ispadamo mi i izmedju poljske i izraela ce se odlucivati ko ce ispasti,po meni nekakoDonnie Darko je napisao/la:Zar je neko očekivao, ili očekuje da Poljaci izađu iz ove grupe?BernardBarnjak je napisao/la:Poljska nece proci dalje....
Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ti si se malo prehaldio...Uhvatio i promaje pravo...Momciluk je napisao/la: Skini se ti s qrca svima nama, i Pjanicu i Tuki i ovim momcima koji se bore koliko mogu..
Nemoj biti tezak i komentarisati mene, ja kritikujem onog cija je tema i cao a ti sta radis off-as kritikujuci mene, dozovi se malo covjece znas li ti uopste sta je forum i za sta sluzi ???
To sto je monitor u tvojoj kuci na kojem gledas forum ne znaci da je forum tvoj...Jos jednom ti kazem dozovi se i ne off-aj vise...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Hahah ja offam a on prica o utakmici Srbije i Spanije i Hrvatske Slovenije na ovoj temi...Husika je napisao/la:Ti si se malo prehaldio...Uhvatio i promaje pravo...Momciluk je napisao/la: Skini se ti s qrca svima nama, i Pjanicu i Tuki i ovim momcima koji se bore koliko mogu..
Nemoj biti tezak i komentarisati mene, ja kritikujem onog cija je tema i cao a ti sta radis off-as kritikujuci mene, dozovi se malo covjece znas li ti uopste sta je forum i za sta sluzi ???
To sto je monitor u tvojoj kuci na kojem gledas forum ne znaci da je forum tvoj...Jos jednom ti kazem dozovi se i ne off-aj vise...
This time next year we'll be millionaires.
Ma dobro je ono bilo.
Odbrana fenomenalna, a da smo bar imali jednog od one trojice u tekmi mogli smo uzeti. Idemo dalje. Uloga je svakako autsajdetska.
Ajmo sada ispratiti prvo komsije pa onda susjede
Odbrana fenomenalna, a da smo bar imali jednog od one trojice u tekmi mogli smo uzeti. Idemo dalje. Uloga je svakako autsajdetska.
Ajmo sada ispratiti prvo komsije pa onda susjede

tuzlanska Sloboda
Haj ti onda na njihov forum pa navijaj! Ovo nije mjesto ni za Srbiju ni za Hrvatsku!Husika je napisao/la:Uh u 18h strava tekma, Spanija-Srbija...
Biti ce na Federalnoj i RTRS, hebiga navijati za komsije kad su nasi ko tetke...
A u 21h Slovenci - Hrvati iste tv prenose !!!
Ja nikad neću navijati za Srbiju dok god se njihove pobjede slave u mojoj državi tako sto se napadaju i vvrijedjaju nasi ljudi ,pale dzamije i unistavaju drugi objekti jer je srbija pobjedila ili npr.Novak Djokovic ! To je sve isto i zato skloni se sa ovog foruma haj u Banja Luku pa tamo onda prosipaj pricu o nekom zajednistvu nas komsija i susjeda!!
FK Sarajevo !
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Sutra vs france u 21 cinimi se...
Husika izdrzi!
Husika izdrzi!

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ali ovaj neki glumi patriotu u pm...zbog onakvih nam je pape i unistio kvale...neka ne diaj ga on nas je odveo na sp...tako i ovdje ...ako kritikujes nisi patriota...ako je tebi kikanovic i bavcic elita nama nije i kmamo pravo da kritilujemo...niko te ne tjera ds citas...sit sam ja vas patriota...pa se svi hvatate noge kad zagusti....ne mozes biti patriota a da te ne zaboli ovo...ti s onda izrod a ne patriota
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- ElCartel11
- Kontakt:
Kad vidim ostale repke kako igraju, jos zalije bude sto nema Mirze, Juke i Nihada. Da su oni bili danas ja mislim da Poljacima nebi ginilo -20 
Idemo sad Spanci i onda u 21h idemo Janezi

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Rusi ne znaju nista nego tricu sutnuti, sreca po njih pa im to za sad prolazi protiv Izraela.
Gdje ste selektori....sta ima ?
Bravo, pa je li ti mislis da smo mi slucajno najgora zemlja na svijetu u svim segmentima ?delinjo je napisao/la:Ali ovaj neki glumi patriotu u pm...zbog onakvih nam je pape i unistio kvale...neka ne diaj ga on nas je odveo na sp...tako i ovdje ...ako kritikujes nisi patriota...ako je tebi kikanovic i bavcic elita nama nije i kmamo pravo da kritilujemo...niko te ne tjera ds citas...sit sam ja vas patriota...pa se svi hvatate noge kad zagusti....ne mozes biti patriota a da te ne zaboli ovo...ti s onda izrod a ne patriota
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 01:45, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Ybga, mogli smo izboriti svjetsko sa tom trojkom. Ne mogu Janezi meda, nema im Dragica.ElCartel11 je napisao/la:Kad vidim ostale repke kako igraju, jos zalije bude sto nema Mirze, Juke i Nihada. Da su oni bili danas ja mislim da Poljacima nebi ginilo -20

