Eh evo ga, znao sam i samo sam cekao kada ce krenuti sa Nestom i Abateom, da ih promovise da su dobri....hahahahameepo je napisao/la: ↑14 feb 2023, 20:59Svasta se veceras moze dogoditi. Ako protiv ovako oslabljenog Tottenhama ne naprave sansu odmah poslije utakmice uruciti celavcu otkaz pa makar Nesta vodio tim nakon njega.
Ako Tottenham zabije u prvih 15 minuta ide potop i to tako sto ce Conte se povuci pustit im loptu i igrati na kontre. Kao onda kad je uzeo s interom titulu.
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
- OldFashioned
- Kontakt:
GOOOOOL JEEEEEEEEEEEEEE
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Idemo momci još 2 komada.
Toooooo
Gledaj onog argentinskog go.vneta kako ide nogom u lice kad ga Theo odnese
Bravo Brahimeee....
Ibrahim ipak demantovao, neka. 

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Oni ti ga puseeee Brahimeeeeeeee brahimeeeeeee, oni ti ga puse Brahimeeeeeee Brahimeeeeee 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- OldFashioned
- Kontakt:
Hoćemo ikada prestati ovako duboko braniti prekide, svaki ubačaj rizičan.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Thiaw je otkriće samo za Piolija. Jer svi mi ovdje smo ga prizivali i ranije
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Vile ih pronosale....
Dobra borba svaka cast momci, malo plivaju na kraju sad ali logicno da ce pasti malo. Thiaw dobar za sad, mada nekada previse solira,m ora se prije rjesavati lopte, i kao kod ove sanse Kanea, nije ga nigdje bilo, sreca offside nas spasi....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kjaer isprebijao Kanea. Thiaw dobro čuva Dejana. Ne zaostaje ni Kalulu u svojim zadacima.
Bennacer na sredini uveliko fali. Krunić jednostavno ne zna bolje od ovoga što igra.
Bennacer na sredini uveliko fali. Krunić jednostavno ne zna bolje od ovoga što igra.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Dobro je ovo. Tonali mora više odgovornosti preuzeti kreacijski, od Krunića znamo koliko dobivamo i on ne može bolje.
Pioli u stilu Contea, nakon vodstva zatvori utakmicu, namjerno isjeckaše igru prekidima, nakon svakog faula lezi (Kjaer, Theo, Tonali). Ako se ukaže prilika za kontru, zabij drugi, inače prezadovoljan sa 1-0 FT.
Kjaer degeneči Kanea, bravo, Thiaw dobar a i miran, Sale+Krunić dobro zatvorili svoj bok, napokon da dočekamo dobar nastup ove zadnje dvojice. Theo maestro, jak nastup u oba smijera, kapitenski
Golemo da nisu Leaoa više u stanju koristiti, ovaj rezultat je idealan za kontru i njegovu igru. Tonali se mora više uključiti u igru u 2.pol.
Čestitke Pioliju što je zadržao formaciju, Saleta i Thiawa nakon dobrih nastupa.
Kjaer degeneči Kanea, bravo, Thiaw dobar a i miran, Sale+Krunić dobro zatvorili svoj bok, napokon da dočekamo dobar nastup ove zadnje dvojice. Theo maestro, jak nastup u oba smijera, kapitenski

Golemo da nisu Leaoa više u stanju koristiti, ovaj rezultat je idealan za kontru i njegovu igru. Tonali se mora više uključiti u igru u 2.pol.
Čestitke Pioliju što je zadržao formaciju, Saleta i Thiawa nakon dobrih nastupa.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Tottenham je krnjav noćas i to ako ne iskoriste u Londonu neće sigurno moći. Zato bi drugi gol mnogo toga odredio. Ali hajde da vidimo šta nas čeka u nastavku.
Ovdje se mora al mora iskoristiti vise strana Theo i Leao, sad u ovoj situaciji mora se njima dvojici napraviti visak da istrce kontre i da se zabije jos jedan
Treba se cuvati prekida za njih ostalo je sve za 10 veceras, samo su prekidi kriticni
Treba se cuvati prekida za njih ostalo je sve za 10 veceras, samo su prekidi kriticni
- muha milanez
- Kontakt:
Dobra postavka u obrani, funkcioniše poslije mnogo vremena 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

- OldFashioned
- Kontakt:
Morao je Theo ići na asistenciju ali eto zabili smo pa yebajiGa!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.