Bosniacum Lilium je napisao/la:

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bosniacum Lilium je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:![]()
![]()
Tako cemo sutra mahati Nijazu i kompaniji
![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjava
![]()
![]()
Nas Kruno Jurcic, vise ce puta biti trener FKS i od Husrefa.Bosniacum Lilium je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Bosniacum Lilium je napisao/la:![]()
![]()
Tako cemo sutra mahati Nijazu i kompaniji
![]()
![]()
kuknjava kuknjava kuknjava
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Prandelli-u" isto
Sad smo igracki jaci nego sto smo onda bili, da je vratiti onu igru, to bi bio haos!Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma yebena situacija brate. Ali barem da igraju ko u Dzeninom prvom mandatu, makar sve izgubili do kraja. Oci mi prokrvarile u ovom proljetnom dijelu od nefudbala
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
QUARESMA 18<<< je napisao/la:Ne razumijem, otkud to da se odjednom spominje Uscuplic?
Sent from my Nokia 909
Sve je kako kazes osim ovoga boldiranog, tu se ne bih slozio sa tobom, ipak imao je Velkoskog kojeg je gurao na kriloSabinho je napisao/la:Pa ako uporedimo igracki kadar, to je tu negdje. U odnosu na prvi dio sezone (dok je Dzeno bio trener), sad imamo slabiju igru i usudicu se reci jaci igracki kadar. Zasto? Osteceni smo samo za Dupovca dok smo pojacani za Alispahica, Benka i Rustemovica. Dakle, sada ima odlicnu zamjenu za Gojka (Rustemovic), zatim za Radovca (Mesu) i ima odlicnog napadaca kojeg nije imao u prvom mandatu. Takodje, to mu omogucava i bolje rotacije u veznom redu, recimo Mesa moze odlicno igrati i desetku. Takodje, pojacani smo i u vidu sve boljeg Bekica i moje misljenje je da ga treba nastaviti forsirati na krilnoj poziciji (momak je u naletu, u najvecem dijelu taj nalet se ogleda na njegovu psihu, odlucio tekmu u Travniku iznudivsi penal i crveni te je protiv Celika odnosno nakon njega jedini dobio aplauz). Drugo krilo bi trebao biti Duljevic koji je ujedno i nas najbolji igrac sto se tice te pozicije i u top je igracima nase momcadi. Dalje, moze biti mirniji i po pitanju golmanske pozicije koja ga je dosta kostala tokom prvog mandata. Dakle, Dzenanove jedine nedoumice su vjerovatno opcenito formacija (da li igrati sa jednim ili dva napadaca), zatim ko ce igrati pored Gojka (kad bude zdrav- Radovac ili Alispahic), zatim standardno pozicija desnog beka. Krila, stoperi, lijevi bek i napadac su vjerovatno neupitni.
Mislim da ce uspjeti reanimirati ekipu kao kada je i prvi put dosao na kormilo naseg tima, naravno potrebna mu je i dobra doza srece koju sigurno u prvom dijelu sezone dok je vodio tim nije imao. Doslovno, Krste, Todor i Bica su ga kostali 6-7 bodova.
Sutra podrzati pa sta bude, gore ne moze biti nikako. Mislim da ekipa sigurno nije zapustena ali da joj treba prgavija ruka od Mehine, Dzenina to jeste sigurno. Morace i on biti dobar mangup i sto se mene tice neka kao i prije koristi maksimalno 15 igraca, svakako igramo samo na jednom frontu a i uvjerili smo se svi zajedno ko nam sjedi na klupi od igraca.
Nisi bas upucen a i ne citas vijesti a?QUARESMA 18<<< je napisao/la:Ne razumijem, otkud to da se odjednom spominje Uscuplic?
Sent from my Nokia 909
Odlično si sve rekao samo bih dodao da je umjesto Dupovca tu Mihojević koji nije ništa slabiji.Dakle.Dženo ima sada značajno jaču ekipu,veći roster.I dalje tvrdim da imamo najbolje igrače u ligi i da se bez razloga osuđuje SD.Sabinho je napisao/la:Pa ako uporedimo igracki kadar, to je tu negdje. U odnosu na prvi dio sezone (dok je Dzeno bio trener), sad imamo slabiju igru i usudicu se reci jaci igracki kadar. Zasto? Osteceni smo samo za Dupovca dok smo pojacani za Alispahica, Benka i Rustemovica. Dakle, sada ima odlicnu zamjenu za Gojka (Rustemovic), zatim za Radovca (Mesu) i ima odlicnog napadaca kojeg nije imao u prvom mandatu. Takodje, to mu omogucava i bolje rotacije u veznom redu, recimo Mesa moze odlicno igrati i desetku. Takodje, pojacani smo i u vidu sve boljeg Bekica i moje misljenje je da ga treba nastaviti forsirati na krilnoj poziciji (momak je u naletu, u najvecem dijelu taj nalet se ogleda na njegovu psihu, odlucio tekmu u Travniku iznudivsi penal i crveni te je protiv Celika odnosno nakon njega jedini dobio aplauz). Drugo krilo bi trebao biti Duljevic koji je ujedno i nas najbolji igrac sto se tice te pozicije i u top je igracima nase momcadi. Dalje, moze biti mirniji i po pitanju golmanske pozicije koja ga je dosta kostala tokom prvog mandata. Dakle, Dzenanove jedine nedoumice su vjerovatno opcenito formacija (da li igrati sa jednim ili dva napadaca), zatim ko ce igrati pored Gojka (kad bude zdrav- Radovac ili Alispahic), zatim standardno pozicija desnog beka. Krila, stoperi, lijevi bek i napadac su vjerovatno neupitni.
Mislim da ce uspjeti reanimirati ekipu kao kada je i prvi put dosao na kormilo naseg tima, naravno potrebna mu je i dobra doza srece koju sigurno u prvom dijelu sezone dok je vodio tim nije imao. Doslovno, Krste, Todor i Bica su ga kostali 6-7 bodova.
Sutra podrzati pa sta bude, gore ne moze biti nikako. Mislim da ekipa sigurno nije zapustena ali da joj treba prgavija ruka od Mehine, Dzenina to jeste sigurno. Morace i on biti dobar mangup i sto se mene tice neka kao i prije koristi maksimalno 15 igraca, svakako igramo samo na jednom frontu a i uvjerili smo se svi zajedno ko nam sjedi na klupi od igraca.
Nemoj se trositi na forumu, cuvaj se za Otoke danas.mirzatele je napisao/la:Saaaarajevoooo Saaaarajevooo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.