Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sad gledam ovu ekipu City-a, pa jbt-e mlada je to ekipa. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja mislim da ce broj novih accounta porasti u rekordnom broju za ovih 24h.
- legenda reala
- Kontakt:
imaju previše igrača ,trebaju se riješiti bar pet igrača ,da malo rasterete ekipu ,imaju sedam napadača i još 4-5 ofanzivnih veznjaka što je previše ,previše je
hoće li neko ići u januaru ,znali se
hoće li neko ići u januaru ,znali se
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
oprostite što skrećem sa teme ali morao sam da podijelim s vama ovu sramotu koju sam primjetio sasvim slučajno
novinarstvo u bih - dno dna (izuzetak su naravno ovaj i još nekolicina portala)
dokaza je mnogo a evo jedan mali, zapravo sitnica:

valjda neće administracija obrisati
želim džeki sretan prelazak u city uz želju da nastavi tresti mreže kao i dosada

želim džeki sretan prelazak u city uz želju da nastavi tresti mreže kao i dosada
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Ahahahha, "topla" Bosanska dobrodošlica.. 

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Pa ista je fotka na ss.ba?arbitar je napisao/la:oprostite što skrećem sa teme ali morao sam da podijelim s vama ovu sramotu koju sam primjetio sasvim slučajno

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
To se nikada nece desiti, jest dobar ali United prvak uz Rooneya i Berbu i LONG LIVE OUR SAF!MinistaR je napisao/la:Dobrodošli u novu grupu.![]()
http://www.facebook.com/home.php?sk=gro ... 8369367139
There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
Da, ista je fotka, ali se zove normalno. Ova fotka koju su stavili ovi idioti na SC se zove dzeko-****.jpgsajo10 je napisao/la:Pa ista je fotka na ss.ba?
Kakvi kreteni...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Stvarno uzas...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Principatus
- Kontakt:
Jeste ista fotografija, no oni majmuni sa SCS su nazvali fotografiju i time Dzeku gov*netom, sto im je ponovo na cast kao i mnoge druge novinarske "finese".sajo10 je napisao/la:Pa ista je fotka na ss.ba?
Samo da potvrdim da je Arbitar u pravu i da je stvarno tako nazvata fotografija.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 08 jan 2011, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Normalno da ista, samo drugacije u arhivi zoveVirtu4l je napisao/la:Da, ista je fotka, ali se zove normalno. Ova fotka koju su stavili ovi idioti na SC se zove dzeko-****.jpgsajo10 je napisao/la:Pa ista je fotka na ss.ba?
Kakvi kreteni...
kreteni

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Interesantno, SC sport je prvi objavio transfer, čak prije i Cityja.
Šega ocam'.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Gle gle sto prcaju konkurenciju 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kratak komentar za ime slike koju su stavili : Tko nam zlo mislio na .... nam visio ".
Super izjava Dzeke , svaka rijec odmjerena. To je pravi ambasador svoje zemlje.
Super izjava Dzeke , svaka rijec odmjerena. To je pravi ambasador svoje zemlje.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Kako bi ti Aleksandre opisao mozak koji je ovo uradio? U momentima kada je nacija na nogama uraditi nešto ovako, ne mogu to shvatiti...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ti isti su i Marjana Mijajlovica otjerali m****** j*****Ovu sliku bi trebalo poslati svim medijima(radio,tv,novine...) nek se vidi ko je ****.Virtu4l je napisao/la:Kako bi ti Aleksandre opisao mozak koji je ovo uradio? U momentima kada je nacija na nogama uraditi nešto ovako, ne mogu to shvatiti...
Go-go-Dze-ko....
RIP SALE VILENJAK
- storm_raider
- Kontakt:
Neka je sa srecom Edine. Sve najbolje ti zelim. Nas si ponos!
A sto se tice pomenutog portala i doticnog naziva slike, nista novo. Nas covjek ce ti sve oprostiti osim tvog vlastitog uspjeha. Nedefinisani mozgovi, sterilan potencijal i isfrustriran odraz u ogledalu izazvan vlastitim neuspjesima. Ne treba trositi rijeci o takvima.
Dzeko, jos jednom, SRETNO i rasturi to !
A sto se tice pomenutog portala i doticnog naziva slike, nista novo. Nas covjek ce ti sve oprostiti osim tvog vlastitog uspjeha. Nedefinisani mozgovi, sterilan potencijal i isfrustriran odraz u ogledalu izazvan vlastitim neuspjesima. Ne treba trositi rijeci o takvima.
Dzeko, jos jednom, SRETNO i rasturi to !

Sport je lijek za tijelo i duh.
Šteta što je zakasnio transfer, pa da ga gledamo već protiv Leicestera u nedjelju (čitaj: nije prijavljen za FA Kup utakmicu na vrijeme), ali zato će "vukovima" zabiti par komada.
Kreće nova era Dijamanta.
Kreće nova era Dijamanta.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: General505, Hafiz00 i 33 gosta.