FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Mortus
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mortus » 20 jul 2017, 15:09

75000 je napisao/la:Treba zahtjevat od svih koji su u skupstini da kupe ovu VIP kartu, ko nece izbacit ga.
Podržavam.
Ovo bi UO kluba morao da svojom odlukom isprati.
Ko ne uzme izbacuje se i u Skupštinu se imenuju novi čanovi, ali uz uslov da su kupili VIP kartu.
Ovim bi na neki način bila ispunjena i želja mnogih navijača Slobode da se mjesto u Skupštini plaća godišnje, pa makar i sa 200 KM.

koliko je članova skupštine oko 40tak ? 40*200 = 8000, što nije za baciti.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

75000
Kontakt:

Post Postao/la 75000 » 20 jul 2017, 15:18

Mortus je napisao/la:
75000 je napisao/la:Treba zahtjevat od svih koji su u skupstini da kupe ovu VIP kartu, ko nece izbacit ga.
Podržavam.
Ko ne uzme izbacuje se i u Skupštinu se imenuju novi čanovi, ali uz uslov da su kupili VIP kartu.
Ovim bi na neki način bila ispunjena i želja mnogih navijača Slobode da se mjesto u Skupštini plaća godišnje, pa makar i sa 200 KM.

Onako ih pola ne ide na utakmice dodju kad treba srat.

Hitman22
Kontakt:

Post Postao/la Hitman22 » 20 jul 2017, 15:24

75000 je napisao/la:
Mortus je napisao/la:
Podržavam.

Onako ih pola ne ide na utakmice dodju kad treba srat.
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
SAMO KUPI VIP INACE OUT
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤

Tuzlanski075
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlanski075 » 20 jul 2017, 15:37

Daaa i ja sam promijenio da sezonske kupuju mahom starije osobe, dok omladina sjedi, pije kahve, puši drogilu, ide na koncerte cajki za koje im nije žao dati i do 50 maraka, pa će poslije preko fb da jebu majku Senadu i UO što klub eventualno loše funkcioniše, a za isti nisu uradili ništa kako bi mu pomogli. Velika je sramota da grad od skoro 120.000 stanovnika ne skupi barem 1500-2000 sezonskih, to je poražavajuće, guramo fudbal u provaliju, a poslije se žalimo, ne ide to tako, za marketing se dosta uradilo, navijači su uključeni i u biranje dresova, kada bi pomogli klubu kao što pomažu lajkovima, gdje bi nam bio kraj :hmmmmm:

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 20 jul 2017, 15:41

"Pravo nastupa uvijek diktira papirologija. Pravo nastupa protiv Širokog Brijega imat će prinove Adnan Zukić i Anel Husić, a pored njih dozvolu je dobio i Aleksandar Lazevski te Aleksandar Ignjatović. Nažalost, Zvjezdan Đorđilović koji je stigao iz prilepske Pobede nema pravo nastupa u prvom kolu, iako je dobio radnu dozvolu. Naime, za njega iz Makedonije još uvijek nije stigao certifikat kojim se potvrđuje njegov transfer iz inostranstva. To je procedura, jer sve ide preko dva državna Nogometna saveza (našeg i makedonskog). Osim njega, pravo nastupa nema ni Milan Ćulum jer nismo stigli završiti potrebnu papirologiju, a dok za Osmanagića i Krpića postoji šansa da bi mogli zaigrati na Pecari. Očekujemo da se to uskoro riješi"
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

katarakta

Post Postao/la katarakta » 20 jul 2017, 16:19

Subić u Tuzli u društvu Čabrije. Hmmm :D
Niko, niko, samo Sloboda

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 20 jul 2017, 16:33

katarakta je napisao/la:Subić u Tuzli u društvu Čabrije. Hmmm :D
I sad i da dodje nije proso pripreme, ne znas se u kakvoj je kondiciji, Vlado fura neku novu taktiku, Subic jest kvalitet al dal se isplati placat taj kvalitet u ovom trenutku
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 jul 2017, 16:35

katarakta je napisao/la:Subić u Tuzli u društvu Čabrije. Hmmm :D
Subic bi nam legao kao kec na desetku, obzirom da smo kratki za jedno krilo
u Zilkica vjere nemam, a desno uopste nemamo krilo, ako izuzmemo malog Hodzica

a u ovoj formaciji s tri odbrambena, Subic je x puta bolja opcija od Lazevskog

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 jul 2017, 16:42

Ma Subic ce vjerovatno u Borac,da su ga htjeli nazad doveli bi ga davno.. ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 20 jul 2017, 16:46

Subic bi bio kvalitet za 3-5-2, upravo ono sto nam nedostaje za tu formaciju.

Uglavnom, za nedjelju zvanicno nema Culuma, Krpica, Osmanagica i Djordjilovica.

