FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ade43
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ade43 » 21 apr 2015, 15:25

THEC je napisao/la:
uNbx je napisao/la:Sta mislite kojih 11 ce izac sutra na teren? Ja veze nemam... Mogu rec da sam siguran za Leona, Tatka, Radovca i Puzu...
Ja bih poceo s istom zadnjom linijom,(mihojevic na stoperu) .. dva zadnja vezna cimi i radovac desno bekic lijevo milos i dva spica benko i krste..

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 21 apr 2015, 15:35

trunks1946 je napisao/la:slika

Volio bi ovo vidjet sutra, s tim da Stojcev moze na krilo a Krste i Benko napad... :D
Izbacuješ Bekića koji je bio na zadnje dvije najbolji pojedinac a ubacuješ Duljevića koji nije imao 5 tačnih dodavanja u svim utakmicama ove polusezone? :?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 apr 2015, 15:42

plus Baric :lol: pa bolji je i Crveni Marlboro od njega
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 apr 2015, 15:45

Dzemo stipu nas da se grebemo za cigare od tebe i imaces nasu podrsku. DZEMO DAJ PLJUGA SIROTINJI I JEDAN SI OD NAS :bow:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

trunks1946
Kontakt:

Post Postao/la trunks1946 » 21 apr 2015, 15:46

DrustveniParazit je napisao/la:
trunks1946 je napisao/la:slika

Volio bi ovo vidjet sutra, s tim da Stojcev moze na krilo a Krste i Benko napad... :D
Izbacuješ Bekića koji je bio na zadnje dvije najbolji pojedinac a ubacuješ Duljevića koji nije imao 5 tačnih dodavanja u svim utakmicama ove polusezone? :?
Slazem se da je Bekic u boljoj formi, al cisto sumnjam da ce njeg Dzeno stavit na krilo iako je bio odlican kod Mehe,
i vjerujem da ce Dzeno vratit samopouzdanje i postaviti 11 pobjednika !!
Ocekuje nas 8 finala !
orde del male

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 apr 2015, 15:46

Na osnovu cega stavljate Krstu ispred Bekica u pocetni sastav?

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 21 apr 2015, 15:49

slika

Brzo i agresivno rijesiti utakmicu u prvom poluvrijemenu, pa onda u drugom povuci nazad krila i cekati kontre.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 21 apr 2015, 15:52

sumnjam da che cimirot igrati,jedva je izash"o protiv chelika

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 apr 2015, 15:54

Nama dok budu igrali Stojcev, Velkoski, Puzigaca, od nas nista nema. Nadam se da cemo ih se na ljeto rijesiti.

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 21 apr 2015, 15:56

Evander je napisao/la:Nama dok budu igrali Stojcev, Velkoski, Puzigaca, od nas nista nema. Nadam se da cemo ih se na ljeto rijesiti.
E ti veze nemas,nek ti bude onda rustemovic glavni igrac hahaah :O

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 apr 2015, 15:57

ade43 je napisao/la:
Evander je napisao/la:Nama dok budu igrali Stojcev, Velkoski, Puzigaca, od nas nista nema. Nadam se da cemo ih se na ljeto rijesiti.
E ti veze nemas,nek ti bude onda rustemovic glavni igrac hahaah :O
Ja nisam rekao ko treba biti, rekao sam ko ne smije biti. Navedena trojka je rak rana ovog Sarajeva. Sreca pa im je noga na ljeto.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 21 apr 2015, 15:59

Ja zelim da kod nas igraju Stojcev iz proljetnog dijela prosle sezone, zelim Krstu i Puzigacu iz evropskih utakmica. Samira, Gojka i Harisa iz jesenjeg dijela. Bilbiju takodjer. Gdje su nestali ti igraci, nemoguce je da ih je dolazak Benke i Rustemovica bacio u depresiju pa ne mogu meda.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 21 apr 2015, 16:04

valjda ovo na dobro izadje ,iskreno ne znam sta bi rekao u posljednje vrijeme nemam puno sta reci o FKS samo ocekivanja i strepnja . Dzeno Iskreni Ušćuplic nek je sretno :!: ocekujem Bandovica na golu :D :D

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 21 apr 2015, 16:05

pregurati sve ovo kako znamo i umijemo, nista nije jos gotovo, da smo u problemima jesmo, sad je pitanje da li ce ovi nasi levati proigrati povratkom Dzene, a za ljeto je potreban iskusan i strog trener jer smo mi balkanska bagra i ne mozes drugacije nego tako reci udaranjem !!! europski i fin nacin kod nas ocigledno ne prolazi a vec 2 puta smo se oprzili !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 21 apr 2015, 16:10

Znači sada definitivno znamo zašto su ukinuli suspenzije ovoj petorici. :mrgreen:

Kodro - heb ga zaslužio si otkaz na osnovu svojih rezultata i igre posebno mislim na ovo drugo ja se ne sjećam kada smo ovako loše i (ne)borbeno igrali kao sada za vrijeme tvoga mandata.

