FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

MrRiccoli
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 26 mar 2013, 16:05

ovdje koliko pise otisao je zbog neslaganja sa Osimom, a ja sam uvijek na Osimovoj strani, a sto se tice novca ima komentar iznad dobar napisan cilj je bio zadrzati igrace i jedino ukoliko dodje bas dobra ponuda da se neko i proda sto se nije dogodilo i da je bas takva losa situacija vjerovatno bi Osim prodao nekog za sta bilo jer je bilo manjih ponuda... Al i eto menadzer vrhunskih sposobnosti Rusmir Cviko mnogo toga uradio, a nezz koga je to od nasih igraca uvalio negdje mozda Sehica od kojeg nismo marke jos uvijek vidjeli...
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 mar 2013, 16:36

Sumnjam da je do para jer to neslaganje izmedju Amara i cvike datira od 2010/2011...sada je to samo eskaliralo..., a zna se Amar ko god mu stane na put ili pokusava zanovijetati i dirigovati, Šef to rijesi po kratkom postupku... evo primjeri Zeba, Beslija, Savic, Cviko itd... Bravo ŠEFE i samo tako ne daj nikom pardona

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 26 mar 2013, 17:04

Trebali bi pokusati dovesti ovog malog Duljevica iz Olimpika.Evo gledam ove mlade,momak je fantastican igrac
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 26 mar 2013, 17:21

Svraka za A repku, Zola za U21. Dominiramo ;)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 mar 2013, 18:04

Nego, o kakvog sastanku saveza Srbije, Albanije, Makedonije, Bugarske Nijaz Brkovic govori?
Zasto nas nema tu, je pravo pitanja? Sta nas savez radi po tom pitanju?
Davno sam predlagao dosta nacina da se ova liga unaprijedi, ali ocigledno mi "svi navijaci, simpatizeri" jos uvijek zivimo u ratnim 90 godina, pa se pravdamo da takve lige jos nisu moguce. Pa draga gospodo (generalno gledano), ako tako nastravimo razmisljati, onda slobodno poslije osvajanja titule, moze osnovali Ligu Prvaka kod Brace na Vrbanjusi, jer cemo jedino moci uzdignute glave napustiti takav vid takmicenja...

Mnogi ce sada zapeti, sta bi bilo da se dogode neredi i neredi. Pa neka se dogode, kao da sada nemamo nereda. Imaju organi vlasti koji ce to vremenon iskorijeniti. Bitan je nogomet i razina nogometa, a sa ovom trenutnom vise tesko da mozemo i 45 minuta pravog evropskog tempa podnijeti.

Dakle, ako nismo dobili poziv, ili cak jesmo pa nismo odgovorili jer vjerovatno neki u savezu nemaju interesa za to, trebali bi mi, navijaci koji i pratimo ovu nasu ligu malo na scenu doci. Recimo, po meni, mozda ce nekom zvucati smijesmo, nekom odlicno, ali ostavljam vama da presudite sami. Stvaranje jedne lige u kojoj ce se naci timovi iz Hrvatske, Slovenije i BIH. Prvih pet timova iz navedenih liga moze neka ulazi u ovom novonastalu.
E sada, da cujem vase prijedloge, komentare, zelje, itd...

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 26 mar 2013, 18:10

gledajuci ovu maldu repku,skontao sam da kad se zna lopte igrati,teren ne moze biti problem.Nas Zolotic dao dobar go i bio je po meni najbolji na terenu,takodje sto neko rece ovaj Duljevic je dobar igrac mada sumnjam da ga mi mozemo dovesti.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 26 mar 2013, 18:19

FK Gorazde - FK Željezničar 1-1

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 mar 2013, 18:21

slika
DRUG NEBI TI PUNCA

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 26 mar 2013, 18:25

Eno Karic na golu :mrgreen:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 mar 2013, 18:56

slika

bravo Zola ! 8-)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

PL BiH -1
Kontakt:

Post Postao/la PL BiH -1 » 26 mar 2013, 18:57

Ovo za Cviku nije istina. Ko se smije kladiti da ce biti tu za utakmicu sa Zrinjskim?

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 26 mar 2013, 19:27

Nije uopšte istina. I neznam o kakvim sukobima pričate. Kad god Cviko ode porodici u Belgiju neko napiše da se posvađao.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 mar 2013, 19:31

ipetm je napisao/la:Nije uopšte istina. I neznam o kakvim sukobima pričate. Kad god Cviko ode porodici u Belgiju neko napiše da se posvađao.
Govori li ti to ista ? Imamo toliko dusmana da ce na sve nacine probati da napakoste ili da probaju narusiti atmosferu!
Najbolji nacin za borbu protiv takvih je da napunimo stadion, sto vise ljudi na Grbavici lihvarima koji izmisljaju ovakve stvari bice jos teze.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 mar 2013, 20:03

pile87 je napisao/la:
ipetm je napisao/la:Nije uopšte istina. I neznam o kakvim sukobima pričate. Kad god Cviko ode porodici u Belgiju neko napiše da se posvađao.
Govori li ti to ista ? Imamo toliko dusmana da ce na sve nacine probati da napakoste ili da probaju narusiti atmosferu!
Najbolji nacin za borbu protiv takvih je da napunimo stadion, sto vise ljudi na Grbavici lihvarima koji izmisljaju ovakve stvari bice jos teze.
I sutra ce se opet citati AVAZ, a ovakve ti dusmanske bombe postavljaju???

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 26 mar 2013, 20:09

Zolotić strijelac u pobjedi „U-21“ reprezentacije BiH

http://fkzeljeznicar.ba/zolotic-strijel ... -bih/4931/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 26 mar 2013, 20:14

Bravo Zola ti si nas buduci Dzeko :D.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 26 mar 2013, 20:27

Ne postoji ozbiljan homo sapiens koji smatra da se u tariguzu marke Avaz, koji neki laici pretenciozno nazivaju "dnevna novina", može naći neka informacija koja daje naznake da bi eventualno mogla imati bilo kakve veze sa istinom.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 26 mar 2013, 20:30

Pehovi nas prate u stopu, ako se uspijemo izdic iznad svega to ce biti strasan podvig. Nadam se da mi to mozemo!
Brkovicu, brz oporavak i da nam se vratis jos bolji. ;)
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 26 mar 2013, 20:30

DukeOfWellington je napisao/la:Ne postoji ozbiljan homo sapiens koji smatra da se u tariguzu marke Avaz, koji neki laici pretenciozno nazivaju "dnevna novina", može naći neka informacija koja daje naznake da bi eventualno mogla imati bilo kakve veze sa istinom.
Pa i nije izaslo u dnevnom avazu :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 26 mar 2013, 21:27

pile87 je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Ne postoji ozbiljan homo sapiens koji smatra da se u tariguzu marke Avaz, koji neki laici pretenciozno nazivaju "dnevna novina", može naći neka informacija koja daje naznake da bi eventualno mogla imati bilo kakve veze sa istinom.
Pa i nije izaslo u dnevnom avazu :lol:
Svejedno, to ne mijenja činjenicu koju je čovjek napisao!
NAPRIJED NARODE!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, Cwirek i 29 gostiju.