FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

VolimTz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la VolimTz » 02 nov 2011, 19:25

[youtube][/youtube]

Djeca nam se smiju. :mrgreen:
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 02 nov 2011, 19:42

Danas sam citao u avazu da je Zahirovic zaposlio jos par igraca u njegovoj firmi ZADA,ja mislim da se radi o Alenu Mesanovicu,Halilovicu i jos par njih zaboravio sam imena..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 02 nov 2011, 19:58

@ probisvjet

Polako sa stadionom.....jel mislis da ce ga 14 igraca koliko Sloboda ima pod ugovorom napuniti :roll:
Opstina ga pravi i opsina ce ga i odrzavat jel? Puno kosta.
Sloboda ne moze sama sebe izdrzavat(plate) a da ne pricamo da ne placaju porez,ne placaju Tusnju nista (to opstina placa Slobodi,prije kad su davali kes taj novac za komunalije je ispario),duzni su trenerima igracima plata i plata.
Osim stadiona postoje i neke druge stvari bitne u Tuzli. jebote stadion ako preko milion rupa trebas prec da dodjes do njega ili imas miliona pasa lutalica,nema rasvjete svugdje.....milion bitniji stvari.
Stadion bi bio prioritet da ce necemu doprinjet (da je Sloboda u rangu Dinama iz Zagreba) . Ovako Sloboda ne zaradjuje nista jednostavno igra kurcu sto bi se reklo.
Klub je unisten (nema fabrika pa tako nema ni sponzora+ politika(pojedinci iz SDA/SDP) usla u klub radi kradje naravno,i ono malo sto se skrpi (prodajom igraca)nestane).
Dalje Opstina Tuzla sama finansira stadion TK i Federacija kao i drzava nisu dali ni marke!!!Boli ih **** za Tuzlom i stadionom.
Pa kud ces dalje kad jos uvijek Tuzla nije grad nego Opstina (to je krivica SDA 100%).

Stadion ce bit i bit ce super trenutno osim par utakmica sto bi odigrala reprezentacija godisnje i ne treba nam nesto puno stadion ne?
RIP SALE VILENJAK

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 03 nov 2011, 07:44

RKO je napisao/la:@ probisvjet

Polako sa stadionom.....jel mislis da ce ga 14 igraca koliko Sloboda ima pod ugovorom napuniti :roll:
Sloboda ne moze sama sebe izdrzavat(plate) a da ne pricamo da ne placaju porez,ne placaju Tusnju nista (to opstina placa Slobodi,prije kad su davali kes taj novac za komunalije je ispario),duzni su trenerima igracima plata i plata.
Osim stadiona postoje i neke druge stvari bitne u Tuzli. jebote stadion ako preko milion rupa trebas prec da dodjes do njega ili imas miliona pasa lutalica,nema rasvjete svugdje.....milion bitniji stvari.
Stadion bi bio prioritet da ce necemu doprinjet (da je Sloboda u rangu Dinama iz Zagreba) . Ovako Sloboda ne zaradjuje nista jednostavno igra kurcu sto bi se reklo.
Klub je unisten (nema fabrika pa tako nema ni sponzora+ politika(pojedinci iz SDA/SDP) usla u klub radi kradje naravno,i ono malo sto se skrpi (prodajom igraca)nestane).
Dalje Opstina Tuzla sama finansira stadion TK i Federacija kao i drzava nisu dali ni marke!!!Boli ih **** za Tuzlom i stadionom.
Pa kud ces dalje kad jos uvijek Tuzla nije grad nego Opstina (to je krivica SDA 100%).

Stadion ce bit i bit ce super trenutno osim par utakmica sto bi odigrala reprezentacija godisnje i ne treba nam nesto puno stadion ne?
Zasto ga je obecavao? To se zapitaj.
Ako ga je obecao izgraditi onda neka to i uradi, sve ostalo je laz!
Lagali su zbog izbora, a svi znamo sta znaci dobiti glasove i pobjediti na izborima. Biti u politici, u vrhu znaci novac i punjenje vlastitih djepova.
Sto se tice da Tuzla postane grad, sada imaju priliku. Pa SDP je na vlasti.
Govorili su da neda pare SDA, a ko je sada na vlasti? U kantonu, u federaciji? SDP pa opet ne daju pare!
Neka Jasmin Imamović i SDP uradi ono sto je obecao i mirna Bosna!
Pa zato smo mu dali glasove!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 03 nov 2011, 11:20

ja sam do sada goasao, ali vise necu ne pada mi na pamet
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 03 nov 2011, 11:27

