Tek smo na trecini prvenstva hladna glava nam je potrebna

Mora se dignut malo svjest kod vecine da se malo hajp stvori navijanje, ne kazem da svak mora ici iza gola dedara je prije jaka bila danas je isto pozoriste postalo nula cista, zadnji put kada smo dobili zrinjski islo se na trening igracima dat podrska pokazat da to znaci nesto momci su to vidili i dobili pred praznim stadionom, ne treba nam vljd jedan dudic da stvori atmosferu moramo poceti pokazivat ovim igracima ko je i sta VELEZ da bi mogli inat tu borbenost i duh ali dok vecina za fb sjedi ovake utakmice se samo mogu ponavljatiAbduljnasri je napisao/la: ↑18 okt 2023, 21:38Svaka cast , dok mi se gulimo po 300 kilometara i grla deremo ovdje 90 % ovih sto komentarise nikad ne ode na gostovanje i samo pametuju...Mostarac45 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 18:48Hahaha o cemu vi pricate, nijedan igrac nije iz mostara ljudima je ovo utakmica ko svaka druga, kako ce znati sta ovo nama znaci kad je i nama smisao izgubilo prije se na dan derbija sva ulica tresla, zadnji nekoliko godina na dan derbija isto dan zalosti nigdje muzike forcanja nista, ode nas 200 pod BB ostali pisu po FB i forumu kako nema zara u igracima, ma dajte kako ce biti kad su ih navijaci dok je utakmica na fb i forumu, umjesto pod BB.Prvo moramo pokazat navijacima da nam ova utakmica znaci da bi dobili od njih ocekujemo.Nisam uspio upratit utakmicu da pricam o njoj ali vcrs cu pogledat da vidim kako smo stajali
.Cernica22 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 23:06Jel vi mislite da raja koja pise ovdje ne ide na utakmice vec samo ceka prvu priliku da sere?
Sta vam je ljudi dragi, termin takav danas da se nije moglo iskombinovati nikako da se ode. Bezveze je prica ta sere.te po forumu i slicno. Ko to moze reci da vise voli Velez od nekoga, sta vam je. Goni se na svaku na koju se stigne, doleti se nekad i iza gola kad ponese srce na staro mjesto. Ne smije covjek kritikovat nesto da ne bude odmah vi ovo, vi ono dok mi vamo.
Susjedi, oprostite na upadu na vaš pdf.
Ja, i?DTzmu30 je napisao/la: ↑19 okt 2023, 12:03Susjedi, oprostite na upadu na vaš pdf.
Ovom čovjeku je, netko s gornje tribine gdje su bili navijači FK Veleža, kamenom razbio glavu.
Dobro je prošao, sa samo 6 šavova.
Nikoga ne branim, još manje osuđujem. Samo do kraja iznesite sve činjenice.
Športski pozdrav!
Ma ovakve likove samo treba staviti na ignore. To im najteze pada jer se ne znaju drugacije izdvojiti iz mase pa na ovakav seljacki pristup skrecu paznju na sebe.tutankamon1905 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 22:49Kakva seljacina dan te ****![]()
Udarat po glavi, a ne dat plakat
U oravu si. Ko im beje terma!CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑19 okt 2023, 14:51U pravu je ovaj dtmzu sigurno je taj sto mu je neko glavu sasuo. Moram priznati da je bio kulturan kako bi se ja ponasao da se meni nedo bog ovo desilo i da naletim na Rendulica i Zrinjski TV
Budimo realni ne samo ja nego svi![]()
Zasto bjezite?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.