RŠD Velež Mostar
- crveniratnik
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Neeee, u nas trener vidi u Vehabovicu igraca sa IQ 170+ i racuna na njega kao standardnog medju prvih 11 da mu vodi Velez prema tituli...
Nas Dino Hasanovic je doktor za ovog Emira Halilovica....

Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
-
- Kontakt:
Isto tako da golman nije kriv drugi gol, sad bi bilo 2:0 na poluvremenu. Ostavio je Jakovljevicu na povratnu ko da mu je bombu poslao a ne prosjecan sut.Neutral je napisao/la: ↑18 okt 2023, 17:22Nisam strucnjak ali odgovori mi molim te, kako je moguce da covjek stoji sam dvaput u petercu bez igraca Veleza kraj sebe? Ko je kriv za postavku igre kada je prekid?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 17:20Aj ne ser.i strucnjak, jel do trenera sto je Haskic promasio zicer za 2-1 i sto su igracine skinule gace prije pocetka utakmice?
Nismo mi s foruma nego trener.
Cuj da je, pa da golman ne odbrani zicer bilo bi 4:0.
Skoluju ih ljudi, kako nece s Zvonicem u ekipi. Pa taj lik je svoje odigrao ima pet godina. Lik s 300+ nastupa za Velez.
Poniženje i bjedu koju osjećamo u derbijima sigurno se neće otkloniti rukom Zvonića, Vehabovića i sličnih
- Bazinga12345
- Kontakt:
Razumijem da ljudi imaju jači igrački kadar, ali imaš 10 dana da se pripremiš, da uigraš neke kombinacije.. ne razumijem kako možeš imati toliku *urcobolju protiv gradskog rivala, pa jel znaju koliko ova utakmica znači, jel ne možeš izaći na teren, ostaviti srce na istom, pokazati trud i zalaganje??
SVE SVE SVE UDARITI PO DŽEPU!! Valjda će idući derbi odigrati kako treba (što se tiče zalaganja)
SVE SVE SVE UDARITI PO DŽEPU!! Valjda će idući derbi odigrati kako treba (što se tiče zalaganja)
- crveniratnik
- Kontakt:
Dok god ne udjemo u utakmicu sa pristupom "idemo da ih pobjedimo", presing, non stop, napadi, i sl. necemo nikada ni pobijediti. Ulaziti ovako u tekmu sa pristupom samo da ne izgubis, molis Boga da zavrsi 0:0 ili nesto tako.....od toga nema ništa, uvijek ceš popusiti.
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Glupi golovi, prelagano i prenaivno primljeni, iako igra u polju nije loša. Zrinjski je bolji, na ove bodove svakako nismo ni računali, idemo dalje i to je to. Važna utakmica u Tuzli, moramo na glavu ići.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Samo mi nije jasno zasto najmanji igrac sturm cuva bilbiju, koji je najbolji igrac lige igranjom glave, na prekidima.
Guliasvili je morao od prve minute krenuti umjesto Dzafica.
Vjecito s njima prekidi i golovi iz prekida. Drugo poluvrijeme kruzenje oko gola i sutevi s 30 metara. Tanko, pretanko. Mora im se odbiti ova plata da dobiju do znanja koliko su zasrali i koliko nemaju uopste pojma sta nama ovo znaci. Glavu gore, medjugorci su bolja ekipa, klasa iznad lige nase realno, ali ovakava kurc.obolja se ne smije vise ponoviti.
Vjecito s njima prekidi i golovi iz prekida. Drugo poluvrijeme kruzenje oko gola i sutevi s 30 metara. Tanko, pretanko. Mora im se odbiti ova plata da dobiju do znanja koliko su zasrali i koliko nemaju uopste pojma sta nama ovo znaci. Glavu gore, medjugorci su bolja ekipa, klasa iznad lige nase realno, ali ovakava kurc.obolja se ne smije vise ponoviti.
19V22
Po meni bez Pršeša mi ne možemo igrati, ali nije stvar ni u njemu, ni u Guliashviliju, danas je odbrana izgubila utakmicu. Mahmić katastrofalan, branjenje prekida očajno.Cernica22 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 18:41Guliasvili je morao od prve minute krenuti umjesto Dzafica.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Hahaha o cemu vi pricate, nijedan igrac nije iz mostara ljudima je ovo utakmica ko svaka druga, kako ce znati sta ovo nama znaci kad je i nama smisao izgubilo prije se na dan derbija sva ulica tresla, zadnji nekoliko godina na dan derbija isto dan zalosti nigdje muzike forcanja nista, ode nas 200 pod BB ostali pisu po FB i forumu kako nema zara u igracima, ma dajte kako ce biti kad su ih navijaci dok je utakmica na fb i forumu, umjesto pod BB.Prvo moramo pokazat navijacima da nam ova utakmica znaci da bi dobili od njih ocekujemo.Nisam uspio upratit utakmicu da pricam o njoj ali vcrs cu pogledat da vidim kako smo stajali
