Biciklizam

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Koji vozač po vama osvaja Vueltu:

Froome
18
31%
Quintana
7
12%
Contador
20
34%
Uran
2
3%
Rodriguez
4
7%
Aru
5
8%
Talansky
3
5%

Ukupno glasova: 59

MElloo
Kontakt:

Re: Biciklizam

Post Postao/la MElloo » 26 jun 2016, 23:58

Igral ko Pro cycling manager? :mrgreen:
Jos samo da dovedu Kittela :lol:
Dolazi i spanski novi tim Contadorov u najavi je mada koliko se najavljuje taj Alonsov tim rekao bih da nema nista od toga.

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 27 jun 2016, 00:08

MElloo je napisao/la:Igral ko Pro cycling manager? :mrgreen:
Dolazi i spanski novi tim Contadorov u najavi je mada koliko se najavljuje taj Alonsov tim rekao bih da nema nista od toga.
Igram ja. I to sa Team Sky. Pomeo konkurenciju. :mrgreen: I ja na PCM-u kao sprintera dovedem Kittela ili Sagana. :lol:
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

Corruptio optimi cuiusque pessima.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 27 jun 2016, 00:15

Jeftha je napisao/la:
MElloo je napisao/la:Igral ko Pro cycling manager? :mrgreen:
Igram ja. I to sa Team Sky. Pomeo konkurenciju. :mrgreen: I ja na PCM-u kao sprintera dovedem Kittela ili Sagana. :lol:
Ja pravim sebi uvijek tim. Glavni vozaci Bardet i Coquard :mrgreen: I onda osvojim svasta do transfer roka i dovedem dobre vozace pa znam uzet 3 grand toura( na normal ne easy :mrgreen: ) Izasla je 16 na torrentu :tokralju:
A sky ne volim nimalo isto HTC u vrijeme kad su imali Greipela Gossa i Cava :mrgreen:

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 27 jun 2016, 00:43

MElloo je napisao/la: Ja pravim sebi uvijek tim. Glavni vozaci Bardet i Coquard :mrgreen: I onda osvojim svasta do transfer roka i dovedem dobre vozace pa znam uzet 3 grand toura( na normal ne easy :mrgreen: ) Izasla je 16 na torrentu :tokralju:
A sky ne volim nimalo isto HTC u vrijeme kad su imali Greipela Gossa i Cava :mrgreen:
Igram ja PCM 2014 sa updateom sa sezonu 2015. Poceo prosle godine dok jos nije izasla 2015. Odigrao jednu sezonu. I onda nisam bio kuci mjesec dana. Poceo fakultet, pa sam malo ohladio. Neki dan poceo opet igrati. Vracam se u formu. :D. Imam sad ispite do petka, pa kad prodju onda cu vidjeti da probam nastaviti karijeru sa Team Sky. Inace igram na hard.
Na PCM 2013 sam igrao sa Movistarom. Tad je Quintana cinio cuda. :mrgreen: Jos sam bio doveo i Contadora. :lol:
Evo kako to izgleda nakon jedne sezone.
Dream team
slika
slika
Evo tim koji planiram poslati na Tour. Slican ovogodisnjem :mrgreen:
slika
Dominacija :kafa:
slika
Jos sam osvojio skoro sve ove jednosedmicne utrke poput Paris-Nice, Dauphine itd. :D

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 27 jun 2016, 00:57

Ove godine Tdf je baš francuski,pogledao sam rute, skoro da ne izlaze iz Francuske
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 27 jun 2016, 01:02

