FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 21 apr 2015, 10:45

hz1987 je napisao/la:cek malo????

uscuplicev ucinak u 7 utakmica na pocetku sezone 3-4-0 (13bodova)
isti ucinak kodre u tih 7 utakmica u drugom dijelu sezone 3-3-1 (12bodova)

sta smo dobili promjenom???
Ma promjene uvijek pozitivno utjecu..vidis da igraci isto igraju zadnjih 5 tekmi..nezainteresovano,lijeno..mrsko im zivjeti,kako Siroki odmah reaguje ;) ...Dzeno nece nikad staviti Dejo,ne lupajte gluposti..
Napokon Radovac i Cimi u sredini normalno.. :D
Meho bi samo nastavio sa letargijom,ljudi dragi vidite da je sporazumno,a i Meho je rekao da ce sam otici ako vidi da ne moze nista da promjeni.. ;) ;) Nije on otjeran..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 21 apr 2015, 10:48

http://www.dodaj.rs/f/0/MJ/cBdFzzU/f5j3b.png" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.dodaj.rs/f/21/w5/Df5NN07/rn8s6.png" onclick="window.open(this.href);return false;
nek bude i mnogo bolji, djaba mu kad ne zna izgovoriti dvije prosirene recenice
Kodro se iskreno pogubio tokom ovog proljeca, jel sve na njemu ili ima dosta toga i do igraca, ali nesto se moralo napraviti. Tesko je biti pametan, vremena nema, sitacija je ozbiljna, utakmica sutra a previse kikseva, sa srecom
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 apr 2015, 10:50

Sa Dzenom nam igra uopste nije bila losa..pa ljudi dragi samo se sjetite sta je sve Todorovic promasivao u Zenici,pa onda Baric u Obarskoj pravi penal svojom greskom,citavu utakmicu smo napadali,fulali prilike i na kraju BIlbija masi penal u 90 toj..splet okolnosti jbg..Dzeno je otisao nakon pobjede nad Olimpicom..
Dobili smo Borca u Banja Luci i sto je najvaznije ljudi sa DZenom je ekipa stvarala prilike(doduse fulali su),al sa Mehom mi od pocetka polusezone ne pravimo sanse..samo kruzimo oko gola ,tako bi bilo i protiv Olimpica..
DZENO JE :kralj: :kralj:
FK SARAJEVO.

damir_82
Kontakt:

Post Postao/la damir_82 » 21 apr 2015, 10:51

11 pobjeda, 4 remija i 2 poraza nisu razlog za smjenu.. Potrajace ova "ranimacija" kluba u svakom smislu duze nego smo se nadali.. Sta ocekivati sutra? Dzenu su zvali "iskreno" i zamjeralo mu se sto ne rotira i sto su mu igraci popadali i bili preumorni nakon 6-7 kola PL... Ako vec od duela sa Sirokim Brijegom ne budemo imali novog trenera, sta da mislim o onom "Dzeno nema licencu" od jesenas....?
Nastavljamo sa trosenjem trenera i ljudi... Ako je i predsjednik Kusturica neki dan rekao da nije smak svijeta ako ne osvojimo titulu, zasto se nije ostavio trener koji je svoj posao radio profesionalno (njihove rijeci)...?
I ja mislim da je Meho radio dobar posao..
Rotirao je ekipu da bi svakom dao sansu..
Na postavljene bunkere cesto nismo imali adekvatnog rjesenja, ali trener je mijenjao nacine napada..pokusavali smo po bokovima, kroz sredinu, sutevima iz vana... Nauciti beka/krilo da poboljsa procenat dobrih ubacaja nije mogao, kao ni centralne/ofanzivne veznjake da bolje sutiraju na gol..
Treninzi poslije utakmica..
A sta kad pocnemo sve pobjedjivati..? Hocemo li da tucemo igrace ako ne udju u grupu lige prvaka? Ili ako to postane praksa, da im podijelimo par vaspitnih ako za 2-3 godine ne prodju u drugi krug?
I mi kao navijaci moramo na emancipaciju.....
Na zalost, uz borbu sa mahalom oko kluba, mislim da nam je velika mahala i u svlacionici medju igracima, i da neki od njih imaju moc da opstruiraju trenere.. Ne bi me iznenadilo da ovo bude pozitivan sok, da igraci konacno daju sve od sebe, cak i da se uzme titula, al sta onda.....

Hvala ti Meho za ovih 17 zvanicnih utakmica..Sretno!

amypitar
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la amypitar » 21 apr 2015, 10:53

Evander je napisao/la:Ovo je cirkus. Lagano ova uprava gubi moje povjerenje. Svaka cast njima na tome sto su donijeli pare u klub, uradili su tah dio posla kako niko drugi ne bi mogao, ali o vodjenju sportske ekipe ocito da ne znaju previse.

