Djeca nam se smiju.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Zasto ga je obecavao? To se zapitaj.RKO je napisao/la:@ probisvjet
Polako sa stadionom.....jel mislis da ce ga 14 igraca koliko Sloboda ima pod ugovorom napuniti![]()
Opstina ga pravi i opsina ce ga i odrzavat jel? Puno kosta.
Sloboda ne moze sama sebe izdrzavat(plate) a da ne pricamo da ne placaju porez,ne placaju Tusnju nista (to opstina placa Slobodi,prije kad su davali kes taj novac za komunalije je ispario),duzni su trenerima igracima plata i plata.
Osim stadiona postoje i neke druge stvari bitne u Tuzli. jebote stadion ako preko milion rupa trebas prec da dodjes do njega ili imas miliona pasa lutalica,nema rasvjete svugdje.....milion bitniji stvari.
Stadion bi bio prioritet da ce necemu doprinjet (da je Sloboda u rangu Dinama iz Zagreba) . Ovako Sloboda ne zaradjuje nista jednostavno igra kurcu sto bi se reklo.
Klub je unisten (nema fabrika pa tako nema ni sponzora+ politika(pojedinci iz SDA/SDP) usla u klub radi kradje naravno,i ono malo sto se skrpi (prodajom igraca)nestane).
Dalje Opstina Tuzla sama finansira stadion TK i Federacija kao i drzava nisu dali ni marke!!!Boli ih **** za Tuzlom i stadionom.
Pa kud ces dalje kad jos uvijek Tuzla nije grad nego Opstina (to je krivica SDA 100%).
Stadion ce bit i bit ce super trenutno osim par utakmica sto bi odigrala reprezentacija godisnje i ne treba nam nesto puno stadion ne?
RKO je napisao/la:@ probisvjet
Polako sa stadionom.....jel mislis da ce ga 14 igraca koliko Sloboda ima pod ugovorom napuniti![]()
Opstina ga pravi i opsina ce ga i odrzavat jel? Puno kosta.
Sloboda ne moze sama sebe izdrzavat(plate) a da ne pricamo da ne placaju porez,ne placaju Tusnju nista (to opstina placa Slobodi,prije kad su davali kes taj novac za komunalije je ispario),duzni su trenerima igracima plata i plata.
Osim stadiona postoje i neke druge stvari bitne u Tuzli. jebote stadion ako preko milion rupa trebas prec da dodjes do njega ili imas miliona pasa lutalica,nema rasvjete svugdje.....milion bitniji stvari.
Stadion bi bio prioritet da ce necemu doprinjet (da je Sloboda u rangu Dinama iz Zagreba) . Ovako Sloboda ne zaradjuje nista jednostavno igra kurcu sto bi se reklo.
Klub je unisten (nema fabrika pa tako nema ni sponzora+ politika(pojedinci iz SDA/SDP) usla u klub radi kradje naravno,i ono malo sto se skrpi (prodajom igraca)nestane).
Dalje Opstina Tuzla sama finansira stadion TK i Federacija kao i drzava nisu dali ni marke!!!Boli ih **** za Tuzlom i stadionom.
Pa kud ces dalje kad jos uvijek Tuzla nije grad nego Opstina (to je krivica SDA 100%).
Stadion ce bit i bit ce super trenutno osim par utakmica sto bi odigrala reprezentacija godisnje i ne treba nam nesto puno stadion ne?
Ja cu glasati! Protiv Jasmina Imamovića i SDP-a! Za koga? Za bilo koga (SDA iskljucena, i oni su papci prema nama).SaltCityAttack je napisao/la:ja sam do sada goasao, ali vise necu ne pada mi na pamet
Sto pa sdp i jasmin jedini daju pare za stadion svake godine dadnu po milion maraka sto je oko 1-2% budjeta grada tuzle ....Probisvjet je napisao/la:Ja cu glasati! Protiv Jasmina Imamovića i SDP-a! Za koga? Za bilo koga (SDA iskljucena, i oni su papci prema nama).SaltCityAttack je napisao/la:ja sam do sada goasao, ali vise necu ne pada mi na pamet
Ne treba ih pljuvati, treba ih yebat!fukara87 je napisao/la:Ne lupajte kad ne znate, buđet opštine Tuzla godišnje iznosi oko 40 miliona maraka, i oni svake godine izdvoje nešto više od 1 milion maraka za izgradnju stadiona Tušanj, Kanton ima buđet oko 200 miliona maraka svake godine , za igradnju Tušnja izdvoji 0 KM, a da ne govorim za Federaciju, prema tome nema potrebe pljuvati po Opštini i tako ,
Danas očekujem pobjedu inače ako ne pobijede Gošk neka im je bog na pomoči, prognoziram 2-0 .Jasmin Mesanovic i Zoletic.
