RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
skinuli gaće prije nego što su izašli na teren, nije da nismo navikli.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Fuj, fuj
10 dana se spremali za ovo pickasto igranje
10 dana se spremali za ovo pickasto igranje
Bolji su treba biti realan, mi još pure moramo jesti
Igraju s "srcem" necu da psujem.
Vehabovic umjesto u aut, loptu u sredinu izbija kao pionir i zabijaju gol. Hoce li ikad ta fudbalska inteligencija uci u glavu tog igraca.
Nije problem 5:0, problem je igra s vaginom.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 18 okt 2023, 17:15, ukupno mijenjano 1 put.
Naše piqčice i poslije najmanjeg starta pružaju ruku..apsolutno nikakvog naboja.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Sta promasi Haskic. Jest sjajna odbrana, stoji to, ali gdje ces pronasiti zicer s tri metra glavom.
Idemo dalje. Treba se spremiti za sljedecu utakmicu i opet seriju neku napraviti.
Idemo dalje. Treba se spremiti za sljedecu utakmicu i opet seriju neku napraviti.
Odlicno, bravo majstore s postavkom igre 

-
- Kontakt:
Mater vam yebem bez marke se igralo za ovaj klub a nije se ovako brukalo. Picke jedne platu im treba preskociti ovaj mjesec.
19V22
Pristup kao da igramo sa Lokomotivom.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Borili se, ne borili, ljudi nas ubijaju iz prekida, dali bi još jedan da Bilbija nije pogodio svog igrača. Svaki prekid opasnost, kod nas jedino Džafić zna dobro nabacit.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Nisam strucnjak ali odgovori mi molim te, kako je moguce da covjek stoji sam dvaput u petercu bez igraca Veleza kraj sebe? Ko je kriv za postavku igre kada je prekid?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 17:20Aj ne ser.i strucnjak, jel do trenera sto je Haskic promasio zicer za 2-1 i sto su igracine skinule gace prije pocetka utakmice?
Nismo mi s foruma nego trener.
Cuj da je, pa da golman ne odbrani zicer bilo bi 4:0.
Skoluju ih ljudi, kako nece s Zvonicem u ekipi. Pa taj lik je svoje odigrao ima pet godina. Lik s 300+ nastupa za Velez.
- crveniratnik
- Kontakt:
Jutros sam vam rekao, bez Ante Hrkača nismo morali ni ici pod Bijeli Brijeg.....Halilovic D, Halilovic E, Vehabovic E...odmah se mogu ostaviti nogometa, jer hljeba tu nece zaraditi, a i ovaj Mahmic je bezveze, taraba živa, kiks igrac isto ko i Zvona...
Rođeni, rođeni, kraj Neretve rođeni
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Neretva je hladna voda i kolijevka i sloboda.
Svima odbiti cijelu platu od stručnog štaba do igrača pa će drugi put drugačije
-
- Kontakt:
On je sve to sigurno postavio kako treba, samo je malo zeznuto kad to treba uradit sturm, zvonic, vehabovic, mahmic.. onaj kreten umjesto da ustane i igra on ostaje lezat i zbog njega ne svira ofsajd kod drugog golaNeutral je napisao/la: ↑18 okt 2023, 17:22Nisam strucnjak ali odgovori mi molim te, kako je moguce da covjek stoji sam dvaput u petercu bez igraca Veleza kraj sebe? Ko je kriv za postavku igre kada je prekid?Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑18 okt 2023, 17:20Aj ne ser.i strucnjak, jel do trenera sto je Haskic promasio zicer za 2-1 i sto su igracine skinule gace prije pocetka utakmice?
Nismo mi s foruma nego trener.
Cuj da je, pa da golman ne odbrani zicer bilo bi 4:0.
Skoluju ih ljudi, kako nece s Zvonicem u ekipi. Pa taj lik je svoje odigrao ima pet godina. Lik s 300+ nastupa za Velez.
Mentalni patuljci i gotovo
Da su postavili 10 forumasa s golmanom jos, vise bi ginuli na terenu od ovog manekenskog pristupa igraca. 10 dana pripreme, za sto tacno?
Sve ispod pet komada je uspjeh, bruka.
@mostarwolf
Kvalitetnija ekipa ali pristup 0.
Sve ispod pet komada je uspjeh, bruka.
@mostarwolf
Kvalitetnija ekipa ali pristup 0.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.