Mislim da grijesis.
Kodro je kod igraca izgubio povjerenje,jako je bila losa atmosfera u svlacionici,pa je logicnije otjerati trenera nego suspendovati pola tima.Za novog trenera je kasno a Dzeno se namece kao logicno resenje.Sad svi igraci krecu od nule.Sto neko rece pozitivan šok.Raspored nije los,i mislim da sa Dzenom do kraja sezone kao trenerom je dobar potez uprave.Sad svi imaju motiv.Igraci da se nametnu za prvih 11,a Dzeno eventualnom titulom pokaze Upravi da je pogrijesila njegovom smjenom.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 21 apr 2015, 10:54, ukupno mijenjano 1 put.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 21 apr 2015, 10:53

I sta rece uprava "Uscuplic vise nije trener jer nema licencu". Neko nas dobro laze i smatra nas budalama.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 21 apr 2015, 10:56

Možda se iškooooolo pa dobio u međuvremenu :urnebes:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

xbox
Kontakt:

Post Postao/la xbox » 21 apr 2015, 10:58

Uprava isto toliko kriva kao Meho Kodro jer su i oni dovodili igrace. Ljudi ne mozemo nazor osvojiti titulu i necemo je osvojiti, jer smo pokvareni i nismo nimalo realni. Jes da imamo mozda po imenu finu ekipu al brate ne zasluzujemo biti prvi. Mi hocemo svaki put nesto na ho-ruk 5 trenera ne valja i opet vracas tog koji do jucer nije valjao. Pa moras nekome dati sansu da vodi barem godinu dana event. dvije pa da mozes reci valja ili ne valja. Ovo sto uprava radi na sporskom smislu je ispod Drine iz Zvornika.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: xbox, dana/u 21 apr 2015, 11:00, ukupno mijenjano 1 put.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 21 apr 2015, 10:58

Više bih volio da je Kodro ostao do kraja sezone i odradio to kako treba jer mislim da je isti bio sposoban za takvo nešto pa onda dobio otkaz ako budu smatrali da otkaz zaslužuje nego ovako. Svaka tebi Dženo čast ali mislim da je trebao neko drugi doći. Dženo nema licencu što znači opet na kraju sezone daj nam drugog trenera pa je*o ti ovo više. Upravi svaka čast što se tiče finansija i dijela vezanog za to ali sportski segment koji treba biti itekako bitniji nam je u ku*cu. Trznite se malo, možda i dobijemo Olimpica jer kako smo navikli kad novi trener dođe igrači kidaju ali opet je to kratkotrajno i opet po starom, patnja. Još ako Bandovića na golu vidim prestat ću vjerovati da se rade neke stvari kako treba.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 21 apr 2015, 11:02

mma_hz je napisao/la:Sa Dzenom nam igra uopste nije bila losa..pa ljudi dragi samo se sjetite sta je sve Todorovic promasivao u Zenici,pa onda Baric u Obarskoj pravi penal svojom greskom,citavu utakmicu smo napadali,fulali prilike i na kraju BIlbija masi penal u 90 toj..splet okolnosti jbg..Dzeno je otisao nakon pobjede nad Olimpicom..
Dobili smo Borca u Banja Luci i sto je najvaznije ljudi sa DZenom je ekipa stvarala prilike(doduse fulali su),al sa Mehom mi od pocetka polusezone ne pravimo sanse..samo kruzimo oko gola ,tako bi bilo i protiv Olimpica..
Upravo to,sa Dzenom smo bar imali igru,na nesto smo licili,napadali,trudili se....sa Kodrom je to sve izgledalo uzasno,Kodro nam je doveo u pitanje i izlazak u Evropu,a puno para je ulozeno u ekipu....i logicno je da ce dobiti otkaz! od Uscuplica ocekujem da igramo,ne kaze niko da ce dobijati sve redom,ali bar da igramo,da to lici na nesto...da izborimo Evropu koja je sada vise nego upitna,jer smo 4 na tabeli..
Uscuplic je odlicno prelazno rjesenje,a na ljeto obavezno dovesti provjereno trenersko ime.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 21 apr 2015, 11:03

Veliki sam fan Kodre, jednostavno nesto nije stimalo i sve je bilo nekako nazor, ali mislim da ce ovo na dobro izaci sa Dzenom. Igrali smo dobro sa njim, samo mi nista nije jasno ovo sa licensom ofo ono :?:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

poskok86
Kontakt:

Post Postao/la poskok86 » 21 apr 2015, 11:03

Haha cuj Dzeno smijenjen zbog licence. Mi tj Vi ste ga otjerali i .ebali mu sve mrtvo i zivo. I opet ce isto biti zato pustite suplju,trazila se Mehina glava vec odavno i sta je sad,ne valja ni to. I nije ga Ibrak smijenio nego uprava kompletna. I ibrak je bivsi ubrzo ako ce nekom biti lakse. Hajmo sad po starom .ebat Dzeni sve na kamaru,ja mu dajem jedno 3 kola plafon. Hajmo malo i po upravi oplest pocelo je i to svakako i po Tanu i TA hajmo im krila malo .ebavat i to sam cuo na zadnjoj. Pa normalno da su svi krivi **** mu mater al jel treba klat sve redom nas ce izgleda voda nositi sve dok ne postanemo ko Dinamo Zg klub bez navijaca tek tada ce doci i rezultati. Samo udarajte braco i ne zalite nikog samo redom poserite sve

Forestt
Kontakt:

Post Postao/la Forestt » 21 apr 2015, 11:04

xbox je napisao/la:Uprava isto toliko kriva kao Meho Kodro jer su i oni dovodili igrace. Ljudi ne mozemo nazor osvojiti titulu i necemo je osvojiti, jer smo pokvareni i nismo nimalo realni. Jes da imamo mozda po imenu finu ekipu al brate ne zasluzujemo biti prvi. Mi hocemo svaki put nesto na ho-ruk 5 trenera ne valja i opet vracas tog koji do jucer nije valjao. Pa moras nekome dati sansu da vodi barem godinu dana event. dvije pa da mozes reci valja ili ne valja. Ovo sto uprava radi na sporskom smislu je ispod Drine iz Zvornika.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Mi hocemo instant rezultat,a to je pogresan nacin,mora se postepeno raditi

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 apr 2015, 11:07

bosnas_ je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Sa Dzenom nam igra uopste nije bila losa..pa ljudi dragi samo se sjetite sta je sve Todorovic promasivao u Zenici,pa onda Baric u Obarskoj pravi penal svojom greskom,citavu utakmicu smo napadali,fulali prilike i na kraju BIlbija masi penal u 90 toj..splet okolnosti jbg..Dzeno je otisao nakon pobjede nad Olimpicom..
Upravo to,sa Dzenom smo bar imali igru,na nesto smo licili,napadali,trudili se....sa Kodrom je to sve izgledalo uzasno,Kodro nam je doveo u pitanje i izlazak u Evropu,a puno para je ulozeno u ekipu....i logicno je da ce dobiti otkaz! od Uscuplica ocekujem da igramo,ne kaze niko da ce dobijati sve redom,ali bar da igramo,da to lici na nesto...da izborimo Evropu koja je sada vise nego upitna,jer smo 4 na tabeli..
Uscuplic je odlicno prelazno rjesenje,a na ljeto obavezno dovesti provjereno trenersko ime.
Ma brate mi smo na Kosevu stisli bili Gladbah koji je treci u bundeski...ubili Atromitosa u Grckoj,Borca u Banja Luci..cELIKA I Obarsku razvaljivali u gostima..jedini kiks je Travnik kuci..jbg a i tu smo se isfulali...a evo nek se neko sjeti 2 ciste sanse za nas protiv Celika zadnju tekmu..i neka pogleda gostovanje u Zenici i prilike Todorovica..
FK SARAJEVO.

extra
Kontakt:

Post Postao/la extra » 21 apr 2015, 11:08

Poslije Ušuplića dolazi Jarni dva kola prije kraja prvenstva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 apr 2015, 11:10

Evander je napisao/la:I sta rece uprava "Uscuplic vise nije trener jer nema licencu". Neko nas dobro laze i smatra nas budalama.
Prelazno rjesenje...doci ce novi trener pred europske utakmice jer Dzeno nije mogao u medjuvremenu dobiti licencu..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 21 apr 2015, 11:12

Dženi se realno osim forsiranja istih igrača i ponašanja prilikom davanja izjava nema šta zamjeriti.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 21 apr 2015, 11:15

DrustveniParazit je napisao/la:Dženi se realno osim forsiranja istih igrača i ponašanja prilikom davanja izjava nema šta zamjeriti.
A jest brat malo ljakse.. :D
FK SARAJEVO.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 apr 2015, 11:21

Nije problem ni u Mehi ni u Dzeni. Problem je poruka igracima: Kad god userete i pokazete svoju prosjecnost letice trener, necete vi ispastati.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 21 apr 2015, 11:28

Spahic bi imao platu od nekih 700K eura u Dinamu po ss.ba , sta mislite kolike su sanse da mi njega dovedemo tj. da platimo ovo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Hajdeee, Haksss, Lecler, mnon46, rimljanin90 i 26 gostiju.