne verujem u neke stvari sta se sinoc izdesavalo,i ne samo sinoc nego i na Cristal Areni.Ovo je jos jedan pokazatelj zasto je fudbal tako nepredvidljiv,zasto ga volimo,jer Genk je imao mozda 5 suteva u okvir gola u dve utakmice i postigao je 3 gola,dok je Partizan ubijao sa svih strana ali nije htelo u gol i onda dve,tacnije tri gluposti 2 penala i crveni Babovica sve okrenuse.
Sta reci za sinocnu partiju,ja opet govorim ono sto sam davno rekao,Stanojevic je nula trener,jednostavno covek ne vuce resenja nikako.Da se ne lazemo dobro je on postavio taktiku za oba meca,strpljivo unutra sa konstantnim presingom i napadima,i to dobro deluje na pocetku,ali u toku utakmice kada se treba nesta formirati covek ne zna apsolutno nista,ja jos uvek nemam objasnjenja zasto je izveo Tomica a uveo Babica,mislim da ni on sam ne zna,a Tomic je sinoc jedini mogao potezom da resi mec,zasto mu je onoliko Scepovic igrao,pa mali Markovic je za 10 minuta pokazao vise nego Scepovic u ove 4 utakmice,zasto mu je igrao Miljkovic...pitanja za koje se treba dobro zamisliti i opet je dilema da li ces doci do pravog odgovora.
Stojkovic na golu nije imao nekoga preteranog posla,imao onu gresku kod indirekta i to je od vecih gresaka,takodje ni preterano posla nije imao,odbranio onaj jedan sut na liniji ali je bio sviran ofsajd,te onaj sut glavom Ogua u prvom delu.
Odbrana je bila dosta cvrsta,i dok je na levoj strani Volkov uspesno probijao,pravio probleme njihovoj desnoj strani,Miljkovic na drugoj strani jedna cvrsta nula.Ja jos nisam uspesno skapirao ko tog momka gura,on bez "ledja" ne bi mogao ni da igra u drugoj ligi,to je strasno kakve on gluposti prave,3 puta sinoc u ofsajdu ako se ne varam,10 pogresnih centarsuteva,o pasovima i da ne govorim,o penalu takodje suvisno pricati,samo potpuni debil moze onako reagovati,pa Aksentijevic je za njega doktor nauka rek'o sam ja to na pripremama.
Stoperski dvojac dobar,cvrst je,Ivanov i dalje voli da pegla loptu sto posebno iritira STanojevica sinoc sam samo cekao trenutak kada ce da uleti na teren da ga posamara.

U veznom redu Medo doktor,a setim se kada su me pametni ljudi ubedjivali da je Raca bolji i kompletni igrac od njega.

Vukic i Ilic standardno ni vrh ni dno,s tim da se opet videlo da su umrli nakon 30-35 minuta,jednostavno oni za evrope nemaju snage ma koliko to drugi ne zele tako da misle,za domacu ligu mozda i da ali visokog tempa oni ne mogu izdrzati ni poluvreme.Tomic je igrao veoma dobro,doduse znao je i on da iznervira potezom viska,ali je jedini u ovoj ekipi Partizana koji driblingom u trku moze da izbaci protivnika,kao sto rekoh nije mi jasno zasto je izveden iz igre.
Napad Eduardo-Scepovic sinoc nista narocito,ovaj Eduardo nakon odlicne uvodne utakmice,odigrao je tri poprilicno lose utakmice,znam da on moze mnogo bolje od ovoga ali mi nije jasno zasto to ne pokazuje sada,dok sa druge strane Scepovic nakon onakve partije sinoc,i nakon onakvog razgovora sa Grobarima,mislim da je on zavrsio sa Partizanom,a bgm i sa ozbiljnijom karijerom jer njemu ovakvom nema nekog ni priblizno jakog kluba u Evropi,cak sta vise bojim se da ne zavrsi negde u JSL.