Jeftha je napisao/la:
MElloo je napisao/la: Ja pravim sebi uvijek tim. Glavni vozaci Bardet i Coquard :mrgreen: I onda osvojim svasta do transfer roka i dovedem dobre vozace pa znam uzet 3 grand toura( na normal ne easy :mrgreen: ) Izasla je 16 na torrentu :tokralju:
Igram ja PCM 2014 sa updateom sa sezonu 2015. Poceo prosle godine dok jos nije izasla 2015. Odigrao jednu sezonu. I onda nisam bio kuci mjesec dana. Poceo fakultet, pa sam malo ohladio. Neki dan poceo opet igrati. Vracam se u formu. :D. Imam sad ispite do petka, pa kad prodju onda cu vidjeti da probam nastaviti karijeru sa Team Sky. Inace igram na hard.
Na PCM 2013 sam igrao sa Movistarom. Tad je Quintana cinio cuda. :mrgreen: Jos sam bio doveo i Contadora. :lol:
Evo kako to izgleda nakon jedne sezone.
Dream team
slika
slika
Evo tim koji planiram poslati na Tour. Slican ovogodisnjem :mrgreen:
slika
Dominacija :kafa:
slika
Jos sam osvojio skoro sve ove jednosedmicne utrke poput Paris-Nice, Dauphine itd. :D
Ja sam tek poceo igrat' od 14 i to pred kraj kad je vec 15 trebala izaci. Izbrisao sam save sa Froome TVG Majka Bardet Pinot Thomas Degenkolb.. Nema trke koju nisam osvojio :tokralju:

@rbanimir86 Giro je lutao ove godine pravo van Italije a Francuzi su ipak odlucili kod sebe. Mont Ventoux je tu da ga Froome opet pobjedi :facepalm: :facepalm:
Alpe d'Huez su izbacili ja bi volio da to brdo bude svake godine. Ili ono Telegraphe + Galibier

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 27 jun 2016, 04:28

Ja igram 15ku, dominacija sa Astanom, 8 od 9 na GT trkama, tek krenuo u 2018 godinu, Nibali, Aru, Landa, Bardet, Barguil :mrgreen:
Coquard na sprintu, Vanmarcke za klasik sezonu :opaopa:

Baš prije sat vremena, krenuo sa RusVelom, Firsanov vodi glavnu riječ, i uzmem nekako zadnju etapu i tačkastu majicu na Harald Sun Race, gledam rezultate poslije, Firsanov Withdrawal :facepalm: :facepalm: Lagano izađem :mrgreen:
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 27 jun 2016, 13:45

Ajmo Linkovi/torenti :)
Max Allegri

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 27 jun 2016, 14:00

Forster je napisao/la:Ja igram 15ku, dominacija sa Astanom, 8 od 9 na GT trkama, tek krenuo u 2018 godinu, Nibali, Aru, Landa, Bardet, Barguil :mrgreen:

Baš prije sat vremena, krenuo sa RusVelom, Firsanov vodi glavnu riječ, i uzmem nekako zadnju etapu i tačkastu majicu na Harald Sun Race, gledam rezultate poslije, Firsanov Withdrawal :facepalm: :facepalm: Lagano izađem :mrgreen:
Je li igras na hard ili normal? Na hard-u nema sanse da uzmes Paris- Roubaix ili Ronde van Vlaanderen. Uvijek zavrsim drugi ili treci zato sto svaki put neko iskoci i ne mozes ga nikako stici.
Meni su omiljene ove brdske etape. Tu lagano rasturim peleton i onda Porte i Froome guraju do kraja. :kafa:

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 27 jun 2016, 14:05

Mig_Mig je napisao/la:Ajmo Linkovi/torenti :)
Evo 2016. Mada sam cuo da su nesto mijenjali u career mode vezano za rider objectives. Evo 2015. Moze se skinuti i update za sezonu 2016. Ovdje imas downloads. Samo ides u databases.

