FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
[youtube][/youtube]
Da li je jos u zelji Dejan Obucina, na fb profilu mu piše da jeste i dalje, i ako jeste zasto ne igra ?
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Izgleda da jeste cim je igro 30 minuta sa juniorima protiv GOSKA proslog vikenda.asunsao je napisao/la:Da li je jos u zelji Dejan Obucina, na fb profilu mu piše da jeste i dalje, i ako jeste zasto ne igra ?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Hvala za informaciju, baš se sjetim njega, spominjao se ko veliko pojacanje a na kraju nista od toga, a na transfermarkt pise da igra u smederevu...
FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
Igrao je, čini mi se, sa drugim timom protiv Pofalićkog...
Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
-
- Kontakt:
sutra po finale, 4. godinu zaredom 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Imam nekako dobar osjecaj za sutra. U uzasnoj je formi zrinjski jos smjena trenera jedino sto nam ne ide u prilog je vrijeme i uslovi sto ce vladati na stadionu.
raja samo jedno pitanje... da li iko zna vezano za dvoranu koja se pravi pored stadiona Grbavica posto znam da ima podzemnu garazu da li iko zna sa koliko parking mjesta otprilike raspolaze ta garaza, jer bit ce nam od koristi kad su nase tekme....
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Za onog pitara sto je rekao da imamo problema sa dugovima i licencom...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Obućina je i doveden da ovu sezonu završi kao junior. A od sljedeće ako bude obečavao ide sa prvim timom. Momak ima 18 godina...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Najava: HŠK Zrinjski – FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.ba/najava-hsk-zrin ... icar/5040/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/najava-hsk-zrin ... icar/5040/" onclick="window.open(this.href);return false;
White shoes never lose !
White shoes never lose !
čitam ovaj članak ovo Muharemovića i kaže pajdo mogu s ponosom reć VEĆ 4 godine zaredom uspješno dobijemo licencu ... pa di mi živimo jebote u Turkmenistanu
jedan Željo, VEĆ 4 GODINE uspješno dobiva licencu i s time se ponosi...
a recimo Široki to radi već 10 godina bez problema, i više od 10..a recimo meni to nije ponos kluba što dobije licencu..to ima samo u bh..

jedan Željo, VEĆ 4 GODINE uspješno dobiva licencu i s time se ponosi...
a recimo Široki to radi već 10 godina bez problema, i više od 10..a recimo meni to nije ponos kluba što dobije licencu..to ima samo u bh..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
U pravu si, to je kao da se diči što svaku tekmu uspiju svi na vrijeme uci na stadion... Glupost...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Daleko od toga da ga branim ili nešto, ali vjerovatno je mislio da u ovakvoj besparici je i to veliki uspjeh, vidimo šta se dešava Borcu, Čeliku itd, a nisu to mali klubovi...
Baš smo nešto na prošloj tekmi komentarisali, da nije bilo transfera Džeke, mi od ulaznica i ovih naših par transfera (Višća, Šeha) i izlaska u evropu, ne bi mogli opstati finansijski. Znači apsolutno to ne može pokriti troškove koje iziskuje jedna sezona (plate, stadion, pripreme itd...)
Dodajmo tome da još uvijek nemamo generalnog sponzora, situacija nije nimalo sjajna, ali eto nekako preživljavamo...
Baš smo nešto na prošloj tekmi komentarisali, da nije bilo transfera Džeke, mi od ulaznica i ovih naših par transfera (Višća, Šeha) i izlaska u evropu, ne bi mogli opstati finansijski. Znači apsolutno to ne može pokriti troškove koje iziskuje jedna sezona (plate, stadion, pripreme itd...)
Dodajmo tome da još uvijek nemamo generalnog sponzora, situacija nije nimalo sjajna, ali eto nekako preživljavamo...
pinki je napisao/la:Daleko od toga da ga branim ili nešto, ali vjerovatno je mislio da u ovakvoj besparici je i to veliki uspjeh, vidimo šta se dešava Borcu, Čeliku itd, a nisu to mali klubovi...
Baš tako preživljavamo. Ali nadamo se boljim danima...
