Al' ste je "opravili" kočerinci, svaka vam čast!

Hvala na ovome momci, pravo komšijski od vas, i vama i nama se želja ispunila.
Gospodski.tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 23:15Čestitke na pametnoj utakmici i zasluženoj pobjedi![]()
Rekoh ja sinoc cini mi se, da nisi brnjaš kao tutankamon, govedo/gulas , herero i ostali iz ljutog doca. Dobar si likAntipolitika3 je napisao/la: ↑08 avg 2020, 22:53Cestitke komsijama na pobjedi.
Bolji i zasluzeno slavili bez mrlje.
I jesu pojedinci bahato najavljivali pobjedu sad trpite
Zrinjski je los ok
Mulic mi je srusio prognozu zbog onog gola, ali ne zalim se.
trecinavijac je napisao/la: ↑07 avg 2020, 15:59To je zbog razloga sto je to njima istinski derbi a vama obična utakmica. Kao vi npr. kad igrate sa Sarajevom ili Zeljezničarom. Euforija ih trese
Nemoj da vas citiram sve jednog po jednog sta ste pisali u zadnja 2 dana. Niste se gasili, svi bili na okupu i sinoc nigdje niko, pojela vam maca jezik poslije onolike euforije.tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 12:54trecinavijac je napisao/la: ↑07 avg 2020, 15:59To je zbog razloga sto je to njima istinski derbi a vama obična utakmica. Kao vi npr. kad igrate sa Sarajevom ili Zeljezničarom. Euforija ih trese
Sta se slavi ovde? 3 boda u drugom kolu poslije obicne utakmice![]()
Moras nauciti razlikovati euforiju od običnih provokacija.ManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑09 avg 2020, 13:00Nemoj da vas citiram sve jednog po jednog sta ste pisali u zadnja 2 dana. Niste se gasili, svi bili na okupu i sinoc nigdje niko, pojela vam maca jezik poslije onolike euforije.tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 12:54trecinavijac je napisao/la: ↑07 avg 2020, 15:59
To je zbog razloga sto je to njima istinski derbi a vama obična utakmica. Kao vi npr. kad igrate sa Sarajevom ili Zeljezničarom. Euforija ih trese
Najbolje da uzimamo izjave covjeka koji vodi jedan od najboljih timova u drzavi i kaze: vise volim pobjedit 1:0 nego 5:0Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 12:59S obzirom da navijas za dinamo/hajduk, tebi i predstavlja obicnu utakmicu
Žižović: Izgubili smo od našeg najvećeg protivnika![]()
Daj bolan link, ja samo na Kliksu viđoh neki kratki video i slike iz grada sinoćtutankamon1905 je napisao/la: ↑09 avg 2020, 12:54trecinavijac je napisao/la: ↑07 avg 2020, 15:59To je zbog razloga sto je to njima istinski derbi a vama obična utakmica. Kao vi npr. kad igrate sa Sarajevom ili Zeljezničarom. Euforija ih trese
Nonšalantno
ma kakve navijacke skupine, senzacionalisticki naslov.Raonffa je napisao/la: ↑09 avg 2020, 16:55Izvori ****.ba iz Mostara ukazuju da je nakon izbijanja incidenta policija sporo i neodlučno reagovala, te da su zabilježeni slučajevi podjele policije po nacionalnim šavovima, ali to niko nije bio spreman javno potvtditi..
Ovo gore je meni strašnije od kalašnjikova.
A ovaj što nosi kalaš meni ne izgleda kao pripadnik bilo kakve navijačke skupine.