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 27 jun 2016, 14:12

Jeftha je napisao/la:
Forster je napisao/la:Ja igram 15ku, dominacija sa Astanom, 8 od 9 na GT trkama, tek krenuo u 2018 godinu, Nibali, Aru, Landa, Bardet, Barguil :mrgreen:

Je li igras na hard ili normal? Na hard-u nema sanse da uzmes Paris- Roubaix ili Ronde van Vlaanderen. Uvijek zavrsim drugi ili treci zato sto svaki put neko iskoci i ne mozes ga nikako stici.
Meni su omiljene ove brdske etape. Tu lagano rasturim peleton i onda Porte i Froome guraju do kraja. :kafa:
Hard, i nisam uzeo Paris - Roubaix, mislim da imam 1 ili 2 pobjede na cobblestone trkama, i to sve na simulaciju Vanmarckea, ne da mi se nervirati protiv yebenog Kristoffa uživo :lol:

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 27 jun 2016, 15:54

Jeftha Hvala ! Skidam prvi pa bi sta bi :) Ako zapne negdje, pomazes :)
Max Allegri

Jeftha
Kontakt:

Post Postao/la Jeftha » 27 jun 2016, 15:58

Mig_Mig je napisao/la:Jeftha Hvala ! Skidam prvi pa bi sta bi :) Ako zapne negdje, pomazes :)
Nisam ja jos skinuo 2016, ali samo prati instrukcije i ne bi trebalo biti problema.

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 27 jun 2016, 16:01

Skines, vidjet ces da neki timovi nemaju prava imena kao na Pesu, odes na pcmdaily.com i nadjes najbolji patch jest da su veliki cak neki i do 15 gb ali se isplati skinut :D
Richie Porte mi ima roze majicu na 20. etapi. Zavrsavam tu etapu i umjestio na rez da pise da sam drugi zavrsio, kad ono Richie Porte withdrawn :lol:
Doslo mi da izbrisem sve odmah

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 27 jun 2016, 16:05

E onda necu ni skidati haha :) usput, slika
Max Allegri

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 27 jun 2016, 17:18

MElloo je napisao/la:Skines, vidjet ces da neki timovi nemaju prava imena kao na Pesu, odes na pcmdaily.com i nadjes najbolji patch jest da su veliki cak neki i do 15 gb ali se isplati skinut :D
Richie Porte mi ima roze majicu na 20. etapi. Zavrsavam tu etapu i umjestio na rez da pise da sam drugi zavrsio, kad ono Richie Porte withdrawn :lol:
To je najgore, čovjek fino uđe u cilj, kaže withdrawn :lol:

Movistar nije loš uopšte, svi su solidni brdaši :thumbup:

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 27 jun 2016, 19:59

Movistar poveo 8 bradasa i Ervitija, nista od JJ Rojasa. Ion bi trebao biti kljucni covjek za Naira, mislim da je u boljoj formi od Alejandra.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 27 jun 2016, 22:00

Forster je napisao/la:
MElloo je napisao/la:Skines, vidjet ces da neki timovi nemaju prava imena kao na Pesu, odes na pcmdaily.com i nadjes najbolji patch jest da su veliki cak neki i do 15 gb ali se isplati skinut :D
To je najgore, čovjek fino uđe u cilj, kaže withdrawn :lol:

Movistar nije loš uopšte, svi su solidni brdaši :thumbup:
Imaju Winnera i Isusa u ekipi, kako cu biti loši :tokralju:

Ali opet osvaja Froome, strašan tim Sky ima :ljepota: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

branimir85
Kontakt:

Post Postao/la branimir85 » 27 jun 2016, 22:27

Julian Alaphilippe,Iljo Keisse ,Marcel Kittel,Dan Martin,Tony Martin,Maximiliano Richeze ,Fabio Sabatini ,Petr Vakoč,Julien Vermote -ETIXX
Fabio Aru ,Vincenzo Nibali,Jacob Fuglsang,Tanel Kangert,Alexey Lutsenko,Luis Leon Sanchez,Diego Rosa,Andriy Grivko,Paolo Tiralongo-ASTANA :kafa:
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 28 jun 2016, 02:21

Odličan tim Astane, Fuglsang, Kangert, Rosa, Tiralongo svi mogu potegnuti na brdima, nije to daleko od Skya :opaopa:

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.