Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Dajte ba ljudi šta vam je
vidite da se Brnjo svjesno pravi lud i zayebava, kakave crne sudije i gluposti 
a cuj mandrak..da je on samo to jednom napisao pa hajd..al 3-4 puta je to napisao..pa jbt..iritira me..Mandrak je napisao/la:Dajte ba ljudi šta vam jevidite da se Brnjo svjesno pravi lud i zayebava, kakave crne sudije i gluposti
Zajebavam se? Zbog cega? Pa svaka budala na svijetu cep riznati da je Barcelona nezasluzeno stigla do prva ti gola i to je sramota. Ali eno jucer vas je i Bilbao nadigrao mozete biti sretni sto niste ispali odmah i sto cete ispasti tek slijedece godine na San Mamesu.
Ti nama majku cigansku a ja vidim ko su cigani.
Nikad Lige Prvaka ne bi osvojili da vam sudija nije bilo. Niti ste posteno prosli Chelsea niti ste posteno prosli Milan, jos sad i sa teroristima sudjelujete. Kako vas nije sramota.
Jadni ste.
Cetiri utakmice zaredom protiv Reala ste bili nadigrani, cetiri utakmice i samo bog zna zasto Real nije pobjedio
Nikad Lige Prvaka ne bi osvojili da vam sudija nije bilo. Niti ste posteno prosli Chelsea niti ste posteno prosli Milan, jos sad i sa teroristima sudjelujete. Kako vas nije sramota.
Jadni ste.
Cetiri utakmice zaredom protiv Reala ste bili nadigrani, cetiri utakmice i samo bog zna zasto Real nije pobjedio
Mora da si poslije ovih nebuloza ponosan sam na sebe...ne znam samo kako imas snage i volje da se toliko pravis lud...mislis da ces biti simpa i humorista sa ovim glupostima,jel...dobro samo nastavi, mozda jednog dana postanes novi Ismet Horo ili Osman Dziho.Hosaf je napisao/la:Zajebavam se? Zbog cega? Pa svaka budala na svijetu cep riznati da je Barcelona nezasluzeno stigla do prva ti gola i to je sramota. Ali eno jucer vas je i Bilbao nadigrao mozete biti sretni sto niste ispali odmah i sto cete ispasti tek slijedece godine na San Mamesu.
Jadni ste.
- spielführer_21
- Kontakt:
Brnjo, ne možeš biti Paja, pomiri se s tim.. Da, u pravu si, svaka će budala priznati da je Barca nezasluženo stigla do prva tri gola, ali normalan čovjek nikad.. Jer je to glupost obična, i ti to znaš, zato prestani izigravati Paju..Hosaf je napisao/la:Zajebavam se? Zbog cega? Pa svaka budala na svijetu cep riznati da je Barcelona nezasluzeno stigla do prva ti gola i to je sramota. Ali eno jucer vas je i Bilbao nadigrao mozete biti sretni sto niste ispali odmah i sto cete ispasti tek slijedece godine na San Mamesu.
Jadni ste.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
- Nail for Real
- Kontakt:
Mislim da Paja izigrava Brnjaa a ne obrnutospielführer_21 je napisao/la:Brnjo, ne možeš biti Paja, pomiri se s tim.. Da, u pravu si, svaka će budala priznati da je Barca nezasluženo stigla do prva tri gola, ali normalan čovjek nikad.. Jer je to glupost obična, i ti to znaš, zato prestani izigravati Paju..Hosaf je napisao/la:Zajebavam se? Zbog cega? Pa svaka budala na svijetu cep riznati da je Barcelona nezasluzeno stigla do prva ti gola i to je sramota. Ali eno jucer vas je i Bilbao nadigrao mozete biti sretni sto niste ispali odmah i sto cete ispasti tek slijedece godine na San Mamesu.
Jadni ste.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Pa vidite da piše identično kao Paja, pokušava ga pratit i bit "smiješan" kao on, al ne ide Brnjoo.. Zaboravio si da su nam penal još trebali svirat hahaahhahaahah..
Naravno, šala mala.. bolji ste ovaj put bili.
Naravno, šala mala.. bolji ste ovaj put bili.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Ne znam da li je neko od vas video ovo:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Nail for Real
- Kontakt:
Mourinho sve zapisao
Izaslo odmah po utakmici, ili dan poslije 
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- Nail for Real
- Kontakt:
Sto ne zapise tvoj strucnjak? Ili neka katalonski medij? Ispadas smijesan, jasno se vidi da smo vas razbili igrom, sudjeni nepostojeci ofsajdi a bila 100% sansa, pa faulovi, akcije Seville iz ofsajda....i onda dodje neko i kaze da smo jedva dobilionoffon je napisao/la:Kad se šilji za Real onda nezapisuje...
Ja samo kazem da vi Real kujete u zvijezde i kad god izgubite pokradeni ste i slicno, barem pojedinci tako misle. Na tekmi protiv Seville je bilo blentavih odluka sudije, al sta ja tu mogu, priznaj koliko se samo u drugim utakmicama Ronaldu svira faul ,penal, a za drugog igraca se šatro pušta prednost.
