FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Elvir Čolić daje gol. Sjetimo se terena u Mostaru protiv Veleža 1:3, tada ga Elvir uvalio...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Javi nam informacije hoće li se odigrati utakmica uopšte :/ipetm je napisao/la:Elvir Čolić daje gol. Sjetimo se terena u Mostaru protiv Veleža 1:3, tada ga Elvir uvalio...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ako se odigra utakmica, sutra u 17:00 na BHT.TeaM87 je napisao/la:Hoce li biti prenos ?
DRUG NEBI TI PUNCA
Hoće li lijepo Makedonče igrati ?bagrcavi je napisao/la:Ako se odigra utakmica, sutra u 17:00 na BHT.TeaM87 je napisao/la:Hoce li biti prenos ?

Ima pravo nastupa. Ako mu Amar kaze da igra , igrat ceAsharaK je napisao/la:Hoće li lijepo Makedonče igrati ?bagrcavi je napisao/la:Ako se odigra utakmica, sutra u 17:00 na BHT.TeaM87 je napisao/la:Hoce li biti prenos ?

I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Da li je taj igrač toliko dobar kao što se priča ?
Ja jedva čekam da ga vidim u plavom dresu, još po njegovim izjavama vidi se da će biti borbeno momče
Ja jedva čekam da ga vidim u plavom dresu, još po njegovim izjavama vidi se da će biti borbeno momče

Ne vidim ni jedan razlog zašto se nebi odigrala, pa večeras igra LP, da mi ne igramo imamo dobre travnate terene, drenaže su dobre tako da ova kiša uopšte neće uticati na bilo šta.
Ma odigrat ce se utakmica nije valjda tako lose stanje terena. Ima li neko slike ?
Ovo pada cijeli dan tako mozes zamislit kako se natopilo, daj Boze da se odigra.terabajt je napisao/la:Ma odigrat ce se utakmica nije valjda tako lose stanje terena. Ima li neko slike ?
Ljudi umocili noge u neretvu na starom mostu, a mi kontamo hocel se igrat 

- Armageddon2012
- Kontakt:
po postovima sa ove teme,ja sam uvjeren da je taj makedonac jedan od najboljih igraca na svijetu.Da li je taj igrač toliko dobar kao što se priča ?

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Naravno da nije. Imaš u Borcu jedno 20-ak ćaća igrice, onda bi eventualno došao Messi, pa Ronaldo... pa Makedonac.Armageddon2012 je napisao/la:po postovima sa ove teme,ja sam uvjeren da je taj makedonac jedan od najboljih igraca na svijetu.Da li je taj igrač toliko dobar kao što se priča ?
Ja bih bio zadovoljan kada bi samo znao centrirati kako treba, pošto niko drugi ne zna. Svaki put centaršut završi na drugoj strani...Armageddon2012 je napisao/la:po postovima sa ove teme,ja sam uvjeren da je taj makedonac jedan od najboljih igraca na svijetu.Da li je taj igrač toliko dobar kao što se priča ?
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Samo da vas pitam da li neko zna kakav je raspored u narednim kolima. Prvo igramo ovaj vikend sa slavijom a onda nam dolazi zrinjski u srijedu sljedeću, neka me ispravi neko ako griješim? 

Il club piu titolato al mondo!
FK SLAVIJA - FK ŽELJEZNIČARDonPippo9 je napisao/la:Samo da vas pitam da li neko zna kakav je raspored u narednim kolima. Prvo igramo ovaj vikend sa slavijom a onda nam dolazi zrinjski u srijedu sljedeću, neka me ispravi neko ako griješim?
FK ŽELJEZNIČAR - HŠK ZRINJSKI
FK RADNIK - FK ŽELJEZNIČAR
FK ŽELJEZNIČAR NK ČELIK
FK RUDAR-PRIJEDOR - FK ŽELJEZNIČAR
FK ŽELJEZNIČAR - OFK GRADINA
FK OLIMPIC - FK ŽELJEZNIČAR
FK ŽELJEZNIČAR - FK SARAJEVO
FK VELEŽ - FK ŽELJEZNIČAR
FK ŽELJEZNIČAR - FK LEOTAR
NK ŠIROKI BRIJEG - FK ŽELJEZNIČAR
Kad dođu teški dani i kada ti loše krene, digni pogled ka tribini ugledaćeš tamo mene...
Najava: Zrinjski - Željezničar
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/fk ... eljeznicar" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
sretno nam sutra abd idemo u finale i odbranu duple krune !
THE MANIACS-ZAVIDOVICI
Ma znam raspored nego mislio sam na termin odigravanja, na ss.ba piše da je tekma sa zrinjskim 10.aprila a na n/fsbih ništa nisam našaoAnonimac je napisao/la:FK SLAVIJA - FK ŽELJEZNIČARDonPippo9 je napisao/la:Samo da vas pitam da li neko zna kakav je raspored u narednim kolima. Prvo igramo ovaj vikend sa slavijom a onda nam dolazi zrinjski u srijedu sljedeću, neka me ispravi neko ako griješim?
FK ŽELJEZNIČAR - HŠK ZRINJSKI
FK RADNIK - FK ŽELJEZNIČAR
FK ŽELJEZNIČAR NK ČELIK
FK RUDAR-PRIJEDOR - FK ŽELJEZNIČAR
FK ŽELJEZNIČAR - OFK GRADINA
FK OLIMPIC - FK ŽELJEZNIČAR
FK ŽELJEZNIČAR - FK SARAJEVO
FK VELEŽ - FK ŽELJEZNIČAR
FK ŽELJEZNIČAR - FK LEOTAR
NK ŠIROKI BRIJEG - FK ŽELJEZNIČAR

Il club piu titolato al mondo!
Ne zna se tacno kada... bude tu promjena, ali ocekuj da ce to biti uglavnom na Grbavici izmedju 18:00 i 19:00..
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Blackwargreymon, bvsic, Hamagara, Hrasno15, StevieG8, WeekendOffender i 90 gostiju.