FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 20 apr 2015, 01:09

momirpeh je napisao/la:Igrači su nam pod prevelikim pritiskom.Nikad ovakav pritisak nije bio.Prevelika očekivanja su učinila svoje.
Psujemo igračima i vrijeđamo ih.Kad bi se i mi mogli strpit,navijat do 90-e minute bez vrijeđanja naših.Samo podrška,neovisno na igru i rezultat.I naši igrači su ljudi od krvi i mesa.Da mi je da pobijedimo Olimpik i da ih nagradimo pljeskom,da im damo krila.
Kakva???

Mojne te price, i prosle i ove sezone ih se podrzavalo i to pred sjeverom nakon kikseva itd. (i kada tesko je...). Medjutim, trpiti se vise ne moze. Ako ne mogu podnijeti, neka traze raskid ugovora i odreknu se primanja? :hmmmmm: Hmmmm, ipak oni to nece, znaju da nigdje u nasoj ligi nece dobijati tolike pare a isto tako znaju da vani nemaju sta traziti (vecina). Tako da il' neka igraju il' neka idu u tri pm.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 20 apr 2015, 01:37

Das smo bar eto dobili Drinu i Celik sad bih prvi bili, ali klocevi nisu mogli. Heeey -2 boda od vodeceg na tabeli a ja ne vjerujem u titulu. Zasto? Zato sto nasi to klocevi ne znaju! Svi protiv nas igraju 120% jer nas mrze i zele nam sve pokvariti. Svi igraju bunker a nas internacionalni trener ne zna taktiku postaviti evo vec 5-ta utakimca nista da promjeni. Izgubio se, bolje bih mi forumasi postavili taktiku. Igra nam je bijedna, zato i ne vjerujem u titulu. Treba se rijesiti odmah Mehe ako u slucaju izgubi protiv Olimpica. Na ljeto se zahvaliti svim mahalasima, a Dzemi i zabraniti pristup kosevu dozivotno.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 20 apr 2015, 02:45

In Meho We Trust!!

NE MOGU TRI TRENERA NE VALJAT!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 apr 2015, 07:48

amorovski je napisao/la:In Meho We Trust!!

NE MOGU TRI TRENERA NE VALJAT!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ovo ti je itekako tacno..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 20 apr 2015, 08:29

MortemHz je napisao/la:
amorovski je napisao/la:In Meho We Trust!!

NE MOGU TRI TRENERA NE VA AT!!

Ovo ti je itekako tacno..
Upravo tako.Nama igraci,kad pozele mijenjaju trenera.Nisu oni zaboravili igrat fudbal u to budite sigurni.Mehi bi trebali pruziti podrsku iako po nekima nije zasluzio a kocnicarima u ekipi sto prije noga.
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 20 apr 2015, 09:24

Ma aBd samo da se ova sezona zavrsi , nadam se TITULI. A onda sljedeće sezone prodati: Bilbiju, Okića, Purica, Kovačevića (posuditi nekome).
Mehu ostaviti, jer se ne može svake sezone promijeniti 4-5 trenera i nijedan da nam ne valja.
DOVODITI PRAVA POJACANJA KOJA IGRAJU U SVOJIM KLUBOVIMA!!!

Ako pobijedilo na otoci, ne treba se sekirati za titulu ! :D
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 apr 2015, 09:41

RuleHz je napisao/la:Ma aBd samo da se ova sezona zavrsi , nadam se TITULI. A onda sljedeće sezone prodati: Bilbiju, Okića, Purica, Kovačevića (posuditi nekome).
Mehu ostaviti, jer se ne može svake sezone promijeniti 4-5 trenera i nijedan da nam ne valja.
DOVODITI PRAVA POJACANJA KOJA IGRAJU U SVOJIM KLUBOVIMA!!!

Ako pobijedilo na otoci, ne treba se sekirati za titulu ! :D
Nista nam ne ide u prilog jer ne valja mijenjati komplet tim a opet moras kad vidis koliko se zalazu...,jedino je bitno da li Metalleghe ima bolja primanja jbo ti Metalleghe mater idi igraj za njih ako ti je to jedino bitno u zivotu...mora se dovesti neko tipa Kouadio ili slicno,ko ima malo drugaciji mentalitet i naravno ne govorim za sve igrace jer nisu svi takvi..Cimi i Samir ne spadaju tu iako nisu nesto posebno pokazali,Mihojevic,Tatko,Benko,Delac i jos par...oni zasluzuju da ostanu ali ostalo je katastrofa jer pazite mi pokusavamo da udjemo u grupnu fazu EL a ovo nije no 15% dovoljno da se to ispuni

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 20 apr 2015, 09:50

Kovačeviću, Bilbiji i Bandoviću na kraju sezone ističu ugovori i neće biti produženi, samo Cimija prodati, dovesti krilo i stopera i kraj priče.
Za trenera ne znam, ja bih Mehu ostavio.

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 20 apr 2015, 09:54

Zašto prodati Cimirota? Njega su malo i povrede zeznule i ja njega ne bih uopste prodavao. Ima da amidza pošalje kofer i da nas Dino dovede ciljana pojačanja :D :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 apr 2015, 09:58

Iz razloga jer se i dalje mogu uzeti kakve takve pare za njega a on ne pravi razliku na terenu realno...dovesti 3 igraca koja mogu to a i svakako ce on biti prodan,kad tad ali hoce,mora

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 apr 2015, 10:30

Ukinuta suspenzija svima

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 20 apr 2015, 10:45

Buraz ja sam gledao cimija SAD protiv čelika i on ne može naprijed praviti razliku , ali nazad je odradio sve sto je IMO.
Nismo kokuzi ko neki pa da nam trebaju pare i siguran sam da ce njegova cijena biti znatno veća nego sto je SAD.

