FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

sombrero
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la sombrero » 17 sep 2019, 23:22

parangal je napisao/la:btw. Grizman odličan....vrlo borben večeras, mislim da je čak možda i najviše pretrčao u timu Barse...
mene je kupio prošlu utakmicu kad je mali Fati krenuo u prodor kroz sredinu i ostao bez snage da se vrati na lijevu stranu, i tada pokazao rukom Griezmanu da se vrati umjesto njega i ovaj se bez ikakvih gestikulacija vratio iako je bilo već 8 igrača nazad
ko bi danas od igrača poslušao balavca od 16-17 godina tako
od njega ne treba očekivati golove jer mu ovaj ne zna naći mjesto, ali će uraditi sve ostalo na terenu

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 17 sep 2019, 23:23

Aha, baš je odličan. Za ovo što je večeras odigrao mogli ste dovesti 90 mil jeftinijeg Perišića da pokriva svoju stranu i trče gore-dole. Isti učinak bi dobili.

Nevjerovatno koliko malo kvaliteta Barca dobija na terenu, a kakve igrače imaju. Sve sam mislio treba vremena i dodatne motivacije da takvi igrači 'kliknu', ali ovaj sistem Valverdea je uvreda za ovu ekipu. Griezmann izgleda kao jeftino krilo, a onakvi veznjaci kao igrači Osasune. Smiješno.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 17 sep 2019, 23:24

leorey je napisao/la:@Boixsos, govorim ovom padobrancu bolan hahaha
Citirao i mene pa kontam šta mu je sad, što me napada :mrgreen:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 17 sep 2019, 23:24

Poligon10 je napisao/la:Aha, baš je odličan. Za ovo što je večeras odigrao mogli ste dovesti 90 mil jeftinijeg Perišića da pokriva svoju stranu i trče gore-dole. Isti učinak bi dobili.

Nevjerovatno koliko malo kvaliteta Barca dobija na terenu, a kakve igrače imaju. Sve sam mislio treba vremena i dodatne motivacije da takvi igrači 'kliknu', ali ovaj sistem Valverdea je uvreda za ovu ekipu. Griezmann izgleda kao jeftino krilo, a onakvi veznjaci kao igrači Osasune. Smiješno.
Tražimo bar neku pozitivnu stvar u moru negativnosti koje nam ovaj amater na klupi konstantno priređuje. :kafa:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 sep 2019, 23:30

Poligon10 je napisao/la:Aha, baš je odličan. Za ovo što je večeras odigrao mogli ste dovesti 90 mil jeftinijeg Perišića da pokriva svoju stranu i trče gore-dole. Isti učinak bi dobili.

Dortmund na Westfalenu je baš mesto gde se demonstrira "sila" na terenu, kako da ne....Za mene je rezultat više nego dobar, Suarez se tek oporavio, Messi prvi put zaigrao u sezoni 30-ak minuta i sve to skupa nije ni tako loše...pogotovo konačni rezultat za koji ipak realno trebaju zahvaliti isključivo Ter Stegenu...

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 17 sep 2019, 23:30

A na Campu susta suprotnost. Igraci ko da zaborave igrati na gostovanju.

Ali naravno, ima covjek tim od milijardu eura i ekipa mu ne moze sanse stvorit na gostovanju, to je odmah za otkaza, kad imas sve majstore u ekipi, logicno je da treneru dadnes nogu ako ih ne zna usmjeriti i voditi.
27.10.2020

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 17 sep 2019, 23:31

leorey je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:Rekoh, remi maksimum i to ste dobro prošli. Mislim da će Barca na Camp Nou razbucati Dortmund, ali i da će npr u gostima protiv Intera imati problema.
Da su pametni na gostovanja ne bi nikako ni išli. Samo trošak nabijaju a zna se unaprijed da će kiksati.
Jesi strucnjak, kako si skontao da Mravova Barcelona ima problema na gostovanjima? :lol:

Cestitamo ti ovdje svi :urnebes:
može čestitke za prognozu rezultata, vi ste najavljivali pobjedu

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 17 sep 2019, 23:32

@parangal, nemoj govorit da si zadovoljan kad smo i veceras bili zreli za 3 komada, kao i na svakom gostovanju u zadnjih 5 godina. Dakle, nista nije popravljeno, na greskama, NIJE NAUCENO.

