FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kad je yebena utakmica u pon. ned. sub. cet. pet. zna li iko.
Nedelja u 16hobiteljskicovjek je napisao/la:Kad je yebena utakmica u pon. ned. sub. cet. pet. zna li iko.
Zip je napisao/la:Nedelja u 16hobiteljskicovjek je napisao/la:Kad je yebena utakmica u pon. ned. sub. cet. pet. zna li iko.
Da nije u PON u 17h
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Nedelja u 4.HordeBL je napisao/la:Zip je napisao/la:Nedelja u 16hobiteljskicovjek je napisao/la:Kad je yebena utakmica u pon. ned. sub. cet. pet. zna li iko.
Da nije u PON u 17h
1946
-
- Kontakt:
daj ljudi treba uticati na upravu da bude u nedjelju utakmica to je pravi termin slabo ko radi nedjeljom . ocekjem 8 milja ako bude u nedjelju a ponedjeljak jedno 4-5
mora bit poslije 4 tam oko 7bordobijeli je napisao/la:daj ljudi treba uticati na upravu da bude u nedjelju utakmica to je pravi termin slabo ko radi nedjeljom . ocekjem 8 milja ako bude u nedjelju a ponedjeljak jedno 4-5

Samo Sarajevo
Mi ako ne dobijemo siroki, neka se igraci kolektivno roknu. Pa toliko bijedna igra i oni favoriti za titulu?
Al se Baka dere haha
Al se Baka dere haha
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Danasnja igra puno bolja od ovih ranije, druga ekipa. Realizacija uzasna, u prvom poluvremenu smo trebali voditi 3:0 previse smo prilika propustili ovo se protiv Sirokog ne smije ponoviti. Sudiji se ovom prilikom sjetim mame za one silne prekide i za onaj prekrsaj nad Stojcevom u sesnaestercu.
Stojcev ponovo lose, previse pegla loptu a Baric teski odron. Ostali
a mogu jos puno bolje.
Kolo koje slijedi nam je jako bitno, kao sto je neko vec ranije napisao pred nama je 7 finala !
Stojcev ponovo lose, previse pegla loptu a Baric teski odron. Ostali

Kolo koje slijedi nam je jako bitno, kao sto je neko vec ranije napisao pred nama je 7 finala !
Ti si opet šampion !
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Iskreno se nadam da ce igraci koji su bili suspendovani biti u komb. za slijedecu tekmu.
Ovo danas je vec licilo na nešto, propustili smo dosta prilika. Olimpik se nije samo branio, tako da smo imali dosta kontri. Krle me iznenadio igrom po krilu, ali mislim da on i Benko ne funkcionišu baš najbolje. Imali su na samom pocetku dobru situaciju 3 na 3 i Krle umjesto da pošalje loptu Benki, radi vjerovatno u tom trenutku najgoru mogucu stvar. Posle toga Dulja ubacuje, a on fula cistu priliku za gol. Dobro je ošutao ono iz faula, kada Dino skida i lopta se odbija od stativu. Duljevic ala Stojcev me opet iznervirao svojim završnicama. Sve dobro uradi, prođe, probije po strani i umjesto da doda ili ubaci, pocne sa nekim soliranjem. I on je uspio pogoditi stativu, a prije toga sudija mu je poništen onaj gol. Stvarno nisam vidio, tako da ne znam je li opravdano ili ne. Ne mogu vjerovati da ono nije svirao, kada je onaj pokosio Stojceva u šesnestercu. Cimi napokon onaj stari, ali može i on puno bolje.
Ovi manekeni znaju i moraju bolje, bez obzira kako na kraju završili, neki trebaju da treba da lete iz kluba. Delac je imao dobri intervencija, jednostavno covjek radi svoj posao. Mnogi igraci se trebaju ugledati na njega, jer to je ono što mi traži.
Husref Musemic, jedan je od nas.
Ovi manekeni znaju i moraju bolje, bez obzira kako na kraju završili, neki trebaju da treba da lete iz kluba. Delac je imao dobri intervencija, jednostavno covjek radi svoj posao. Mnogi igraci se trebaju ugledati na njega, jer to je ono što mi traži.
Husref Musemic, jedan je od nas.

