FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

adilbeg
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la adilbeg » 19 mar 2013, 16:55

zeljocity je napisao/la:
adilbeg je napisao/la:ovo samo kod nas ima svugdje u svijetu direktan crveni 2 utakmice suspenzije i samo mi nije jasno da ovi nasi ne znaju progovorit o nekim stvarima skandiranje u banjaluci,kaznjavanje nasih igraca svako moze blatit klub kako hoce oni nista :oops:
Ma vjerujem da ce i oni dobit kaznu ne sekiraj se.

Nego ova pravila u vezi licence i ekonomije jel to vazi i za domace prvenstvo??
kod nas ocito nema nikakvih pravila neko kako se kome d.gne
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 19 mar 2013, 16:56

Pisam se ja na ove komisije :evil:
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 19 mar 2013, 16:56

bagrcavi je napisao/la:ja kazni i cirkusa :roll:
protiv zvijezde zapaljene 2 baklje koje nisu ni primsrdile terenu, a oni tup 1500 kazne...
FKŽ !

adilbeg
Kontakt:

Post Postao/la adilbeg » 19 mar 2013, 17:04

ako se sad neko iz kluba ne oglasi ne znam kad ce....
doduse navikli smo da nas gaze a mi sutimo i dalje i pravdamo im se za sve :oops:
THE MANIACS-ZAVIDOVICI

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 19 mar 2013, 17:04

ZZtop10 je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Kao što napisah ranije, nabijem opet ovu komisiju. Borac i mi kažnjeni sa 1500km zbog pirotehničkih sredstava. Tamo se urlalo ubij, kolji Turčina, b.a.liju...i nikome ništa. Za podsjetnik, mi smo fasovali dvije utakmice pred praznim tribinama, jer je dio publike 30 sekundi skandirao ''ubij Srbina''. Da povrati čovjek, ništa više!!!
fasovali smo tad i 8 hiljada takodje, ne znam bi li se smijo ili plako.
A opet smo opet mi sami tome krivi.Svi hebu i habace onog ko suti.Ko se ne buni.A nasa uprava upravo to radi.Umjesto da se pobune,da dignu glas,oni sute i poklope se ko kakva kurava kada dodje kuci iz zijana
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 mar 2013, 17:22

Davno sam ja o ovome piso, a mnogi su mi se smijali...
DRUG NEBI TI PUNCA

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 19 mar 2013, 18:07

Bekriću tri utakmice kazne, Klub kažnjen sa 3.500 KM

http://fkzeljeznicar.ba/bekricu-tri-uta ... 0-km/4823/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 19 mar 2013, 19:44

ipetm je napisao/la:Bekriću tri utakmice kazne, Klub kažnjen sa 3.500 KM

http://fkzeljeznicar.ba/bekricu-tri-uta ... 0-km/4823/" onclick="window.open(this.href);return false;
dode mi da psujem u beskraj,pa zale se sto propada liga kako nece,one f...e iz mostara dobiju za prekid utakmice i iizbacivanje sa tribina samo 3.500,a borac dobije za skandiranja i sta sve ne samo 1.000 :o mi smo dobili 2.000 za utakmicu protiv travnika,samo mi nije jasno zbog cega,znaci skoro najvecu kaznu dobili za nista.Ovo nam salje poruku svima da se moze raditi sta hoce,da se mogu praviti problemi koliko zele i kako zele,a onda ce jednog dana opet staviti sve u isti kos i reci svi su isti zabranite im gostovanja.Zanima me jel glupi delegati smatraju i psovanje terena,reflektora... dijelom koji se mora kazniti,huligani dobili ste poruke zato izvolite DIVLJAJTE I DALJE!A mi opet jadni cemo se poklopiti niti kakvog saopstenjaa niti sta,a da se desilo na Grbavici ne smijem da zamislim kolika bi bila hajka kao i do sad
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 mar 2013, 20:00

pa jesmo zasluzili,ali bezze vam je prica da se borcu gleda kroz prste...pa i u prvom kolu smo platili 10 000 maraka za gradacac,koji vam je q? :roll:

s eremo,placamo,igramo pred praznim tribinama,potpuno ste pogresan klub nasli za kuknjavu...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 19 mar 2013, 20:01

Samo cu reci jedno glasno FUJ! Sramota je sta nam rade. Zasto tolika kazna protiv Travnika??? Robijasi raspale bakljadu protiv pitara i kazna 0 KM, ali njima savez iskompenzira neigranje na Bilinom zbog repke i oprosti im...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 19 mar 2013, 20:02

A jel iko razmisljao da se pokusa odradit jedna utakmica bez paljenja baklji i nedolicnog skandiranja? Da se pokusa ne gledati sta drugi rade? Pa da vidimo onda koliko ces na kazniti i kakve ce biti reakcije. ;)
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 19 mar 2013, 20:02

Al poredit ono za sta je Borac dobijao kazne i poredit baklju-dvije za sta se Zeljo kaznjava je smijesno! Kad se utakmica Borca prekine zbog upadanja navijaca na teren sta ocekujes nego maksimalnu kaznu? Al se onda doceka prva Zeljina baklja da se uspostavi ravnoteza. Nazalost, takva je drzava gdje se sve vaga, pa da ne bude majorizacije onda i imamo ovakve stvari. Nece niko da se pomiri sa dominacijom jednog kluba pa se onda taj klub kaznjava na sve moguce nacine kako bi ostali vidjeli da su ravnopravni, a eto kao bez toga nisu, mo's mislit...
Ipak, taj klub ce se izdici iznad svega i opet proslavit duplu krunu!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 mar 2013, 20:08

