FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 22 apr 2015, 00:49

Bosniacum Lilium je napisao/la::wave:
:wave: :wave: :wave: Tako cemo sutra mahati Nijazu i kompaniji :wave: :wave: :wave: kuknjava kuknjava kuknjava :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 apr 2015, 00:58

Hajde momci raspite Olimpica molim vas, da protiv ubica stadion bude fino popunjen i da se ori yeeebem te Listicooo!!
Bahati, bahati Željkan!
1946

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 22 apr 2015, 01:07

NAKON SVEGA TI JEDINI PUT SI DO NEBA JEDINA ZASTAVA MOJA I JEDINO STO MI TREBA.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 apr 2015, 01:13

Sabinho je napisao/la:
:wave: :wave: :wave: Tako cemo sutra mahati Nijazu i kompaniji :wave: :wave: :wave: kuknjava kuknjava kuknjava :tokralju: :tokralju: :tokralju:
:lol: :lol: :lol: :lol:

"Prandelli-u" isto :mrgreen:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

High

Post Postao/la High » 22 apr 2015, 01:24

Danas pobjeda (kakva-takva), aBd. ;)

Sent from my GT-I8200 using Tapatalk
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 apr 2015, 01:32

Bosniacum Lilium je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
:lol: :lol: :lol: :lol:

"Prandelli-u" isto :mrgreen:
Nas Kruno Jurcic, vise ce puta biti trener FKS i od Husrefa. :lol:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 apr 2015, 01:44

Ma yebena situacija brate. Ali barem da igraju ko u Dzeninom prvom mandatu, makar sve izgubili do kraja. Oci mi prokrvarile u ovom proljetnom dijelu od nefudbala

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 apr 2015, 01:49

Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma yebena situacija brate. Ali barem da igraju ko u Dzeninom prvom mandatu, makar sve izgubili do kraja. Oci mi prokrvarile u ovom proljetnom dijelu od nefudbala

Sad smo igracki jaci nego sto smo onda bili, da je vratiti onu igru, to bi bio haos! :D
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 apr 2015, 02:08

Pa ako uporedimo igracki kadar, to je tu negdje. U odnosu na prvi dio sezone (dok je Dzeno bio trener), sad imamo slabiju igru i usudicu se reci jaci igracki kadar. Zasto? Osteceni smo samo za Dupovca dok smo pojacani za Alispahica, Benka i Rustemovica. Dakle, sada ima odlicnu zamjenu za Gojka (Rustemovic), zatim za Radovca (Mesu) i ima odlicnog napadaca kojeg nije imao u prvom mandatu. Takodje, to mu omogucava i bolje rotacije u veznom redu, recimo Mesa moze odlicno igrati i desetku. Takodje, pojacani smo i u vidu sve boljeg Bekica i moje misljenje je da ga treba nastaviti forsirati na krilnoj poziciji (momak je u naletu, u najvecem dijelu taj nalet se ogleda na njegovu psihu, odlucio tekmu u Travniku iznudivsi penal i crveni te je protiv Celika odnosno nakon njega jedini dobio aplauz). Drugo krilo bi trebao biti Duljevic koji je ujedno i nas najbolji igrac sto se tice te pozicije i u top je igracima nase momcadi. Dalje, moze biti mirniji i po pitanju golmanske pozicije koja ga je dosta kostala tokom prvog mandata. Dakle, Dzenanove jedine nedoumice su vjerovatno opcenito formacija (da li igrati sa jednim ili dva napadaca), zatim ko ce igrati pored Gojka (kad bude zdrav- Radovac ili Alispahic), zatim standardno pozicija desnog beka. Krila, stoperi, lijevi bek i napadac su vjerovatno neupitni.
Mislim da ce uspjeti reanimirati ekipu kao kada je i prvi put dosao na kormilo naseg tima, naravno potrebna mu je i dobra doza srece koju sigurno u prvom dijelu sezone dok je vodio tim nije imao. Doslovno, Krste, Todor i Bica su ga kostali 6-7 bodova.
Sutra podrzati pa sta bude, gore ne moze biti nikako. Mislim da ekipa sigurno nije zapustena ali da joj treba prgavija ruka od Mehine, Dzenina to jeste sigurno. Morace i on biti dobar mangup i sto se mene tice neka kao i prije koristi maksimalno 15 igraca, svakako igramo samo na jednom frontu a i uvjerili smo se svi zajedno ko nam sjedi na klupi od igraca.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 22 apr 2015, 02:21

:tokralju: :thumbup: od rijeci do rijeci

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 22 apr 2015, 03:09

Ne razumijem, otkud to da se odjednom spominje Uscuplic?
Sent from my Nokia 909

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 apr 2015, 03:10

QUARESMA 18<<< je napisao/la:Ne razumijem, otkud to da se odjednom spominje Uscuplic?
Sent from my Nokia 909
:?:

Hoss
Kontakt:

