FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

1921
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la 1921 » 07 jul 2010, 23:49

Hairlija je napisao/la:
da si malo bolje upoznat kao sto nisi otisao Muminovic dobro malo je bolji od Scepanovica,otisao Mirza bolji ga je Arsenijevic,otisao Belosevic,za Todorovica kazu da je najboolji lijevi bek CG lige to ostaje da vidimo
Maksumic otisao,hvala Bogu dao bi 1000 da ge negledam u nasem dresu,kofa suta slobbodnjak prebaci sjevernu tribinu

Skoru cemo malo teze nedomjestiti,ali i u drugom djelu sezone niej se trudio,kao uopste i cjela ekipa

Sada su se poostrile mjere,svi imaju platu koja je duplu manja od prrethodnih,pare ce vecinom dobijati od provizija koje ce steci borbom i zalaganjem na terenu
jeli sportski da se nadam :?:
Muminovic malo bolji od Scepanovica ? :lol: Pa bolan Milan je igracina!
Arsenijevic nije igrao proslu sezonu zbog povrede (!?).
Todorovic. Inace je jako tesko biti najbolji bek crnogorske lige :lol: Pa ne znam imaju li dva igraca da valjaju, i oni su ''talijani''.
Skoru necete nikako nadomjestiti.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Biko
Kontakt:

Post Postao/la Biko » 08 jul 2010, 00:06

1921 je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:
da si malo bolje upoznat kao sto nisi otisao Muminovic dobro malo je bolji od Scepanovica,otisao Mirza bolji ga je Arsenijevic,otisao Belosevic,za Todorovica kazu da je najboolji lijevi bek CG lige to ostaje da vidimo
Maksumic otisao,hvala Bogu dao bi 1000 da ge negledam u nasem dresu,kofa suta slobbodnjak prebaci sjevernu tribinu

Skoru cemo malo teze nedomjestiti,ali i u drugom djelu sezone niej se trudio,kao uopste i cjela ekipa

Sada su se poostrile mjere,svi imaju platu koja je duplu manja od prrethodnih,pare ce vecinom dobijati od provizija koje ce steci borbom i zalaganjem na terenu
Todorovic. Inace je jako tesko biti najbolji bek crnogorske lige :lol: Pa ne znam imaju li dva igraca da valjaju, i oni su ''talijani''.

Uredu, sto si iskazao svoje misljenje, ali ako je covjek vec rekao da ce biti malo teze bez Skore i da je Muminovic nesto bolji od Scepanovica, ne moras ironicno dodavati kao necemo moci nikako bez Skore i Muminovic nije samo malo bolji. Sto se tice Todorovica, sudis o nekome koga nisi ni vidjeo na djelu, to se zove predrasuda jer ti samo sto covjek dolazi iz Decica, mislis da je smece od igraca.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 jul 2010, 00:09

Jarane sjebo bi se da znas kakvih igraca ima u CG ligi ! Eno Fatos Beciraj vrijedi oko 2.000.000 € , Ivan Vukovic , Ardijan Dzokaj, Abraham Kudemor, Ivan Boskovic, ....

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 08 jul 2010, 00:11

Biko je napisao/la:
1921 je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:

Uredu, sto si iskazao svoje misljenje, ali ako je covjek vec rekao da ce biti malo teze bez Skore i da je Muminovic nesto bolji od Scepanovica, ne moras ironicno dodavati kao necemo moci nikako bez Skore i Muminovic nije samo malo bolji. Sto se tice Todorovica, sudis o nekome koga nisi ni vidjeo na djelu, to se zove predrasuda jer ti samo sto covjek dolazi iz Decica, mislis da je smece od igraca.
Niste ga ni vi vidjeli na djelu, pa ga opet hvalite :mrgreen: Po meni crnogorci nikada nisu znali s loptom, ali vidjet cemo protiv Celika. Nisam rekao da ne mozete bez Skore, ali zar postoji napadac u ovoj ligi koji ga moze zamjeniti !? (a da bi dosao u vas klub)
tamo je sve što je moje.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 08 jul 2010, 00:14

