FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Vidite, ne znam tacno. Opet ti istaci, vjerovatno je to sve isplaceno proteglih godina, jer ne bi licence mogli dobiti ili su kakvi reprogami dugova potpisani. Ono sto sam istakao nisu prvoaprilske sale, vec se tako bilo pricalo prije par godina...Sada koliko su prije tacne, Boga pitaj, ali vecina raje je tako pricala...
ma nije ta lova u pitanju,ta njegova fudbalerska,nego ova sada,plate...opet,kolko sam cuo,nekih 16 hiljada...DzoleZeljo je napisao/la:Vidite, ne znam tacno. Opet ti istaci, vjerovatno je to sve isplaceno proteglih godina, jer ne bi licence mogli dobiti ili su kakvi reprogami dugova potpisani. Ono sto sam istakao nisu prvoaprilske sale, vec se tako bilo pricalo prije par godina...Sada koliko su prije tacne, Boga pitaj, ali vecina raje je tako pricala...
Amare hvala ti...
-
- Kontakt:
jel sa slavijom u subotu ili nedjelju ? trebalo bi subotu jel tako jer je praznik u nedjelju ? hvala ako neko zna odg. 

Nedjelja- 15:55 hbh_navijac je napisao/la:jel sa slavijom u subotu ili nedjelju ? trebalo bi subotu jel tako jer je praznik u nedjelju ? hvala ako neko zna odg.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Igra se u nedelju a imate veceras na RTV IS u 20 casova emisuju o sportu gdje gostuje trener Slavije inace bivsi Zeljin igrac i Amar Osim bar je tako najavljivano pa pogledajte!!!
Kadeti i juniori slavili u Gabeli
http://fkzeljeznicar.ba/kadeti-i-junior ... beli/5012/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/kadeti-i-junior ... beli/5012/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- champions1921
Bajica pod hitno prekomandovati u prvi tim !ipetm je napisao/la:Kadeti i juniori slavili u Gabeli
BUDI ŽELJO !!!
Izgleda je Bajic sve zavrsio sa jednim hrvatskim klubom, nazalost.champions1921 je napisao/la:Bajica pod hitno prekomandovati u prvi tim !ipetm je napisao/la:Kadeti i juniori slavili u Gabeli
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Izgleda je Bajic sve zavrsio sa jednim hrvatskim klubom, nazalost.champions1921 je napisao/la:Bajica pod hitno prekomandovati u prvi tim !ipetm je napisao/la:Kadeti i juniori slavili u Gabeli
makedonac:"Bio sam mnogo razočaran što nisam mogao nastupiti protiv GOŠK-a zbog certifikata. Sada je stigao, gladan sam igara u plavom dresu i da dam sve od sebe za ovaj klub i naše sjajne navijače"
ocekujem ga u prvoj u srijedu
ocekujem ga u prvoj u srijedu

THE MANIACS-ZAVIDOVICI
ma sto se tice Bukija voli on Zelju svaka njemu cast, ali ako cemo realno kao direktor marketinga mogao je i morao mnogo vise jer ono sto je radio je mizerno pa znate i sami intervju za Zujom covjek je na prste jedne ruke nabrojao aktivne ljude u klubu, a medju njima nije bilo ni Bukija ni Dzele... Dajte nekog ko je zavrsio ekonomiju i ko se razuimije u marketing i voli klub, vjerujem da bi mnogo bolje radio svoj posao
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
sta ces brate kad je ljubav prema parama veca... (ako je to istina za taj klub iz hrvatske)bagrcavi je napisao/la:Toliko o ljubavi prema klubu, i ostalim pričama...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Ma ne mora voljeti klub.Samo nek zna znanje i to je bitno.Nek' razumije svoj poso i nek bude profesionalac i to je to.Ali profesionalci koštaju...MrRiccoli je napisao/la:ma sto se tice Bukija voli on Zelju svaka njemu cast, ali ako cemo realno kao direktor marketinga mogao je i morao mnogo vise jer ono sto je radio je mizerno pa znate i sami intervju za Zujom covjek je na prste jedne ruke nabrojao aktivne ljude u klubu, a medju njima nije bilo ni Bukija ni Dzele... Dajte nekog ko je zavrsio ekonomiju i ko se razuimije u marketing i voli klub, vjerujem da bi mnogo bolje radio svoj posao
DRUG NEBI TI PUNCA
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Jedno pitanja, pa mi treba odgovor sa pravnog aspekta.