Das Ist Walter
Simpaticna ste mi ekipa,..zato vam kazem to.obiteljskicovjek je napisao/la:Halo ba imas temu zrinjski i pisi na svojoj temi, ili na temi zeljezljinicarm (ma ne znam ovo napisati.) gdje si i navikao.podhum je napisao/la:Pohasili se vi opet,...sabur.
Inace pisem gdje hocu,a najvise na stranici kluba koji vas je razmontiro u Vrapcicima.
Zivio filozof i da Bog da da osvojite titulu.
-
- Kontakt:
Što se tiče današnje utakmice, mnogo bolje izgleda sa Velkoskim i Duljevićem u prvoj postavi. Nije bilo ništa posebno, zalaganje i želja za pobjedom je bila dosta izraženija nego u prethodnim utakmicama kada smo bili očajni, opet ponavljam - daleko od toga da sam zadovoljan igrom ali s obzirom na onaj očaj protiv Čelika, Veleža, Drine.. ovo je malo bolje.
Velkoski je odigrao odličnu utakmicu kao i Cimirot, nisu loši bili ni Benko i Puzigaća. Barić ubjedljivo najlošiji i odmah se stvara propuh i nestabilnost u odbrani pa nam ista ne ulijeva mnogo sigurnosti, Kallasi treba prije Barića stavljati.
Sviđa mi se izjeva Džene gdje otvoreno kaže da nije zadovoljan igrom, tako i treba, svi mi to vidimo i gladamo ali uvijek su se samo pozitivne stvari izvlačile.
Eh sada se prvenstvo lomi, sada slijede važne utakmice i ko napravi najmanje kikseva taj osvaja.
Šanse za titulu su podjednake za Sarajevo, Zrinjski i Široki, Željo ima manje šanse ali ni njih ne treba otpisati.
Nije nikakva prednost što svi dolaze na Koševo, svi su tu kvalitetom podjednaki, i ko bude imao više sreće taj će prvi proći kroz cilj.
Po meni, ekipa nije zaslužila toliko podrške koliko im se daje nakon dosta loših igara i nezalaganja ali treba im sada dati maksimalnu podršku, motivirat ih da se iskupe za sve ovo prethodno. Sve je jasno, u slučaju pobjede nad Širokim, imat ćemo najveće šanse za osvajanje titule, najviše zbog samopouzdanja, u slučaju nerješenog rezultata ili poraza, slijedi borba za Evropu, a šanse su podjednake 50:50, nadam se da ćemo imat sreće, vidimo se uskoro na Koševu, dolazi ekipa iz LK.
Velkoski je odigrao odličnu utakmicu kao i Cimirot, nisu loši bili ni Benko i Puzigaća. Barić ubjedljivo najlošiji i odmah se stvara propuh i nestabilnost u odbrani pa nam ista ne ulijeva mnogo sigurnosti, Kallasi treba prije Barića stavljati.
Sviđa mi se izjeva Džene gdje otvoreno kaže da nije zadovoljan igrom, tako i treba, svi mi to vidimo i gladamo ali uvijek su se samo pozitivne stvari izvlačile.
Eh sada se prvenstvo lomi, sada slijede važne utakmice i ko napravi najmanje kikseva taj osvaja.
Šanse za titulu su podjednake za Sarajevo, Zrinjski i Široki, Željo ima manje šanse ali ni njih ne treba otpisati.
Nije nikakva prednost što svi dolaze na Koševo, svi su tu kvalitetom podjednaki, i ko bude imao više sreće taj će prvi proći kroz cilj.
Po meni, ekipa nije zaslužila toliko podrške koliko im se daje nakon dosta loših igara i nezalaganja ali treba im sada dati maksimalnu podršku, motivirat ih da se iskupe za sve ovo prethodno. Sve je jasno, u slučaju pobjede nad Širokim, imat ćemo najveće šanse za osvajanje titule, najviše zbog samopouzdanja, u slučaju nerješenog rezultata ili poraza, slijedi borba za Evropu, a šanse su podjednake 50:50, nadam se da ćemo imat sreće, vidimo se uskoro na Koševu, dolazi ekipa iz LK.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
I ti si jako simpatican ali postoje opste diskusije pa opleti. Ovako je ascare provokacija a to ti ne treba, ako hoces da razmjenimo misljenja molim te pisi na pomenutoj temi i postedi ostale navijace FKS.podhum je napisao/la:Simpaticna ste mi ekipa,..zato vam kazem to.obiteljskicovjek je napisao/la:Halo ba imas temu zrinjski i pisi na svojoj temi, ili na temi zeljezljinicarm (ma ne znam ovo napisati.) gdje si i navikao.podhum je napisao/la:Pohasili se vi opet,...sabur.
Inace pisem gdje hocu,a najvise na stranici kluba koji vas je razmontiro u Vrapcicima.
Zivio filozof i da Bog da da osvojite titulu.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Odlicna analiza. A podrsku im moramo dati sta ces, da su duzni nama navijacima duzni su, i nadam se da su svjesni toga. Ko zna ako budemo imali srece mozemo biti prvaci. U protivnom borba za Euro takmicenja. SARAJEVO CE BITI SVE DRUGO CE PROCISiouxLukavac je napisao/la:Što se tiče današnje utakmice, mnogo bolje izgleda sa Velkoskim i Duljevićem u prvoj postavi. Nije bilo ništa posebno, zalaganje i želja za pobjedom je bila dosta izraženija nego u prethodnim utakmicama kada smo bili očajni, opet ponavljam - daleko od toga da sam zadovoljan igrom ali s obzirom na onaj očaj protiv Čelika, Veleža, Drine.. ovo je malo bolje.
bordobijeli je napisao/la:daj ljudi treba uticati na upravu da bude u nedjelju utakmica to je pravi termin slabo ko radi nedjeljom . ocekjem 8 milja ako bude u nedjelju a ponedjeljak jedno 4-5

