Bundesliga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Prednost Bayerna nad drugoplasiranim će biti:

1) 7 bodova
30
32%
2) 10 bodova
22
24%
3) 15 ili više
41
44%

Ukupno glasova: 93

FRANK RIBERY
Kontakt:

Re: Bundesliga

Post Postao/la FRANK RIBERY » 30 jan 2014, 13:55

Blaszczykowski je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:
Oni do čijeg mišlljenja osobno najviše držim ne pljuju po upravi i svemu. A na balkanskom forumu logično je očekivati i balkanske ekstreme u gledanju na stvari. Uostalom, lani ste vi Buyernovci po Heynckesu pljuvali do izbacivanja Juvea, na način kao da je rang Krune Jurčića, a zatim ga proglasili najboljim trenerom svijeta. Isto je bilo i s Pepom ljetos. Balkan style. ;)
To su individualni stavovi pojedinaca, mene ne stavljaj u taj koš. A jedino ti i adnan24 podržavate poteze uprave. Kap u moru ko što bi naš narod rekao. No tebi svaka čast, odani ste upravi makar je ona u zadnje vrijeme katastrofalna. :lol:
Kritizirati upravu za neke stvari ne znači smatrati je lošom. Ovih par novokompovanih profila su jedini koji smatraju upravu lošom, starosjedioci su samo nezadovoljni nekim odlukama. Ne da mi se opet o istome. Anto je sve objasnio, pa čitaj. Kad vam je čoik pop.šao sve klapnje o lošoj upravi niste baš nešto replicirali.
Nije mi se dalo vise čitati i rapravljati o glupostima. Imate svoje stavove, drugi drugačije misle, no rezultati na kraju su najbolje mjerilo prika moj. A oni kazu na pola sezone skoro 20 bodova u minus za BAyernom, konstantni odlasci najboljih igrača, nedostatak kvalitete na klub itd. Da ne idem vise u tu temu, rezultati kazu svoje. Sačekaćemo kraj sezone, pa sve sumirati. ;)
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 30 jan 2014, 14:41

FRANK RIBERY je napisao/la:konstantni odlasci najboljih igrača
Kradja monopolista, a ne odlasci ;)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 30 jan 2014, 14:47

kraljttbvb je napisao/la:
FRANK RIBERY je napisao/la:konstantni odlasci najboljih igrača
Kradja monopolista, a ne odlasci ;)
Ko je stavljao klauzule u ugovore, da nisam ja? :o

EDIT: Salim Khelifi novi član Eintracht Braunschweiga. Bivsi je igrač FC Lausanne-Sport i igra na poziciji lijevog krila. Radi se o švicarskom talentu koji je prošao sve omladinske selekcije i trenutno je mladi reprezentativac. Havard Nielsen već ranije posuđen ovom timu iz RB Salzburga.

CArlos Gruezo, talenat iz Ekvadora novi igrač Stuttgarta. Cijena 1,5 mil eura.

Bundesligaši su na transfere potrošili 290 mil eura, pa ni ove godine neće dostići magičnih 300 mil.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Semir bvb
Kontakt:

Re: VfB Stuttgart

Post Postao/la Semir bvb » 30 jan 2014, 17:33

Pale_Companion je napisao/la:
slika

"Herzlichen Glückwunsch zum Tripple!
Steuerhinterziehung,Brandstiftung, Sex mit Minderjährigen"
:lol:

True story! Najžalosnije je što prekrše zakon i izvuku se. Nadam se da će makar Krmak iza rešetaka. 8-)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 jan 2014, 23:49

Želja BvB-a i Schalkea ode u Fulham.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 31 jan 2014, 00:17

Saurman je napisao/la:Želja BvB-a i Schalkea ode u Fulham.
Toliko o snazi i moci bundeslige.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 jan 2014, 00:27

STEVEN je napisao/la:
Toliko o snazi i moci bundeslige.
Realno i nije veliki gubitak.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 31 jan 2014, 00:29

To koliki je gubitak tek ce se pokazati, ali da od ekipa koje igraj CL jedan Fulham uzima igrace to je cirkus.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 31 jan 2014, 00:39

STEVEN je napisao/la:To koliki je gubitak tek ce se pokazati, ali da od ekipa koje igraj CL jedan Fulham uzima igrace to je cirkus.
EPL je EPL. Yebiga.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 31 jan 2014, 00:40

Greivis je napisao/la:
STEVEN je napisao/la:To koliki je gubitak tek ce se pokazati, ali da od ekipa koje igraj CL jedan Fulham uzima igrace to je cirkus.
EPL je EPL. Yebiga.
Ja to znam al su tvrdili pojedini da ce BuLi vrlo brzo da bude najbolja liga na svijetu :D