Ovaj Todorovic je dosao iz Srbije i igrao polusezonu i odma se pljuje po toj ligi hehe recu ti samo da skoro svaki tim dole bolje placa i od nas i od Zeljeznicara toliko o tome koliko smo jaki,dalje iz te zemlje je otislo dosta talemata dovoljno je reci Mijatovic,Savicevic,Sabanadzovic,Jovetic,Vucinic a imaju stanovnika ko Sarajevo,i vidjeces Todorovica uskoro kako igra! I cuj ovog crnogorci nikad nisu znali sa loptom hahaha pa bolje su igrace prodali iz njihovih timova u velike klubove nego cijela nasa liga Jovetic,Vukcevic itd. i to samo u zadnje vrijeme

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 jul 2010, 00:17

Ma samo opusteno ;) ako ti treba sta u vezi CG lige obrati mi se ;)

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 08 jul 2010, 00:22

samo sarajevo je napisao/la:Ovaj Todorovic je dosao iz Srbije i igrao polusezonu i odma se pljuje po toj ligi hehe recu ti samo da skoro svaki tim dole bolje placa i od nas i od Zeljeznicara toliko o tome koliko smo jaki,dalje iz te zemlje je otislo dosta talemata dovoljno je reci Mijatovic,Savicevic,Sabanadzovic,Jovetic,Vucinic a imaju stanovnika ko Sarajevo,i vidjeces Todorovica uskoro kako igra! I cuj ovog crnogorci nikad nisu znali sa loptom hahaha pa bolje su igrace prodali iz njihovih timova u velike klubove nego cijela nasa liga Jovetic,Vukcevic itd. i to samo u zadnje vrijeme
Eto, sam si sebi odgovorio. Normalno da ce bolje prodati igrace, jer ih i bolje placaju. Liga im bolje kotira od nase, tako da im je lakse prodavati igrace Fiorentini, Partizanu i ostalim klubovima. Uz to naravno, uzimaju i vece pare.
tamo je sve što je moje.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 08 jul 2010, 00:22

pa pustite ih **** ljubomorni na nas ba.. zavide nam sto smo krenuli boljim putem .. i sto smo jaci 50 puta nego oni pa vidjece oni kojasevica todorovica i hilmagu... :))) samo opusteno ocekujemo ovu dvojicu i prvoklasnog napadaca za ovu ligu:D
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 jul 2010, 00:26

Nije istina to sto si napisao njihova infrastruktura klubova je veoma losa najbolja je buducnost po tom pitanju i liga im ne kotira bolje od nase ;) nasa je za njihovu bundesliga samo ne treba ih potcjenjivati ima dobrih igraca i tamo

bilino polje
Kontakt:

Post Postao/la bilino polje » 08 jul 2010, 00:27

izvini koja dvojica sory
samo celik ale samo celik ale

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 08 jul 2010, 00:29

Samo F.K.S !! je napisao/la:Nije istina to sto si napisao njihova infrastruktura klubova je veoma losa najbolja je buducnost po tom pitanju i liga im ne kotira bolje od nase ;) nasa je za njihovu bundesliga samo ne treba ih potcjenjivati ima dobrih igraca i tamo
Pa zar nasa liga nije na zadnjem mjestu ?
tamo je sve što je moje.

Biko
Kontakt:

Post Postao/la Biko » 08 jul 2010, 00:32

1921 je napisao/la:
Samo F.K.S !! je napisao/la:Nije istina to sto si napisao njihova infrastruktura klubova je veoma losa najbolja je buducnost po tom pitanju i liga im ne kotira bolje od nase ;) nasa je za njihovu bundesliga samo ne treba ih potcjenjivati ima dobrih igraca i tamo
Pa zar nasa liga nije na zadnjem mjestu ?
Prema snazi i kvalitetu, definitivno nije, ali zbog toga sto je korumpirana nalazi se na predzadnjem mjestu.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 08 jul 2010, 00:32

bilino polje je napisao/la:izvini koja dvojica sory

todorovic i kojasevic;)
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 08 jul 2010, 00:34

Nasa lige je bolje iz razloga da smo veci od njih pa je tim i veci kvalitet oni imaju stanovnika ko Sarajevo,u Buducnosti su bolje plate od svakog naseg tima,takodje i u Rudaru o Mogrenu iz Budve da i ne pricam, i iz tako male sredine dodje igrac tipa Savicevic,Jovetic,Vukcevic i slicni iigraci pa ti sad skontaj!