Reci mi iskreno, da li si ti toliki sanjar pa sanjas LP s ovakvom igrom i ovim trenerom? Bio bi to veci podvig nego kad je Grcka uzela EP. LP osvaja 99 % ekipa koja najbolje igra, mi NE IGRAMO, ni na terenu ne izgledamo ni blizu kao najbolja ekipa i tu staje svaka prica.
27.10.2020

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 17 sep 2019, 23:36

leorey je napisao/la:@parangal, nemoj govorit da si zadovoljan kad smo i veceras bili zreli za 3 komada, kao i na svakom gostovanju u zadnjih 5 godina. Dakle, nista nije popravljeno, na greskama, NIJE NAUCENO.

Reci mi iskreno, da li si ti toliki sanjar pa sanjas LP s ovakvom igrom i ovim trenerom? Bio bi to veci podvig nego kad je Grcka uzela EP. LP osvaja 99 % ekipa koja najbolje igra, mi NE IGRAMO, ni na terenu ne izgledamo ni blizu kao najbolja ekipa i tu staje svaka prica.
Ne znam ja šta si ti gledao a ni šta si očekivao. Tim koji nije mogao pobediti Osasunu da dobije BVB u Dortmundu? I pre utakmice sam dao troznak....

Naravno da očekujem LP....ništa manje od toga a zabole me ko sedi na klupi ili ko će sedeti... ;)

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 17 sep 2019, 23:41

parangal je napisao/la:
leorey je napisao/la:@parangal, nemoj govorit da si zadovoljan kad smo i veceras bili zreli za 3 komada, kao i na svakom gostovanju u zadnjih 5 godina. Dakle, nista nije popravljeno, na greskama, NIJE NAUCENO.

Ne znam ja šta si ti gledao a ni šta si očekivao. Tim koji nije mogao pobediti Osasunu da dobije BVB u Dortmundu? I pre utakmice sam dao troznak....

Naravno da očekujem LP....ništa manje od toga a zabole me ko sedi na klupi ili ko će sedeti... ;)
Ocekivao sam da stvorimo 2-3 sanse sa Messijem, Suarezom, De Jongom, Arthurom, Griezmannom. Jel puno trazim?

Ako da, izvinjavam se.
27.10.2020

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 sep 2019, 23:46

Sezona 2014/15 je posljednja u kojoj je Suarez zabio gol u Ligi prvaka na gostovanju. Tada je postigao gol na Olimpicu, ali onda je uslijedila užasna serija.

Na posljednjih 10 gostovanja u Ligi prvaka Suarez nije postigao gol. Barca je igrala protiv BATE-a, Arsenala, Atletica, Moenchengladbacha, Cityja, Celtica, PSG-a, Juventusa, Sportinga, Olympiakosa, opet s Juveom, Chelseaja, Rome, Spursa, Intera, Lyon, Uniteda, Liverpoola i večeras Borussije.

Od septembra 2015. godine Suarez čeka na gol u gostima u Ligi prvaka.
:facepalm: :facepalm:

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 sep 2019, 23:54

Ne znam sta bi reko, tanki smo, de jong i artur su svijetle tacke, ovo ostalo tankosava, grizman mora igrati izgleda u sredini, ono sto mesi pokusava igrati a nema fizikalije za to, ako se ne dozove pameti i ne prepusti grizmanu tu ulogu ofanzivnog veznog, obojica ce razocarati, suarez pitanje veliko sta s njim, tesko ce biti uklopiti mesija suareza i grizmana, nijedan nije pravo krilo, a bez tih brzih pravih krila izgledamo sporo i bezidejno, ne moze se rasiriti igra, bas ce biti problema a nosonja sigurno nema mozak i muda da nesto izmisli
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Sarrifufna

Post Postao/la Sarrifufna » 17 sep 2019, 23:55

Tesnjak1991 je napisao/la: - 94 dodira s loptom,
- 73 točna dodavanja,
- 91.3% točnost dodavanja,
73÷94×100%=91.3%
:?: :hmmmmm:
pocasni precjednik @ FK Formula

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 sep 2019, 23:56

Romariooo je napisao/la:Ne znam sta bi reko, tanki smo, de jong i artur su svijetle tacke, ovo ostalo tankosava, grizman mora igrati izgleda u sredini, ono sto mesi pokusava igrati a nema fizikalije za to, ako se ne dozove pameti i ne prepusti grizmanu tu ulogu ofanzivnog veznog, obojica ce razocarati, suarez pitanje veliko sta s njim, tesko ce biti uklopiti mesija suareza i grizmana, nijedan nije pravo krilo, a bez tih brzih pravih krila izgledamo sporo i bezidejno, ne moze se rasiriti igra, bas ce biti problema a nosonja sigurno nema mozak i muda da nesto izmisli
Opet ti o igracima, a ublehaš i dalje na klupi, vec trecu godinu guši Barcu.