RKO je napisao/la:@ probisvjet

napunice sjever

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 nov 2011, 21:22

komsije sutra zadnji voz ovi s kamenjara opasni.nadam se da sutra upisujete tricu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 nov 2011, 08:28

SaltCityAttack je napisao/la:ja sam do sada goasao, ali vise necu ne pada mi na pamet
Ja cu glasati! Protiv Jasmina Imamovića i SDP-a! Za koga? Za bilo koga (SDA iskljucena, i oni su papci prema nama). :evil:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 05 nov 2011, 10:31

Probisvjet je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ja sam do sada goasao, ali vise necu ne pada mi na pamet
Ja cu glasati! Protiv Jasmina Imamovića i SDP-a! Za koga? Za bilo koga (SDA iskljucena, i oni su papci prema nama). :evil:
Sto pa sdp i jasmin jedini daju pare za stadion svake godine dadnu po milion maraka sto je oko 1-2% budjeta grada tuzle ....

Danas 2-0 abd
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 05 nov 2011, 11:10

Ne lupajte kad ne znate, buđet opštine Tuzla godišnje iznosi oko 40 miliona maraka, i oni svake godine izdvoje nešto više od 1 milion maraka za izgradnju stadiona Tušanj, Kanton ima buđet oko 200 miliona maraka svake godine , za igradnju Tušnja izdvoji 0 KM, a da ne govorim za Federaciju, prema tome nema potrebe pljuvati po Opštini i tako ,

Danas očekujem pobjedu inače ako ne pobijede Gošk neka im je bog na pomoči, prognoziram 2-0 .Jasmin Mesanovic i Zoletic.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 nov 2011, 12:03

Danas ocekujem minimalnu pobjedu od 1:0 strijelac A.Mesanovic :) ako ne uzmemo ovaj mec bice zaebano do kraja se izvuci iz teske situacije .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 nov 2011, 15:22

fukara87 je napisao/la:Ne lupajte kad ne znate, buđet opštine Tuzla godišnje iznosi oko 40 miliona maraka, i oni svake godine izdvoje nešto više od 1 milion maraka za izgradnju stadiona Tušanj, Kanton ima buđet oko 200 miliona maraka svake godine , za igradnju Tušnja izdvoji 0 KM, a da ne govorim za Federaciju, prema tome nema potrebe pljuvati po Opštini i tako ,

Danas očekujem pobjedu inače ako ne pobijede Gošk neka im je bog na pomoči, prognoziram 2-0 .Jasmin Mesanovic i Zoletic.
Ne treba ih pljuvati, treba ih yebat!
Sta koji qurac lazu ako ne mogu! SDP Jasminov je sada i u kantonu pa dadose qarinu. Svi su oni isti, laz im je osnova da pobjede na izborima.
Mogao je jednostavno reci gradimo Tusanj. Rok izgradnje 16 godina, i...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 nov 2011, 16:02

Dobro se ovo na kraju zavrsi.
Pobjeda je kakva takva, ne gleda joj se u zube. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

mačak u čizmama
Kontakt:

Post Postao/la mačak u čizmama » 05 nov 2011, 17:28

Probisvjet je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Ne lupajte kad ne znate, buđet opštine Tuzla godišnje iznosi oko 40 miliona maraka, i oni svake godine izdvoje nešto više od 1 milion maraka za izgradnju stadiona Tušanj, Kanton ima buđet oko 200 miliona maraka svake godine , za igradnju Tušnja izdvoji 0 KM, a da ne govorim za Federaciju, prema tome nema potrebe pljuvati po Opštini i tako ,

Ne treba ih pljuvati, treba ih yebat!
Sta koji qurac lazu ako ne mogu! SDP Jasminov je sada i u kantonu pa dadose qarinu. Svi su oni isti, laz im je osnova da pobjede na izborima.
Mogao je jednostavno reci gradimo Tusanj. Rok izgradnje 16 godina, i...
Kad znaš toliko pametovat izdvoji ti koju marku za Slobodu. Prodaj zemlju, šumu, auto i daj pare Slobodi. Čisto sumnjam i da platiš ulaz ako uopšte ideš na slobodine utakmice. Ljudi daju koliko mogu za razliku od drugih koji ne daju ništa.

