prežaljeni, otišli autobusom, proradit će naš
inat i to je to.

Moderator/ica: Pasha
esprit24 je napisao/la:Tacno tako druzeBeduin je napisao/la:Znaci pobijedimo Slovake i idemo sigrno u baraz. Ako izgubimo sa manje od 5 razlike onda moramo pobijediti Litvaniju da idemo u baraz?
"Međutim, iako mi u BiH sa nestrpljenjem očekujemo ovu utakmicu, čini se kako slovački mediji ne mare za istom. Prema informacijama koje imamo, nijedna slovačka TV kuća nije osigurala prenos ovog susreta, što znači da će bh. javnost ostati uskraćena za gledanje susreta."badel62 je napisao/la:Ljudi,hoce li biti kakav stream za utakmicu,bilo sta da mozemo da gledamo ???
Dobro je znači snimat će utakmicu, ja mislio neće ni snimat.no rules je napisao/la:Na fb stranici Slovacke itekako su nabrijani na danasnju utakmicu , objavljuju pjesme koje ce se pjevati na utakmici , pozivaju publiku da ispune dvoranu , a postavili su i link za utakmicu...
lonalona je napisao/la:http://ifirstrow.eu/watch/401545/1/watc ... ovina.html
isto kao da je neka televizija ovo :OSuljo20002 je napisao/la:https://www.facebook.com/alen.ovcina13/?fref=ts
Na ovoj stranici imate link postavljen za tekmu veceras
Bojim se da lazu.mrakNL je napisao/la: Prema informacijama koje imamo, nijedna slovačka TV kuća nije osigurala prenos ovog susreta, što znači da će bh. javnost ostati uskraćena za gledanje susreta."
Razbojnik je napisao/la:Bojim se da lazu.mrakNL je napisao/la: Prema informacijama koje imamo, nijedna slovačka TV kuća nije osigurala prenos ovog susreta, što znači da će bh. javnost ostati uskraćena za gledanje susreta."
Mogli su bez problema kupiti prijenos, ali ocito im se nije dalo.
Srecom pa imamo linkove.
je li drzavna ili ?delinjo je napisao/la:prijatelj mi zivi u Slovackoj,i upravo mi je javio da njihova televizija prenosi utakmicu,znaci po ko zna koji put su izvarali narod sa nase televizije...
nije mi rekao ,samo mi je rekao da ima prenos na tv-u ,i da su se Slovaci pravo nabrijali na tekmuEdoBa je napisao/la:je li drzavna ili ?delinjo je napisao/la:prijatelj mi zivi u Slovackoj,i upravo mi je javio da njihova televizija prenosi utakmicu,znaci po ko zna koji put su izvarali narod sa nase televizije...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.