"Najbolji sinovi Krajine, mi danas pišemo historiju Bosne"
Šteta Duška, odlično smo organizovani ali nema kvaliteta. Čekamo naredno EP sa Mirzom, Jukom, Aticem i možda Svabom valjda još neko mladji ispliva.
Nije mi jasno sto Buza nije probao sutati kad već Sutalo nema svoj dan?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Mislis za DuskaPerryFred je napisao/la:Ma haj nema veze. Imaš ti za koga navijati.

Odigrali smo periode loše, ali da je toliko loše kao što se čita nije
Obzirom na malo broj kvalitetnih igrača jednostavno nije se moglo pobjediti kada dva nosioca podbace, pogotovo kikanović koji je bio loš na obje strane parketa, gordić je barem igrao odbranu i asistirao
Svi zaboravili kako ste pisali da će nas bez velike trojke svi nabiti 20 razlike, a mi smo do zadnjih sekundi bili u igri
Također vidim non stop prizivate teletovića i đedovića kako bi sa njima dobili, valjda svi dobili amneziju kako su igrali protiv Litve sa njima, ovdje se barem izgubilo 4 razlike (šteta za bacanja na kraju) jer možda opet bude koš razlika odlučivala
I nisu nama na nedostajali niti Mirza niti Nihad niti Jusuf jer njih nije ni bilo, nama je puno večeras nedostajao Todić koji je mogao odigrati i odbranu i pomoći u napadu
E sada obzirom da mi protiv francuske nemamo šanse ja bi na ivanovicevom mjestu igrao puno sa pasalicem, buzom, bavcicem pa i Albijanićem a odmarao glavne igrače jer da izgubimo 50 razlike nema veze jer razlika sa njima neće ulaziti u nikakvu kombinaciju, tako da uđemo svjeziji u sljedeći meč
Obzirom na malo broj kvalitetnih igrača jednostavno nije se moglo pobjediti kada dva nosioca podbace, pogotovo kikanović koji je bio loš na obje strane parketa, gordić je barem igrao odbranu i asistirao
Svi zaboravili kako ste pisali da će nas bez velike trojke svi nabiti 20 razlike, a mi smo do zadnjih sekundi bili u igri
Također vidim non stop prizivate teletovića i đedovića kako bi sa njima dobili, valjda svi dobili amneziju kako su igrali protiv Litve sa njima, ovdje se barem izgubilo 4 razlike (šteta za bacanja na kraju) jer možda opet bude koš razlika odlučivala
I nisu nama na nedostajali niti Mirza niti Nihad niti Jusuf jer njih nije ni bilo, nama je puno večeras nedostajao Todić koji je mogao odigrati i odbranu i pomoći u napadu
E sada obzirom da mi protiv francuske nemamo šanse ja bi na ivanovicevom mjestu igrao puno sa pasalicem, buzom, bavcicem pa i Albijanićem a odmarao glavne igrače jer da izgubimo 50 razlike nema veze jer razlika sa njima neće ulaziti u nikakvu kombinaciju, tako da uđemo svjeziji u sljedeći meč
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Mislis protiv Latvije? Protiv Litvanije su odlicni bilinerminh74 je napisao/la:Odigrali smo periode loše, ali da je toliko loše kao što se čita nije

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
I dalje mi nije jasno što šteta Duška on će biti plaćen, a ja trošim i dalje ono malo živaca na ono što bi trebala biti razonodabhsport je napisao/la:Šteta Duška, odlično smo organizovani ali nema kvaliteta. Čekamo naredno EP sa Mirzom, Jukom, Aticem i možda Svabom valjda još neko mladji ispliva.
Vedad87 glupa aitokorekcija na mobitelu
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Kratki elaborat, mi uvijek gubimo ovakve utakmice zbog skoka odnosno loseg pozicioniranja igraca, od 10 "neutralnih" lopti mi osvojimo 2 i tako kako znam za nasu seniorsku kosarku...
Ona djeca su to uspjela rijesiti i odmah smo osvojili nesto !!!
Ona djeca su to uspjela rijesiti i odmah smo osvojili nesto !!!
.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 16 mar 2020, 01:44, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.