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 jul 2010, 00:43

Znam ja to sve ali u evropi nasa liga je na 31 mjestu a njihova na 48 ma to nije ni bitno ne znam sto se prepiremo uopste

pabizo
Kontakt:

Post Postao/la pabizo » 08 jul 2010, 01:10

nikad_izvini je napisao/la:Ne pričam da je Gančev igračina. Ti pričaš da je Todorović "pojačanje". Čovjek došao iz Dečića :roll:

Željo je tu negdje u odnosu na prošlu sezonu, po meni, malo jači. Otišao Bekrić, došao Zeba. Otišao Bučan, mijenja ga Višća u ekipi.

Sarajevu su otišli ponajbolji igrači a uzdate se u igrače iz CG :roll:

Realno, nisi realan sekunde :mrgreen:
Ko bolan dovodi te igrace poput Ganceva,Gutica.Todorovica.Mislim da gazda Nijaz Gracic najbolje to radi jer evo sada je doveo najveceg talenta lijevog bocnog Darka Glisica iz Vardara koji igra U-19,U-21.iz pouzdanih izvora znam da ga je platio 50000 evra a prodace ga 500000 eura.Neka mu je HALAL

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 08 jul 2010, 01:16

pabizo je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Ne pričam da je Gančev igračina. Ti pričaš da je Todorović "pojačanje". Čovjek došao iz Dečića :roll:

Željo je tu negdje u odnosu na prošlu sezonu, po meni, malo jači. Otišao Bekrić, došao Zeba. Otišao Bučan, mijenja ga Višća u ekipi.

Sarajevu su otišli ponajbolji igrači a uzdate se u igrače iz CG :roll:

Realno, nisi realan sekunde :mrgreen:
Ko bolan dovodi te igrace poput Ganceva,Gutica.Todorovica.Mislim da gazda Nijaz Gracic najbolje to radi jer evo sada je doveo najveceg talenta lijevog bocnog Darka Glisica iz Vardara koji igra U-19,U-21.iz pouzdanih izvora znam da ga je platio 50000 evra a prodace ga 500000 eura.Neka mu je HALAL
sta je pisac htjeo da kaze ovim?Mi kad vratimo dugove kupovacemo sad nam to nije cilj jer klub krece iz pocetka i mora se dici na cvrste noge uprava za sad radi odlicno!

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 08 jul 2010, 09:00

Evo da vam nesto kazem,mi smo glupi,idemo sami protiv svih
nemoze nam niko nista,imamo najacu ekipu u drzavi,osvojicemo duplu krunu

Vase komentare shvacamo kao neki vid ljubomore ili provokacije.

Pustite nas same,sacekajte 4 avgust,vidite snagu ekipe sa Koseva pa onda nesto komentaristie

Jeste samnom se nemoze normalno diskutovati :!: Lud pa sta :?: Lud za bordo bojom :!:

Pozdrav
Samo za nasu ljubav najvecu :!:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

drajkula_zlo
Kontakt:

Post Postao/la drajkula_zlo » 08 jul 2010, 09:45

Hairlija je napisao/la:Evo da vam nesto kazem,mi smo glupi,idemo sami protiv svih
nemoze nam niko nista,imamo najacu ekipu u drzavi,osvojicemo duplu krunu

Vase komentare shvacamo kao neki vid ljubomore ili provokacije.

Pustite nas same,sacekajte 4 avgust,vidite snagu ekipe sa Koseva pa onda nesto komentaristie

Jeste samnom se nemoze normalno diskutovati :!: Lud pa sta :?: Lud za bordo bojom :!:

Pozdrav
Samo za nasu ljubav najvecu :!:

o Sarajevo , o Sarajevo zauvijek samo tebi pjevacuuuuuuuuu oleoleooooooo :D jaoo...pa nisam znao da se tolko bojite ma necete primit puno ba sta se sekirate :D

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 08 jul 2010, 11:07

Gosti na radiu 8 su Blekic i Mijovic. Emisija je tek pocela.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.