Ja bio na zapadu, nisam ni razumio pjesmu dok nisam dos'o kuci i vidio sta ste pjevali.BitiSrcemVezan je napisao/la:Još da nije 60% tribine pjevalo "predaj se SRCE" bilo bi dobroHead je napisao/la:Jako je bilo i ovaj zadnji derbi.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja bio na zapadu, nisam ni razumio pjesmu dok nisam dos'o kuci i vidio sta ste pjevali.BitiSrcemVezan je napisao/la:Još da nije 60% tribine pjevalo "predaj se SRCE" bilo bi dobroHead je napisao/la:Jako je bilo i ovaj zadnji derbi.
Hahahahahahhahah jest jestBitiSrcemVezan je napisao/la:Još da nije 60% tribine pjevalo "predaj se SRCE" bilo bi dobroHead je napisao/la:Jako je bilo i ovaj zadnji derbi.
zar i na derbiju možeš biti među domaćim?Head je napisao/la:Ja bio na zapadu, nisam ni razumio pjesmu dok nisam dos'o kuci i vidio sta ste pjevali.BitiSrcemVezan je napisao/la:Još da nije 60% tribine pjevalo "predaj se SRCE" bilo bi dobroHead je napisao/la:Jako je bilo i ovaj zadnji derbi.
Head je napisao/la:Ne mogu guzve, ne volim kad neko skace ispred mene a ja nista ne vidim. Kad je Krste dao gol skocim na onom njihovom zapadu kad mi neki lik **** sve kroz prozor iz one sobice iza zapada.
Head je napisao/la:Ma najgore je tebra biti na zapadu Bilinog. Cega se covjek sve naslusa.
Neki frajer, Zenicanin obraca se meni kontajuci da sam njihov kaze gledaj ih majku im ebem, dabogda ovom Velkoskom nogu slomili. Yebu njih sandzaklije kako hoce a ja samo klimam glavom i ebem mu sve u sebi.
Head je napisao/la:Ma najgore je tebra biti na zapadu Bilinog. Cega se covjek sve naslusa.
Neki frajer, Zenicanin obraca se meni kontajuci da sam njihov kaze gledaj ih majku im ebem, dabogda ovom Velkoskom nogu slomili. Yebu njih sandzaklije kako hoce a ja samo klimam glavom i ebem mu sve u sebi.
Mozda su ga svrstali sa Bocim, Ahmom i kompanijom odnosno suspendovalimiden je napisao/la:Šta li je ovo sa Tarikom, evo vec tri dana ništa ne objavljuju na zvanicnoj. Nema ni slika sa tekme, pa ni ono standardno reklamu da bace, baš ništa.
Možda je zaboravio šifruSabinho je napisao/la:Mozda su ga svrstali sa Bocim, Ahmom i kompanijom odnosno suspendovalimiden je napisao/la:Šta li je ovo sa Tarikom, evo vec tri dana ništa ne objavljuju na zvanicnoj. Nema ni slika sa tekme, pa ni ono standardno reklamu da bace, baš ništa.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 23 gosta.