Utakmica poslije koje je Juventus ostao 4. na tabeli, kao i prije iste.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Utakmica poslije koje je Juventus ostao 4. na tabeli, kao i prije iste.
Druže imamo 7 bodova manje od milana i 4 manje od napolija..
Slazem se ako gledamo tabelu, ali do kraja sezone vjerujem da IInter ima vece sanse za titulom od Milana bez obzira na trenutne uslove. Sumnjam da Milan (a uvjeren sam da Napoli) ne mogu izdrzati tempo do kraja godine. Milan vec protiv ovih fenjerasa jedva pobjedjuje sa jednim razlike, a oni imaju jako tezak (odnosno najtezi) raspored do kraja sezone. 6/7 utakmica zadnjih utakmica su im teske ako se dobro sjecam, i ne vjerujem da mogu izgurati do kraja.JuventinoVero je napisao/la: ↑20 mar 2022, 18:24Druže imamo 7 bodova manje od milana i 4 manje od napolija..
Ne znam u kojem univerzumu je to sve u našim rukama, bukvalno ti treba 3 kiksa milana i dva kiksa napolija pod uslovom da mo sve pobijedimo.
Počeo sam bio odgovarat na onaj prijašnji post, pa odustao, ali sad moram.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑20 mar 2022, 19:12Evo odmah...Tuchel je bio slobodan prije potpisa za Chelsea, Pochettino je bio slobodan prije potpisa za PSG, Zidane je jos uvijek slobodan....
Dakle, treneri koji bi sutra preuzeli Juve da se bilo konkretno.Treneri koji DOKAZANO od svojih ekipa traze igranje modernog fudbala i iza kojih su ozbiljni rezultati.
Koji ku.rac si vracao Maxa?? Ako je to bila namjera, sto je lik ikako otpusten? Cemu lutanja sa sibicarem i nedokazanim Pirlom?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.