Ne stoji loše ni u ligi trenutno

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Ne stoji loše ni u ligi trenutno
Možda jesu prvi na tablici, al nebih rekao da generalno dobro stoje. U 9 utakmica, već 2 kiksa protiv "malih" ekipa. Od derbija igrali samo protiv Milana, koji im je vjerojatno i najlakši derbi u sezoni. Prije svega moraju malo rutiniranije rješavati male utakmice. Milan koji je realno igrački slabiji od Intera puno bolje odrađuje male utakmice.
Inter ima igru što je najvažnije, najviše datih golova,najmanje primljenij, ovi kiksevi su bili nesretni slučajevi gdje smo dobro igrali, poveli i onda usljed nekih individualnih grešaka prosuli bodove. Milan je neke utakmica baš pobijedio "na guzove", u finišu utakmice i sl. Mislim da smo zasad najviše pokazali i da je bodovni razmak trebao biti malo uvjerljiviji. Ali slažem se da Inzaghi ima mali problem motivisati ekipu u malim utakmicama, Pioli je tu jačiik0ik0 je napisao/la: ↑25 okt 2023, 08:48Možda jesu prvi na tablici, al nebih rekao da generalno dobro stoje. U 9 utakmica, već 2 kiksa protiv "malih" ekipa. Od derbija igrali samo protiv Milana, koji im je vjerojatno i najlakši derbi u sezoni. Prije svega moraju malo rutiniranije rješavati male utakmice. Milan koji je realno igrački slabiji od Intera puno bolje odrađuje male utakmice.
I mene to brine, izgleda da su i u Upravi shvatili da su se zaje*ali sa Alexisom i Arnautovićem i navidno u januaru idemo po Taremija. Nisam ljubitelj ni njega al barem nije pred penziju kao ova dvojicaPogba je napisao/la: ↑25 okt 2023, 11:07Kod intera me zanima sta ce se desiti kad 2 napadaca padnu u formi jer trenutno oni nose ekipu, lani su imali vise izbora tu, a sada nisam siguran da Alexis moze isporucivati u kontinuitetu nesto kad jedan ili oba spica udju u losiji period ili se povrijede, a i Arnautovic je pitanje moze li ponoviti zadnje 2 sezone (pored toga sto je vec ispao iz ritma zbog povrede).
**** ga, Milan je "na guzove" i uzeo zadnji Scudetto. To uglavnom i odluči prvaka, sposobnost da odneseš bodove kad nisi bolji od protivnika. Bit će zanimljivo ispratiti rasplet ove sezone. Ali po meni je Inzaghi neuspjeh ako ne uzme ove godine Scudetto.Biscione je napisao/la: ↑25 okt 2023, 10:53Inter ima igru što je najvažnije, najviše datih golova,najmanje primljenij, ovi kiksevi su bili nesretni slučajevi gdje smo dobro igrali, poveli i onda usljed nekih individualnih grešaka prosuli bodove. Milan je neke utakmica baš pobijedio "na guzove", u finišu utakmice i sl. Mislim da smo zasad najviše pokazali i da je bodovni razmak trebao biti malo uvjerljiviji. Ali slažem se da Inzaghi ima mali problem motivisati ekipu u malim utakmicama, Pioli je tu jači
I to 10 mil dali za njega, znači top 5 najskupljih 34-godišnjaka svih vremena. Nije mi to Marottin potez nikako, nešto se tu sigurno pralo
Službeno je da samo Juventus tako pere novac, tj štima knjige
Po meni je Arnautović odlična opcija sa klupe u nekom jačem timu, sad yebiga druga je stvar što se povrijedio. Deset miliona djeluje mnogo za 34-godišnjaka, ali kako te cijene transfera skaču u nebo iz mercata u mercato mislim da to i nije tako strašno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.