Jbt život od stadiona je napravljeno jezero,nažalost!
' ово је туга " ?,? & ' $ жртава " то је оно ".& $ ? & - " ? " ту се % ' $ ' је " %,јер & & " $ терена на " " не гарантује ",$ ово је $ " & се % $ - $ у ' " у ' ",? $ $ ' $ " $.drinin vuk je napisao/la:
Jbt život od stadiona je napravljeno jezero,nažalost!
Ovde ne pomaze ni najbolje uradjena drenaza na stadionu,ovo je slucaj kao onaj Leicesterov ili Sheffieldov pre nekoliko godina,jednostavno stadion tik uz Drinu i nije moglo proci bolje od ovoga.Arogantni je napisao/la:Jest vam dobra drenaza na stadionu...
Puno srece u nastavku prvenstva, vi ste najorganizovaniji klub na jednom prostoru imate i stadion i olimpijski bazen san ste svakog igraca... al ono fakat
ma proći će to za dan ,dva ,ali gore je poslije očistiti onaj mulj i drva što ostavi drina ,kod nas se evo pate spiraju uliceDevil je napisao/la:Ovde ne pomaze ni najbolje uradjena drenaza na stadionu,ovo je slucaj kao onaj Leicesterov ili Sheffieldov pre nekoliko godina,jednostavno stadion tik uz Drinu i nije moglo proci bolje od ovoga.Arogantni je napisao/la:Jest vam dobra drenaza na stadionu...
Puno srece u nastavku prvenstva, vi ste najorganizovaniji klub na jednom prostoru imate i stadion i olimpijski bazen san ste svakog igraca... al ono fakat
Sada ce se ovde morati menjati kompletna podloga i trava,jer ipak previse ce mulja i peska ostati da bi se moglo ocistiti.
Pa da o tome ti ja pricam,znam ja da ce se ovo povuci,eto toga meni ovamo.legenda reala je napisao/la:ma proći će to za dan ,dva ,ali gore je poslije očistiti onaj mulj i drva što ostavi drina ,kod nas se evo pate spiraju uliceDevil je napisao/la:Ovde ne pomaze ni najbolje uradjena drenaza na stadionu,ovo je slucaj kao onaj Leicesterov ili Sheffieldov pre nekoliko godina,jednostavno stadion tik uz Drinu i nije moglo proci bolje od ovoga.Arogantni je napisao/la:Jest vam dobra drenaza na stadionu...
Sada ce se ovde morati menjati kompletna podloga i trava,jer ipak previse ce mulja i peska ostati da bi se moglo ocistiti.
' $ " је & - стварно $,ето тај " је у " $ &,тај " " & је у ",$ " ? " ¥,а " $ " ? " је $ " " у ".$ се ' $ - се " $ " " & ",$ се - $ $ оно % се $ ? $ " ¥ $ 5 $ $ & првенства." & ' $ - управа " пажњу на све оне & " " ? " ? ¥,па & у " ? " ".plavobijeli je napisao/la:gospodo ovakvo nešto se nije vidjelo odavno,al proći će i to,ono što ste spominjali onba dva igrača iz Rudara Kikić i Jevtić to su dva najbolja igrača u cijeloj ligi.Ako njih dobijete dobili ste siguran opstanak u ligi,imate onog napadača i izuzetnog golmana,ovaj Jevtić igra stopera i to sigurno odlično,a ovaj Kikić je nevjerovatan igrač i mislim da bi mogao igrati u puno većimekipama(DUŽE VRIJEME IH PRATIM).Rudar će ovaj šibicar iz Zenice rasturiti sigurno i već sad znam da ih najmanje 10 igrača napušta te će ostati samo oni koji nigdje nemogu igrati,a on sebi pravi ostupnicu u Čeliku.
& је $ & $ ' је то - /,$ " $ - " " $ " $ ? &...drinin vuk je napisao/la:ma raduju ove vijesti,msm prije svega na to da će Karvaljo vrlo vjerovatno ostati u ekipi i na proljeće.Ovaj Radan malo sam se raspitivao je stvarno kvalitetan ,e druga je stvar što ima problema sa vidom na jedno oko,ali sve što sam čuo o njemu je do sada bilo pozitivno,tako da mislim da je njegov dolazak itekako realan.
Ја " " не ' за то...? ? " $ ? остане...& је $....mačak u čizmama je napisao/la:Čujem da vam Đelmić prelazi u Zvijezdu iz Gradačca, pa da li je to istina.
Radan je trebao u Zelju doci, gledao sam par klipova, dobar je igrac, samo ima problem sa tim sto ga zeza vid ali to se da rijesiti.drinin vuk je napisao/la:ma raduju ove vijesti,msm prije svega na to da će Karvaljo vrlo vjerovatno ostati u ekipi i na proljeće.Ovaj Radan malo sam se raspitivao je stvarno kvalitetan ,e druga je stvar što ima problema sa vidom na jedno oko,ali sve što sam čuo o njemu je do sada bilo pozitivno,tako da mislim da je njegov dolazak itekako realan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.