Dženo - svaka ti čast kada si se opet uhvatio za petlju i prihvatio ovako vrelu klupu FKS, a znaš vrlo dobro ako ne bude titule da će i tebe svi ispljuvati maksimalno i ako ćeš se na toj klupi najvjorovatnije zadržati samo 8 utakmica. Da ćeš donijeti pozitivan šok u ekipi sigurno hoćeš, ali da li će ove hairlije proigrati :?: možda samo djelimično za početak. Kako god sretno ti Dženo, a i manje koštaš nego Kodro :D .

Uprava na sve moguće načine pokušava titulu da uzme pa pokušavaju sa starim već isprobanim receptom koji je bio hajmo reći djelimično uspiješan prošle sezone, ali ako isti recept ne prođe kao prošle sezone može im se vratiti duplo.

Ko zna je li amidža imao uticaja na ovaj raskid ugovora sa Kodrom :?: da li je možda on naredio ovo zbog nezadovoljstva rezultatima :?:

Znam ja kakvi smo većina, sutra ako dobijemo biti će Dženo kralj, maher, faker itd. ako bude X ili zijan biti će koji su ga ku..c dovodili neka ga vode kući itd. itd.
SRETAN BROJ - 1725

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 apr 2015, 16:15

pitic je napisao/la:Znači sada definitivno znamo zašto su ukinuli suspenzije ovoj petorici. :mrgreen:

Kodro - heb ga zaslužio si otkaz na osnovu svojih rezultata i igre posebno mislim na ovo drugo ja se ne sjećam kada smo ovako loše i (ne)borbeno igrali kao sada za vrijeme tvoga mandata.

Dženo - svaka ti čast kada si se opet uhvatio za petlju i prihvatio ovako vrelu klupu FKS, a znaš vrlo dobro ako ne bude titule da će i tebe svi ispljuvati maksimalno i ako ćeš se na toj klupi najvjorovatnije zadržati samo 8 utakmica. Da ćeš donijeti pozitivan šok u ekipi sigurno hoćeš, ali da li će ove hairlije proigrati :?: možda samo djelimično za početak. Kako god sretno ti Dženo, a i manje koštaš nego Kodro :D .

Uprava na sve moguće načine pokušava titulu da uzme pa pokušavaju sa starim već isprobanim receptom koji je bio hajmo reći djelimično uspiješan prošle sezone, ali ako isti recept ne prođe kao prošle sezone može im se vratiti duplo.

Ko zna je li amidža imao uticaja na ovaj raskid ugovora sa Kodrom :?: da li je možda on naredio ovo zbog nezadovoljstva rezultatima :?:

Znam ja kakvi smo većina, sutra ako dobijemo biti će Dženo kralj, maher, faker itd. ako bude X ili zijan biti će koji su ga ku..c dovodili neka ga vode kući itd. itd.
Logicno :beba:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 21 apr 2015, 16:17

pitic je napisao/la:Znači sada definitivno znamo zašto su ukinuli suspenzije ovoj petorici. :mrgreen:

Za rezultate ne, ali za ovo boldirano se slazem. U slucaju loseg rezultata sutra, ne treba nista ama bas nista zamjeriti Dzeni!
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 apr 2015, 16:23

Pa sta ces mu zamjeriti,dosao dan prije utakmice i odradili 1 trening,nije nista mogao nego popricati sa igracima kao sto je i rekao a mi sutra da se nadamo najboljem
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 21 apr 2015, 16:25

Mi nemamo strategiju, dugorocne planove, I kratko rocne planove. Dzeno, kakav got da je treba covjeka podrzat pa sta bude. :bih:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 21 apr 2015, 16:31

MCMXLVI je napisao/la:

Za rezultate ne, ali za ovo boldirano se slazem. U slucaju loseg rezultata sutra, ne treba nista ama bas nista zamjeriti Dzeni!
Kada sam spomenuo rezultate mislio sam na ukupno stanje na tabeli jer pošteno govoreći porazno je vidjeti mega giganta ove države na 4 poziciji :(

Znam koliko Dženo voli FKS i da će uraditi sve u svojoj moći da nas izvede na pobjednički put dok traje ova sezona dok ga neko drugi ne zamijeni. Ne očekujem od trenera FKS da je lingvističar ili nešto više samo tražim volju, htijenje, borbu i rezultate od onih koje pošalje na teren.
SRETAN BROJ - 1725

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Lecler i 7 gostiju.