Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

guber90
Kontakt:

Re: "Pomoc u vezi PC-a"

Post Postao/la guber90 » 11 avg 2011, 17:21

raul-zakon je napisao/la:A jbg onda nista...gledat kako stopa i sutit...sta mogu !?
Ma nisam to ni rekao, nego ti kazem, de mi reci kakav ti je procesor :D, pa cu ti onda reci je li mozes ili ne :D. Ne mora, ali i moze biti do njega, to sam ti naveo kao primjer :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 11 avg 2011, 20:24

guber90 je napisao/la:
raul-zakon je napisao/la:A jbg onda nista...gledat kako stopa i sutit...sta mogu !?
Ma nisam to ni rekao, nego ti kazem, de mi reci kakav ti je procesor :D, pa cu ti onda reci je li mozes ili ne :D. Ne mora, ali i moze biti do njega, to sam ti naveo kao primjer :D.
dual core

:mrgreen:

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 11 avg 2011, 20:29

QUARESMA 18<<< je napisao/la:
guber90 je napisao/la:
dual core

:mrgreen:
Jel ti to mene naso za'ebavat ili je fkt dual core :mrgreen: .

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 11 avg 2011, 20:42

Pes ti neće moći bez 2 GB rama i minimalno 2.2 ...ako imaš to instaliraj fino i onda uđi u SETTINGS i skini kvaku sa frame vako nešto ... :D i šutaj.

raul-zakon
Kontakt:

Post Postao/la raul-zakon » 11 avg 2011, 22:29

:mrgreen:[/quote]
Jel ti to mene naso za'ebavat ili je fkt dual core :mrgreen: .[/quote]
Celeron(R)CPU 2.53GHz
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !

Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !

* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.

HALA MADRID !

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 11 avg 2011, 22:53

raul-zakon je napisao/la: Celeron(R)CPU 2.53GHz
Igraj i vici masala :D, kod mene je bolji procesor, pa opet imam tih problema, tako da je to procesora :). Ako hoces malo bolje performanse, smanji rezoluciju i kvalitet grafike, te skini nove drivere za graficku.
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 11 avg 2011, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 11 avg 2011, 22:58

Krenuo sam da raspakram jedan program koji je u partovima i dodje do predzadnjeg parta i izbaci me i pise nije pronadjena ni jedna arhiva
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 11 avg 2011, 22:58

Senaid L.F.C je napisao/la:Krenuo sam da raspakram jedan program koji je u partovima i dodje do predzadnjeg parta i izbaci me i pise nije pronadjena ni jedna arhiva
Pokusaj opet skinuti zadnji part, ako ne radi, onda ne valja komplet arhiva, pokusaj negdje drugo naci program.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 11 avg 2011, 23:20

Jel zna neko dobar program za skidanje video klipova i filmova sa Interneta. Vidio sam na nekoj temi da postoji program, pomocu kojeg imas opciju za download iznad svakog klipa ili filma na netu, ali neznam kak se program zove.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 11 avg 2011, 23:30

imas realplayer, davno sam ga koristio, znaci moze skidati videoe sa youtubea, al nisam siguran za ostale videoe izvan yt-a... pokusaj, neces nista izgubiti
guber90 je napisao/la: Jel ti to mene naso za'ebavat ili je fkt dual core :mrgreen: .
obicno tako glasi odgovor,

procesor 2ghz dual core
graficka 512 mb
ram 2gb ...

cast izuzettcima

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 12 avg 2011, 00:43

Problem, na youtubu mogu gledat sve klipove, al kad dam full screan, komp se mi automatski resetira :S a mladji buraz kaze da mu isto napravi kad hoce da igra kakvu igricu.
Znal mozda netko sta je problem?

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 12 avg 2011, 01:00

Profesor je napisao/la:Problem, na youtubu mogu gledat sve klipove, al kad dam full screan, komp se mi automatski resetira :S a mladji buraz kaze da mu isto napravi kad hoce da igra kakvu igricu.
Znal mozda netko sta je problem?
try this, skini nove drivere za graficku ( prethodno izbrisi stare, pa izbrisi ako imas ccleaner, ocisti registry preko njega kad izbrises drivere) instaliraj najnoviji adobe flashplayer ;)

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 12 avg 2011, 02:54

Ej ljudovi, zna li ko kako da napravim da iznad taskbara stavim par programa (koji će se uveličati kada idem mišem prema njima) ... Ne znam da vam objasnim na šta mislim :|
slika
Eh ovako nekako, da ovako mogu da otvaram programe, te ako može ima ono vrijeme, datum s desne strane ?
YOU'LL NEVER WALK ALONE

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 12 avg 2011, 04:55

Vidi da li ti se svidja ovaj program RocketDock, evo ti link: http://rocketdock.com/" onclick="window.open(this.href);return false;. Pogledak video, pa ako ti se svidja... Ovdje, mozes i ubacivati nove progame, a i isto tako mozes izbrisati ovo npr. "my computer". Takodjer, u opcijama mozes napraviti da ovaj (nesto kao prozor) nestane, a da se pojavi tvojim dolaskom kursora na to mjesto. Mislim da ima i opcija da ga pozicioniras na razlicito mjesto, tako da ne mora biti na vrhu desktopa. (potrazi malo :) )
Ni ovaj: vienna sidebar (pogledaj sliku: http://2.bp.****/_T9ZcPax-NRw/S ... ebar+2.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;) nije los, vrlo je zanimljiv.
Evo ti link za download, ako ti se svidja.
http://www.crystalxp.net/galerie/en.id. ... r-1-3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Izdržati, to je temelj vrline!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 12 avg 2011, 12:01

jedan prijateljski savjet. ta smeća koja raja instalirava radi ljepote samo usporava pc, probavao sam i ja sve i svašta i na kraju skontao da je na defaultu najljepše i najbolje onako kako su i developeri to i zamislili.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 12 avg 2011, 13:04

Imam graficku Atiradeon X1300,X1500,X1900 i sad m,i trebajunovi driveri za nju pa ako netko zna link neka mi stavi ovdje ili posalje na PP.Ja sam pokusavao naci ali nisam uspio
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 12 avg 2011, 13:06

Senaid L.F.C je napisao/la:Imam graficku Atiradeon X1300,X1500,X1900 i sad m,i trebajunovi driveri za nju pa ako netko zna link neka mi stavi ovdje ili posalje na PP.Ja sam pokusavao naci ali nisam uspio
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 12 avg 2011, 13:19

jasko_juve je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:Imam graficku Atiradeon X1300,X1500,X1900 i sad m,i trebajunovi driveri za nju pa ako netko zna link neka mi stavi ovdje ili posalje na PP.Ja sam pokusavao naci ali nisam uspio
http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
hvala ako ti nije problem da objasnis kako da skinem jer ne znam
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 12 avg 2011, 13:23

koji ti je operativni sistem?

evo ti za xp..

http://support.amd.com/us/gpudownload/w ... ng=English" onclick="window.open(this.href);return false;
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 12 avg 2011, 13:28

jasko_juve je napisao/la:koji ti je operativni sistem?
uspio sam naci evo sad skidam ali svejedno hvala na pomoci
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.