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- SarajlijaTM
@kevin & baja-nidje veze drug,zelji prije 4 godine nije ni trebala licenca,jer se nije ni islo u evropu,dok je siroki skoro citav taj period izlazio na evropska takmicenja.
a naravno da je s ponosom,pogledaj oko sebe,osim sirokog i zelje,svi imaju problema sa licencom,od jufki pa nadalje. a ako uzmes da iza zelje ne stoji citavo mjesto u kojem igra,da dobija od saveza i drzave iste pare i siroki,da nema kladionice iza sebe i stadion na kojem igra evropske tekme i da je prije 5 godina zavrsio "mracni period" u kojem se nije znalo ko pije ko placa,tavorilo se po sredini tabele i mnogo toga jos,onda se vjeruj mi moze reci da je ovo uspjeh
a siroki je finansijski najstabilniji klub u bih i svaka im cast na tome,nece ni muharemovic,za 10g govoriti o nekom uspjehu...
a naravno da je s ponosom,pogledaj oko sebe,osim sirokog i zelje,svi imaju problema sa licencom,od jufki pa nadalje. a ako uzmes da iza zelje ne stoji citavo mjesto u kojem igra,da dobija od saveza i drzave iste pare i siroki,da nema kladionice iza sebe i stadion na kojem igra evropske tekme i da je prije 5 godina zavrsio "mracni period" u kojem se nije znalo ko pije ko placa,tavorilo se po sredini tabele i mnogo toga jos,onda se vjeruj mi moze reci da je ovo uspjeh
a siroki je finansijski najstabilniji klub u bih i svaka im cast na tome,nece ni muharemovic,za 10g govoriti o nekom uspjehu...
kao prvo kladionica ne stoji iza nk sirokogSarajlijaTM je napisao/la:@kevin & baja-nidje veze drug,zelji prije 4 godine nije ni trebala licenca,jer se nije ni islo u evropu,dok je siroki skoro citav taj period izlazio na evropska takmicenja.

kao drugo, ah..pa stadion su sami sebi napravili..kao i kamp..par godina se imala prosjecna ekipica, zrtvovalo se da se izgradi stadion i kamp..malo tko danas bi to radio
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
malo upućeniji će znati da ovo nažalost i nije tako bezveze izjava i da ovo jeste uspjeh imajući u vidu koliko je starih dugova i potraživanja koja dolaze (ili su odavno došla na naplatu).
opet kažem, nažalost.
opet kažem, nažalost.
- SarajlijaTM
Znas kako se ono kaze "il si lud il ti noge smrde" ,pogledaj opet reklame na dresovima sirokog,a i sve kladare u bih su iz hercegovine. Mislim,mozemo se mi sad lagati il pricati price za malu djecu,al fudbal je biznis i to ti je tako.Kevin je napisao/la:kao prvo kladionica ne stoji iza nk sirokogSarajlijaTM je napisao/la:@kevin & baja-nidje veze drug,zelji prije 4 godine nije ni trebala licenca,jer se nije ni islo u evropu,dok je siroki skoro citav taj period izlazio na evropska takmicenja.
a siroki je finansijski najstabilniji klub u bih i svaka im cast na tome,nece ni muharemovic,za 10g govoriti o nekom uspjehu...![]()
kao drugo, ah..pa stadion su sami sebi napravili..kao i kamp..par godina se imala prosjecna ekipica, zrtvovalo se da se izgradi stadion i kamp..malo tko danas bi to radio
Stadion je izgradjen 1953g,obnovljen 1970 i neke,sto znaci da ova posljeratna postava sirokog nema nista s tim stadionom. I jos uzmi u obzir da taj stadion je dosta manji nego grbavica i sto je najbitnije nije zapaljen i izgorio u ratu. Opet ti kazem,ne umanjujem uspjehe sirokog,al treba biti realan,iz cega je zeljo krenuo i kad i iz cega je siroki krenuo i kad.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Neko se hvali sto je presao iz 7-og u 8-i razred, a neko sto je imao sve 5... Sve je stvar percepcije, zalosno je da 20 godina nakon rata se i dalje hvalimo da smo vratili nesto malo duga uposlenicima i potpisali reprogram duga... Al hajd, aBd prodat ce se Dzeko opet, a i ovi nasi smaragdi, Zolotic, Svraka, Adilovic, Kvesic, pa recimo i Urdinov...
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.