FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zar nije Bucan u Olimpicu ? Ja iskreno mislim da bi nam bio pojacanje - naravno pod predpostavkom da su ova nagadjanja istinita.
Veceras ocekujem rutinsku pobjedu, a ukoliko bi Olimpic kojim slucajem dosao do boda na Kosevu mislim da bi titula bila 80% rijesena.
Veceras ocekujem rutinsku pobjedu, a ukoliko bi Olimpic kojim slucajem dosao do boda na Kosevu mislim da bi titula bila 80% rijesena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Bucan trenira s nasom ekipom, pa cemo vidjet u narednih nekoliko dana... mogla bi zadnja linija da dozivi preporod sa urdinovom i bucanom dva brza i tehnicki potkovana beka
Nije Bučan za beka. Krilo...nime_tm87 je napisao/la:Bucan trenira s nasom ekipom, pa cemo vidjet u narednih nekoliko dana... mogla bi zadnja linija da dozivi preporod sa urdinovom i bucanom dva brza i tehnicki potkovana beka
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
- champions1921
Jeli Bucan ljevak?? Nesto ne mogu da se sjetim.. Ako nije, a cini mi se da nije, onda ce nazor igrati lijevo..
BUDI ŽELJO !!!
Cisto sumnjam da ce Bucan biti pjacanje davno je on dostigo limit u igrackoj karijeri sad je samo u padu. Smanjena kazna Bekricu ,odlicna vijest.
Smanjena kazna Bekriću
http://fkzeljeznicar.ba/smanjena-kazna-bekricu/4987/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/smanjena-kazna-bekricu/4987/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ja koliko se sjecam kod Amara je igrao i beka on i simic se smjenjivali... il se dobro ne sjecamipetm je napisao/la:Nije Bučan za beka. Krilo...nime_tm87 je napisao/la:Bucan trenira s nasom ekipom, pa cemo vidjet u narednih nekoliko dana... mogla bi zadnja linija da dozivi preporod sa urdinovom i bucanom dva brza i tehnicki potkovana beka

bekicamir je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Eto Bekrija igra protiv svinjskog smanjena mu je kazna.
Možda nam se vrati jedan naš bivši igrač
Bekrija,hoces malo "sunke" da ti posaljemo iz Mostara,tukac jedan malou....!
Jeli NK ili je FK?aaaa prilivode?!

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Voz na svoju temu.bekicamir je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Eto Bekrija igra protiv svinjskog smanjena mu je kazna.
VODE VUKOVI!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
-
- Kontakt:
exbabilon je napisao/la:VODE VUKOVI!
mi ne igramo bas najbolje, ali ako nam je sarajevo konkurent za titulu, mi smo je osvojili prije pocetka prvenstva!
- Amoxicillin
- Kontakt:
par puta je Sejo igrao beka, kad Peđa nije bio u sastavu, svojom brzinom je činio svaštanime_tm87 je napisao/la:Ja koliko se sjecam kod Amara je igrao i beka on i simic se smjenjivali... il se dobro ne sjecamipetm je napisao/la:Nije Bučan za beka. Krilo...nime_tm87 je napisao/la:Bucan trenira s nasom ekipom, pa cemo vidjet u narednih nekoliko dana... mogla bi zadnja linija da dozivi preporod sa urdinovom i bucanom dva brza i tehnicki potkovana beka

Hmm, dala mi je do sad ove nadimke: "Kmeki", "Cmizdravo benavo kmečalo", "šef", "sekundarno ljepilo"...to be continued.
Samo ste fakat preoptereceni sa tim vasim hrvatskim jezikom. Fudbalski klub Zeljeznicar, a ti se eto jedi zbog gluposti sto nije nogometni. Koji bolesnik... Jos se Bekrica nadovez'obekicamir je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Eto Bekrija igra protiv svinjskog smanjena mu je kazna.

Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Sead Sejo Bucan je tip igraca koji upravo nama nedostaje...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Kakvo je vrijeme u Sa
da znam hocul na jug il na sjever 

Željeznicar za život cijeli !
- Ultras1921
- Kontakt:
mogla bi kisa past, al za sada je dobro
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Posrano vjetar donosi kisu, valjda nece pastilikusa je napisao/la:Kakvo je vrijeme u Sada znam hocul na jug il na sjever

u biti dolazi kisa s juzne strane.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Prijenosa nema
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.