Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Mandrak
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Mandrak » 22 dec 2010, 13:24

Dajte ba ljudi šta vam je :shock: vidite da se Brnjo svjesno pravi lud i zayebava, kakave crne sudije i gluposti :o

Kakanj
Kontakt:

Post Postao/la Kakanj » 22 dec 2010, 13:30

Mandrak je napisao/la:Dajte ba ljudi šta vam je :shock: vidite da se Brnjo svjesno pravi lud i zayebava, kakave crne sudije i gluposti :o
a cuj mandrak..da je on samo to jednom napisao pa hajd..al 3-4 puta je to napisao..pa jbt..iritira me..

Hosaf
Kontakt:

Post Postao/la Hosaf » 22 dec 2010, 13:35

Zajebavam se? Zbog cega? Pa svaka budala na svijetu cep riznati da je Barcelona nezasluzeno stigla do prva ti gola i to je sramota. Ali eno jucer vas je i Bilbao nadigrao mozete biti sretni sto niste ispali odmah i sto cete ispasti tek slijedece godine na San Mamesu.

Ti nama majku cigansku a ja vidim ko su cigani.

Nikad Lige Prvaka ne bi osvojili da vam sudija nije bilo. Niti ste posteno prosli Chelsea niti ste posteno prosli Milan, jos sad i sa teroristima sudjelujete. Kako vas nije sramota.

Jadni ste.

Cetiri utakmice zaredom protiv Reala ste bili nadigrani, cetiri utakmice i samo bog zna zasto Real nije pobjedio

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 dec 2010, 13:39

Hosaf je napisao/la:Zajebavam se? Zbog cega? Pa svaka budala na svijetu cep riznati da je Barcelona nezasluzeno stigla do prva ti gola i to je sramota. Ali eno jucer vas je i Bilbao nadigrao mozete biti sretni sto niste ispali odmah i sto cete ispasti tek slijedece godine na San Mamesu.

Nikad Lige Prvaka ne bi osvojili da vam sudija nije bilo. Niti ste posteno prosli Chelsea niti ste posteno prosli Milan, jos sad i sa teroristima sudjelujete. Kako vas nije sramota.

Jadni ste.

Cetiri utakmice zaredom protiv Reala ste bili nadigrani, cetiri utakmice i samo bog zna zasto Real nije pobjedio
Mora da si poslije ovih nebuloza ponosan sam na sebe...ne znam samo kako imas snage i volje da se toliko pravis lud...mislis da ces biti simpa i humorista sa ovim glupostima,jel...dobro samo nastavi, mozda jednog dana postanes novi Ismet Horo ili Osman Dziho.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 22 dec 2010, 13:42

Hosaf je napisao/la:Zajebavam se? Zbog cega? Pa svaka budala na svijetu cep riznati da je Barcelona nezasluzeno stigla do prva ti gola i to je sramota. Ali eno jucer vas je i Bilbao nadigrao mozete biti sretni sto niste ispali odmah i sto cete ispasti tek slijedece godine na San Mamesu.

Jadni ste.

Brnjo, ne možeš biti Paja, pomiri se s tim.. Da, u pravu si, svaka će budala priznati da je Barca nezasluženo stigla do prva tri gola, ali normalan čovjek nikad.. Jer je to glupost obična, i ti to znaš, zato prestani izigravati Paju..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 dec 2010, 13:49

spielführer_21 je napisao/la:

Jadni ste.

Brnjo, ne možeš biti Paja, pomiri se s tim.. Da, u pravu si, svaka će budala priznati da je Barca nezasluženo stigla do prva tri gola, ali normalan čovjek nikad.. Jer je to glupost obična, i ti to znaš, zato prestani izigravati Paju..
Mislim da Paja izigrava Brnjaa a ne obrnuto :mrgreen:
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 22 dec 2010, 14:45

Pa vidite da piše identično kao Paja, pokušava ga pratit i bit "smiješan" kao on, al ne ide Brnjoo.. Zaboravio si da su nam penal još trebali svirat hahaahhahaahah..
Naravno, šala mala.. bolji ste ovaj put bili.
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 22 dec 2010, 16:29

Ne znam da li je neko od vas video ovo:
[youtube][/youtube]

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 dec 2010, 16:53

Mourinho sve zapisao :D Izaslo odmah po utakmici, ili dan poslije ;)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 22 dec 2010, 16:57

Kad se šilji za Real onda nezapisuje...
Big club, great history, Nottm Forest.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 dec 2010, 16:59

onoffon je napisao/la:Kad se šilji za Real onda nezapisuje...
Sto ne zapise tvoj strucnjak? Ili neka katalonski medij? Ispadas smijesan, jasno se vidi da smo vas razbili igrom, sudjeni nepostojeci ofsajdi a bila 100% sansa, pa faulovi, akcije Seville iz ofsajda....i onda dodje neko i kaze da smo jedva dobili :roll:

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 22 dec 2010, 17:05

Ja samo kazem da vi Real kujete u zvijezde i kad god izgubite pokradeni ste i slicno, barem pojedinci tako misle. Na tekmi protiv Seville je bilo blentavih odluka sudije, al sta ja tu mogu, priznaj koliko se samo u drugim utakmicama Ronaldu svira faul ,penal, a za drugog igraca se šatro pušta prednost.

