FK Drina Zvornik

drinin vuk
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la drinin vuk » 04 dec 2010, 14:44

slika

slika

Jbt život od stadiona je napravljeno jezero,nažalost!
& $ - & " - & - &
ФСРС

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 04 dec 2010, 14:47

sad mozete trenirat vaterpolo :D

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 04 dec 2010, 14:48

& $ - & " - & - &
ФСРС

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 04 dec 2010, 14:49

Jest vam dobra drenaza na stadionu...
Puno srece u nastavku prvenstva, vi ste najorganizovaniji klub na jednom prostoru imate i stadion i olimpijski bazen san ste svakog igraca... al ono fakat
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 04 dec 2010, 14:58

Preimenujte ime u VK Drina Zvornik :lol:

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 04 dec 2010, 15:14

drinin vuk je napisao/la:slika

slika

Jbt život od stadiona je napravljeno jezero,nažalost!
' ово је туга " ?,? & ' $ жртава " то је оно ".& $ ? & - " ? " ту се % ' $ ' је " %,јер & & " $ терена на " " не гарантује ",$ ово је $ " & се % $ - $ у ' " у ' ",? $ $ ' $ " $.
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 dec 2010, 21:37

Arogantni je napisao/la:Jest vam dobra drenaza na stadionu...
Puno srece u nastavku prvenstva, vi ste najorganizovaniji klub na jednom prostoru imate i stadion i olimpijski bazen san ste svakog igraca... al ono fakat
Ovde ne pomaze ni najbolje uradjena drenaza na stadionu,ovo je slucaj kao onaj Leicesterov ili Sheffieldov pre nekoliko godina,jednostavno stadion tik uz Drinu i nije moglo proci bolje od ovoga.
Sada ce se ovde morati menjati kompletna podloga i trava,jer ipak previse ce mulja i peska ostati da bi se moglo ocistiti.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

sektm87or
Kontakt:

Post Postao/la sektm87or » 04 dec 2010, 21:38

ja predazem gumene camce :)

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 dec 2010, 21:41

Devil je napisao/la:
Ovde ne pomaze ni najbolje uradjena drenaza na stadionu,ovo je slucaj kao onaj Leicesterov ili Sheffieldov pre nekoliko godina,jednostavno stadion tik uz Drinu i nije moglo proci bolje od ovoga.
Sada ce se ovde morati menjati kompletna podloga i trava,jer ipak previse ce mulja i peska ostati da bi se moglo ocistiti.
ma proći će to za dan ,dva ,ali gore je poslije očistiti onaj mulj i drva što ostavi drina ,kod nas se evo pate spiraju ulice
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 04 dec 2010, 21:43

legenda reala je napisao/la:
Devil je napisao/la:
ma proći će to za dan ,dva ,ali gore je poslije očistiti onaj mulj i drva što ostavi drina ,kod nas se evo pate spiraju ulice
Pa da o tome ti ja pricam,znam ja da ce se ovo povuci,eto toga meni ovamo. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 04 dec 2010, 21:47

nema šta sve nije drina pronjela ,drva ,kompijutera ,friždera ,bungalova ,a sad kad se povukla ,sve po ulicama drveće ,pijesak ,mulj
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 04 dec 2010, 23:41

gospodo ovakvo nešto se nije vidjelo odavno,al proći će i to,ono što ste spominjali onba dva igrača iz Rudara Kikić i Jevtić to su dva najbolja igrača u cijeloj ligi.Ako njih dobijete dobili ste siguran opstanak u ligi,imate onog napadača i izuzetnog golmana,ovaj Jevtić igra stopera i to sigurno odlično,a ovaj Kikić je nevjerovatan igrač i mislim da bi mogao igrati u puno većimekipama(DUŽE VRIJEME IH PRATIM).Rudar će ovaj šibicar iz Zenice rasturiti sigurno i već sad znam da ih najmanje 10 igrača napušta te će ostati samo oni koji nigdje nemogu igrati,a on sebi pravi ostupnicu u Čeliku.

kamiondzija
Kontakt:

