i opet Supic, Spahic, Nadarevic, Jahic, Damjanovic, Mravac, Muratovic, Ibricic, Pjanic.bayernovac je napisao/la:Zna li iko koji reprezentativci se moraju čuvati žutih kartona protiv Armenije.Čuo sam da nam sudi neki ludi Holanđanin koji se lahko razmaše
Armenija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Armenija-BiH
sto to ciro ne planira misimovica u armeniji, nema smisla njega na klupu i ako neko zna koji igraci imju zute kartone da se cuvaju?
4-IN-A-ROW
Misimovic ima zute kartone i nema pravo nastupa u Armeniji.emir_ je napisao/la:sto to ciro ne planira misimovica u armeniji, nema smisla njega na klupu i ako neko zna koji igraci imju zute kartone da se cuvaju?

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Moraju se cuvat : spahic, nadarevic, pjanic, ibricic, muratovic, supic, jahic, mravac, damjanovicbayernovac je napisao/la:Zna li iko koji reprezentativci se moraju čuvati žutih kartona protiv Armenije.Čuo sam da nam sudi neki ludi Holanđanin koji se lahko razmaše
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
vjerovatno dobar potez za vladavica jer treba brz prodoran igrac da im malo rasiri odbranu i proba da probije po krilima...sta reci,,,,kad je sve receno
VOLIM TE BOSNO

- bayernovac
- Kontakt:
Znači gotovo čitava zadnja linijadeni_m1312 je napisao/la:i opet Supic, Spahic, Nadarevic, Jahic, Damjanovic, Mravac, Muratovic, Ibricic, Pjanic.bayernovac je napisao/la:Zna li iko koji reprezentativci se moraju čuvati žutih kartona protiv Armenije.Čuo sam da nam sudi neki ludi Holanđanin koji se lahko razmaše
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
ovaj sastav po meni ulijeva povjerenje...
Supic
Damjanovic Mravac Pandža Hrgovic
Rahimić Muratović
Vladavić Ibričić Salihović
Muslimović
Supic
Damjanovic Mravac Pandža Hrgovic
Rahimić Muratović
Vladavić Ibričić Salihović
Muslimović
jos 2 dana do tekme , jooj nemogu vise cekatii
hoce li biti nasih navijaca u yeveranu ?
hoce li biti nasih navijaca u yeveranu ?
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Ja ne mogu da shvatim da ce nam najvjerovatnij braniti golman koji 70 dana nema kluba, da je otjeran iz kiparskog klupa koji je ispao u europa ligi od crnogorske ekipe i to nakon sramne predstave upravo Supica... Momak koji je doveden na managerske trikove u reprezentaciju i sretno prezivio tekme protiv belgije na kojima srecom nije ni imao potrebe da intervenise... gol protiv novinara je njegova realnost!!! nema nista protiv njega ali da se zapostavlja volja Begovica koji je prije nekoliko dana branio protiv manchestera i arsenala te odabrao nasu repku nema smisla... MISLIM DA JE JASNO KOGA BI SUPIC IZABRAO DA GA SRBIJA ZELI!!! jednom ga prodali pa opet sada oce preko repke..
4-IN-A-ROW