Al se onda doceka prva Zeljina baklja da se uspostavi ravnoteza.
Ne dao vam Bog,niti vama,niti bilo kome drugom,da uspostavite ravnotezu sa nama :roll: :roll:

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 19 mar 2013, 20:25

Blek_Stena je napisao/la:A jel iko razmisljao da se pokusa odradit jedna utakmica bez paljenja baklji i nedolicnog skandiranja? Da se pokusa ne gledati sta drugi rade? Pa da vidimo onda koliko ces na kazniti i kakve ce biti reakcije. ;)
A protiv Travnika paljeno?
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 19 mar 2013, 20:27

Armageddon2012 je napisao/la:
Al se onda doceka prva Zeljina baklja da se uspostavi ravnoteza.
Ne dao vam Bog,niti vama,niti bilo kome drugom,da uspostavite ravnotezu sa nama :roll: :roll:
Neko gore napisa da ste platili oko 60.000KM kazne Zeljo preko 100.000 vi 9 tekmi bez raje mi 2, uzmi da vam je prosjek po tekmi 3000 ljudi x 4KM jednako 12.000Km dodas na tih 60.000 i eto recimo da od tih 9 tekmi 4 su bile "derbi" pa cemo dodat jos extra 5000 ljudi koji placaju u prosjeku 4KM znaci na 60.000KM + 12.000KM + 20.000KM = 92.000KM. Eto za toliko para ste osteceni u tih 9 tekmi a ako se ne varam nasa cifra se vrti oko 150.000KM + 2 bez raje.

Uglavnom neka nas kaznjavaju i da Bogdom hoce jos jace kazne bit jer se samo tako mozemo vaspitat.
Zadnja izmjena: zeljocity, dana/u 19 mar 2013, 20:28, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 19 mar 2013, 20:28

ipetm je napisao/la:
Blek_Stena je napisao/la:A jel iko razmisljao da se pokusa odradit jedna utakmica bez paljenja baklji i nedolicnog skandiranja? Da se pokusa ne gledati sta drugi rade? Pa da vidimo onda koliko ces na kazniti i kakve ce biti reakcije. ;)
A protiv Travnika paljeno?
Protiv Travnika jeste jedna baklja

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 19 mar 2013, 20:31

@zeljocity

starac,ti si trebao biti neki od ovih nasih politicara koji nas takvim racunicama zacas ubijede kako zivimo super i dozivljavamo rast u svakom pogledu,hahahah

cim si uspio izvesti racunicu da je zeljo vise izgubio na 2 utakmice bez navijaca,nego borac na 9 :lol: :lol:
Zadnja izmjena: Armageddon2012, dana/u 19 mar 2013, 20:32, ukupno mijenjano 1 put.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 19 mar 2013, 20:32

Ne znam kog se ***** prepucavata ovdje uopste. Pa ako u klubu nisu u stanju da se dignu i usprostave ovakvim sramotnim odlukama, onda ne znam sta imaju ovdje pojedinci raspravu voditi... ;) Neka budu primjer za sve, a neka sute i trpe zbog toga, pa ce na kraju ovaj ceh skociti na 500.000 KM. ;) Pa vidjet cemo onda ko ce ga platiti. U ovoj drzavi je dobar svako ko radi kako ne treba, a sta mi onda trebamo izigravati neke dobrice? E pa dok je tako, suti i pusi....

Ono cemo se TREBA I MORA vise stati u kraj, jeste sljedece;
iskreno, pun je meni vise kufer ovi debmila sto pale baklje. Popisam se ja na vase navijanje i vasih **** 5 KM ako cete praviti duplu stetu. ;)

Zeljo treba, ako vec placa ove sto osiguravaju utakmicu, da im naredi da se pocnu baviti sa problem unosenja baklji na stadion. Ovo je vise van svake pameti. Ili jednostavnije kako se to radi kod nas, neka plati kome treba platiti i neka se obracuna vise sa ovim navijacima koji iz utakmice u utakmicu idu na stetu kluba...Ali ovo bi sve moglo, kad bi oni razmisljali kao mi. Ja imam osjecaj da boli one neka stvar sto sjede u klubu za ovaj problem, zato se dogada sranje sa bakljama iz kola u kolo...

Nasli voditi bitku protiv modernog fudbala na stetu Zelju. Ljepo se grebati zar ne...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 19 mar 2013, 20:43, ukupno mijenjano 1 put.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 19 mar 2013, 20:59

Nadam se da ce Bekricu posle zalbe kazna biti smanjena, te da ce imati pravo nastupa u kupu..

Sta je sa danasnjom epizodom "Zeljo tv" :?:
BUDI ŽELJO !!!

plavetniloo
Kontakt:

Post Postao/la plavetniloo » 19 mar 2013, 21:01

champions1921 je napisao/la:Nadam se da ce Bekricu posle zalbe kazna biti smanjena, te da ce imati pravo nastupa u kupu..

Sta je sa danasnjom epizodom "Zeljo tv" :?:
http://fkzeljeznicar.ba/zeljo-tv-17-epizoda/4806/" onclick="window.open(this.href);return false;

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, maho_sa, Napaceni87, r3m1, ZeljeznicarUberAlles i 73 gosta.