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 18 sep 2019, 00:03

Romariooo je napisao/la:Ne znam sta bi reko, tanki smo, de jong i artur su svijetle tacke, ovo ostalo tankosava, grizman mora igrati izgleda u sredini, ono sto mesi pokusava igrati a nema fizikalije za to, ako se ne dozove pameti i ne prepusti grizmanu tu ulogu ofanzivnog veznog, obojica ce razocarati, suarez pitanje veliko sta s njim, tesko ce biti uklopiti mesija suareza i grizmana, nijedan nije pravo krilo, a bez tih brzih pravih krila izgledamo sporo i bezidejno, ne moze se rasiriti igra, bas ce biti problema a nosonja sigurno nema mozak i muda da nesto izmisli
Polako bre druže...De Jong i Grizman su se večeras tek prvi put upoznali sa Messijem na terenu....i to svega 30 minuta. Za jedno mesec dana i 3-4 ligaške utakmice videće se liči li to na nešto....Jedino sam nezadovoljan onim što već godinama ne valja....zadnja četvorka, to je užas....najblaže rečeno

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 18 sep 2019, 00:11

Kad skontaš da se bolje na Anfieldu odigralo. :urnebes: :urnebes: :rol:
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

parangal
Kontakt:

Post Postao/la parangal » 18 sep 2019, 00:12

Krilni napadač Barselone Ansu Fati postao je najmlađi igrač ovog kluba u istoriji koji je nastupio u Ligi šampiona.
Mladi fudbaler (16 godina i 321 dan) je oborio rekord Bojana Krkića, koji je za katalonski klub debitovao 2007. godine i tada je imao 17 godina i 22 dana.
Bravo mali...nek je sa srećom :clap:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 18 sep 2019, 00:14

Borusija je igrom uništila Barcu u drugom poluvremenu.
Nakon izlaska Albe i premiještanja Semeda na lijevi bok, krenuli su napadati po toj strani (90% njihovih napada i prodora je dolazilo odtuda).
Eh sad, Semedo nije baš fudbalski inteligentan igrac, kretnje bez lopte i pozicioniranje su mu katastrofa, on se više oslanja na atletizam i duel igru - ali pod vodstvom nosate ublehe on izgleda još gluplji, nego što jeste. Nicemu ga nije naucio kao trener. Odatle i dolazi onaj penal kada je portugalski bilmez častio Borusiji...u potpuno pasivnoj poziciji (Sancho okrenut prema korneru) on bespotrebno pravi penal :facepalm: baš je glup igrac.
Da ne bude samo po njemu, ni stoperi se nisu proslavili, bilo je toliko grešaka u zadnjoj liniji da je pravo cudo kako Borusija nije veceras pobjedila par razlike. Ter Stegen se ukazao i podigao rampu. Cak i penal odbranio i tako zaradio platu Piqueu, Lengletu, Semedu i ostalim.

Sredina terena izgleda fancy, a zapravo u duel igri ocajni, sve duele oko "nicije lopte" su igraci Dortmunda pokupili. Sve je to posljedica potpunog odsustva sistema igre, jer ziheraš ne zna šta hoce od sredine - da li da kreiraju igru na postavljenu odbranu ili da cekaju kontre, ali zato ti trebaju brzi igraci...ni jedno ni drugo ne može...niti jedna veznjak nije uputio through ball kojim bi rasporili odbranu protivnika, a i nemaju kome jer su kretnje napadaca bez lopte ocajne...povrh svega toga, ziheraš igra formaciju bez krila :facepalm: :puke:

Mora se dati otkaz budali, jer ovako nema smisla dalje.
Ima ekipu vrijednu preko milijarde, a korisiti 30% kapaciteta, oslanja se na individualni kvalitet par igraca. S druge strane Borusija je veceras demonstrirala pravu timsku igru, sve ono što Barca nema, a nekad je imala.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 sep 2019, 00:18, ukupno mijenjano 1 put.

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 18 sep 2019, 00:18

slika
® GONGASHI POWERHOUSE ®

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 18 sep 2019, 00:19

Za penal nema opravdanja, ali za sve ostale šanse Dortmunda ne snosi krivicu Semedo. Čovjek je zavaljen na lijevu stranu. Ne bi Roberto ništa bio bolji.

Ovo ide čisto na dušu ziheraša. Ali eto Mats mu još jednom spašava guzicu.

Bit će presmiješno ako se protiv Granade nastavi trend fantastičnih igara u gostima.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.