Ovako, da li FK Zeljeznicar moze napraviti ugovore sa svim svojim juniorima koju su potencijal, kapacitet, tacnije, da moraju nakon sto im se ukaze prilika, ili kada prerastu dob juniora ostati u FK Zeljeznicaru i odigradi 2 sezone minimalno, ili u suprotnom da ih se klub odrekne pa da su slobodni igraci?
Dakle, ponavljam, zanima me samo odgovor sa pravnog aspekta gledista, nikakve druge teorije...
Ovako, da li FK Zeljeznicar moze napraviti ugovore sa svim svojim juniorima koju su potencijal, kapacitet, tacnije, da moraju nakon sto im se ukaze prilika, ili kada prerastu dob juniora ostati u FK Zeljeznicaru i odigradi 2 sezone minimalno, ili u suprotnom da ih se klub odrekne pa da su slobodni igraci?
Dakle, ponavljam, zanima me samo odgovor sa pravnog aspekta gledista, nikakve druge teorije...
Ne pišite gluposti za Bajića,ne ide momak nigdje.To je i on potvrdio. On voli Želju više nego pola vas.
ma naravno i to stoji ali bas radi tog zadnjeg sto si pomenuo da profesionalci kostaju sam spomenuo da voli klub to jest da bi radio za neki novac koji mu klub moze ponuditi, a i opet radio bi ga srcanije vjerovatno bar uzimam sebe za primjer i prave navijace Zeljeznicara koji klub vole...bagrcavi je napisao/la:Ma ne mora voljeti klub.Samo nek zna znanje i to je bitno.Nek' razumije svoj poso i nek bude profesionalac i to je to.Ali profesionalci koštaju...MrRiccoli je napisao/la:ma sto se tice Bukija voli on Zelju svaka njemu cast, ali ako cemo realno kao direktor marketinga mogao je i morao mnogo vise jer ono sto je radio je mizerno pa znate i sami intervju za Zujom covjek je na prste jedne ruke nabrojao aktivne ljude u klubu, a medju njima nije bilo ni Bukija ni Dzele... Dajte nekog ko je zavrsio ekonomiju i ko se razuimije u marketing i voli klub, vjerujem da bi mnogo bolje radio svoj posao
Ovo je prica iz menadzerskih krugova a meni bi bilo plaho drago da ostane u Zelji.braco je napisao/la:Ne pišite gluposti za Bajića,ne ide momak nigdje.To je i on potvrdio. On voli Želju više nego pola vas.
- champions1921
Ma volio je brate i Hajradinovic Zelju.. Bio non stop na tekmama, cesto i na gostovanjima pa nas je ispalio.. Bajic je nesvakidasnji potencijal i bilo bi steta da ne zaigra za prvi tim..braco je napisao/la:Ne pišite gluposti za Bajića,ne ide momak nigdje.To je i on potvrdio. On voli Želju više nego pola vas.
p.s. Zna li neko nastupaju li Hajradinovic i Vila za klubove u koje su otisli?? Hajradinovic je cini mi se otisao u Zapresic a za Vilu su govorili da igra za juniore Hajduka?
p.s.2 http://sportsport.ba/ino_fudbal/na-pomo ... ity/101789
Bi valjalo da se ovo realizuje.. Milioncic eura bi nas bas dobro pogurao..
BUDI ŽELJO !!!
[youtube][/youtube]
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Proximic i 6 gostiju.