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 20 apr 2015, 10:51

Cimi se poceo vracati u formu. Korektno sve odradi odozada. Njegovo i nije da napravi neku ludacku kreaciju prodor.

Koliko je velika njegova povreda? Protiv Celika su ga iznjeli.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

amidzaTan
Kontakt:

Post Postao/la amidzaTan » 20 apr 2015, 10:55

MortemHz je napisao/la:Iz razloga jer se i dalje mogu uzeti kakve takve pare za njega a on ne pravi razliku na terenu realno...dovesti 3 igraca koja mogu to a i svakako ce on biti prodan,kad tad ali hoce,mora
E cuj ne pravi razliku na terenu, momak prekucao Borusiju, definitivno najbolji vezni igrač lige i ti tako za njega ...

Rikardo
Kontakt:

Post Postao/la Rikardo » 20 apr 2015, 11:00

MortemHz je napisao/la:Ukinuta suspenzija svima
Smjesno, vidi se da upravu i Mehu opasno hvata panika pa su im sad svi igraci potrebni. Suspenzija je bila smjesna, samo su trebali da ih novcano sve kazne, efekat bi bio mnogo bolji !

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 20 apr 2015, 11:12

Kad se sve sagleda,dobro je sto je Uprava ukinula suspenziju petorici igraca. Iako stojim iza toga da oni nemaju kvalitet za fcs,ali isto tako nisu jedini u ekipi koji taj kvalitet nemaju,tu je jos 4-5 igraca,najmanje!
Trebamo zbiti redove, iz ovoga izaci jaci,jer je Evropa upitna,a o tituli vise niko i ne prica,jer je relano nismo ni zasluzili!
Naredne dvije utakmice su nam kljucne,ako ih dobijemo onda ce sve doci na svoje mjesto,smirit ce se strasti,navijaci ce biti kud i kamo zadovoljniji. Sad jesmo li mi u stanju ikog kvalitetnog u ovoj ligi pobjediti,znat se se u ovoj sedmici,i od tih rezultata sigurno zavisi sudbina Kodre i velikog broja igraca. Na ljeto slijedi velika cistka,samo oni koji zasluze ce ostati u klubu,eto svima prilike da se uozbilje i do kraja odigraju maximalno,kako bi sacuvali i svoj i obraz kluba! u ovih nekoliko utakmica do kraja ce se znati ko je zasluzio bordo dres...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 apr 2015, 11:15

amidzaTan je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Iz razloga jer se i dalje mogu uzeti kakve takve pare za njega a on ne pravi razliku na terenu realno...dovesti 3 igraca koja mogu to a i svakako ce on biti prodan,kad tad ali hoce,mora
E cuj ne pravi razliku na terenu, momak prekucao Borusiju, definitivno najbolji vezni igrač lige i ti tako za njega ...
Ne pravi bas s obzirom da ga mozemo tusnuti za dobre pare a dovesti djaba igrace sa jacom platom koji mogu napraviti mnogo vecu razliku kao npr. Delac,Husejinovic :tokralju: , Benko...znam da je velika radilica na terenu ali i Stojcev je imao utakmica gdje je bukvalno sam odlucivao sve pa evo gdje je sad...poenta je da ako vec vrijedi 1 milion da je bolje njega prodati i dovesti 3 igraca za pojacanu platu ali da znas da su provjerena...to je po meni licno mnogo isplatnije nego drzati Cimirota

Poslije Otoke dolazi Siroki...zbog ovakvih katastrofalnih rezultata nama je imperativ da dobijemo obje utakmice pa cemo vidjeta kako i sta dalje poslije ostalih utakmica.Da smo ove pocetne utakmice odigrali korektno bod protiv zrinjskog,sirokog i zelje bi cak bio odlican ali nismo i tu je sta je,moramo na pobjedu

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 20 apr 2015, 11:23

Ja bi njih prvo hodži/fratru/popu po potrebi, pa onda jednom dobrom pshihologu!
Ovo je samo u njihovim hebenim glavama !
U novi boj ...

RuleHz
Kontakt:

Post Postao/la RuleHz » 20 apr 2015, 11:26

Ovo meni sve smrdi sto se tice suspenzije.
Prije 10 dana suspendujes 5 igraca, i sada ukinu te suspenzije.
Hajde da su uklonili Bilbiji momku koji je najbolji asistent , koji nas je odveo u play off EL, ali i Okica i ostalu bagru...
Nadam se da zna uprava sta radi, jer ako ne dobijemo Olimpik , biti ce pobacani u Miljacku :hmmmmm:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 apr 2015, 11:27

RuleHz je napisao/la:Ovo meni sve smrdi sto se tice suspenzije.
Prije 10 dana suspendujes 5 igraca, i sada ukinu te suspenzije.
Hajde da su uklonili Bilbiji momku koji je najbolji asistent , koji nas je odveo u play off EL, ali i Okica i ostalu bagru...
Nadam se da zna uprava sta radi, jer ako ne dobijemo Olimpik , biti ce pobacani u Miljacku :hmmmmm:
Otprilike :rol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: atomskaNavika, casual033, kogmagie46, napoleon72, Proximic, riki46, ShofaII, tajsamja i 46 gostiju.