POTPISUJEM...emir_ je napisao/la:Ja ne mogu da shvatim da ce nam najvjerovatnij braniti golman koji 70 dana nema kluba, da je otjeran iz kiparskog klupa koji je ispao u europa ligi od crnogorske ekipe i to nakon sramne predstave upravo Supica... Momak koji je doveden na managerske trikove u reprezentaciju i sretno prezivio tekme protiv belgije na kojima srecom nije ni imao potrebe da intervenise... gol protiv novinara je njegova realnost!!! nema nista protiv njega ali da se zapostavlja volja Begovica koji je prije nekoliko dana branio protiv manchestera i arsenala te odabrao nasu repku nema smisla... MISLIM DA JE JASNO KOGA BI SUPIC IZABRAO DA GA SRBIJA ZELI!!! jednom ga prodali pa opet sada oce preko repke..
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
I ja sam za begovica, nemoze trening biti kao utakmice , a samim tim da nema kluba ni utakmica, nemi trebao da igra za repku !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- velez_mostar
- Kontakt:
Svaka cast druze...potpis i od mene!emir_ je napisao/la:Ja ne mogu da shvatim da ce nam najvjerovatnij braniti golman koji 70 dana nema kluba, da je otjeran iz kiparskog klupa koji je ispao u europa ligi od crnogorske ekipe i to nakon sramne predstave upravo Supica... Momak koji je doveden na managerske trikove u reprezentaciju i sretno prezivio tekme protiv belgije na kojima srecom nije ni imao potrebe da intervenise... gol protiv novinara je njegova realnost!!! nema nista protiv njega ali da se zapostavlja volja Begovica koji je prije nekoliko dana branio protiv manchestera i arsenala te odabrao nasu repku nema smisla... MISLIM DA JE JASNO KOGA BI SUPIC IZABRAO DA GA SRBIJA ZELI!!! jednom ga prodali pa opet sada oce preko repke..
sve do u rijec potpisujem... jarane svaka ti cast isto misljenje imamo u potpunostiemir_ je napisao/la:Ja ne mogu da shvatim da ce nam najvjerovatnij braniti golman koji 70 dana nema kluba, da je otjeran iz kiparskog klupa koji je ispao u europa ligi od crnogorske ekipe i to nakon sramne predstave upravo Supica... Momak koji je doveden na managerske trikove u reprezentaciju i sretno prezivio tekme protiv belgije na kojima srecom nije ni imao potrebe da intervenise... gol protiv novinara je njegova realnost!!! nema nista protiv njega ali da se zapostavlja volja Begovica koji je prije nekoliko dana branio protiv manchestera i arsenala te odabrao nasu repku nema smisla... MISLIM DA JE JASNO KOGA BI SUPIC IZABRAO DA GA SRBIJA ZELI!!! jednom ga prodali pa opet sada oce preko repke..
nadam se da ce nekim 15 godisnjacima ovdje neke stvari doci vise do mozga,,,
>>No body likes us but we dont care<<
Sve si rekao.emir_ je napisao/la:Ja ne mogu da shvatim da ce nam najvjerovatnij braniti golman koji 70 dana nema kluba, da je otjeran iz kiparskog klupa koji je ispao u europa ligi od crnogorske ekipe i to nakon sramne predstave upravo Supica... Momak koji je doveden na managerske trikove u reprezentaciju i sretno prezivio tekme protiv belgije na kojima srecom nije ni imao potrebe da intervenise... gol protiv novinara je njegova realnost!!! nema nista protiv njega ali da se zapostavlja volja Begovica koji je prije nekoliko dana branio protiv manchestera i arsenala te odabrao nasu repku nema smisla... MISLIM DA JE JASNO KOGA BI SUPIC IZABRAO DA GA SRBIJA ZELI!!! jednom ga prodali pa opet sada oce preko repke..

