Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ako je istina da se radi samo o pokeru i ruletu onda nece ni biti nikakve kazne.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Ti koga gotivis branis ga svim sredstvima, pozavidjeli bi ti i Alegri fanatici.Pogba je napisao/la: ↑13 okt 2023, 20:43Sto ti je ironija, klubovi i savezi ubijaju pare na kladionicama koje su im na dresovima, majicama, stadioni nose njihova imena, ali nemojte da se klade. Propagiraju kladionice, ali nemojte da se ljudi klade. Protiv sam kladjenja naravno iz mnogo razloga, ali jos jedno licemjerje je na djelu.
Na bih dirao nikoga ko se nije kladio na sebe tj. svoj klub ili ako uopce se nije kladio na calcio konkretno. Prevaspitati momke, uključiti ih na rehabilitaciju jer je to ovisnost i to je to. A ne jos neke kazne dugoročne.
Sto se tice Fagiolia, spominje se da je to bilo prije 4-5 godina ili tako nešto. Moguce da je bio i maloljetan.

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Trebao sam u advokaturu. 
Nego, zamisli da smo i Zaniola doveli, 3 veznjaka bi imali suspendovana.

Nego, zamisli da smo i Zaniola doveli, 3 veznjaka bi imali suspendovana.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ah ziva istina ali u q

Kakav je debil Fagioli, lik ih uvukao u belaj i jos propjevao o svemu

Max Allegri
Ma svi su oni levati. Šuplje priče o ovisnosti. Gledam sad ovog Zalevskog, il kako se vec piše, lik se kladio da će lično on dobiti zuti karton i u sudijskoj nadoknadi povlači igrača za dres s leđa.
Il Club più titolato al mondo!
- Beduin
- Kontakt:
Ovo je jedinstvena prilika za se rijesimo Florenzia. A jos pred pocetak sezone govorim kako ga se treba rijesiti, ali jok, ne mozes ti uhljeba tek tako otjerati.
A evo i ove sezone jazavac nabra minuta ko u prici.
A evo i ove sezone jazavac nabra minuta ko u prici.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kaze Fagioli da je Tonali njega navuka na kladu 

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Što ga Milan na vrijeme proda i još remont napravi

La Gazzetta dello Sport piše da se Tonali odlučio nagoditi s Talijanskim nogometnim savezom i tužiteljstvom suda u Torinu. Tonali je spreman surađivati s istražiteljima i otkriti im sve što zna oko kladioničarske afere
Ako istražitelji utvrde da im je Tonali priznao sve što je imao, vjeruje se da će i Tonali dobiti oko 18 mjeseci kazne. La Gazzetta dodaje da će istraga potrajati nekoliko mjeseci i da se mora utvrditi je li se Tonali kladio na utakmice Milana dok je igrao za njega.
Il Corriere della Sera navodi da je Tonali bio u suzama kad je uhvaćen u skandalu te se obratio za pomoć kako bi se riješio ovisnosti o kockanju.
- akisarajevo92
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Svi odmah ovisnici i traze pomoc. Odlican savjet advokata, nema sta.
Samo ih derat, kad su glupani.
Samo ih derat, kad su glupani.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
mozda i najdraza pobjeda u derby della capitale (coppa italia ne racunam, to je nesto posebno), kakav izliv emocija je to bio :ljepota:
Tonali je baš ispao glup s ovim. Mada, stvarno ne razumijem, milioner si i ti radiš ono što znaš da će te dovesti do suspenzije, a novac ti ne treba apsolutno. Te priče o ovisnosti su za malu djecu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Pa upravo sto imaju pare moze sugerirati o ovisnosti. Dakle igras jer si fiksiran tim.
Prije je ipak da su im oči gladne jer većina od njih izuzev Tonalia i nema neke velike plate za danasnje pojmove.
Prije je ipak da su im oči gladne jer većina od njih izuzev Tonalia i nema neke velike plate za danasnje pojmove.
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma brate nema ti to veze s novcem vjeruj mi. Ako postanes ovisan o necemu onda ybg. Ali ljudi ti nece priznati da su ovisni. Druga stvar je sto su igre na srecu i kladjenje ukorijenjene duboko u kulturu Italije i vjerovatno je od malih nogu krenuo s tim.
Stvarno nemam toliko vremena da odgovaram na svaki post nekakvog opancara. Svasta si udrobio tu. Hajde sto pokusavas ispasti inteligentan i usput vrijedjati ( znas koliko me dotice toik0ik0 je napisao/la: ↑12 okt 2023, 08:00
![]()
![]()
Niti sekunde.
Ali ti očito u aspektu napadača ne znaš vidjeti nikakvu kvalitetu osim zabio/nije zabio. Ne znaš ni čitati s razumjevanjem.
Ali da ti opet ponovim, iako mislim da sam bio više nego dovoljno jasan i prvi put da bi i dijete od 7 godinama moglo shvatiti što sam rekao, i mislim da su svi na forumu shvatili, osim tebe.
Dakle IMAO je problem s realizacijom. I zato ga nisam smatrao WC napadačem kao Lewandoski. Znači nikad nije bio clinical kao što je to Lewa zadnjih 10 godina, ili kao što je to bio Icardi dok je bio u Interu. On vjerojatno nikad ni neće biti tako učinkovit napadač. Kao što nije bio ni Firmino, ali je ipak u vremenu najjačeg Liverpoola odigrao 36 odnosno 38 utakmica u Premu kao najistureniji napadač, odnosno špica, a u te obadvije sezone zabio po 9 golova, koji meeeh učinak. Ali je bio itekako bitan i koristan napadač jer je svojim presingom omogućio Klopu da igra svoj famozni gegenpress, a svojim kretnjama i korištenjem prostora i igrom bez lopte svojim krilnim suigračima koji su igrali inside forward što bi rekli englezi, trpaju ko na traci. Mada znam da ti misliš da je Salah trpao samo zato jer je svijetska klasa, i da u tome Firmino nije imao nikakvih zasluga, osim ako je bio asistent. Jer **** ga, to je tvoj kapacitet shvatanja fudbala.
Znam da sad ne kužiš qrca šta sam napisao gore, al **** ga.
Kasnije sam ubacio statistike, i napisao da Lautaro ipak nije toliki čoker kako ga ti pretstavljaš, i da su Osimhen i Vlahović bolji napadači od njega, a gle čuda, zadnje 3 godine svi u bocu što se tiče realizacije. S tim da je Lautaro korisniji igrač od Dušana.

Super. Eto otvorila se pozicija za tebe.

Ljudi se navuku i jbg. Nebitno koliko para imali. Jedina razlika između onoga šta ima para i onoga šta nema je ta da će ovaj koji ima više potrošiti i to je to.
Izgleda da je Tonali vođa UZP-a.
Kazu kladio se na Milan, ali nece imati drakonsku kaznu jer se nije kladio nikad da ce izgubiti.
Sto se tice Fagiolia, sve je vec zavrseno, 7 mjeseci neaktivnosti tj. do kraja sezone i onda se vraca na teren, a 5 mjeseci ce imati "edukacije" u međuvremenu.

Kazu kladio se na Milan, ali nece imati drakonsku kaznu jer se nije kladio nikad da ce izgubiti.

Sto se tice Fagiolia, sve je vec zavrseno, 7 mjeseci neaktivnosti tj. do kraja sezone i onda se vraca na teren, a 5 mjeseci ce imati "edukacije" u međuvremenu.

#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.