HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Da, taman sam to vidio...Znaci potpuno isto kao i prosle sezone.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
A daaj opet zadnje kolo 

Nije zapravo zadnje jer se igra 19 kola u jesenskom dijelu sezone...starmo94 je napisao/la:A daaj opet zadnje kolo

Ali opet tak odaleko, volio bih da je puno blize.
i sa zeljom isto 6 kolo ko i prosle sezone sa travnikom isto u prvih 3-4 kola ,celik isto.......ovaj zdrijeb nekad isto koda je namjesten
i opet nakon utakmice sa zeljom dvije gostujuce zaredom ko i prosle godine.....ali nema veze bitno je da izborimo europu normalnim nacinom
Zrinja-Slavija 0-0!!!!Najbolji igrac Zrinjskog danas Djuric a momak joj stvarno zna sve,dobri jos Brkovic i ovaj mali Simeunovic ovaj je brz ko vjetar naseg beka je ubijao po strani!!!!Zrinjski malo bolji prvo poluvrijeme a Slavija drugo poluvrijeme po meni treba vam jak spic igrac i centralni bek a izgleda da bi mogao nas Aleksic kod vas.Danas je unistio vase napadace izgleda radi se o pet hiljada evra u razlici u potrazivanjima za otkup ugovora bar se tako maloprije pricalo na stadionu!!!
Šta je više 120 minuta sa Splitom gola nismo dali , široki i slavija 0-0 :S
'OĆEMO GOLOVE , 'OĆEMO POBJEDE , 'OĆEMO TITULU I OVE GODINE !!!!!!!
'OĆEMO GOLOVE , 'OĆEMO POBJEDE , 'OĆEMO TITULU I OVE GODINE !!!!!!!
Jel rijeseno na kraju gdje igrate Europu? BB ili ipak Pecara?
BBSignore je napisao/la:Jel rijeseno na kraju gdje igrate Europu? BB ili ipak Pecara?
#SuningOUT
željan sam novosti !
gdje ima uzeti ovaj novi dres sa kragnom . nikad nigdje nije ni bilo osim u zeusu , kojeg više nema . pa dajte neki fan shop nešto nebi da je ... 

Arezina suspendiran zbog bahatog ponasanja koje traje vec dugo.
Kako saznajemo iz izvora u klubu suspenzija je nastupila zbog neodgovornog ponašanja mladog nogometaša u zadnjih par mjeseci i kršenja klupske discipline.
Kako saznajemo iz izvora u klubu suspenzija je nastupila zbog neodgovornog ponašanja mladog nogometaša u zadnjih par mjeseci i kršenja klupske discipline.
Tako i treba.zrinjke je napisao/la:Arezina suspendiran zbog bahatog ponasanja koje traje vec dugo.
Samo ostro, dosta je takvog ponasanja.
http://****.ba/vijest/57120.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vlaho potpisao sa Zrinjskim: Želim se nametnuti i stasati kao igrač
Romano Vlaho igrao je sjajno prošle sezone u juniorskom timu Zrinsjkog, a sada je za to stigla i nagrada. Mladi krilni igrač potpisao je četverogodišnji ugovor sa Plemićima, a njegovo ime je prijavljeno i za nastupe u kvalifikacijama za Evropsku ligu.
Vlaho je prošle sezone u Omladinskoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine postigao 13 pogodaka igrajući na krilnoj poziciji. Očekuje da će se u prvoj seniorskoj sezoni nametnuti šefu Stručnog štaba, Branku Karačiću.
"Drago mi je što sam potpisao ugovor sa matičnim klubom. Cij mi je nametnuti se tu i stasati kao igrač i kao čovjek. Očekujem od nove sezone dobre rezultate i borbu za prvaka, jer smo se dobro pojačali", rekao je Vlaho, nekadašnji kadetski i trenutno povremeni juniorski reprezentativac BiH. za ****.ba.
Zrinjski će u prvom pretkolu Evropske lige igrati protiv Santa Colome iz Andore, te ukoliko prođu u drugom pretkolu sastat će se sa boljim iz dueča Astane i Boteva. Vlaho je prijavljen za nastupe u Evropi.
"Drago mi je što sam prijavljen za evropske nastupe. Ne bježimo od uloge favorita i nadamo se prolazu. Poslije, zašto ne proći i drugo pretkolo uz malo sreće. Želim da se nametnem i da imam što veću minutažu. Svjetan sam da je konkurencija jaka i da je tu dosta iskusnih igrača", istakao je samouvjereni Vlaho čije vijeme tek dolazi.
Vlaho potpisao sa Zrinjskim: Želim se nametnuti i stasati kao igrač
Romano Vlaho igrao je sjajno prošle sezone u juniorskom timu Zrinsjkog, a sada je za to stigla i nagrada. Mladi krilni igrač potpisao je četverogodišnji ugovor sa Plemićima, a njegovo ime je prijavljeno i za nastupe u kvalifikacijama za Evropsku ligu.
Vlaho je prošle sezone u Omladinskoj Premijer ligi Bosne i Hercegovine postigao 13 pogodaka igrajući na krilnoj poziciji. Očekuje da će se u prvoj seniorskoj sezoni nametnuti šefu Stručnog štaba, Branku Karačiću.
"Drago mi je što sam potpisao ugovor sa matičnim klubom. Cij mi je nametnuti se tu i stasati kao igrač i kao čovjek. Očekujem od nove sezone dobre rezultate i borbu za prvaka, jer smo se dobro pojačali", rekao je Vlaho, nekadašnji kadetski i trenutno povremeni juniorski reprezentativac BiH. za ****.ba.
Zrinjski će u prvom pretkolu Evropske lige igrati protiv Santa Colome iz Andore, te ukoliko prođu u drugom pretkolu sastat će se sa boljim iz dueča Astane i Boteva. Vlaho je prijavljen za nastupe u Evropi.
"Drago mi je što sam prijavljen za evropske nastupe. Ne bježimo od uloge favorita i nadamo se prolazu. Poslije, zašto ne proći i drugo pretkolo uz malo sreće. Želim da se nametnem i da imam što veću minutažu. Svjetan sam da je konkurencija jaka i da je tu dosta iskusnih igrača", istakao je samouvjereni Vlaho čije vijeme tek dolazi.
Stigli su jucer u Andoru. Steta sto nece biti prijenosa.
RIP CITY!
Dok dišem ja ću živjeti za Modree!
Vlada dobro raspolozenje

Odrađen trening, dolazak Ultrasa se ocekuje sutra u jutarnjim satima 

RIP CITY!
-
- Kontakt:
mislim da nece, nazalost.VolimRadnicki je napisao/la:Jel ima prenos sutra gdje? Da vidim jestel' se pojačali šta
RIP CITY!
hoce li dvica danas biti ?? jeste li kompletni , pravim jedan tiket na veliki ulog pa se misim da li vas da stavim 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.