FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma pusti Misketa mene zanima ko je ovaj efendija u dresu sarajeva, da nas nece pojacat?
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Čestitke na nova 3 boda
Nego koliko će koštati karte za subotnju utakmicu protiv Širokog? Hvala na odgovoru.

Nego koliko će koštati karte za subotnju utakmicu protiv Širokog? Hvala na odgovoru.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bravo momci, vrlo bitna 3b, Krste odlican, odbrana na nivou, Samke i Cimi odradili velik dio posla, Leon odradio ono za sta je doveden. Idemo dalje, samo tekmu po tekmu.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hvala @MCMXLVI, na streamu 

„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- BernardBarnjak
- Kontakt:
@Buzdovan
Mahir beat hause je "efendija"...
Mahir beat hause je "efendija"...
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Tako je bracoooo mojaaaaaaaaaaa...
Benko
Krste
Duljevic me opet kostao zivaca, koliko dobrih stvari napravi i onda usere u zavrsnici, nikako da se nauci
Bravo Dzeno, bravo momci, veoma vazna pobjeda

Benko

Krste

Duljevic me opet kostao zivaca, koliko dobrih stvari napravi i onda usere u zavrsnici, nikako da se nauci
Bravo Dzeno, bravo momci, veoma vazna pobjeda

- kupus army
- Kontakt:
Ovo ti je brate moj Mahir Bethaus,mislim da sam ispravno napisao,inace je veliki navijac Sarajeva i nekad bio muzicar,ne znam jel jos uvijek.Buzdovan je napisao/la:Ma pusti Misketa mene zanima ko je ovaj efendija u dresu sarajeva, da nas nece pojacat?
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Koliko ja znam utakmica se igra u ponedjeljak.medSa je napisao/la:Čestitke na nova 3 boda![]()
Dobro je momci, izjava Džene na kraju je najbolje opisala utakmicu. Tri boda su bitna, prvi smo ali ne zadugo jer svinjski vodi ali to nije ni bitno, ići utakmicu po utakmicu i pokušati izvući maksimalno iz svake. Danas najlošiji Barić i mislim da bi u narednoj trebao AK igrati na toj poziciji, Cimirot i Radovac napokon na nivou, Benko standardan, Velkoski dobar, Marlboro, Puzi i ostali solidni. Ima tu stvari koje se trebaju popraviti i mnogo bolja igra mora biti protiv lištice.
Matej Delač

@MCMXLVI odličan stream svaka čast.
Ako ovo čita molio bi @kanarinac da se javi.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kako je, napokon, lijepo vidjeti tabelu!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Sa ovakvom igrom daleko smo mi jos od cilja nek nam je bog na pomoci 

ZELJO ZELJO EVO TI GA EVO...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Opet opet i opet smo masili 4-5 zicera 

-
- Kontakt:
samo shto mi rogovi nisu narasli,shuti pusti
VVVBK
VVVBK
Šta je to uradio, nisam upratio? Inače @MCMXLVI doličan stream, bez prekida, superDrustveniParazit je napisao/la:Koliko ja znam utakmica se igra u ponedjeljak.medSa je napisao/la:Čestitke na nova 3 boda![]()
Dobro je momci, izjava Džene na kraju je najbolje opisala utakmicu. Tri boda su bitna, prvi smo ali ne zadugo jer svinjski vodi ali to nije ni bitno, ići utakmicu po utakmicu i pokušati izvući maksimalno iz svake. Danas najlošiji Barić i mislim da bi u narednoj trebao AK igrati na toj poziciji, Cimirot i Radovac napokon na nivou, Benko standardan, Velkoski dobar, Marlboro, Puzi i ostali solidni. Ima tu stvari koje se trebaju popraviti i mnogo bolja igra mora biti protiv lištice.
Matej Delač![]()
za ono na kraju. Ljudino, kupio si me za sva vremena.
![]()
@MCMXLVI odličan stream svaka čast.
Ako ovo čita molio bi @kanarinac da se javi.

Hvala vam! Vidimo se na sledecoj utakmici ponovo 

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Danasnja utakmica je potvrdila da su nasi igraci jedne velike raznazene pichke...
Ovo bojkotovanje trenera cak i pod cijenu da titulu izgubimo je kukavicluk nevidjeni..
Cestitam Dzeni, i Sarajevu na zasluzenoj pobijedi..
Idemo jos jace i jos bolje..
Ovo bojkotovanje trenera cak i pod cijenu da titulu izgubimo je kukavicluk nevidjeni..
Cestitam Dzeni, i Sarajevu na zasluzenoj pobijedi..
Idemo jos jace i jos bolje..
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Nisam gledao stream, ali tebi brate svaka cast sto si to omogucio ljudimaMCMXLVI je napisao/la:Hvala vam! Vidimo se na sledecoj utakmici ponovo

Bravo Delač za onu reakciju kao i Benku na borbenosti.A Uščuplić je izgleda popravio neke stvari iz svog prošlog mandata iako se ne može suditi nakon ove jedne utakmice ali se vidi napredak neki. Helem nek ovo izađe sve na hajr 

jah, ostali u ligi igraju ko Bayern vjerovatnopcmovca je napisao/la:Sa ovakvom igrom daleko smo mi jos od cilja nek nam je bog na pomoci

Pyro is not a crime !
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Uscuplic ce na kraju od Velkoskog napraviti najbolje krilo u regionu
Stvarno je Krste odigrao super tekmu.

- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Prema naprijed igramo bolje, a sa Dzenom to moze samo jos napredovati. Ali nemam nikako povjerenja u zadnju liniju. Svi do jednog su mi diskutabilni
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, bvsic, Direktorcic, Jadnimi, keli, mosarajvosa83, SineTalexy, UltraSa46, Velaxsa i 89 gostiju.