FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ja cuo za Ganceva,daj nebudali
Kojasevic bio najbolji igrac poljske lige prije 2 godine,al vec u 11 kolu bit ceti jasno ko su ti "anonimusi" ima da ti ga Kojasevic zabiberi ko Miler Maradoni
Kojasevic bio najbolji igrac poljske lige prije 2 godine,al vec u 11 kolu bit ceti jasno ko su ti "anonimusi" ima da ti ga Kojasevic zabiberi ko Miler Maradoni
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi

-
- Kontakt:
Sad malo "preberi" po svojoj ekipi pa pogledaj s cim ste vi osvojili titulu.Zasto se oni nebi mogli nadati tituli?nikad_izvini je napisao/la:Evo, da budem konstruktivanHairlija je napisao/la:ekipa za respect
---------------------------Alaim------------------
Arsenijevic---Gutic-----Torlak---------Todorovic
Scepanovic------Dzakmic-------K.Handzic-------Kojasevic
------------------Jahovic-----Avdic(ako dodje emir hadzic)
sa ovim se moze i na tituluZaista, al zaista, ne znam odakle ti titula pade na pamet. Za većinu igrača nikad nisam čuo pa sam malo proguglao i evo šta sam našao.
Arsenijević(došao iz Slavije), povrijeđen skoro cijelu prošlu sezonu,
Gutić(dožao iz Zete, CG)
Todorović(Dečići, CG)
Šćepanović(Slavija)
Kojašević(Zeta, CG)
Ovaj K. Handžić je valjda junior.
Znači, otišli Škoro, Rizvanović, Belošević, Muminović i Maksumić. Došla dvojica iz Slavije koja je jedva izborila opstanak od kojih jedan nije haman ni igrao zbog povrede. Došla dvojica iz Zetei jedan iz Dečića
i to je ekipa za titulu
![]()
U redu, navijač, bla, bla, neobjektivan(kao i svi navijači)al de malo realnosti. Jel to CG liga jača od naše
Nije borba za titulu ako dovedeš 5 novih igrača, to valjda znaš.
Zaista ne vidim da ste se pojačali. Meni se čini da neko iz kluba ima managera koji ima vezu sa CG pa forsira te igrače i pravi ih boljim nego što jesu.
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !
Zaista, al zaista zbog čega ti moraš , al moraš, ono baš moraš pisati na ovoj temi ? Šta ima loše u tome što je čovjek rekao da je ekipa za titule, pa brate nisu ni svi igraČI u cg loši !nikad_izvini je napisao/la:Hairlija je napisao/la: Evo, da budem konstruktivanZaista, al zaista, ne znam odakle ti titula pade na pamet. Za većinu igrača nikad nisam čuo pa sam malo proguglao i evo šta sam našao.
...........................
U redu, navijač, bla, bla, neobjektivan(kao i svi navijači)al de malo realnosti. Jel to CG liga jača od naše
Nije borba za titulu ako dovedeš 5 novih igrača, to valjda znaš.
Zaista ne vidim da ste se pojačali. Meni se čini da neko iz kluba ima managera koji ima vezu sa CG pa forsira te igrače i pravi ih boljim nego što jesu.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- nikad_izvini
- Kontakt:
Ne pričam da je Gančev igračina. Ti pričaš da je Todorović "pojačanje". Čovjek došao iz Dečića
Željo je tu negdje u odnosu na prošlu sezonu, po meni, malo jači. Otišao Bekrić, došao Zeba. Otišao Bučan, mijenja ga Višća u ekipi.
Sarajevu su otišli ponajbolji igrači a uzdate se u igrače iz CG
Realno, nisi realan sekunde

Željo je tu negdje u odnosu na prošlu sezonu, po meni, malo jači. Otišao Bekrić, došao Zeba. Otišao Bučan, mijenja ga Višća u ekipi.
Sarajevu su otišli ponajbolji igrači a uzdate se u igrače iz CG