Post Postao/la Hoss » 22 apr 2015, 07:56

Sabinho je napisao/la:Pa ako uporedimo igracki kadar, to je tu negdje. U odnosu na prvi dio sezone (dok je Dzeno bio trener), sad imamo slabiju igru i usudicu se reci jaci igracki kadar. Zasto? Osteceni smo samo za Dupovca dok smo pojacani za Alispahica, Benka i Rustemovica. Dakle, sada ima odlicnu zamjenu za Gojka (Rustemovic), zatim za Radovca (Mesu) i ima odlicnog napadaca kojeg nije imao u prvom mandatu. Takodje, to mu omogucava i bolje rotacije u veznom redu, recimo Mesa moze odlicno igrati i desetku. Takodje, pojacani smo i u vidu sve boljeg Bekica i moje misljenje je da ga treba nastaviti forsirati na krilnoj poziciji (momak je u naletu, u najvecem dijelu taj nalet se ogleda na njegovu psihu, odlucio tekmu u Travniku iznudivsi penal i crveni te je protiv Celika odnosno nakon njega jedini dobio aplauz). Drugo krilo bi trebao biti Duljevic koji je ujedno i nas najbolji igrac sto se tice te pozicije i u top je igracima nase momcadi. Dalje, moze biti mirniji i po pitanju golmanske pozicije koja ga je dosta kostala tokom prvog mandata. Dakle, Dzenanove jedine nedoumice su vjerovatno opcenito formacija (da li igrati sa jednim ili dva napadaca), zatim ko ce igrati pored Gojka (kad bude zdrav- Radovac ili Alispahic), zatim standardno pozicija desnog beka. Krila, stoperi, lijevi bek i napadac su vjerovatno neupitni.
Mislim da ce uspjeti reanimirati ekipu kao kada je i prvi put dosao na kormilo naseg tima, naravno potrebna mu je i dobra doza srece koju sigurno u prvom dijelu sezone dok je vodio tim nije imao. Doslovno, Krste, Todor i Bica su ga kostali 6-7 bodova.
Sutra podrzati pa sta bude, gore ne moze biti nikako. Mislim da ekipa sigurno nije zapustena ali da joj treba prgavija ruka od Mehine, Dzenina to jeste sigurno. Morace i on biti dobar mangup i sto se mene tice neka kao i prije koristi maksimalno 15 igraca, svakako igramo samo na jednom frontu a i uvjerili smo se svi zajedno ko nam sjedi na klupi od igraca.
Sve je kako kazes osim ovoga boldiranog, tu se ne bih slozio sa tobom, ipak imao je Velkoskog kojeg je gurao na krilo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 apr 2015, 09:24

QUARESMA 18<<< je napisao/la:Ne razumijem, otkud to da se odjednom spominje Uscuplic?
Sent from my Nokia 909
Nisi bas upucen a i ne citas vijesti a? :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

momirpeh
Kontakt:

Post Postao/la momirpeh » 22 apr 2015, 09:59

Sabinho je napisao/la:Pa ako uporedimo igracki kadar, to je tu negdje. U odnosu na prvi dio sezone (dok je Dzeno bio trener), sad imamo slabiju igru i usudicu se reci jaci igracki kadar. Zasto? Osteceni smo samo za Dupovca dok smo pojacani za Alispahica, Benka i Rustemovica. Dakle, sada ima odlicnu zamjenu za Gojka (Rustemovic), zatim za Radovca (Mesu) i ima odlicnog napadaca kojeg nije imao u prvom mandatu. Takodje, to mu omogucava i bolje rotacije u veznom redu, recimo Mesa moze odlicno igrati i desetku. Takodje, pojacani smo i u vidu sve boljeg Bekica i moje misljenje je da ga treba nastaviti forsirati na krilnoj poziciji (momak je u naletu, u najvecem dijelu taj nalet se ogleda na njegovu psihu, odlucio tekmu u Travniku iznudivsi penal i crveni te je protiv Celika odnosno nakon njega jedini dobio aplauz). Drugo krilo bi trebao biti Duljevic koji je ujedno i nas najbolji igrac sto se tice te pozicije i u top je igracima nase momcadi. Dalje, moze biti mirniji i po pitanju golmanske pozicije koja ga je dosta kostala tokom prvog mandata. Dakle, Dzenanove jedine nedoumice su vjerovatno opcenito formacija (da li igrati sa jednim ili dva napadaca), zatim ko ce igrati pored Gojka (kad bude zdrav- Radovac ili Alispahic), zatim standardno pozicija desnog beka. Krila, stoperi, lijevi bek i napadac su vjerovatno neupitni.
Odlično si sve rekao samo bih dodao da je umjesto Dupovca tu Mihojević koji nije ništa slabiji.Dakle.Dženo ima sada značajno jaču ekipu,veći roster.I dalje tvrdim da imamo najbolje igrače u ligi i da se bez razloga osuđuje SD.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 22 apr 2015, 10:16

Sada ima tu dodatnu sirinu. Realno gledajuci onda nije imao sta ni rotirati.

Ma ne mora ni sada. Samo da se vrati ona igra i da pocnemo pobjedjivati. :thumbup: :salut:
Zadnja izmjena: AdiFKS, dana/u 22 apr 2015, 10:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 22 apr 2015, 10:21

@momir po meni je neozbiljno porediti Mihojevica i Dupovca. Taj mali je poteencijal al'smo ga prerano okovali u zvijezde. Sto se tice Krste, bez obzira sto je igrao na krilu imao je velike prilike koje nije realizovao. Benko je duplo bolji igrac od njega.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 22 apr 2015, 10:25

Saaaarajevoooo Saaaarajevooo

TheHornet
Kontakt:

Post Postao/la TheHornet » 22 apr 2015, 10:37

mirzatele je napisao/la:Saaaarajevoooo Saaaarajevooo
Nemoj se trositi na forumu, cuvaj se za Otoke danas. :D :D

uschtipak
Kontakt:

Post Postao/la uschtipak » 22 apr 2015, 10:48

A valjda nece Bandovic na gol. :pray:
LANET OLSUN!

Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.