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NoName
- Kontakt:
Nema se ovdje šta dodati.emir_ je napisao/la:Ja ne mogu da shvatim da ce nam najvjerovatnij braniti golman koji 70 dana nema kluba, da je otjeran iz kiparskog klupa koji je ispao u europa ligi od crnogorske ekipe i to nakon sramne predstave upravo Supica... Momak koji je doveden na managerske trikove u reprezentaciju i sretno prezivio tekme protiv belgije na kojima srecom nije ni imao potrebe da intervenise... gol protiv novinara je njegova realnost!!! nema nista protiv njega ali da se zapostavlja volja Begovica koji je prije nekoliko dana branio protiv manchestera i arsenala te odabrao nasu repku nema smisla... MISLIM DA JE JASNO KOGA BI SUPIC IZABRAO DA GA SRBIJA ZELI!!! jednom ga prodali pa opet sada oce preko repke..
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
možda da vas dvojica branite vi et volite ovu državupa bi sigurno bili dobri golmaniNoName je napisao/la:Nema se ovdje šta dodati.emir_ je napisao/la:Ja ne mogu da shvatim da ce nam najvjerovatnij braniti golman koji 70 dana nema kluba, da je otjeran iz kiparskog klupa koji je ispao u europa ligi od crnogorske ekipe i to nakon sramne predstave upravo Supica... Momak koji je doveden na managerske trikove u reprezentaciju i sretno prezivio tekme protiv belgije na kojima srecom nije ni imao potrebe da intervenise... gol protiv novinara je njegova realnost!!! nema nista protiv njega ali da se zapostavlja volja Begovica koji je prije nekoliko dana branio protiv manchestera i arsenala te odabrao nasu repku nema smisla... MISLIM DA JE JASNO KOGA BI SUPIC IZABRAO DA GA SRBIJA ZELI!!! jednom ga prodali pa opet sada oce preko repke..
neznalica je napisao/la:možda da vas dvojica branite vi et volite ovu državupa bi sigurno bili dobri golmaniNoName je napisao/la:Nema se ovdje šta dodati.emir_ je napisao/la:Ja ne mogu da shvatim da ce nam najvjerovatnij braniti golman koji 70 dana nema kluba, da je otjeran iz kiparskog klupa koji je ispao u europa ligi od crnogorske ekipe i to nakon sramne predstave upravo Supica... Momak koji je doveden na managerske trikove u reprezentaciju i sretno prezivio tekme protiv belgije na kojima srecom nije ni imao potrebe da intervenise... gol protiv novinara je njegova realnost!!! nema nista protiv njega ali da se zapostavlja volja Begovica koji je prije nekoliko dana branio protiv manchestera i arsenala te odabrao nasu repku nema smisla... MISLIM DA JE JASNO KOGA BI SUPIC IZABRAO DA GA SRBIJA ZELI!!! jednom ga prodali pa opet sada oce preko repke..
nick sve govori o tvom znanju.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- Cazinski-Vitez
- Kontakt:
dobro je, sta se ti javljas.. ovaj sto je gore ovo napisao, to je istina ziva od A do Z. i ja sam bas jucer kontao napisati ovako nesto, ali znam da vas ima previse nedokaznih, kao sto si ti, jer se nemam raspravljati sa vama o tome, jer je to 100% tacno sta je rekao emir.neznalica je napisao/la:možda da vas dvojica branite vi et volite ovu državupa bi sigurno bili dobri golmaniNoName je napisao/la:Nema se ovdje šta dodati.emir_ je napisao/la:Ja ne mogu da shvatim da ce nam najvjerovatnij braniti golman koji 70 dana nema kluba, da je otjeran iz kiparskog klupa koji je ispao u europa ligi od crnogorske ekipe i to nakon sramne predstave upravo Supica... Momak koji je doveden na managerske trikove u reprezentaciju i sretno prezivio tekme protiv belgije na kojima srecom nije ni imao potrebe da intervenise... gol protiv novinara je njegova realnost!!! nema nista protiv njega ali da se zapostavlja volja Begovica koji je prije nekoliko dana branio protiv manchestera i arsenala te odabrao nasu repku nema smisla... MISLIM DA JE JASNO KOGA BI SUPIC IZABRAO DA GA SRBIJA ZELI!!! jednom ga prodali pa opet sada oce preko repke..
pogledaj utakmice protiv belgije i vidi koliko je puta trebao intervenisati. jedno 5 puta nakon centar suteva, ali da je bilo suteva ili 1 na 1, i nije, osim ona 3 gola sto je primio, ali tu je svakako bio nemocan.
IGRAJO BOSNO NE DAJ SE, IGRAJ SVI SMO UZ TEBEEEE !!!
fakat Supic nema sta traziti pred Begovica, ipak je to Premier ship. I jos plus momak je sve dokazo tim sto je odbio kanadsku repku i hoce da igra za nas.
p.s.
ljudi ima vas milion na forumu koji ne razlikuju č,ć,dž,đ, te mnoge druge gramaticke cake
nekad se zapitam ima li iko ovdje sa vise od 8 razreda skole 
p.s.
ljudi ima vas milion na forumu koji ne razlikuju č,ć,dž,đ, te mnoge druge gramaticke cake

Imaš tisorrow je napisao/la:fakat Supic nema sta traziti pred Begovica, ipak je to Premier ship. I jos plus momak je sve dokazo tim sto je odbio kanadsku repku i hoce da igra za nas.
p.s.
ljudi ima vas milion na forumu koji ne razlikuju č,ć,dž,đ, te mnoge druge gramaticke cakenekad se zapitam ima li iko ovdje sa vise od 8 razreda skole

★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.