Mozda sam u manjini ali meni utakmica protiv medjugoraca nista ne znaci. Vise se nalozim kad igramo protiv sarajeva ili zelje.Mostarac45 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 18:48Hahaha o cemu vi pricate, nijedan igrac nije iz mostara ljudima je ovo utakmica ko svaka druga, kako ce znati sta ovo nama znaci kad je i nama smisao izgubilo prije se na dan derbija sva ulica tresla, zadnji nekoliko godina na dan derbija isto dan zalosti nigdje muzike forcanja nista, ode nas 200 pod BB ostali pisu po FB i forumu kako nema zara u igracima, ma dajte kako ce biti kad su ih navijaci dok je utakmica na fb i forumu, umjesto pod BB.Prvo moramo pokazat navijacima da nam ova utakmica znaci da bi dobili od njih ocekujemo.Nisam uspio upratit utakmicu da pricam o njoj ali vcrs cu pogledat da vidim kako smo stajali
Navikli gubit ili sta?Dariovfc je napisao/la: ↑18 okt 2023, 19:01Mozda sam u manjini ali meni utakmica protiv medjugoraca nista ne znaci. Vise se nalozim kad igramo protiv sarajeva ili zelje.Mostarac45 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 18:48Hahaha o cemu vi pricate, nijedan igrac nije iz mostara ljudima je ovo utakmica ko svaka druga, kako ce znati sta ovo nama znaci kad je i nama smisao izgubilo prije se na dan derbija sva ulica tresla, zadnji nekoliko godina na dan derbija isto dan zalosti nigdje muzike forcanja nista, ode nas 200 pod BB ostali pisu po FB i forumu kako nema zara u igracima, ma dajte kako ce biti kad su ih navijaci dok je utakmica na fb i forumu, umjesto pod BB.Prvo moramo pokazat navijacima da nam ova utakmica znaci da bi dobili od njih ocekujemo.Nisam uspio upratit utakmicu da pricam o njoj ali vcrs cu pogledat da vidim kako smo stajali
Ima dosta i šuplje priče, pa kako su bili nabrijani sa Dudićem? Nije problem izgubiti al ovo je preloše, nemamo iste mogućnosti sa budžetom al brate daj više se riješite nekih igrača sa kojima nema pomaka
Sta reci? Sramotna reakcija na prekidima, odbrana popustila kad je najviše trebalo. Hajd prvi uletio odmah na početku, ali drugi i treći, e to je vec znak da neke od igrača treba odvesti u onu polikliniku sa kojom je potpisan ugovor na ginekološki pregled...kao da im je puklo medju nogama...
Koliko god mi pričali o njemu, cini se na bez Omara nema.ideje u igri. Jest da mii on nekad ide po zivcima.kada vraća nazad ili pokazuje rukom da se lopta vrati, ali nez njega nema igre.
A u ponedjeljak, dobro došli u Tuzlu.
Ohladiti glavu i ovdje doci po 3 boda.
Koliko god mi pričali o njemu, cini se na bez Omara nema.ideje u igri. Jest da mii on nekad ide po zivcima.kada vraća nazad ili pokazuje rukom da se lopta vrati, ali nez njega nema igre.
A u ponedjeljak, dobro došli u Tuzlu.
Ohladiti glavu i ovdje doci po 3 boda.
-
- Kontakt:
Sve sportske aktivnosti na oviim tzv bosnjackim prostorima treba dekretom ukinuti do daljnjeg.Jad i cemer......Ubijeno sve u pojam i to ti je.Dovidjenja i prijatno.
-
- Kontakt:
3 prekida, 3 gola. Igra u polju solidna, al prekidi ocajni. Bodove nisam ocekivao, tako da sto se tice rezultata nisam razocaran, jednostavno ljudi kvalitetniji, svaku gresku kazne. Steta precke Haskica, umjesto 2 1 oni dadose za 3 0. Ocekujem bolju tekmu i 3 boda protiv TC 

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
55 sekundi, moze li se neko identificirati govedo

-
- Kontakt:
Svaka cast , dok mi se gulimo po 300 kilometara i grla deremo ovdje 90 % ovih sto komentarise nikad ne ode na gostovanje i samo pametuju...Mostarac45 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 18:48Hahaha o cemu vi pricate, nijedan igrac nije iz mostara ljudima je ovo utakmica ko svaka druga, kako ce znati sta ovo nama znaci kad je i nama smisao izgubilo prije se na dan derbija sva ulica tresla, zadnji nekoliko godina na dan derbija isto dan zalosti nigdje muzike forcanja nista, ode nas 200 pod BB ostali pisu po FB i forumu kako nema zara u igracima, ma dajte kako ce biti kad su ih navijaci dok je utakmica na fb i forumu, umjesto pod BB.Prvo moramo pokazat navijacima da nam ova utakmica znaci da bi dobili od njih ocekujemo.Nisam uspio upratit utakmicu da pricam o njoj ali vcrs cu pogledat da vidim kako smo stajali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.