Kad znaš toliko pametovat izdvoji ti koju marku za Slobodu. Prodaj zemlju, šumu, auto i daj pare Slobodi. Čisto sumnjam i da platiš ulaz ako uopšte ideš na slobodine utakmice. Ljudi daju koliko mogu za razliku od drugih koji ne daju ništa.Probisvjet je napisao/la:Ne treba ih pljuvati, treba ih yebat!fukara87 je napisao/la:Ne lupajte kad ne znate, buđet opštine Tuzla godišnje iznosi oko 40 miliona maraka, i oni svake godine izdvoje nešto više od 1 milion maraka za izgradnju stadiona Tušanj, Kanton ima buđet oko 200 miliona maraka svake godine , za igradnju Tušnja izdvoji 0 KM, a da ne govorim za Federaciju, prema tome nema potrebe pljuvati po Opštini i tako ,
Danas očekujem pobjedu inače ako ne pobijede Gošk neka im je bog na pomoči, prognoziram 2-0 .Jasmin Mesanovic i Zoletic.
Sta koji qurac lazu ako ne mogu! SDP Jasminov je sada i u kantonu pa dadose qarinu. Svi su oni isti, laz im je osnova da pobjede na izborima.
Mogao je jednostavno reci gradimo Tusanj. Rok izgradnje 16 godina, i...
jel na Adnana mislis ??classic je napisao/la:Danas vrlo dobro odigrano, drago mi je sto je mali Salihovic odigro dosta solidno s obzirom da mu je ovo bio debi za prvi tim, imao je ona dva propadanja pod loptu al to je malo zbog sunca malo zbog neiskustva malo zbog pritiskauglavnom snjim smo dobili Zoletica u sredini koji je danas odigro vrlo dobro, kakva god pobjeda bila mi smo po meni danas po prvi put od pocetka sezone licili na ekipu, igra je imala nekog smisla, nije bilo igre napamet, igrao se svaki napad sa neki smislom...
Sad odmorit desetak dana do utakmice sa Celikom i otic tamo i poginut,
Na njega mislim, i jos sto sam zaboravio napisat za Bosnjaka, covjek je bio pola godine kod nas, nismo mu bog zna sta valjali, nije neke pare od nas uzeo, al nam zabi lijep go danas (svaka cast) i momak samo stade spusti glavu, a oni klosali sa tribina mu psuju mater, vrijedjaju ga...ahmad_tz je napisao/la:jel na Adnana mislis ??classic je napisao/la:Danas vrlo dobro odigrano, drago mi je sto je mali Salihovic odigro dosta solidno s obzirom da mu je ovo bio debi za prvi tim, imao je ona dva propadanja pod loptu al to je malo zbog sunca malo zbog neiskustva malo zbog pritiskauglavnom snjim smo dobili Zoletica u sredini koji je danas odigro vrlo dobro, kakva god pobjeda bila mi smo po meni danas po prvi put od pocetka sezone licili na ekipu, igra je imala nekog smisla, nije bilo igre napamet, igrao se svaki napad sa neki smislom...
classic je napisao/la:Na njega mislim, i jos sto sam zaboravio napisat za Bosnjaka, covjek je bio pola godine kod nas, nismo mu bog zna sta valjali, nije neke pare od nas uzeo, al nam zabi lijep go danas (svaka cast) i momak samo stade spusti glavu, a oni klosali sa tribina mu psuju mater, vrijedjaju ga...ahmad_tz je napisao/la:jel na Adnana mislis ??classic je napisao/la:Danas vrlo dobro odigrano, drago mi je sto je mali Salihovic odigro dosta solidno s obzirom da mu je ovo bio debi za prvi tim, imao je ona dva propadanja pod loptu al to je malo zbog sunca malo zbog neiskustva malo zbog pritiskauglavnom snjim smo dobili Zoletica u sredini koji je danas odigro vrlo dobro, kakva god pobjeda bila mi smo po meni danas po prvi put od pocetka sezone licili na ekipu, igra je imala nekog smisla, nije bilo igre napamet, igrao se svaki napad sa neki smislom...
I sta ce ljudi za nas da misle, da smo selo, seljacki klub
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.