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 05 nov 2011, 18:08

slika

slika

dobro ova tribina izgleda sa terena :D

sad u zenicu na uzorano bilino polje poslije repke igrati na 0-0
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 05 nov 2011, 19:31

Danas vrlo dobro odigrano, drago mi je sto je mali Salihovic odigro dosta solidno s obzirom da mu je ovo bio debi za prvi tim, imao je ona dva propadanja pod loptu al to je malo zbog sunca malo zbog neiskustva malo zbog pritiska :) uglavnom snjim smo dobili Zoletica u sredini koji je danas odigro vrlo dobro, kakva god pobjeda bila mi smo po meni danas po prvi put od pocetka sezone licili na ekipu, igra je imala nekog smisla, nije bilo igre napamet, igrao se svaki napad sa neki smislom...

Sad odmorit desetak dana do utakmice sa Celikom i otic tamo i poginut, :!:
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 05 nov 2011, 21:35

čestitke na zlata vrijednim bodovima, samo nastavite tako
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 05 nov 2011, 23:31

classic je napisao/la:Danas vrlo dobro odigrano, drago mi je sto je mali Salihovic odigro dosta solidno s obzirom da mu je ovo bio debi za prvi tim, imao je ona dva propadanja pod loptu al to je malo zbog sunca malo zbog neiskustva malo zbog pritiska :) uglavnom snjim smo dobili Zoletica u sredini koji je danas odigro vrlo dobro, kakva god pobjeda bila mi smo po meni danas po prvi put od pocetka sezone licili na ekipu, igra je imala nekog smisla, nije bilo igre napamet, igrao se svaki napad sa neki smislom...

jel na Adnana mislis ??

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 05 nov 2011, 23:59

ahmad_tz je napisao/la:
classic je napisao/la:Danas vrlo dobro odigrano, drago mi je sto je mali Salihovic odigro dosta solidno s obzirom da mu je ovo bio debi za prvi tim, imao je ona dva propadanja pod loptu al to je malo zbog sunca malo zbog neiskustva malo zbog pritiska :) uglavnom snjim smo dobili Zoletica u sredini koji je danas odigro vrlo dobro, kakva god pobjeda bila mi smo po meni danas po prvi put od pocetka sezone licili na ekipu, igra je imala nekog smisla, nije bilo igre napamet, igrao se svaki napad sa neki smislom...

jel na Adnana mislis ??
Na njega mislim, i jos sto sam zaboravio napisat za Bosnjaka, covjek je bio pola godine kod nas, nismo mu bog zna sta valjali, nije neke pare od nas uzeo, al nam zabi lijep go danas (svaka cast) i momak samo stade spusti glavu, a oni klosali sa tribina mu psuju mater, vrijedjaju ga...
I sta ce ljudi za nas da misle, da smo selo, seljacki klub :oops:
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

RKO
Kontakt:

Post Postao/la RKO » 06 nov 2011, 00:49

classic je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:

jel na Adnana mislis ??
Na njega mislim, i jos sto sam zaboravio napisat za Bosnjaka, covjek je bio pola godine kod nas, nismo mu bog zna sta valjali, nije neke pare od nas uzeo, al nam zabi lijep go danas (svaka cast) i momak samo stade spusti glavu, a oni klosali sa tribina mu psuju mater, vrijedjaju ga...
I sta ce ljudi za nas da misle, da smo selo, seljacki klub :oops:

nek se niko ne uvrijedi al na tribini medju danasnjim Fukarama ima sigurno pola NETUZLAKA,od tih pola tuzlaka je jedna polovina divljaka,seljacina...takodjer u upravi kluba nije nista bolje.

Kad je Salih Sabovic dosao za predsjednika Slobode na prvom obracanju je krenuo sa pricom
".....mi cemo,ja cu Slobodu vratit na pravo mjesto,Sloboda je ponos Tuzle blblblabla...." tak ta prica
Da bi mu legenda Seco reko´ " Eto nek si ti iz Plava (mjesto u Sandzaku,CG) doso meni u carsiju i naso pricat sta je Sloboda "
RIP SALE VILENJAK

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.