FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Faraon legenda, udri Asmira kurcinom po celu :kafa:

Nisi normalan ni sekunde.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:trebali bi ime stadiona promijeniti u " Stadion Mustafa Hukić "
-
- Kontakt:

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Koji razlog nebitno sad sto je Sloga trazila, al ljudi Inter i Milan koriste stadion u talijanskom prvenstvu, pa u evropskin takmićenjaima pa u talijanskom kupu, pa treninzima gostujućih ekipa i sve ukomponuju al ovi nasi su kraljevi. Pa napisi Grad nedozvoljava stadion drugim ekipama i pošteno je to.
Stadion Tusanj treba ostati Slobodin i to je to. Kakvo ba iznamljivanje drugim klubovima. Muka mi je bilo gledati Zmaj i sad trebam i ovo.
Stadion je gradski i nije slobodin, kad bude slobodin nek klub odlucuje. Pa prije bi klub odlucio da im u kasu legne70 000 godisnje i pokriju svoje troskove nego ovakve budalastine pisatTuzlak04 je napisao/la:Stadion Tusanj treba ostati Slobodin i to je to. Kakvo ba iznamljivanje drugim klubovima. Muka mi je bilo gledati Zmaj i sad trebam i ovo.
Samo malo da ih njihov bolesni ego ne trese mogli su ljepo sjest za sto i reć, zavrsite sjevernu tribinu i sredite svlacionice cca 100 000 km i dobit će te na koristenje stadion za jednu godinu.
Ti sto god da napises u 99 %slucajeva se slazem, al ovo nikako. Da se razumijemo. Stadion je bio Slobodin i Sloboda je tu otkad ni ja ni ti nismo bili ni u jajima i kakva Sloga. Za nju sam cuo zadnjih 2-3 godine. Nek prave sebi stadionxeksor je napisao/la:Stadion je gradski i nije slobodin, kad bude slobodin nek klub odlucuje. Pa prije bi klub odlucio da im u kasu legne70 000 godisnje i pokriju svoje troskove nego ovakve budalastine pisatTuzlak04 je napisao/la:Stadion Tusanj treba ostati Slobodin i to je to. Kakvo ba iznamljivanje drugim klubovima. Muka mi je bilo gledati Zmaj i sad trebam i ovo.
ama jarane to niko ne spori i boli me briga za taj klub, al oni tu neće igrat dzaba mogu pare uzet, mogu iskoristit da nesto urade na stadionu a ne da za milion maraka buse rupe već 3 mjeseca, ma ne sekiram se ja za onog on će ga i napravit al nehimat mozga i ne iskoristit da uzmes pare ili da sta uradis zbog bolesnog ega to je jadno i da ti da onako saopštenje.
Nedaj Jasmine stadion ni pod razno, stadion pripada klubu koji ima stogodisnju tradiciju a ne neki tamo koji imaju instant uspjehe
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Neće taj napravit ništa. I kad je u Slobodi bio samo se žalio na grad te na JU Tušanj. I sad isto radi. Čista politička propaganda. A sve kao biva on ima pare na kamari samo neka i grad da toliko bla bla bla...xeksor je napisao/la:ama jarane to niko ne spori i boli me briga za taj klub, al oni tu neće igrat dzaba mogu pare uzet, mogu iskoristit da nesto urade na stadionu a ne da za milion maraka buse rupe već 3 mjeseca, ma ne sekiram se ja za onog on će ga i napravit al nehimat mozga i ne iskoristit da uzmes pare ili da sta uradis zbog bolesnog ega to je jadno i da ti da onako saopštenje.
Poslano sa mog 6055K koristeći Tapatalk
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
dobro bas tako lajkujem-----djulba je napisao/la:Neće taj napravit ništa. I kad je u Slobodi bio samo se žalio na grad te na JU Tušanj. I sad isto radi. Čista politička propaganda. A sve kao biva on ima pare na kamari samo neka i grad da toliko bla bla bla...xeksor je napisao/la:ama jarane to niko ne spori i boli me briga za taj klub, al oni tu neće igrat dzaba mogu pare uzet, mogu iskoristit da nesto urade na stadionu a ne da za milion maraka buse rupe već 3 mjeseca, ma ne sekiram se ja za onog on će ga i napravit al nehimat mozga i ne iskoristit da uzmes pare ili da sta uradis zbog bolesnog ega to je jadno i da ti da onako saopštenje.
Poslano sa mog 6055K koristeći Tapatalk
katarakta je napisao/la:A mogao je Olimpic igrat

-
- Kontakt:
Cisto prepucavanje dvojice bahatih likova i to po politickoj liniji. Kakve veze ima da bilo ko igra na Tušnju. Prosle godine Bosna Sema igrala na Kosevu, Olimpic isto mislim prvu polusezonu. Moglo se od tih para uraditi sta na stadionu. Nigdje veze s vezom.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
-
- Kontakt:
Objasni mu jbg ti šta čekas?Skver je napisao/la:
Jel ovom sabanu neko objasnio da je predsjednik FK Slobode iz Tuzle....
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Idemo malenaaaaakatarakta je napisao/la:A mogao je Olimpic igrat
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Stadion je bio Slobodin dok ga grad nije sebi uzeo od Slobode bez marke da je dao. Tako da ne serite grad je Sloboda Sloboda je grad stadion je Sloboda Sloboda smo mi !!!
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.