FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Ordagiću će ako ne ode vani, biti ponuđeno da produži barem na još godinu
Niko, niko, samo Sloboda
Informacije crpum u izjavi predsjednika mujkanovića kako fk sloboda ne duguje vise hotelu, i u objavljenim fakturama od strane fk slobode na zvanicnom site gde se u istim vidi da je plaćen dug. Proguglaj pa vidiHitman22 je napisao/la:Ne znam odakle crpis netacne informacije,ali Pivara je zatvorila tekuci dug tj posljednji racuni a CG kako sam ti napisao nije nista izmirio . 80.000 u nekim ratama treba da izmiri novi UO,a ko je sta obecavao i nije ispunio ja ne znam,znam samo da je Sloboda za period 2014/2015/2016 duzna tu cifru koja nije izmirenaxeksor je napisao/la:
CG je cesiom izmirio većinu dugova Slobode Hotelu, a nekih 15000 je izmirila Tz pivara takiđe cesijom to jest dugovanjima hotela prema pivari. Takonda hotel nema vise potrazivanja prema FK Sloboda.
Al evo da se nemucis vidi. A reci drugu nek pere case i dalje nek te ne laze
http://fksloboda.ba/index.php/2017/06/2 ... la-uprava/
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 11 jul 2017, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
- TzBulevar87
- Kontakt:
Ma kojih 500k drug za pola godine ugovora, jedino u slucaju da produzi. Sve u vezi njegovog transfera se radi u dogovoru s upravom, izlazi mu se u susret maksimalno, a i on izlazi u susret Klubu. Lik je bas za respecta. A to sto bi neki yebavali Ordagi i njemu slicnim ako potpise za Sa klubove, to govori o njima i njihovom karakteru. U biti mogu samo da ga duvaju jer se vode dvostrukim arsinama, bas nesto poput naseg smrdljivog savezazlatnakoka je napisao/la:Vidiš, ja bi radije da on ide ako nam može donijeti nekih 500.000KM, ali teško, da mu bar hoće ponuditi ugovor prije isteka trenutnog, pa nek odbije, barem ćemo znati da su pokušali.harry_90 je napisao/la: Moja sad najveca zelja je da Ordagic ostane u klubu i da to Vlado poslozi,a ne da prodaje suplju pricu kao proslu polusezonu,odbrana nam je izgleda sad najjaci dio tima,drago mi je sto smo rijesili pitanje napada,Krpic i Husic,samo da ne gledam Tandira ...

075
- KomunistaTZ
- Kontakt:
Šteta sto su obrisani moji postovi, a ostavljeni su stari i dalje se pišu postovi ljudi u kojima se vrijedja. Ne isplati se uopste i truditi odgovarati na uvrede i gluposti koje se ovdje pišu. Stalni desant poklonika ličnosti ljudi koji nemaju veze sa Slobodom i njihova agresija, napadanje neistomisljenika, pa prijetnje batinama, ja žalosti. Sve se dozvoljava i podržava. Kloaka koju treba izbjegavati, čast izuzecima. Zato i jesmo tu gdje jesmo.
Stigle su sezonske karte, valjda ce biti hairli sezona.
Stigle su sezonske karte, valjda ce biti hairli sezona.
Budale Allahu dragi

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sezonske su stigle u subotu Slobodas.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
a ko ce izmiriti dug prema CG ?
kaze" kompenzirali cesijom", to je u rangu da napises " platili u gotovini čekom"
kaze" kompenzirali cesijom", to je u rangu da napises " platili u gotovini čekom"

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Pa neće niko . Jer zakonom o javnim preduzećima i kompanijama, iste ne mogu davat gotovinski sredstva drugim drustvima itd. Ali mogu njihove dugove kompezacijom ili cesijom otpisat ako je trazitelj tih dugova duzan njima. Posto je CG jedan od sponzora kluba i ima jednog clana UO u klubu , pravno gledano mogu plaćat dug na ovaj nacin
Sezonsku ulaznicu možete kupiti u prostorijama UG Prijetelji FK Sloboda Tuzla, koje je smješteno u centru grada u Ul. Patriotske lige br. 4, 75000 Tuzla u blizini gradskog parka, svakim radnim danom u vremenu od 09 do 17 sati,a petkom i do 21 sat. Sezonske ulaznice u prostorijama UG Prijatelji FK Sloboda možete kupiti i subotom od 10 do 14 sati i od 19 do 21 sat. Ukoliko uz sezonsku ulaznicu želite imati i dres FK Sloboda kao i privjesak za ključeve sve je to moguće dobiti po cijeni od 90 KM. sto se tiče dresova to su prošlogodišnji dresovi
dresovi su proslosezonski, al oni s priprema, ne oni koje su nosili u Premijer Ligi
il da budem jos jasniji, dresovi su od Ardu Sporta :kafa:
il da budem jos jasniji, dresovi su od Ardu Sporta :kafa:
ne znam odakle je ovaj intervju, sumnjicav sam, ali eto- Dolaze pojačanja, nisam iskreno znao ranije za ta imena, ali svi su tu bore se. Očekuje se još nekoliko pojačanja, sklapa se ekipa da bi bila u vrhu bh. fudbala. Atmosfera je uvijek dobra, treniramo, ja sam se priključio prije nekoliko dana i generalno svi smo spremni, rekao je Krpić koji je na stolu imao ponude Zrinjskog i Željezničara, ali se odlučio za Slobodu.
- Imao sam ponude Zrinjskog i Željezničara koji su bili korektni. Odlučio sam se da se vratim ovdje gdje sam i navikao, mislim da mi je ovdje najbolje. Presudilo je da se vratim kući gdje sam i ranije igrao.
**** ce bit nama zabit gol ako budemo igrali onu formaciju sa 3 stopera, + Culum na zadnjem veznom, fizicki vjerovatno "najkrkanskija" ekipa u ligi 

Došo James u Bayern, sad nam se otvara put da na Tušanj dovedemo Alexisa Sancheza 

-
- Kontakt:
Stigla dobra roba u grad 

Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
- KomunistaTZ
- Kontakt:
Danas bi trebala da se proda 50. karta, ode dres 

- RollingPaper
- Kontakt:
Ima li neko stopostotnu informaciju ukoliko je utakmica danas?
- zlatnakoka
- Kontakt:
http://fksloboda.ba/index.php/2017/07/1 ... rimo-cilj/RollingPaper je napisao/la:Ima li neko stopostotnu informaciju ukoliko je utakmica danas?
Po ovome je 17:30.
- Beduin
- Kontakt:
Mozda bude "neko" drugi.Skver je napisao/la:Indire, povedi nas !!!!

Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
u dilemi sam dal otic na Tusanj danas, nije mi bas za nuzdu przit se na suncu i gledat rezerve
mozda prvotimci dobiju 15-20 minuta, posto ce protiv Macve vjerovatno igrat 90 min
mozda prvotimci dobiju 15-20 minuta, posto ce protiv Macve vjerovatno igrat 90 min