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 dec 2010, 17:24

onoffon je napisao/la:Ja samo kazem da vi Real kujete u zvijezde i kad god izgubite pokradeni ste i slicno, barem pojedinci tako misle. Na tekmi protiv Seville je bilo blentavih odluka sudije, al sta ja tu mogu, priznaj koliko se samo u drugim utakmicama Ronaldu svira faul ,penal, a za drugog igraca se šatro pušta prednost.
Niko ne kuje Real u zvijezde, samo kazem da je Real Madrid ostecen i da nije bilo sudijskih gresaka, vjerovatno bi ovo islo i na vecu gol razliku. A i ovako smo vas posteno nadigrali, a ne "jedva dobili" kako rece neko od katalonaca.
To drugo ne mogu da priznam, jer Real Madrid biva ostecen od sudija u skoro svakoj utakmici, samo to niko nece da prizna, svi su u fazonu da se Realu pomaze a da sudije rade protiv Barcelone. A u stvari je obrnuto.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 dec 2010, 17:27

:lol:
Ja glupe rasprave očigledno je već da i jednim i drugim sudije pomažu sada kome više teško je reć,pa zajedno ove sezone imaju 2 poraza pored onako dobrih ekipa i prošle sezone imali po 100 bodova.I neko kaže ne pomažu im
Desi se ponekad tekma kao ova protiv Seville sa užasnim suđenjem,ali to je max 3 tekme po sezoni dakle ako u el clasicu sudije budu za nekog i 1 protiv neke druge ekipe :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

onoffon
Kontakt:

Post Postao/la onoffon » 22 dec 2010, 17:30

Naile, u vode Real vs Barca nebih ulazio, ja samo raspravljam o meču protiv Seville. Nemam sad vremena, pa drugi put kume ;)

Hosaf
Kontakt:

Post Postao/la Hosaf » 22 dec 2010, 18:01

onoffon je napisao/la:Ja samo kazem da vi Real kujete u zvijezde i kad god izgubite pokradeni ste i slicno, barem pojedinci tako misle. Na tekmi protiv Seville je bilo blentavih odluka sudije, al sta ja tu mogu, priznaj koliko se samo u drugim utakmicama Ronaldu svira faul ,penal, a za drugog igraca se šatro pušta prednost.
Ronaldo nije izborio nijedan penal ove sezone i mozda maksimalno dva prosle sezone, hajd do tri jer nisam siguran. 99% su bili penali, onih 1% ti ostavljam da se nadas.

@Toxicity - Ne pokusavam ispasti smijesan, nego kao sto ih je par skontalo pokusavam iznervirati druge ovdje sto mi je ocito poslo za rukom pa sve manje pisu one glupe komentare :) Ovo je treci put da to priznajem i po treci put ispadate idioti. Ti si prvi pao na te fore i prvi si se nervirao :)

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 22 dec 2010, 18:02

Šta ćeš me ljutit čovječe, malo sam ja ozbiljniji momak.. Sve ok ;)

Real Madrid

Hosaf
Kontakt:

Post Postao/la Hosaf » 22 dec 2010, 18:15

Pa ne znam ja, znam samo da si zajedno sa navijacima Barcelone planuo, ali ti si u slucaju Pepea i Ramosa :lol:
Toxicity je napisao/la:Pa genijalac božiji čega su nas koštali Carvalhovi glupi startovi, šuti i pokloni se Pepeu, kad je isključen Ricardo sam je držao obranu, zato tišu..!!
Toxicity je napisao/la:I Brnjooo?? JA, de mi reci kome je no pobjegao Negredo kad je imao najbolju priliku? Pojma ti nemaš!
Toxicity je napisao/la:
Pepe je veceras bio katastrofalan.
Haj poklopi se nečim, lik odigra drama utakmicu i ti ga žugaš?? Ja ne pričam ništa na Carvalha, nego ga ti dižeš u nebesa a dobio crveni, a Pepe dobije žuti i ti ga blatiš? BRNJO POSTAO SI PAJA!!!!
Toxicity je napisao/la:
Bravo znalac.. Vidim ti si bolji znalac od Goal. coma, Pepe ukopao real koji je s par odličnih intervencija sinoć u neka doba sam držao obranu, a Carvalho koji je amaterski zaradio 2 žuta kartona i kojem je pobjegao Negredo i imao najbolju šansu utakmice odigrao vrhunski.. Odlično zapažanje!
Bilo mi je uzitak ovako pisati dok niste rekli da sam Paja :cry: Najvise uzivam kad reaguju kao onaj koji mi je jeebao majku cigansku :lol:

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 22 dec 2010, 18:17

Ja samo odgovaram na provokacije kontra Pepea, moreš na mene al nemoj na njega :D

Znači vrijeđa te spomen Paje? hahahaha

Real Madrid

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 22 dec 2010, 18:29

LBJ MVP je napisao/la::lol:
Ja glupe rasprave očigledno je već da i jednim i drugim sudije pomažu sada kome više teško je reć,pa zajedno ove sezone imaju 2 poraza pored onako dobrih ekipa i prošle sezone imali po 100 bodova.I neko kaže ne pomažu im
Desi se ponekad tekma kao ova protiv Seville sa užasnim suđenjem,ali to je max 3 tekme po sezoni dakle ako u el clasicu sudije budu za nekog i 1 protiv neke druge ekipe :roll:
Aj ti vrati se svojoj kosarci molim te :lol:

Max 3 ? Znaci prosle godine smo protiv Gijona i Barcelone drasticno osteceni, nije nam priznat cist gol Raula a onaj gol Ibre :roll: . To su samo drasticne odluke. A i onaj smijesni penal kojeg je Xavi izborio protiv Espanyola nam je otezao stvari, a ne treba ni navoditi zbog cega je sve Ronaldo dobijao crvene....sve te stvari uticu na tabelu. I onda kazes max 3 :lol:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.