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 31 jan 2014, 02:06

Al oteo igrača! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nisam znao da su doveli CR-a, a ne rezervu koja nije igral skoro nikako, tek na kapaljku. Momak ima potencijala, ali niko nikom nije oteo igrača, da su imali namjeru da ga dovedu, platili bi obeštećenje i kraj priče. Ovakvih igrača je puna omladinska liga, a riječ domaći igrač ne postoji u EPL-u. :oops: Sto bi Schalke doveo igrača sa kojim se rastao u lošim okolnostima, a u timu ima i dva puno talentovanija igrača Goretzku i Meyera? BVb ima Hoffmana, Leitnera, Bittencurta i od danas i Jojica. Au jesu se zajebali, propade liga zbog ovog transfera. U tvoje ime 30. januar ćemo proglasiti danom žalosti u Bundesligi zbog toga što je Fulham "oteo igrača" pazi sad , BVB-u i Schalke.

Gdje se upisuje padobranska škola, da je i ja upišem posto slijećete na ovu temu bez imalo znanja o istoj.
Zadnja izmjena: FRANK RIBERY, dana/u 31 jan 2014, 02:15, ukupno mijenjano 1 put.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 31 jan 2014, 02:07

Engleska liga je najjaca ali Njemacka je najbolja :)

Na prosječnom stadionu u Njemačkoj je oko 92% raspoloživih mjesta rasprodana.Bayern ima popunjenost od čak 100%. 8-)

Prosječna cijena ulaznice se kreće oko 22 eura, dok Englezi prosječno izdvajaju po 43 eura, a Španjolci 40. Skoro pa duplo više od Nijemaca!

Igrači Bundeslige ne bježe od kontakta s navijačima, nekada ga i sami traže.

U Njemačkoj se na pay-TV-u prenosi svih 612 utakmica prve i druge Bundeslige, dok engleski Sky prenosi samo 138 susreta uživo.

Njemačko pivo je definitivno jedna od najvećih prednosti Bundeslige.

Među 20 europskih klubova s najvećim prosjekom navijača se nalazi čak devet njemačkih klubova

Navijači svako malo smišljaju posebne koreografije kako bi još jače slavili svoje miljenike.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 31 jan 2014, 02:15

Al oteo igrača! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nisam znao da su doveli CR-a, a ne rezervu koja nije igral skoro nikako, tek na kapaljku. Momak ima potencijala, ali niko nikom nije oteo igrača, da su imali namjeru da ga dovedu, platili bi obeštećenje i kraj priče. Ovakvih igrača je puna omladinska liga, a riječ domaći igrač ne postoji u EPL-u. :oops: Sto bi Schalke doveo igrača sa kojim se rastao u lošim okolnostima, a u timu ima i dva puno talentovanija igrača Goretzku i Meyera? BVb ima Hoffmana, Leitnera i Bittencurta. Au jesu se zajebali, propade liga zbog ovog transfera. U tvoje ime 30. januar ćemo proglasiti danom žalosti u Bundesligi zbog toga što je Fulham "oteo igrača" pazi sad , BVB-u i Schalke.

Gdje se upisuje padobranska škola, da je i ja upišem posto slijećete na ovu temu bez imalo znanja o istoj.
Tako je druze, zato je BVB doveo ovog iz Partizana sa njim ce pokoriti svijet. BuLi nije ni blizu nivoa EPL-a, a ti mozes da pises svoje gluposti kome hoces. Bayernu svaka cast, i BVB-u donekle iako ce i oni sad pasti, a ovo ostalo je u rangu osrednjih EPL timova.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 31 jan 2014, 02:18

STEVEN je napisao/la:

Nisam znao da su doveli CR-a, a ne rezervu koja nije igral skoro nikako, tek na kapaljku. Momak ima potencijala, ali niko nikom nije oteo igrača, da su imali namjeru da ga dovedu, platili bi obeštećenje i kraj priče. Ovakvih igrača je puna omladinska liga, a riječ domaći igrač ne postoji u EPL-u. :oops: Sto bi Schalke doveo igrača sa kojim se rastao u lošim okolnostima, a u timu ima i dva puno talentovanija igrača Goretzku i Meyera? BVb ima Hoffmana, Leitnera i Bittencurta. Au jesu se zajebali, propade liga zbog ovog transfera. U tvoje ime 30. januar ćemo proglasiti danom žalosti u Bundesligi zbog toga što je Fulham "oteo igrača" pazi sad , BVB-u i Schalke.

Tako je druze, zato je BVB doveo ovog iz Partizana sa njim ce pokoriti svijet. BuLi nije ni blizu nivoa EPL-a, a ti mozes da pises svoje gluposti kome hoces. Bayernu svaka cast, i BVB-u donekle iako ce i oni sad pasti, a ovo ostalo je u rangu osrednjih EPL timova.
Idi bolan umij se...