Post Postao/la kamiondzija » 06 dec 2010, 14:37

ma evo kako čujem,čitam u jednim dnevnim da će sigurno nažalost Karvaljo otići u Francusku,ipak je to istina,iako je Vojvoda izjavljivao da će tim ostat na okupu,ali eto igrač Drine Sredojević u svojoj izjavi je rekao da brazilac sigurno ide. Isto tako ukoliko Drina stvarno dovede ove momke koje najavljuje,opstanak je siguran,bez obzira na to što ostali protivnici u borbi za opstanak imaju kredite

zvornicki klan
Kontakt:

Post Postao/la zvornicki klan » 06 dec 2010, 15:08

plavobijeli je napisao/la:gospodo ovakvo nešto se nije vidjelo odavno,al proći će i to,ono što ste spominjali onba dva igrača iz Rudara Kikić i Jevtić to su dva najbolja igrača u cijeloj ligi.Ako njih dobijete dobili ste siguran opstanak u ligi,imate onog napadača i izuzetnog golmana,ovaj Jevtić igra stopera i to sigurno odlično,a ovaj Kikić je nevjerovatan igrač i mislim da bi mogao igrati u puno većimekipama(DUŽE VRIJEME IH PRATIM).Rudar će ovaj šibicar iz Zenice rasturiti sigurno i već sad znam da ih najmanje 10 igrača napušta te će ostati samo oni koji nigdje nemogu igrati,a on sebi pravi ostupnicu u Čeliku.
' $ " је & - стварно $,ето тај " је у " $ &,тај " " & је у ",$ " ? " ¥,а " $ " ? " је $ " " у ".$ се ' $ - се " $ " " & ",$ се - $ $ оно % се $ ? $ " ¥ $ 5 $ $ & првенства." & ' $ - управа " пажњу на све оне & " " ? " ? ¥,па & у " ? " ".
Ceo Zvornik sada peva zemlja trese se,Vukovi su sad uz tebe sve do pobede.

Drugo ime objektivnosti!

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 08 dec 2010, 17:35

''? $ ' & ",$ је $ " ?..."

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 09 dec 2010, 16:12

ma raduju ove vijesti,msm prije svega na to da će Karvaljo vrlo vjerovatno ostati u ekipi i na proljeće.Ovaj Radan malo sam se raspitivao je stvarno kvalitetan ,e druga je stvar što ima problema sa vidom na jedno oko,ali sve što sam čuo o njemu je do sada bilo pozitivno,tako da mislim da je njegov dolazak itekako realan.
& $ - & " - & - &
ФСРС

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 09 dec 2010, 18:17

drinin vuk je napisao/la:ma raduju ove vijesti,msm prije svega na to da će Karvaljo vrlo vjerovatno ostati u ekipi i na proljeće.Ovaj Radan malo sam se raspitivao je stvarno kvalitetan ,e druga je stvar što ima problema sa vidom na jedno oko,ali sve što sam čuo o njemu je do sada bilo pozitivno,tako da mislim da je njegov dolazak itekako realan.
& је $ & $ ' је то - /,$ " $ - " " $ " $ ? &...:)...$ се " :)

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 09 dec 2010, 22:38

Čujem da vam Đelmić prelazi u Zvijezdu iz Gradačca, pa da li je to istina.

ComyZV
Kontakt:

Post Postao/la ComyZV » 10 dec 2010, 10:43

mačak u čizmama je napisao/la:Čujem da vam Đelmić prelazi u Zvijezdu iz Gradačca, pa da li je to istina.
Ја " " не ' за то...? ? " $ ? остане...& је $....

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 10 dec 2010, 10:54

drinin vuk je napisao/la:ma raduju ove vijesti,msm prije svega na to da će Karvaljo vrlo vjerovatno ostati u ekipi i na proljeće.Ovaj Radan malo sam se raspitivao je stvarno kvalitetan ,e druga je stvar što ima problema sa vidom na jedno oko,ali sve što sam čuo o njemu je do sada bilo pozitivno,tako da mislim da je njegov dolazak itekako realan.
Radan je trebao u Zelju doci, gledao sam par klipova, dobar je igrac, samo ima problem sa tim sto ga zeza vid ali to se da rijesiti.
Cuva Bog Zelju svog!

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.