FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Hairlija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Hairlija » 07 jul 2010, 21:36

ja cuo za Ganceva,daj nebudali
Kojasevic bio najbolji igrac poljske lige prije 2 godine,al vec u 11 kolu bit ceti jasno ko su ti "anonimusi" ima da ti ga Kojasevic zabiberi ko Miler Maradoni
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

mujoisuljo
Kontakt:

Post Postao/la mujoisuljo » 07 jul 2010, 21:39

nikad_izvini je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:ekipa za respect

---------------------------Alaim------------------
Arsenijevic---Gutic-----Torlak---------Todorovic

Scepanovic------Dzakmic-------K.Handzic-------Kojasevic

------------------Jahovic-----Avdic(ako dodje emir hadzic)

sa ovim se moze i na titulu ;)
Evo, da budem konstruktivan :mrgreen: Zaista, al zaista, ne znam odakle ti titula pade na pamet. Za većinu igrača nikad nisam čuo pa sam malo proguglao i evo šta sam našao.

Arsenijević(došao iz Slavije), povrijeđen skoro cijelu prošlu sezonu,
Gutić(dožao iz Zete, CG)
Todorović(Dečići, CG)
Šćepanović(Slavija)
Kojašević(Zeta, CG)

Ovaj K. Handžić je valjda junior.

Znači, otišli Škoro, Rizvanović, Belošević, Muminović i Maksumić. Došla dvojica iz Slavije koja je jedva izborila opstanak od kojih jedan nije haman ni igrao zbog povrede. Došla dvojica iz Zete :roll: i jedan iz Dečića :roll: i to je ekipa za titulu :roll:

U redu, navijač, bla, bla, neobjektivan(kao i svi navijači) :mrgreen: al de malo realnosti. Jel to CG liga jača od naše :roll: Nije borba za titulu ako dovedeš 5 novih igrača, to valjda znaš.

Zaista ne vidim da ste se pojačali. Meni se čini da neko iz kluba ima managera koji ima vezu sa CG pa forsira te igrače i pravi ih boljim nego što jesu.
Sad malo "preberi" po svojoj ekipi pa pogledaj s cim ste vi osvojili titulu.Zasto se oni nebi mogli nadati tituli?
.....ravno u srce, puca ko Semir Tuce ! ! !

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 07 jul 2010, 21:39

nikad_izvini je napisao/la:
Hairlija je napisao/la: Evo, da budem konstruktivan :mrgreen: Zaista, al zaista, ne znam odakle ti titula pade na pamet. Za većinu igrača nikad nisam čuo pa sam malo proguglao i evo šta sam našao.
...........................

U redu, navijač, bla, bla, neobjektivan(kao i svi navijači) :mrgreen: al de malo realnosti. Jel to CG liga jača od naše :roll: Nije borba za titulu ako dovedeš 5 novih igrača, to valjda znaš.

Zaista ne vidim da ste se pojačali. Meni se čini da neko iz kluba ima managera koji ima vezu sa CG pa forsira te igrače i pravi ih boljim nego što jesu.
Zaista, al zaista zbog čega ti moraš , al moraš, ono baš moraš pisati na ovoj temi ? Šta ima loše u tome što je čovjek rekao da je ekipa za titule, pa brate nisu ni svi igraČI u cg loši !
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 07 jul 2010, 21:41

Ne pričam da je Gančev igračina. Ti pričaš da je Todorović "pojačanje". Čovjek došao iz Dečića :roll:

Željo je tu negdje u odnosu na prošlu sezonu, po meni, malo jači. Otišao Bekrić, došao Zeba. Otišao Bučan, mijenja ga Višća u ekipi.