Ma nedjelja je pravi termin, da se fino napuni stadion. Ponedeljkom dosta raje druga smjena na poslu, skoli itd.sjever je napisao/la:
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Zar nije subota? Na NFSBiH pise subota, kao i na svakom drugom izvoru. FCS stranica svaku utakmicu stavi nedeljom.
Krste 
Leon
Delac
Cimi
I da ponovimo opet za smajica: moooj je qraaaac veci od tebe, veci od tebe, veci od tebee

Inace, mozemo i moramo puno jace i bolje!
Svi na Kosevo protiv listice; PRVA LJUBAVI, NAJVECA RADOSTI, POBJEDU DAJ NAM TI!!!!

Leon

Delac

Cimi

I da ponovimo opet za smajica: moooj je qraaaac veci od tebe, veci od tebe, veci od tebee

Inace, mozemo i moramo puno jace i bolje!
Svi na Kosevo protiv listice; PRVA LJUBAVI, NAJVECA RADOSTI, POBJEDU DAJ NAM TI!!!!
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
zasluzena pobjeda Sarajeva. cestitke Uscuplicu i igracima! igrali su bolje nego u prethodnim utakmicama,i rezultat je zasluzen. Krste,Benko,Cimirot i Duljevic,po meni najbolji. Odbrana nam je isto odigrala korektno,sa Dzemom i Tatomirovicem. sve u svemu igra koja obecava,ali treba tu jos dosta stvari popraviti... nakon ove pobjede ,izlazak u Evropu je sasvim izvjestan!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.