Zato su dva tima iz BL igrala finale i zato su sva četiri prošla grupu LP. Taman sam htio naći koji vic na netu, ali me uvijek ovi padobranci dobro nasmiju. VEze ti sine nemaš o ovoj ligi, doslovno. :oops:

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 31 jan 2014, 02:23

@FRANK
BVB-u i Bayernu svaka cast oni vrijede iako je Bayern unistio BVB tako da ce i oni sada pasti u prosjecnost ovo ostalo je smijesno. Ne znam samo kakav ti je ovo argument da su svi njemacki klubovi prosli grupu :? To koliko su snazni govori cinjenica da im je ogroman uspjeh to sto su prosli grupu u LP(Schalke i Bayer) :? Pa koliko je to engleza proslo grupu u LP ?

gerdmuller
Kontakt:

Re: VfB Stuttgart

Post Postao/la gerdmuller » 31 jan 2014, 02:35

Semir bvb je napisao/la:
Pale_Companion je napisao/la:
slika

"Herzlichen Glückwunsch zum Tripple!
Steuerhinterziehung,Brandstiftung, Sex mit Minderjährigen"
:lol:

True story! Najžalosnije je što prekrše zakon i izvuku se. Nadam se da će makar Krmak iza rešetaka. 8-)
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 5104_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 3862_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... 9914_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; 8-)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Blaszczykowski
Kontakt:

Post Postao/la Blaszczykowski » 31 jan 2014, 07:50

Za tebe me i ne čudi da vjeruješ u svaki proser koji ti novinari serviraju.
STEVEN je napisao/la:@FRANK
BVB-u i Bayernu svaka cast oni vrijede iako je Bayern unistio BVB tako da ce i oni sada pasti u prosjecnost ovo ostalo je smijesno. Ne znam samo kakav ti je ovo argument da su svi njemacki klubovi prosli grupu :? To koliko su snazni govori cinjenica da im je ogroman uspjeh to sto su prosli grupu u LP(Schalke i Bayer) :? Pa koliko je to engleza proslo grupu u LP ?
Hoćemo opet o tome tko zadnjih godina ima najviše finala, jedino međudržavno finale, jedini 3 različita kluba u polufinalu i 100%-tnu prolaznost skupina CL zadnje 2 sezone? Dok vi toliko kampirate na topicu BL i nastojite je toliko omalovažiti, očito da ista vrijedi i opasno prijeti vašem smislu života, a to je svijest da je Prem najjača liga na svijetu (iako je po svim mjerodavnim ljestvicama to Primera).

Zanimljiva situacija sa Benoitom Tremoulinasom u Kijevu. Ispao je totalni flop i vraćen je na posudbu u Francusku. A mi svi ljetos bili razočarani što ga Bayer nije uzeo. Možda bi u BL bio motiviraniji i bolji, ali očito su u Bayeru pravilno prosudili da nije igrač u kojeg vrijedi ulupati nekih 10-ak milja (odšteta i plaća).
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!

BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa

Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 31 jan 2014, 10:54

Ma ne, eto vjerovaću tebi.

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 31 jan 2014, 12:47

STEVEN je napisao/la:@FRANK
Hoćemo opet o tome tko zadnjih godina ima najviše finala, jedino međudržavno finale, jedini 3 različita kluba u polufinalu i 100%-tnu prolaznost skupina CL zadnje 2 sezone? Dok vi toliko kampirate na topicu BL i nastojite je toliko omalovažiti, očito da ista vrijedi i opasno prijeti vašem smislu života, a to je svijest da je Prem najjača liga na svijetu (iako je po svim mjerodavnim ljestvicama to Primera).

Zanimljiva situacija sa Benoitom Tremoulinasom u Kijevu. Ispao je totalni flop i vraćen je na posudbu u Francusku. A mi svi ljetos bili razočarani što ga Bayer nije uzeo. Možda bi u BL bio motiviraniji i bolji, ali očito su u Bayeru pravilno prosudili da nije igrač u kojeg vrijedi ulupati nekih 10-ak milja (odšteta i plaća).
Schalke je bolji klub od Citya, Arsenala, Uniteda jer su igrali polufinale ? Ja kazem BVB-u i Bayernu svaka cast ovo ostalo je smijesno u poredjenju sa klubovima iz EPL-a.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 31 jan 2014, 13:13

@STEVEN: smaras prijatelju, milion puta ispricana prica i ti se kao sad nasao tjerati pravdu.
Ohladi, Englezi su najbolji. Nadam se da je sad malo lakse.

Werder je ipak ugrabio Obraniaka a ja se potajno nadam da mogu do veceras kupiti i Perottija ili negog slicnog igraca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Odgovori

Natrag na “Bundesliga”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.