Sta reci na kraju,ostaje zal sto se nije proslo,sami su krivi,ovo sto se vade sada na sudiju je i vise nego smesno,kada je jedina pogresna odluka koja je mogla da utice na rezultat bio onaj ofsajd Ilica cini mi se,kada je Vukic sutirao a Koteles odbranio,te nekoliko faulova i jedan pogresno dosudjen korner za Genk,a ovo sto se zale za penal je i presmesno,rukom je igrao u potpuno neprirodnom polozaju,cist penal kao suza po pravilima.Sada mi mozemo samo raspravljati da Partizan ima neku reputaciju u Evropi da li bi se svirao,moje licno misljenje je da se ovaj penal Arsenalu,Realu,Barci... ne bi nikada svirao,ali jbg pravila su pravila.
Ostaje sada nada da mogu u grupu EL,prvi su ispod crte ali sa realnim sansama da udju u grupu nositelja,jer je nemoguce da svi nositelji prodju dalje,bar tako mislim.
- alan_kardec
- Kontakt:
Slažem se sa dosta toga što je rekao @devil, ali ne mogu se složiti sa tim da je Stanojević loš trener. On je sa omladinskom repkom igrao polufinale ep, donio je duplu krunu partizanu, uveo ih u lš. Bolji je trener od pojedinih stručnjaka koji su sjedili na klupi našeg kluba u bliskoj prošlosti. Sviđalo se to nama ili ne, to je tako. Svi ti uspjesi koje je napravio na jednu stranu, ali njegovoj taktici i vođenju utakmice fali nešto. Ja mislim da je to prije svega iskustvo. Verkauteren je iskustvom odveo svoju ekipu dalje. Iskusno je čak i nakon pobjede u Belgiji, rekao kako je partizan bio bolji, nezasluženo poražen... Genk se prosto nudio partizanu pogotovo u prvoj utakmici, imali su igrača više dvadesetak minuta, zatim glupost babovića, imali su vođstvo i poslije toga dva gola nakon kardinalnih grešaka odbrane. To ponuđeno se moralo iskoristiti da se ne bi došlo u situaciju da se ovamo ganja rezultat i pored odlične partije u Genku. Sinoć je Verkauteren zatvorio sve prilaze golu i strpljivo čekao, dok je Stanojević umarao svoje igrače žestokim tempom koji im je nametnuo, naravno sa ciljem da što prije zabiju gol. U prvom poluvremenu je to izgledalo dosta dobro, Stojković nezaposlen izuzev onog indirekta. U drugom poluvremenu, nelogičan potez Stanojevića izvlačenje iz igre Tomića (jedino nedovoljna spremnost ili povreda može to opravdati). Penal za Genk, evidentno je da je Miljković igrao rukom, međutim lopta je daleko od gola, ne ide u gol, iza mijlkovića nema protivničkih igrača... U svakom slučaju to je slobodno sudačko uvjerenje, što je po mom skromnom mišljenju najveće sranje savremenog fudbala zajedno sa neograničenim trošenjem pojedinih klubova. Recimo larionda prošle godine ne svira penal za Srbiju protiv Australije, penal koji je po meni očigledniji od ovog sinoć, ali ovaj sinoć je sviran a onaj prošle godine nije. I što je najgore, većina fudbalskih sudija će reći da su u oba slučaja sudije u pravu.
To šta je Stanojević izjavljivao poslije tekme, ništa novo za njega. Sjetimo se kako je nakon revanša polufinala izjavio kako je Zvezda zabila gol iz jedne šanse, a pritom ih je Zvezda nadigrala u svakom segmentu igre. Sinoć je okrivio sudije iako sudije nisu mogle da utiču na to što je partizan promašio svoje šanse sinoć i što je sam sebe pobjedio u genku.