Mislim da cemo u nedjelju ipak igrati 4-3-3 s obzirom da nije gotova papirologija za sve igrace. Dakle nesto ovako: Muminovic, Todorovic, Mehmedagic, Ignjatovic, Lazevski, Ordagic, Kalezic, Grahovac, Ziljkic, Husic i Tandir.
Jedan grad, jedna ljubav!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 jul 2017, 16:49

Nemoj tandira samo stavljati,odmah mi tesko oko srca.. radije stavi malog Smajica nego njega :D

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 20 jul 2017, 16:54

harry_90 je napisao/la:Nemoj tandira samo stavljati,odmah mi tesko oko srca.. radije stavi malog Smajica nego njega :D
Ma treba momku dati jos koju priliku, jbga i Krpu smo cekali da proradi. Protiv Macve se bas trudio, steta radi one stative jer bi mu sigurno mnogo znacilo da je dao gol.
Jedan grad, jedna ljubav!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 jul 2017, 16:56

Gifron je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Nemoj tandira samo stavljati,odmah mi tesko oko srca.. radije stavi malog Smajica nego njega :D
Ma treba momku dati jos koju priliku, jbga i Krpu smo cekali da proradi. Protiv Macve se bas trudio, steta radi one stative jer bi mu sigurno mnogo znacilo da je dao gol.
Krpic je makar znao dati gol i borio se,a ovaj nista,lik ni da potrci,ceka prazan gol da je ubaci.. Senad Mujic je za njega Lewandowski ;)

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 jul 2017, 17:18

Ekipa nije bog zna nesto ali daleko je od slabe ekipe.Sve je do Vlade i njegovog znanja i umijeca.
Ligu za prvaka idemo sigurno za dalje cemo vidjeti.
Nesmijemo gubiti bezveze bodove kuci kosta nas to godinama a pretprosle mozda i titule...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 20 jul 2017, 17:52

Subic na ovu ekipu kad bi dosao mislim da bi bile realne sanse da se pobijemo za europu ove godine, a u kupu je sve moguce pa mozda i da ga napokon uzmemo

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 jul 2017, 18:20

SARS je napisao/la:Subic na ovu ekipu kad bi dosao mislim da bi bile realne sanse da se pobijemo za europu ove godine, a u kupu je sve moguce pa mozda i da ga napokon uzmemo
Koliko je realno da dovedemo Subica :?
Po meni,Ordagic je jedini kreativac i recicemo mozak ekipe,za sigurnu bitku za sami vrh,treba nam jos jedan takav,na sredini,i desni bek,provjeren....imamo dosta igraca uglavnom,volio bi da Vlado igra za gol vise i napada,pa sta god napravili,nema od bunkera nista....Cuvas se cijelu utakmicu,i ljudi frljoku uvale i cao...nagledao sam se toga...igraj brate,pa ko koga..

SARS
Kontakt:

Post Postao/la SARS » 20 jul 2017, 18:24

solinas je napisao/la:
SARS je napisao/la:Subic na ovu ekipu kad bi dosao mislim da bi bile realne sanse da se pobijemo za europu ove godine, a u kupu je sve moguce pa mozda i da ga napokon uzmemo
Koliko je realno da dovedemo Subica :?
Po meni,Ordagic je jedini kreativac i recicemo mozak ekipe,za sigurnu bitku za sami vrh,treba nam jos jedan takav,na sredini,i desni bek,provjeren....imamo dosta igraca uglavnom,volio bi da Vlado igra za gol vise i napada,pa sta god napravili,nema od bunkera nista....Cuvas se cijelu utakmicu,i ljudi frljoku uvale i cao...nagledao sam se toga...igraj brate,pa ko koga..
Mislim da je ovdje do uprave definitivno, jer on bi volio ponovo kod nas to je 100% sigurno e sad dal nasi mogu pokriti sa finansijama to je vec pitanje, jer u ekipi vec imamo par kapitalaca koji nece igrati sigurno za male pare...
A sto se tice ekipe sve je do Vlade sad i kako ce to sve ukomponovati, i ja se nadam da cemo igrati za gol vise jer mislim da to ova ekipa definitivno moze i mora

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 20 jul 2017, 18:29

Vlado je prije nekog vremena kada je pricao o pojacanjima, rekao da je u kontaktu sa Subicem
obzirom da se nista nije desilo, za pretpostavit je da nismo imali novca da ga platimo, il on ne zeli ovdje

no opet, sta znas sta se moze desit, iznenadili su nas s Haretom i Krpom, tako da...

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 20 jul 2017, 18:33

Imamo ljevaka dosta , tako da nam Subic i nije nesto hitno potreban. Ja ne znam ko ce nama igrati desno krilo imamol mi uopste igraca kojem je to primarna pozicija? opcenito desna strana nam je dosta losije popunjena i prije bi tu doveo jos nekog
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 jul 2017, 18:41

Slobodas je napisao/la:Imamo ljevaka dosta , tako da nam Subic i nije nesto hitno potreban. Ja ne znam ko ce nama igrati desno krilo imamol mi uopste igraca kojem je to primarna pozicija? opcenito desna strana nam je dosta losije popunjena i prije bi tu doveo jos nekog
O tome pricam,ako bacis Ordagica desno,suplja sredina,fali definitivno desni bek,i desno krilo i fina ekipica pa vidicemo jbg.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Slobodas i 4 gosta.