Big club, great history, Nottm Forest.
- Nail for Real
- Kontakt:
Niko ne kuje Real u zvijezde, samo kazem da je Real Madrid ostecen i da nije bilo sudijskih gresaka, vjerovatno bi ovo islo i na vecu gol razliku. A i ovako smo vas posteno nadigrali, a ne "jedva dobili" kako rece neko od katalonaca.onoffon je napisao/la:Ja samo kazem da vi Real kujete u zvijezde i kad god izgubite pokradeni ste i slicno, barem pojedinci tako misle. Na tekmi protiv Seville je bilo blentavih odluka sudije, al sta ja tu mogu, priznaj koliko se samo u drugim utakmicama Ronaldu svira faul ,penal, a za drugog igraca se šatro pušta prednost.
To drugo ne mogu da priznam, jer Real Madrid biva ostecen od sudija u skoro svakoj utakmici, samo to niko nece da prizna, svi su u fazonu da se Realu pomaze a da sudije rade protiv Barcelone. A u stvari je obrnuto.
Ja glupe rasprave očigledno je već da i jednim i drugim sudije pomažu sada kome više teško je reć,pa zajedno ove sezone imaju 2 poraza pored onako dobrih ekipa i prošle sezone imali po 100 bodova.I neko kaže ne pomažu im
Desi se ponekad tekma kao ova protiv Seville sa užasnim suđenjem,ali to je max 3 tekme po sezoni dakle ako u el clasicu sudije budu za nekog i 1 protiv neke druge ekipe
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Naile, u vode Real vs Barca nebih ulazio, ja samo raspravljam o meču protiv Seville. Nemam sad vremena, pa drugi put kume 
Big club, great history, Nottm Forest.
Ronaldo nije izborio nijedan penal ove sezone i mozda maksimalno dva prosle sezone, hajd do tri jer nisam siguran. 99% su bili penali, onih 1% ti ostavljam da se nadas.onoffon je napisao/la:Ja samo kazem da vi Real kujete u zvijezde i kad god izgubite pokradeni ste i slicno, barem pojedinci tako misle. Na tekmi protiv Seville je bilo blentavih odluka sudije, al sta ja tu mogu, priznaj koliko se samo u drugim utakmicama Ronaldu svira faul ,penal, a za drugog igraca se šatro pušta prednost.
@Toxicity - Ne pokusavam ispasti smijesan, nego kao sto ih je par skontalo pokusavam iznervirati druge ovdje sto mi je ocito poslo za rukom pa sve manje pisu one glupe komentare
Šta ćeš me ljutit čovječe, malo sam ja ozbiljniji momak.. Sve ok 
Real Madrid
Real Madrid
Pa ne znam ja, znam samo da si zajedno sa navijacima Barcelone planuo, ali ti si u slucaju Pepea i Ramosa
Najvise uzivam kad reaguju kao onaj koji mi je jeebao majku cigansku 
Toxicity je napisao/la:Pa genijalac božiji čega su nas koštali Carvalhovi glupi startovi, šuti i pokloni se Pepeu, kad je isključen Ricardo sam je držao obranu, zato tišu..!!
Toxicity je napisao/la:I Brnjooo?? JA, de mi reci kome je no pobjegao Negredo kad je imao najbolju priliku? Pojma ti nemaš!
Toxicity je napisao/la:Haj poklopi se nečim, lik odigra drama utakmicu i ti ga žugaš?? Ja ne pričam ništa na Carvalha, nego ga ti dižeš u nebesa a dobio crveni, a Pepe dobije žuti i ti ga blatiš? BRNJO POSTAO SI PAJA!!!!Pepe je veceras bio katastrofalan.
Bilo mi je uzitak ovako pisati dok niste rekli da sam PajaToxicity je napisao/la:
Bravo znalac.. Vidim ti si bolji znalac od Goal. coma, Pepe ukopao real koji je s par odličnih intervencija sinoć u neka doba sam držao obranu, a Carvalho koji je amaterski zaradio 2 žuta kartona i kojem je pobjegao Negredo i imao najbolju šansu utakmice odigrao vrhunski.. Odlično zapažanje!
Ja samo odgovaram na provokacije kontra Pepea, moreš na mene al nemoj na njega 
Znači vrijeđa te spomen Paje? hahahaha
Znači vrijeđa te spomen Paje? hahahaha
Real Madrid
Real Madrid
- Nail for Real
- Kontakt:
Aj ti vrati se svojoj kosarci molim teLBJ MVP je napisao/la:![]()
Ja glupe rasprave očigledno je već da i jednim i drugim sudije pomažu sada kome više teško je reć,pa zajedno ove sezone imaju 2 poraza pored onako dobrih ekipa i prošle sezone imali po 100 bodova.I neko kaže ne pomažu im
Desi se ponekad tekma kao ova protiv Seville sa užasnim suđenjem,ali to je max 3 tekme po sezoni dakle ako u el clasicu sudije budu za nekog i 1 protiv neke druge ekipe
Max 3 ? Znaci prosle godine smo protiv Gijona i Barcelone drasticno osteceni, nije nam priznat cist gol Raula a onaj gol Ibre
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.