fanatic je napisao/la:mighty_reds je napisao/la:ma ne vjerujem ja u to nista dok ne dodje potvrda od samog Liverpoola ne pusim ja ovo sranje iz stampe
a ako vec ode jedina zamjena koju bih volio vidjet bio bi Kenny Dalglish tad bi svi igraci imali moral radit sa najvecim covjekom na Anfieldu trenutno

Nije king kenny glup da dodje na kormilo i dadne podrsku amerima, nakon ovog poteza, cak sta vise vjerovatno ce i on podnijeti ostavku sa svog mjesta...temelji Liverpoola su ovim potezom uprave unisteni, oni temelji koje je ugradio Shankly jos 50-ih...to sveto trojstvo(navijaci, menadzer i igraci) je unistila uprava koja je prema Shanksovim rijecima bila tu samo da potpisuje cekove
Svi navijaci koji vole lfc i koji vec mogu doci sutra ce protestovati ispred stadiona radi rusenja temelja kluba od strane jbenih jenkija . Tjeranjem(nasilnim) Beniteza protiv volje navijaca(barem njih 80-ak %, samo oni koji su fudbalski ograniceni zele njegov odlazak) Liverpool je izgubio glavnog covjeka u borbi za Liverpool i sada ce glavne zvijezde vjerovatno biti prodane i to ispod cijene, jer ameri gledaju samo profit..otjerali jedinog trenera u posljednjih 20godina koji je bio dostojan klupe LFC-a, otjerace najbolje igrace pokupit' kes i lagano se ispalit' u svoju ameriku..
A vi samo likujte sto je Rafa otjeran(u interesu LFC-a je da ne prihvati ovu zalosnu ponudu..) pa cemo lagano ko Leeds down,down,down,down..al' boli vas qrac vi cete imat' citye tottenhama i druge klubove za koje cete tad' navijat

i sam znas da 90% onih koji su protiv rafe uopste nisu upoznati sa desavanjima u liverpoolu, nego citaju **** zutila i njihove gluposti i misle da sve znaju, da je rafa unistio liverpool, a mnogi za liverpool znaju od 2005, cinjenica je da rafa na svojoj strani ima one navijace koji su upoznati sa desavanjima u liverpoolu, znaju u kakvim uslovima radi...i rafa je uvijek imao podrsku navijaca na anfieldu, upravo zbog toga, iako su neki pokusavali prikazati da je nema, kao npr prije utakmice sa tottenhema se pisalo da je rafa izgubio povjerenje navijaca a znamo sta se desilo na toj utakmici, i kakvu je rafa podrsku imao
jos uvijek se nadam da rafa ima snage i zelje da ostane u liverpoolu, iako prema zadnjim informacijama to se nece desiti, a i zasto bi, kad moze otici u drugi veliki klub jer je on veliki strucnjak, za razliku od nekih, npr martin O'Neill