Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
A jel' ovo bolidi iz BHT-a ipak prenose tekmu?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Naravno da prenose, najave idu od jučer 

Toliko sam ponosan na njih

EDIT:
Evo i jos jedna poruka sa fb stranice,
Hvala na lijepim zeljama.. Uzvratna utakmica sa Sirokim Brijegom se odigrava 27.05 2015.godine u 16:45 u Sarajevu.
Putem fb i drugih medija bicete obavjesteni o mjestu odigravanja utakmice, cijene ulaznica, itd....
Lijpu i ugodnu noc vam zelimo!!!!
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Barem nešto.kovacic je napisao/la:Naravno da prenose, najave idu od jučer
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Evo
http://hercegovin-alive.com/index.php?o ... 18&lang=hr
Izbrisete "-" medju "hercegovin" i "alive"
link 2
Ako ovo ne bude radilo, imam i treci za VLC.
http://hercegovin-alive.com/index.php?o ... 18&lang=hr
Izbrisete "-" medju "hercegovin" i "alive"
link 2

Ako ovo ne bude radilo, imam i treci za VLC.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Sretno i bar remi u prvoj tekmi
Bilo bi super da i treci Sarajevski klub ide u Evropu
Bilo bi super da i treci Sarajevski klub ide u Evropu
nemoj meni pričati o Graciću, ja ga znam jos od prije rata kad je vjesalice po firmama prodavao, frajer samo pare gleda, i ko govori o par desetina hiljada maraka, plus izaci u evropu je skupa zaebancija za svaki klub a za mali olimpic pogotovu.Mokroguz je napisao/la:@fixator Sta ogovaras covjeka, ni kriv ni duzan, i nije niko toliko glup da prodaje tekme za par desetak hiljada maraka kad moze izaci u Evropi i dobiti par stotina hiljada eura.
Semper Fidelis
hajde olimpiche
Šupljatoru poštedi nas šupljih priča i počisti prvo u svojoj "avliji".fixator je napisao/la:nemoj meni pričati o Graciću, ja ga znam jos od prije rata kad je vjesalice po firmama prodavao, frajer samo pare gleda, i ko govori o par desetina hiljada maraka, plus izaci u evropu je skupa zaebancija za svaki klub a za mali olimpic pogotovu.Mokroguz je napisao/la:@fixator Sta ogovaras covjeka, ni kriv ni duzan, i nije niko toliko glup da prodaje tekme za par desetak hiljada maraka kad moze izaci u Evropi i dobiti par stotina hiljada eura.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
ko se tebi obraca retardu, puca mi kita i za olimpicom i za tobom, o kakvoj avliji ti pricas slino slinavi...Mancini je napisao/la:Šupljatoru poštedi nas šupljih priča i počisti prvo u svojoj "avliji".fixator je napisao/la:nemoj meni pričati o Graciću, ja ga znam jos od prije rata kad je vjesalice po firmama prodavao, frajer samo pare gleda, i ko govori o par desetina hiljada maraka, plus izaci u evropu je skupa zaebancija za svaki klub a za mali olimpic pogotovu.Mokroguz je napisao/la:@fixator Sta ogovaras covjeka, ni kriv ni duzan, i nije niko toliko glup da prodaje tekme za par desetak hiljada maraka kad moze izaci u Evropi i dobiti par stotina hiljada eura.
on topic:
bolje da ide dalje olimpic nego lištica
kraj priče.
Semper Fidelis
Sretnoooo!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Hvala svima sto su nasoj ekipi pozeljeli srecu. 

Trazim link, maloprije radilo ne znam zasto ne radi sad.Široki: Bilobrk, Barišić, Zakarić, Landeka, Wagner, Menalo, Kožulj, Brekalo, Karačić, Kresinger, Marković.
Olimpic: Hamzić, Merajić, Regoje, Brković, Muharemović, Smajić, Bogičević, Figueiredo, Gligorov, Jusufović, Pandža.
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
prikljucio bih se molbama za link ako neko ima
Re: RE: Re: Olimpic Sarajevo
Nije furka vise...newton_heath_lyr je napisao/la:Ono sto raduje da je svaki put zvizduka sve manje.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
E ne mogu da vjerujem. Nijedan link ne radi. :/
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
Jaoo faula hahaha
http://www.netraja.net/2013/06/bht_10.htmlMokroguz je napisao/la:E ne mogu da vjerujem. Nijedan link ne radi. :/
izbacite ove kamenjare
Semper Fidelis
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.