Sarajevu su otišli ponajbolji igrači a uzdate se u igrače iz CG :roll:

Realno, nisi realan sekunde :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 07 jul 2010, 21:45

nikad_izvini je napisao/la:Ne pričam da je Gančev igračina. Ti pričaš da je Todorović "pojačanje". Čovjek došao iz Dečića :roll:

Željo je tu negdje u odnosu na prošlu sezonu, po meni, malo jači. Otišao Bekrić, došao Zeba. Otišao Bučan, mijenja ga Višća u ekipi.

da si malo bolje upoznat kao sto nisi otisao Muminovic dobro malo je bolji od Scepanovica,otisao Mirza bolji ga je Arsenijevic,otisao Belosevic,za Todorovica kazu da je najboolji lijevi bek CG lige to ostaje da vidimo
Maksumic otisao,hvala Bogu dao bi 1000 da ge negledam u nasem dresu,kofa suta slobbodnjak prebaci sjevernu tribinu

Skoru cemo malo teze nedomjestiti,ali i u drugom djelu sezone niej se trudio,kao uopste i cjela ekipa

Sada su se poostrile mjere,svi imaju platu koja je duplu manja od prrethodnih,pare ce vecinom dobijati od provizija koje ce steci borbom i zalaganjem na terenu
jeli sportski da se nadam :?:
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 07 jul 2010, 21:50

Hairlija je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Ne pričam da je Gančev igračina. Ti pričaš da je Todorović "pojačanje". Čovjek došao iz Dečića :roll:

da si malo bolje upoznat kao sto nisi otisao Muminovic dobro malo je bolji od Scepanovica,otisao Mirza bolji ga je Arsenijevic,otisao Belosevic,za Todorovica kazu da je najboolji lijevi bek CG lige to ostaje da vidimo
Maksumic otisao,hvala Bogu dao bi 1000 da ge negledam u nasem dresu,kofa suta slobbodnjak prebaci sjevernu tribinu

Skoru cemo malo teze nedomjestiti,ali i u drugom djelu sezone niej se trudio,kao uopste i cjela ekipa

Sada su se poostrile mjere,svi imaju platu koja je duplu manja od prrethodnih,pare ce vecinom dobijati od provizija koje ce steci borbom i zalaganjem na terenu
jeli sportski da se nadam :?:
Pa i za Gančeva kažu da je najbolji igrač Makedonske lige. Iskreno, ne vjerujem u takve stvari dok se ne uvjerim na ligaškim utakmicama svojim očima :mrgreen:
Sportski se nadati, logično, al će Sarajevo jako teško nadomjestiti Muminovića i Škoru. To je bila moja poenta.

Eto, da ne ispadne za spamam, odlazim sada :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 07 jul 2010, 21:58

Brate kad vi osvojite titulu sa nekim igracima niko nikad cuo za njih sto i mi ne bi mogli pardon vi ste je kupili

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 07 jul 2010, 22:06

A gdje su ti Dečići u CG
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 07 jul 2010, 22:11

Nisu decici vec TUZI !! A Dečić je ekipa iz TUZI

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 07 jul 2010, 22:33

Iz tog Decica je bio dosao i Refik Sabanadzovic pa je bio najbolji odbrambeni u Jugoslaviji i sire,uostalom Todorovic je dosao iz Srbije i tamo odigrao odlicno i svaku tekmu je bio najbolji igrac!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 07 jul 2010, 22:35

samo sarajevo je napisao/la:

Iz tog Decica je bio dosao i Refik Sabanadzovic pa je bio najbolji odbrambeni u Jugoslaviji i sire,uostalom Todorovic je dosao iz Srbije i tamo odigrao odlicno i svaku tekmu je bio najbolji igrac!

Kako se zove klub iz kojeg dolazi Todorovic i sta igra taj covjek?