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
da si malo bolje upoznat kao sto nisi otisao Muminovic dobro malo je bolji od Scepanovica,otisao Mirza bolji ga je Arsenijevic,otisao Belosevic,za Todorovica kazu da je najboolji lijevi bek CG lige to ostaje da vidimonikad_izvini je napisao/la:Ne pričam da je Gančev igračina. Ti pričaš da je Todorović "pojačanje". Čovjek došao iz Dečića![]()
Sarajevu su otišli ponajbolji igrači a uzdate se u igrače iz CG![]()
Maksumic otisao,hvala Bogu dao bi 1000 da ge negledam u nasem dresu,kofa suta slobbodnjak prebaci sjevernu tribinu
Skoru cemo malo teze nedomjestiti,ali i u drugom djelu sezone niej se trudio,kao uopste i cjela ekipa
Sada su se poostrile mjere,svi imaju platu koja je duplu manja od prrethodnih,pare ce vecinom dobijati od provizija koje ce steci borbom i zalaganjem na terenu
jeli sportski da se nadam

GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS

- nikad_izvini
- Kontakt:
Pa i za Gančeva kažu da je najbolji igrač Makedonske lige. Iskreno, ne vjerujem u takve stvari dok se ne uvjerim na ligaškim utakmicama svojim očimaHairlija je napisao/la:da si malo bolje upoznat kao sto nisi otisao Muminovic dobro malo je bolji od Scepanovica,otisao Mirza bolji ga je Arsenijevic,otisao Belosevic,za Todorovica kazu da je najboolji lijevi bek CG lige to ostaje da vidimonikad_izvini je napisao/la:Ne pričam da je Gančev igračina. Ti pričaš da je Todorović "pojačanje". Čovjek došao iz Dečića![]()
Maksumic otisao,hvala Bogu dao bi 1000 da ge negledam u nasem dresu,kofa suta slobbodnjak prebaci sjevernu tribinu
Skoru cemo malo teze nedomjestiti,ali i u drugom djelu sezone niej se trudio,kao uopste i cjela ekipa
Sada su se poostrile mjere,svi imaju platu koja je duplu manja od prrethodnih,pare ce vecinom dobijati od provizija koje ce steci borbom i zalaganjem na terenu
jeli sportski da se nadam

Sportski se nadati, logično, al će Sarajevo jako teško nadomjestiti Muminovića i Škoru. To je bila moja poenta.
Eto, da ne ispadne za spamam, odlazim sada

Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna
-
- Kontakt:
Brate kad vi osvojite titulu sa nekim igracima niko nikad cuo za njih sto i mi ne bi mogli pardon vi ste je kupili
A gdje su ti Dečići u CGnikad_izvini je napisao/la:Ne pričam da je Gančev igračina. Ti pričaš da je Todorović "pojačanje". Čovjek došao iz Dečića![]()
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
-
- Kontakt:
Nisu decici vec TUZI !! A Dečić je ekipa iz TUZI
-
- Kontakt:
Iz tog Decica je bio dosao i Refik Sabanadzovic pa je bio najbolji odbrambeni u Jugoslaviji i sire,uostalom Todorovic je dosao iz Srbije i tamo odigrao odlicno i svaku tekmu je bio najbolji igrac!nikad_izvini je napisao/la:Ne pričam da je Gančev igračina. Ti pričaš da je Todorović "pojačanje". Čovjek došao iz Dečića![]()
samo sarajevo je napisao/la:Iz tog Decica je bio dosao i Refik Sabanadzovic pa je bio najbolji odbrambeni u Jugoslaviji i sire,uostalom Todorovic je dosao iz Srbije i tamo odigrao odlicno i svaku tekmu je bio najbolji igrac!nikad_izvini je napisao/la:Ne pričam da je Gančev igračina. Ti pričaš da je Todorović "pojačanje". Čovjek došao iz Dečića![]()
Kako se zove klub iz kojeg dolazi Todorovic i sta igra taj covjek?
-
- Kontakt:
Nema sta da gledam i gledao sam ga mali milion puta u Decicu dok je igrao kazem ti moze biti igracina ako se ne uhvati loseg drustva kao sto je to slucaj bio u PG! CENA klub se zove Decic i lik igra lijevog beka i igrac bas borben gine za svaku loptu!Hairlija je napisao/la:Vidjecessamo sarajevo je napisao/la:Kako ti to mozes da znas kad ga nikad nisi gledao,momak ima talenta ali ne zivi sportski i mora malo da postane ozbiljniji!Hairlija je napisao/la:Ovaj Kojasevic ce postati najbolji igrac lige,ja to odgovorno tvrdim
Objektivno mislim da ce i Zeljo i Sarajevo nece naci bolje zamjene za Bekrića,Škoru,Bućana ili Muminovića u ovim novim pojacanjima.Ali novim igracima treba dati sansu pa neka pokazu koliko znaju.Pitari sve najbolje u novoj sezoni iskreno, j..o svadje i glupa prepucavanja to ne prilici ni vama ni nama.Ako Bog da skupa u Evropu svake godine.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Trs trs trs,lijevi bek je tu,jos napadac ako moze i svi u napad jedan je Hase 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ovi hoce sigurno zamjeniti ove nase manekene to sam ubijedjen osim Skore i donekle Muminovica mi je zao ovo ostalo sretan put mada su ovi duplo borbeniji od Skore i Muminovica a u odbrani cemo biti beton to cete vidjeti uskoro!dino lj je napisao/la:Objektivno mislim da ce i Zeljo i Sarajevo nece naci bolje zamjene za Bekrića,Škoru,Bućana ili Muminovića u ovim novim pojacanjima.Ali novim igracima treba dati sansu pa neka pokazu koliko znaju.Pitari sve najbolje u novoj sezoni iskreno, j..o svadje i glupa prepucavanja to ne prilici ni vama ni nama.Ako Bog da skupa u Evropu svake godine.
ma nije ni Škoro odigrao drugi dio kako treba čuvao se garant a ni Mumi koji je za mene najbolji igrač bio u prošlom timu ali bit će novih koji su bolji od njih obadvojice ,pa ko bi rekao za Muminovića da če biti jedan od najboljih u timu pored već nabrojanih!?samo sarajevo je napisao/la:Ovi hoce sigurno zamjeniti ove nase manekene to sam ubijedjen osim Skore i donekle Muminovica mi je zao ovo ostalo sretan put mada su ovi duplo borbeniji od Skore i Muminovica a u odbrani cemo biti beton to cete vidjeti uskoro!dino lj je napisao/la:Objektivno mislim da ce i Zeljo i Sarajevo nece naci bolje zamjene za Bekrića,Škoru,Bućana ili Muminovića u ovim novim pojacanjima.Ali novim igracima treba dati sansu pa neka pokazu koliko znaju.Pitari sve najbolje u novoj sezoni iskreno, j..o svadje i glupa prepucavanja to ne prilici ni vama ni nama.Ako Bog da skupa u Evropu svake godine.

Zadnja izmjena: sekac, dana/u 07 jul 2010, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!
miky_hz je napisao/la:Trs trs trs,lijevi bek je tu,jos napadac ako moze i svi u napad jedan je Hase
Ako Hadzic dodze to bi bilo super imali bi ekipu za titulu.
Samo polahko bez tenzija,u prvih 5 kola cemo vidjeti na cemu smo ....sad bezveze govoriti valjali ili ne jos nismo ni vidjeli ove nove igrace,u svakom slucaju pomaci su prisutni na vecini polja,sad je red da se to isprati i kroz rezultat ja sam blagi optimista,ali netreba im teret nikakav na vrat kaciti samo srce i rezultati bi trebali doci uz to
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Hadžić neće doći,99,9%cena je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Trs trs trs,lijevi bek je tu,jos napadac ako moze i svi u napad jedan je Hase
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
hoće,rumbalija je napisao/la:Hadžić neće doći,99,9%cena je napisao/la:miky_hz je napisao/la:Trs trs trs,lijevi bek je tu,jos napadac ako moze i svi u napad jedan je Hase

Sarajevo ljubavi moja!