Ja bih poceo s istom zadnjom linijom,(mihojevic na stoperu) .. dva zadnja vezna cimi i radovac desno bekic lijevo milos i dva spica benko i krste..THEC je napisao/la:uNbx je napisao/la:Sta mislite kojih 11 ce izac sutra na teren? Ja veze nemam... Mogu rec da sam siguran za Leona, Tatka, Radovca i Puzu...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Izbacuješ Bekića koji je bio na zadnje dvije najbolji pojedinac a ubacuješ Duljevića koji nije imao 5 tačnih dodavanja u svim utakmicama ove polusezone?trunks1946 je napisao/la:![]()
Volio bi ovo vidjet sutra, s tim da Stojcev moze na krilo a Krste i Benko napad...

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
plus Baric
pa bolji je i Crveni Marlboro od njega

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Dzemo stipu nas da se grebemo za cigare od tebe i imaces nasu podrsku. DZEMO DAJ PLJUGA SIROTINJI I JEDAN SI OD NAS 

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- trunks1946
- Kontakt:
Slazem se da je Bekic u boljoj formi, al cisto sumnjam da ce njeg Dzeno stavit na krilo iako je bio odlican kod Mehe,DrustveniParazit je napisao/la:Izbacuješ Bekića koji je bio na zadnje dvije najbolji pojedinac a ubacuješ Duljevića koji nije imao 5 tačnih dodavanja u svim utakmicama ove polusezone?trunks1946 je napisao/la:![]()
Volio bi ovo vidjet sutra, s tim da Stojcev moze na krilo a Krste i Benko napad...
i vjerujem da ce Dzeno vratit samopouzdanje i postaviti 11 pobjednika !!
Ocekuje nas 8 finala !
orde del male
Na osnovu cega stavljate Krstu ispred Bekica u pocetni sastav?

Brzo i agresivno rijesiti utakmicu u prvom poluvrijemenu, pa onda u drugom povuci nazad krila i cekati kontre.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
-
- Kontakt:
sumnjam da che cimirot igrati,jedva je izash"o protiv chelika
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Nama dok budu igrali Stojcev, Velkoski, Puzigaca, od nas nista nema. Nadam se da cemo ih se na ljeto rijesiti.
E ti veze nemas,nek ti bude onda rustemovic glavni igrac hahaah :OEvander je napisao/la:Nama dok budu igrali Stojcev, Velkoski, Puzigaca, od nas nista nema. Nadam se da cemo ih se na ljeto rijesiti.
Ja nisam rekao ko treba biti, rekao sam ko ne smije biti. Navedena trojka je rak rana ovog Sarajeva. Sreca pa im je noga na ljeto.ade43 je napisao/la:E ti veze nemas,nek ti bude onda rustemovic glavni igrac hahaah :OEvander je napisao/la:Nama dok budu igrali Stojcev, Velkoski, Puzigaca, od nas nista nema. Nadam se da cemo ih se na ljeto rijesiti.
Ja zelim da kod nas igraju Stojcev iz proljetnog dijela prosle sezone, zelim Krstu i Puzigacu iz evropskih utakmica. Samira, Gojka i Harisa iz jesenjeg dijela. Bilbiju takodjer. Gdje su nestali ti igraci, nemoguce je da ih je dolazak Benke i Rustemovica bacio u depresiju pa ne mogu meda.Evander je napisao/la:Nama dok budu igrali Stojcev, Velkoski, Puzigaca, od nas nista nema. Nadam se da cemo ih se na ljeto rijesiti.
-
- Kontakt:
valjda ovo na dobro izadje ,iskreno ne znam sta bi rekao u posljednje vrijeme nemam puno sta reci o FKS samo ocekivanja i strepnja . Dzeno Iskreni Ušćuplic nek je sretno
ocekujem Bandovica na golu