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 07 jul 2010, 22:37

Hairlija je napisao/la:
Hairlija je napisao/la:Ovaj Kojasevic ce postati najbolji igrac lige,ja to odgovorno tvrdim :!:
Kako ti to mozes da znas kad ga nikad nisi gledao,momak ima talenta ali ne zivi sportski i mora malo da postane ozbiljniji!
Vidjeces
Nema sta da gledam i gledao sam ga mali milion puta u Decicu dok je igrao kazem ti moze biti igracina ako se ne uhvati loseg drustva kao sto je to slucaj bio u PG! CENA klub se zove Decic i lik igra lijevog beka i igrac bas borben gine za svaku loptu!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 07 jul 2010, 22:39

Objektivno mislim da ce i Zeljo i Sarajevo nece naci bolje zamjene za Bekrića,Škoru,Bućana ili Muminovića u ovim novim pojacanjima.Ali novim igracima treba dati sansu pa neka pokazu koliko znaju.Pitari sve najbolje u novoj sezoni iskreno, j..o svadje i glupa prepucavanja to ne prilici ni vama ni nama.Ako Bog da skupa u Evropu svake godine.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 jul 2010, 22:39

Trs trs trs,lijevi bek je tu,jos napadac ako moze i svi u napad jedan je Hase 8-)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 07 jul 2010, 22:40

dino lj je napisao/la:Objektivno mislim da ce i Zeljo i Sarajevo nece naci bolje zamjene za Bekrića,Škoru,Bućana ili Muminovića u ovim novim pojacanjima.Ali novim igracima treba dati sansu pa neka pokazu koliko znaju.Pitari sve najbolje u novoj sezoni iskreno, j..o svadje i glupa prepucavanja to ne prilici ni vama ni nama.Ako Bog da skupa u Evropu svake godine.
Ovi hoce sigurno zamjeniti ove nase manekene to sam ubijedjen osim Skore i donekle Muminovica mi je zao ovo ostalo sretan put mada su ovi duplo borbeniji od Skore i Muminovica a u odbrani cemo biti beton to cete vidjeti uskoro!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 jul 2010, 22:48

dino lj je napisao/la:Objektivno mislim da ce i Zeljo i Sarajevo nece naci bolje zamjene za Bekrića,Škoru,Bućana ili Muminovića u ovim novim pojacanjima.Ali novim igracima treba dati sansu pa neka pokazu koliko znaju.Pitari sve najbolje u novoj sezoni iskreno, j..o svadje i glupa prepucavanja to ne prilici ni vama ni nama.Ako Bog da skupa u Evropu svake godine.
Ovi hoce sigurno zamjeniti ove nase manekene to sam ubijedjen osim Skore i donekle Muminovica mi je zao ovo ostalo sretan put mada su ovi duplo borbeniji od Skore i Muminovica a u odbrani cemo biti beton to cete vidjeti uskoro!
ma nije ni Škoro odigrao drugi dio kako treba čuvao se garant a ni Mumi koji je za mene najbolji igrač bio u prošlom timu ali bit će novih koji su bolji od njih obadvojice ,pa ko bi rekao za Muminovića da če biti jedan od najboljih u timu pored već nabrojanih!? ;) :D
Zadnja izmjena: sekac, dana/u 07 jul 2010, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sarajevo ljubavi moja!

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 07 jul 2010, 22:48

miky_hz je napisao/la:Trs trs trs,lijevi bek je tu,jos napadac ako moze i svi u napad jedan je Hase 8-)

Ako Hadzic dodze to bi bilo super imali bi ekipu za titulu.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 07 jul 2010, 22:52

Samo polahko bez tenzija,u prvih 5 kola cemo vidjeti na cemu smo ....sad bezveze govoriti valjali ili ne jos nismo ni vidjeli ove nove igrace,u svakom slucaju pomaci su prisutni na vecini polja,sad je red da se to isprati i kroz rezultat ja sam blagi optimista,ali netreba im teret nikakav na vrat kaciti samo srce i rezultati bi trebali doci uz to
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 07 jul 2010, 23:13

cena je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Trs trs trs,lijevi bek je tu,jos napadac ako moze i svi u napad jedan je Hase 8-)

Hadžić neće doći,99,9%
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 07 jul 2010, 23:23

rumbalija je napisao/la:
cena je napisao/la:

Hadžić neće doći,99,9%
hoće, :lol: hoće eto ti znaš! :D
Sarajevo ljubavi moja!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Pena i 16 gostiju.