To šta je Stanojević izjavljivao poslije tekme, ništa novo za njega. Sjetimo se kako je nakon revanša polufinala izjavio kako je Zvezda zabila gol iz jedne šanse, a pritom ih je Zvezda nadigrala u svakom segmentu igre. Sinoć je okrivio sudije iako sudije nisu mogle da utiču na to što je partizan promašio svoje šanse sinoć i što je sam sebe pobjedio u genku.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Devile ja sam pisao o Partizanu u prethodnom postu tako da se ne prosipaš bezveze .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
Mrzi me sada da trazim post sa Partizanovog foruma,budala sam ispao sto nisam odmah to kopirao na komp.Gde je od reci do reci argumentovano i svi potezi Stanojevica u najvaznim utakmicama od kako je na klupi Partizana,dakle tu je obuhvaceno 15-ak utakmica od svih meceva protiv Zvezde,pa LP,pa Anderlecht,pa Vojvodina i ne znam jos nekoliko utakmica gde su Partizanovi navijaci(to se mora naglasiti)ne neki drugi slozni u cinjenicama da se Stanojevic u velikim utakmicama gubi,postavi lepo taktiku ali u toku meca ocajno radi poteze sto dovodi do krupnih pogresaka.
I ovo sto kazes niko nije bio pored Miljkovica,pogledaj malo bolje sliku sto sam sinoc stavio,ovo je De Bruyne cini mi se pored njega odmah.
p.s. @Code Molim te oko cega se ja to prosipam,pokusaj samo bez reci kompleks da mi objasnis.
I ovo sto kazes niko nije bio pored Miljkovica,pogledaj malo bolje sliku sto sam sinoc stavio,ovo je De Bruyne cini mi se pored njega odmah.

p.s. @Code Molim te oko cega se ja to prosipam,pokusaj samo bez reci kompleks da mi objasnis.
- alan_kardec
- Kontakt:
Ja sam rekao da ne stoji niko IZA Miljkovića, a ne oko Miljkovića. Samim tim ako ne stoji niko iza njega, ako ne ide lopta u gol, onda on nema namjeru da presjeca tu loptu. Očigledno je da De Bryne ne može onu loptu stići ni pomoću trikova. Ovakvih situacija sam se nagledao otkad pratim fudbal i mnogo puta se desi da se ne svira penal. Ono od sinoć je klasično slobodno sudačko uvjerenje.
Kao što sam i rekao, Stanojević je neiskusan i ima još mnogo da radi, ali taj je stanojević napravio već određene uspjehe, to mu niko ne može osporiti. Ja ga ne branim, Bože sačuvaj, ali on ima već rezulatate iza sebe. Pa eno u mečevima protiv nas je vodio partizan 5 puta i 4 puta pobjedio i jednom poražen. Smatram da sam samo objektivan i ništa više.
Kao što sam i rekao, Stanojević je neiskusan i ima još mnogo da radi, ali taj je stanojević napravio već određene uspjehe, to mu niko ne može osporiti. Ja ga ne branim, Bože sačuvaj, ali on ima već rezulatate iza sebe. Pa eno u mečevima protiv nas je vodio partizan 5 puta i 4 puta pobjedio i jednom poražen. Smatram da sam samo objektivan i ništa više.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Sta reci...Sad se usmeriti maximalno ka Ligi Evrope, nije ovo los tim, moze da prezimi u Evropi.
-
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
GLAVU GORE,IDEMO DALJE!
GLAVU GORE,IDEMO DALJE!
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Moguci protivnici Partizana:
FC Sochaux-Montbéliard (FRA)
Vitória SC (POR)
Maccabi Tel-Aviv FC (ISR)
FC Alania Vladikavkaz (RUS)
Shamrock Rovers FC (IRL)
Vitória SC (POR)
Shamrock Rovers FC (IRL)
-
- Kontakt:
NukeR_G1970 je napisao/la:Moguci protivnici Partizana:
Vitória SC (POR)
Shamrock Rovers FC (IRL)
Najidealnije bi bilo da dobijemo Šamrok ili Makabi,a ne bi volio da izvučemo Alaniju na primjer..realno gledano mislim da smo kvalitetniji od svih ovih ekipa,ali ako može da se bira ja biram Šamrok Rovers

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...
- Vozdovcanin
- Kontakt:
$ " / ?, $ " $ " ", а " & ? " $.NukeR_G1970 je napisao/la:Moguci protivnici Partizana:
Vitória SC (POR)
Shamrock Rovers FC (IRL)
?, ' $ ' " $ " ".
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.