pregurati sve ovo kako znamo i umijemo, nista nije jos gotovo, da smo u problemima jesmo, sad je pitanje da li ce ovi nasi levati proigrati povratkom Dzene, a za ljeto je potreban iskusan i strog trener jer smo mi balkanska bagra i ne mozes drugacije nego tako reci udaranjem !!! europski i fin nacin kod nas ocigledno ne prolazi a vec 2 puta smo se oprzili !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Znači sada definitivno znamo zašto su ukinuli suspenzije ovoj petorici.
Kodro - heb ga zaslužio si otkaz na osnovu svojih rezultata i igre posebno mislim na ovo drugo ja se ne sjećam kada smo ovako loše i (ne)borbeno igrali kao sada za vrijeme tvoga mandata.
Dženo - svaka ti čast kada si se opet uhvatio za petlju i prihvatio ovako vrelu klupu FKS, a znaš vrlo dobro ako ne bude titule da će i tebe svi ispljuvati maksimalno i ako ćeš se na toj klupi najvjorovatnije zadržati samo 8 utakmica. Da ćeš donijeti pozitivan šok u ekipi sigurno hoćeš, ali da li će ove hairlije proigrati
možda samo djelimično za početak. Kako god sretno ti Dženo, a i manje koštaš nego Kodro
.
Uprava na sve moguće načine pokušava titulu da uzme pa pokušavaju sa starim već isprobanim receptom koji je bio hajmo reći djelimično uspiješan prošle sezone, ali ako isti recept ne prođe kao prošle sezone može im se vratiti duplo.
Ko zna je li amidža imao uticaja na ovaj raskid ugovora sa Kodrom
da li je možda on naredio ovo zbog nezadovoljstva rezultatima
Znam ja kakvi smo većina, sutra ako dobijemo biti će Dženo kralj, maher, faker itd. ako bude X ili zijan biti će koji su ga ku..c dovodili neka ga vode kući itd. itd.

Kodro - heb ga zaslužio si otkaz na osnovu svojih rezultata i igre posebno mislim na ovo drugo ja se ne sjećam kada smo ovako loše i (ne)borbeno igrali kao sada za vrijeme tvoga mandata.
Dženo - svaka ti čast kada si se opet uhvatio za petlju i prihvatio ovako vrelu klupu FKS, a znaš vrlo dobro ako ne bude titule da će i tebe svi ispljuvati maksimalno i ako ćeš se na toj klupi najvjorovatnije zadržati samo 8 utakmica. Da ćeš donijeti pozitivan šok u ekipi sigurno hoćeš, ali da li će ove hairlije proigrati

Uprava na sve moguće načine pokušava titulu da uzme pa pokušavaju sa starim već isprobanim receptom koji je bio hajmo reći djelimično uspiješan prošle sezone, ali ako isti recept ne prođe kao prošle sezone može im se vratiti duplo.
Ko zna je li amidža imao uticaja na ovaj raskid ugovora sa Kodrom

Znam ja kakvi smo većina, sutra ako dobijemo biti će Dženo kralj, maher, faker itd. ako bude X ili zijan biti će koji su ga ku..c dovodili neka ga vode kući itd. itd.
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Logicnopitic je napisao/la:Znači sada definitivno znamo zašto su ukinuli suspenzije ovoj petorici.![]()
Dženo - svaka ti čast kada si se opet uhvatio za petlju i prihvatio ovako vrelu klupu FKS, a znaš vrlo dobro ako ne bude titule da će i tebe svi ispljuvati maksimalno i ako ćeš se na toj klupi najvjorovatnije zadržati samo 8 utakmica. Da ćeš donijeti pozitivan šok u ekipi sigurno hoćeš, ali da li će ove hairlije proigratimožda samo djelimično za početak. Kako god sretno ti Dženo, a i manje koštaš nego Kodro
.
Ko zna je li amidža imao uticaja na ovaj raskid ugovora sa Kodromda li je možda on naredio ovo zbog nezadovoljstva rezultatima
![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Za rezultate ne, ali za ovo boldirano se slazem. U slucaju loseg rezultata sutra, ne treba nista ama bas nista zamjeriti Dzeni!pitic je napisao/la:Znači sada definitivno znamo zašto su ukinuli suspenzije ovoj petorici.![]()
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa sta ces mu zamjeriti,dosao dan prije utakmice i odradili 1 trening,nije nista mogao nego popricati sa igracima kao sto je i rekao a mi sutra da se nadamo najboljem
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Mi nemamo strategiju, dugorocne planove, I kratko rocne planove. Dzeno, kakav got da je treba covjeka podrzat pa sta bude. 

Kada sam spomenuo rezultate mislio sam na ukupno stanje na tabeli jer pošteno govoreći porazno je vidjeti mega giganta ove države na 4 pozicijiMCMXLVI je napisao/la:Za rezultate ne, ali za ovo boldirano se slazem. U slucaju loseg rezultata sutra, ne treba nista ama bas nista zamjeriti Dzeni!pitic je napisao/la:Znači sada definitivno znamo zašto su ukinuli suspenzije ovoj petorici.![]()

Znam koliko Dženo voli FKS i da će uraditi sve u svojoj moći da nas izvede na pobjednički put dok traje ova sezona dok ga neko drugi ne zamijeni. Ne očekujem od trenera FKS da je lingvističar ili nešto više samo tražim volju, htijenje, borbu i rezultate od onih koje pošalje na teren.
SRETAN BROJ - 1725