Zbog Marke to nemamo...esprit24 je napisao/la:Od odbrane koju imamo(kada su svi zdravi) trebali bi imati strasne kontre i strasnu tranziciju
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Da li ce biti stream iz slovacke jer znam da nece biti tv prenos ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- JohnCleese
- Kontakt:
Bio je sad u subotu kada je Slovacka igrala protiv Litve, ako se igra u istoj dvorani trebao bi biti
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Jesi siguran za TV prenos da ga neće biti?samirr je napisao/la:Da li ce biti stream iz slovacke jer znam da nece biti tv prenos ?
To mi je malo čudno. Kad je bilo sa Kosova ne mogu da vjerujem da neće biti iz Slovačke.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Komentator na bht1 kaže da nemaju mogućnost prijenosa utakmice jer ni jedna tv kuća ne proizvodi tv signal.FaraonTM je napisao/la:Jesi siguran za TV prenos da ga neće biti?samirr je napisao/la:Da li ce biti stream iz slovacke jer znam da nece biti tv prenos ?
To mi je malo čudno. Kad je bilo sa Kosova ne mogu da vjerujem da neće biti iz Slovačke.
Nisam gledao drugu protiv Kosova, zapravo jesam nešto malo upratio u kafani al' nisam čuo zvuk logično pa zato pitam odakle vam ta informacija.lonalona je napisao/la:Komentator na bht1 kaže da nemaju mogućnost prijenosa utakmice jer ni jedna tv kuća ne proizvodi tv signal.FaraonTM je napisao/la:Jesi siguran za TV prenos da ga neće biti?samirr je napisao/la:Da li ce biti stream iz slovacke jer znam da nece biti tv prenos ?
Stream bi morao biti kako god okreneš...
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ljudi dragi ne znam koji stream ocekujete kad nema tv prenosa.
Nad tobom sunce najljepše sja
Ne moras imati tv prenos da bi imao stream, to obezbijedi savez ili IHF, nema ni u Ligi 12 u kosarci prenosa, ali ima stream za svaku utakmicu.pinoglavi je napisao/la:Ljudi dragi ne znam koji stream ocekujete kad nema tv prenosa.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
pinoglavi je napisao/la:Ljudi dragi ne znam koji stream ocekujete kad nema tv prenosa.

Volio bi da bude, ali nije mi jasno kako naše TV kuće nisu u mogućnosti preuzeti taj stream. Vjerujem da se sa slovačkim savezom ili IHFom mogu dogovoriti oko prenosa.Ethel je napisao/la:Ne moras imati tv prenos da bi imao stream, to obezbijedi savez ili IHF, nema ni u Ligi 12 u kosarci prenosa, ali ima stream za svaku utakmicu.pinoglavi je napisao/la:Ljudi dragi ne znam koji stream ocekujete kad nema tv prenosa.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 11 jan 2016, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ni na challenger touru u tenisu nema TV prenosa a ima stream, savezi često postave kamere, to sad što naši ne rade je drugi par cipelapinoglavi je napisao/la:Ljudi dragi ne znam koji stream ocekujete kad nema tv prenosa.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
kvota na slovacku 1,75 na nas 2,45 da ce biti x kvota 9,40 

Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Beduin
- Kontakt:
Sta je sa Josipom Pericem, kako je igrao (ili je povrijedjen)? Od tog momka toliko puno ocekujem kao ni od jednog dosadasnjeg naseg igraca, nevidjenu tehniku i lucidne poteze ima, ali nikako da to prepozna neki veci Evropski klub i da do kraja isforsira njegov talenat. Gdje ustvari on igra sad, otisao je iz Qatra u nasu ligu ili?
Jbg ne pratim u zadnje vrijeme rukomet nikako, najvise radi obaveza.
Jbg ne pratim u zadnje vrijeme rukomet nikako, najvise radi obaveza.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Još je u Qataru , nadam se da im je uzeo dolare i da će se što prije vratiti u neki bolji Evropski klub , njegove asistencije i golove sa zamlje jednostavno mora Evopa da vidi ... , takođe Malinović mora u najjaču ligu na svijetu (Njemačku) , za početak u neki klub iz gornjeg dijela tabele , a kasnije Kiel ili Flensburg
Naletih na Perićev šut protiv Kosova
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Josip je majstor, po lucidnosti mi baca na Ivana Balića. Vjerujem da može puno puno bolje od katarske lige, talenta ima, iskustvo polako kupi, ima sve predispozicije da postane super igrač.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
-
- Kontakt:
Slabo se ti drug razumiješ u rukomet. Nemože Duvnjak mijenjati Begića jer je Duvnjak srednji bek a Begič Lijevo krilo. Tebi za informaciju Mandić igra za juniorsku Hrvatsku reprezentaciju .Ereš dobro radi čim je Izviđać prvi na tabeli a u derbiju prvenstva poderali Vogošču U VOGOŠČI 12 razlike.E sad ko treba raditi Ereš ili Bečić nek zaključe svi oni koji prate ovaj portal.Napisao si u gore navedenom tekstu ,,naši,, Ko su naši ??? I Ereš je naš. Osim ako nisi mislio na Gradačaćke rukometaše .E ako si tako mislio onda tek nemaš pojma. Iz izviđaća nijedan u repki a iz Gradačca trojica.Ako se nevaram trebali ste ispasti iz lige ali ste KVARNOM žalbom protiv Visočke Bosne ostali prvoligaši.gradacac10 je napisao/la:Samo cekas da blatis momka, a momak je potencijal, ako bude radio bi ce dobar, eres je dobio svoju priliku i nije iskoristio, sad mora jos vise radit da je opet dobije, ali da spominjes jarka i djurdjevica pored toliko desnih krila u bih, ovi su odigrali po jednu dobru utakmicu u premijer ligi i to je to jbg.. malom iz sloge se otvorilo protiv prijedora i to je to.. eres je dobar, nasi haseljic, dzinovic i osmanhodzic su ispred ovih momaka.. ovcina je odigrao najbolju utakmicu veceras u reprezentaciji i jedino ko bi mu mogao i trebao pomoci je djuric iz budnes lige ili vedran delic, koji mu moze biti dostojna zamjena, a iz nase lige duvnjak je ispred begica, kao i mandic, milicevic iz izvidjaca..zlatnidjecaci je napisao/la:E moj Marka. Vjerovatno za Jarka i Džurđevića nikad nisi čuo ako več ignorišeš Ereš. To su momci 1997 godište i majstori su za ovog Bečića. Samo ti Zuleta slušaj i biče u redu.

- Beduin
- Kontakt:
Njih dvojica su nase blago, Dejan ce vjerovatno postati i veci od Josipa (mislim na karijeru, nekako je tako blizu velikog kluba po mom misljenju), al ja gotivim tehniku koju je imao Balic, uzivam u tome pa zato simpatisem i Perica koji me nekad podsjeti na njega.no rules je napisao/la:Još je u Qataru , nadam se da im je uzeo dolare i da će se što prije vratiti u neki bolji Evropski klub , njegove asistencije i golove sa zamlje jednostavno mora Evopa da vidi ... , takođe Malinović mora u najjaču ligu na svijetu (Njemačku) , za početak u neki klub iz gornjeg dijela tabele , a kasnije Kiel ili Flensburg![]()
[youtube][/youtube]
Hvala za info, nisam znao jel jos uvijek tamo.

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
"We need to suffer. And we need to fight."
Pa sad, da je deset sati od Tuzle do Slovacke, hebiga-nije. Malo vise od sest sati voznje, ali bolje je reci 10, jace zvoni!Captain4 je napisao/la:http://sportsport.ba/rukomet/vozi-misko/181391 Sramota ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.